Canareef Resort m/halvpension
Canareef Resort m/halvpension

Unikt ferieparadis i det Indiske Ocean

Ønsker du automatisk besked, når der er nyt om sæson 17/18, så klik på følgende link: https://www.primotours.dk/rejsemal/maldiverne

Om resortet


Canareef Resort er et fantastisk hotelresort. Øen er ca. 4 km lang x 200 meter bred, og er beliggende ca. 15 minutters sejlads i speedbåd fra Gan Lufthavn.  

Canareef Resort kan tilfredsstille selv den kræsne feriegæst. Øen er særdeles eksotisk med de kridhvide palmefyldte sandstrande, omgivet af den azurblå lagune og klart og lunt badevand. Det fantastiske koralrev, som omkranser lagunen er nemt at komme til, med en kort tur i motorbåd (mod gebyr). Her findes en fantastisk undersøisk verden med et utal af farvestrålende fisk i alle størrelser.

Beliggenhed
Canareef Resort har den perfekte beliggenhed i forhold til lufthavnen – blot ca. 15 min med speedbåd, og man er fremme på hotellet. Canareef Resort er i princippet 8 km lang og delt op i to. I den nordlige del findes Hulhudhoo og Meedhoo, som er en lokal by med ca. 6000 indbyggere. Byen er adskilt af en bro og der er ikke tilladt at besøge byen på egen hånd. Der arrangeres en udflugt til Addu City, så man får mulighed for at opleve byen. På den sydlige del af Canareef Resort er det udelukkende hotel og ferieparadis for udenlandske turister.

Faciliteter
Canareef Resort byder på et væld af faciliteter for alle aldre. Her findes bl.a. tennisbaner, beachvolley, bordtennis, Kids Club og meget mere, som er gratis for alle gæster at benytte. I forbindelse med receptionen, er der opført flere eksotiske hyttelignende bygninger, og her findes souvenir shop, hvor kan købe det allermest nødvendige, såsom solcreme, T-shirts, badebukser og souvenirs. Derudover har Canareef Resort et lækkert Spa & Massage Center, hvor man kan tilkøbe massage og skønheds behandlinger mod gebyr, airconditioneret fitnesscenter med løbebånd, træningsmaskiner og frivægte, 2 tennisbaner, hvor bolde og ketchere udleveres gratis - udstyret er dog ikke helt nyt, derfor anbefaler vi man man medbringer eget udstyr hjemmefra. Der er gratis trådløst WIFI på de fleste steder på øen. Vi gør opmærksom på at internettet på Maldiverne har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.
Der findes to fantastiske poolområder på øen, et ved Meera Baren med rolig solterrasse, swimmingpool og direkte adgang til den skønne strand og lagunen og et ved Dhoni Baren, som fungerer som hovedbar på stedet. Dhoni baren er et imponerende bygningsværk med højt til loftet og sand på gulvet. Forsiden af baren vender mod stor terrasse med udsigt til lagunen og stranden. Bagsiden har skøn solterrasse, en stor imponerende swimmingpool samt mindre børnepool. Dhoni baren er også All Inclusive baren, som serverer kølige drikkevarer.
Resortet tilbyder mange flotte vandsportsfaciliteter bl.a. Jetski, windsurfing, vandski, kano, banana-båd, plus meget mere (mod gebyr). Desuden findes et stort dykkercenter, som står for udlejning af snorkeludstyr, dykkerudstyr og reservation af dykkerudflugter. Alle dykker-udflugter er både for nybegyndere, som erfarne dykkere (mod gebyr). Ønsker man at udforske livet under havets overflade på egen hånd, kan man med fordel benytte den nyanlagte strand og badebro,som man finder på øens sydligeste spids. Herfra kan man snorkle ved et af de smukkeste koralrev på øen, og komme helt tæt på et væld af farverige fisk og flotte koraller.
Canareef Resorts mange fine feriefaciliteter finder man rundt omkring på øen, som man har nem adgang til gennem det velfungerende sti-system. Som gæst på Canareef Resort har man desuden hele to cykler til rådighed for hver villa, så man kan køre en tur rundt og udforske øen.

Pengeløst resort
Canareef Resort er et pengeløst hotel, dvs. at alle køb på hotellet også i minimarkedet noteres ud for ens værelsesnummer, og man underskriver kvitteringen efter hvert køb. Hele regningen, inklusiv minibaren på værelset, afregnes i receptionen dagen før afrejse.

Værelser
Man bor i velindrettede og flotte bungalows og kan frit vælge, om man vil bo med morgensol (østvendt) eller aftensol (vestvendt). Alle bungalows er stort set ens, og har samme indretning.

Sunrise Villa (bungalows med morgensol til 2-3 personer) er placeret mod ydersiden af atollen, med det Indiske Ocean, som nærmeste nabo og har derfor kun decideret strand ved lavvande. Her findes enestående solopgang og morgensol. Her findes en del koraller og sten, og det er ikke tilladt at bade på denne side af øen. Man skal gå (50-100 m) på den vestlige side af øen for at få badevenlig sandstrand.

Sunset Beach Villa (bungalows med aftensol til 2-3 personer) er placeret mod lagunen og den indre del af antollen – fantastisk havudsigt, aftensol og solnedgang - meget badevenlig.

Sunset Jacuzzi Villa (bungalows med aftensol og egen jacuzzi) er placeret mod lagunen og den indre del af antollen – fantastisk havudsigt, aftensol og solnedgang. Disse bungalows har plads til op til 3 personer og et barn (maks. 11 år).  

Bungalows Sunrise / Sunset Beach. (40m2)
Flotte velindrettede Beach Bungalows, med flot interiør og en skøn beliggenhed direkte på stranden. Alle bungalows har hårtørrer, aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, satellit-tv, sikkerhedsboks, elkedel, frilufts-badeværelse (aflukket/afskærmet), solsenge, strandhåndklæder og egen terrasse med stole/bord. Det er muligt at bestille bungalows til enebrug.

Sunset Jacuzzi Villaer (58m2)
Flotte velindrettede Beach Bungalows, med flot interiør og en skøn beliggenhed direkte på stranden med privat udendørs jacuzzi til 2 personer. Alle bungalows har, hårtørrer, aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, satellit-tv, sikkerhedsboks, elkedel, frilufts-badeværelse (aflukket/afskærmet), indendørs badekar med brus, solsenge, strandhåndklæder og egen terrasse med borde og stole. Sunset Jacuzzi Villa har plads til op til 3 voksne + 1 Barn(max 11 år).

Hver dag er der en gratis flaske vand pr. bungalow (1,5L), plus gratis the og kaffe (instant kaffe), som kan tilberedes på elkedel.

Pension:
Opholdet er inklusiv halvpension – dvs. morgenmad & aftensmad som serveres fra buffet. Måltiderne indtages i hovedrestauranten Kilhi. Måltiderne indtages fra varieret buffet, som bærer præg af både det internationale og asiatiske køkken. Udover Kilhi restauranten findes der to à la carte restauranter, Dhoni bar, som har et flot udvalg af fisk og skaldyr og Meera bar, som har et varieret asiatisk menukort. À la carte restauranterne er mod ekstra betaling og bordbestilling er nødvendig. På Canareef Resort er det muligt at tilkøbe All Inclusive. Som All Inclusive gæst får man 25% på maden i à la carte restauranterne.
Derudover er jule- og nytårsmiddagene også inkluderet i prisen. Programmet for disse aftener vil blive udleveret ved ankomst.
Mulighed for tilkøb af All Inclusive
Det er muligt, mod merbetaling, at supplere til All Inclusive – dvs. alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen. All Inclusive består af morgen-, middag- og aftensmad, plus frie udvalgte drikkevarer. Drikkevarerne serveres i glas og kan indtages i Dhoni bar (poolside-baren) samt i Meera bar. Vi gør opmærksom på at drikkevarer ved morgenmaden kun omfatter vand, the/kaffe (almindelig) og juice. Måltiderne nydes i hovedrestauranten Kilhi og som All Inclusive gæst får man 25% rabat på maden i à la carte restauranterne Meera bar og Dhoni bar.
Minibar på værelset er ikke en del af All Inclusive men fyldes hver dag efter ønske (mod gebyr), så bestilles der i minibaren, afregnes dette med hotellet dagen før afrejse.
Vi gør opmærksom på at prisniveauet på Maldiverne er dyrt, og at der ikke forefindes supermarked eller lign. til indkøb af mad og drikkevare.

De inkluderede drikkevarer fremgår af hotellets vin- & drinkskort. Et udvalg af internationale mærker er tilgængelig. Ekstra betaling for specielle mærkevarer på vin, spiritus, cocktails, champagne, special kaffe og friskpresset juice. Drikkevarer er ikke inkluderet, når man er på udflugt, medmindre det fremgår af udflugtsbeskrivelsen. Der serveres ikke alkohol til personer under 18 år.
 
Tilkøb All Inclusive:
7 dage:  2.000 kr.
14 dage: 4.000 kr.
Børn 2-11 år halv pris

Flyrejsen til Maldiverne:
Som på alle vores flyvninger, flyver vi med det danske flyselskab DAT (Danish Air Transport) i flytypen Airbus 320. Flyvetiden er estimeret til ca. 13,5 time. På hhv. ud- og hjemrejsen vil der være teknisk fuelstop i Bucharest (Rumænien) samt i Muscat (Oman), hvor man bliver i flyet mens det tankes, og der skiftes flycrew.
Flyet er indrettet med 2 x 3 sæder. Der findes 2 klasser ombord, økonomi klasse og Comfort Class samt mulighed for at tilkøbe en plads med ekstra benplads.

På Comfort Class (1-8 række) placeres 2 personer til 3 sæder – d.v.s. midtersædet er ledigt.  På Comfort Class serveres deluxe menu, gratis vand og sodavand under hele turen.  Til hovedmåltidet er der 1 stk. aperitif, 1 stk. 18cl vin el. 1 stk. øl, samt 1 stk. avec (en lille en til kaffen) Tillæg pr. person kr. 2200 kr. t/r.

Ekstra benplads, hvis man ønsker mere plads til benene. (Der er ikke mad og drikke inkluderet i prisen). Tillæg pr. person kr. 1.600 kr. t/r.

På økonomi klassen kan man vælge f.eks. en vindues plads eller sikre sig at man kommer til at sidde med andre rejsekammerater Tillæg pr. person 300 kr. t/r. Vi gør opmærksom på at børn under 16 år, gravide eller fysisk hæmmede ikke må sidde ved nødudgangen. På økonomiklassen er der ikke mad og drikke inkluderet i prisen.
Tilkøb af mad ombord på flyet 299 kr. t/r. som er inkluderet to måltider på udrejsen og to måltider på hjemrejsen. Vi anbefaler at man tilkøber mad ombord på flyet, da der ellers ikke er mulighed for at købe mad på flyet under rejsen.   

Vi gør opmærksom på at der på flyrejsen til Maldiverne ikke er underholdning, derfor anbefales det, at man medbringer egen tablet eller lignende.

Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 10 m
 • Afstand til strand 10 m
 • Afstand til indkøb 1 m
 • Antal værelser 271
 • Etager 1
 • Pool Ja
 • Børnepool Ja
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Air conditioning Ja
 • Håndklædeservice Ja
 • Køleskab Ja
 • Minibar Ja
 • Mini Marked Nej
 • Underholdning Ja
 • Have Ja
 • Elevator Nej
 • WiFi Ja
 • Parasoller Ja
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Ja
 • Sikkerhedsboks/safetyboks Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Antal pools 2
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 5
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der tillægges kr. 148,- pr. person i ovenstående priser.
  Dækker over olie- samt valutajusteringer.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:
 • Bagage kr. 130,- for 1 stk. på 20 kg. tur/retur.
 • Mulighed for All Inkl.

Pension

Opholdet er inklusiv halvpension – dvs. morgenmad & aftensmad som serveres fra buffet. Måltiderne indtages i hovedrestauranten Kilhi. Det er muligt at supplere med All Inclusive. Resttauranten er placeret midt på øen, og alt efter hvor man bor kan der være et sted mellem 500 - 2000 m. fra sin hytte til restauranten.

 

Bedømmelser

Smukt, fantastisk og enestående paradis

Skrevet af Gitte Vinther Jensen

Dette er stedet... Her er smukt, fantastisk og bare enestående. Alt er perfekt og helt igennem gennemført. Da vi ankom til Maldiverne blev vi sejlet til paradiset med speedbåd, og ikke noget med lang ventetid til tjekind, vi havde på forhånd fået nøglen da vi ankom, ca. 2 timer efter kom vores bagage. Ingen stress ved måltider, da vi havde samme bord hver dag. Der stod 2 cykler til at komme rundt på resortet. Hytten var stor og rummelig og lå ud til havet, som var utrolig smukt, og især solnedgangen var så flot så flot. Poolområderne var perfekte. Delfinturen var en stor oplevelse som også bød på et syn af skildpadder, hvis man vil snorkle kan det også anbefales. Personlet på stedet var urtrolig flinke, og meget smilende og imødekommende, søde guider.Tænk at sige, at man har været på ferie uden at læse ret meget i en bog, det siger da lidt om at det har været en fantastik ferie, bare det at ligge og kigge rundt på strand, vand, kokosnødder, og nyde roen. Alt i alt den meste perfekte ferie man kan ønske sig - vi håber virkelig på et gensyn.

Fantastisk sted!

Skrevet af Katrine

En helt igennem fantastisk rejse med Primo Tours til Canareef Resort. Et skønt og skukt sted, som taget fra et postkort. Vi boede i en sunset villa, hvor man nærmest bor på den hvide sandstrand og med det lækre vand lige udenfor døren. Samtidig kan man også herfra nyde en helt fantastisk solnedgang! Skøn restaurant med flot udsigt og sand som gulv. Lækker og varieret mad. Selvom det er et mindre fly, fungere flyturen uden problmer, og et stort pluds at man slipper for ventetid i lufthvanen samt flyskift. En drømmerejse man bare må opleve!

Paradis

Skrevet af Bjarne

Selvom jeg er en elendig fotograf, så tog jeg ikke et eneste dårligt billede på Canareef. Lige meget hvor man vender sig hen og fokuserer både øje og kamera, så er der bare trope idyl med grønne palmer og azurblåt vand. Hytterne ligger helt perfekt mellem palmerne med kun ca 20 m ud til vandkanten og er rigtig rummelige, godt indrettede og med et godt airconditon så man også sover godt i varmen. Der er dømt fred og ro, snorkling og afslapning i paradis. Husk faktor 50 ! Rigtig godt køkken med stort udvalg af både brød, salat, kød og fisk. Jeg var på Canareef i december 2014, igen i december 2016 og er faktisk allerede klar til at komme afsted igen.

Smukt og bare så dejligt

Skrevet af Kjeld Gadegaard

At bo på Canareef på Maldiverne er virkelig eliksir til livet. For her kan du for alvor blive tanket op af den varme og afslappende atmosfære i skønne smukke opgivelser, hvor alle kender indbegrebet af god service. Du bor i dejlige rummelige villa´er med kun ganske få skridt ned til havet, hvor der venter dig 30 grader azurblå hav, og hvor der flere steder er gode muligheder for at snorkle med de smukkeste fisk. Pool områderne er smukt integreret i den smukke natur, og det var skønt at sidde og nyde en drink og se den smukke solnedgang.