Maldiverne

Paradis på jord med de smukkeste kridhvide sandstrande og azurblå vand

Maldiverne kan næsten ikke beskrives med superlativer, da det skal opleves med egne øjne.
  • Et vaske ægte ferieparadis
  • 30 grader året rundt
  • Fantastiske koralrev i 30 grader varmt vand
Luk Vindue
Billede 1 af 14

Info om Maldiverne

Maldiverne er det tætteste du kommer på ægte paradis! Det smukke Ø-rige kendetegner sig ved de smukkeste og mest kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner.

Hver ø har sit eget koralrev, som omkranser lagunen. Her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Midt på øerne består floraen fortrinsvis af høje smukke kokospalmer og farvestrålende blomster.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

Delfinsafari på Maldiverne

Oplev de smukke delfiner i deres rette element. Vi sætter kursen mod de områder, hvor delfinerne befinder sig i store flokke.

Vores erfarne besætning kender til delfinernes bevægelsesmønstre og sejler ud til et område, hvor vi følger en gruppe delfiner. Vi kommer helt tæt på dette fantastiske og meget intelligente pattedyr. Delfinen betragtes som menneskets bedste ven fra den undersøiske verden, og nyder med glæde vores selskab og flokkes omkring båden.

Delfiner er legesyge, og optræder gerne med flotte spring gennem vandoverfladen til alles begejstring. Denne udflugt er en af de mest populære blandt vores gæster. Der er mange delfiner her i området, og derfor er chancen stor. 

Læs også vores udflugtsprogram

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!