Rejs billigt i juni - se vores bedste tilbud HER

Costa del Sol

Den evigt populære solkyst har været en klassiker blandt danskere siden 60'erne

Få steder i verden finder man så megen kultur, historie og atmosfære som på Andalusiens solrige kyststrækning, Costa del Sol.
  • På Costa del solkysten finder du lange, fine sandstrande, gode spanske restauranter samt et stort udvalg af internationale restauranter og masser af gode shopping muligheder.

Info om Costa del Sol

Costa del solkysten, og specielt Malaga området, har lige siden de glade 60'ere været et populært og velkendt ferie-rejsemål for solhungrende danskere i både sommer og vintermånederne. Her finder du lange, fine sandstrande, gode spanske restauranter samt et stort udvalg af internationale restauranter og masser af gode shopping muligheder. Kom ud og oplev området enten med egen lejebil eller med de mange gode offentlige transportmuligheder. Her finder du noget for enhver smag.

Det var på Costa del Sol at den danske charterturisme i sin tid for alvor startede tilbage i 60'erne. Men Costa del Sol er meget mere end paraplydrinks og turister i hawaiiskjorter. En perlerække af spanske byer ligger strøget langs med kysten, og du har sikkert hørt om flere af dem allerede, for Costa del Sol er en af danskerne foretrukne rejsemål, når ferien skal være solsikker.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -