Maldiverne

Paradis på jord med de smukkeste kridhvide sandstrande og azurblå vand

Maldiverne kan næsten ikke beskrives med superlativer, da det skal opleves med egne øjne.
  • Et vaske ægte ferieparadis
  • 30 grader året rundt
  • Fantastiske koralrev i 30 grader varmt vand
Luk Vindue
Billede 1 af 14

Info om Maldiverne

Maldiverne er det tætteste du kommer på ægte paradis! Det smukke Ø-rige kendetegner sig ved de smukkeste og mest kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner.

Hver ø har sit eget koralrev, som omkranser lagunen. Her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Midt på øerne består floraen fortrinsvis af høje smukke kokospalmer og farvestrålende blomster.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

Big Game Fishing (Morgen Fiskning)

Går du med drømmen om den helt store fangst, kan den nu endelig gå I opfyldelse. Tag med på en uforglemmelig morgentur på det indiske Ocean.

Du går ombord på en privat fiskerbåd, og kan se frem til at skulle fiske på rigtig Maldivisk manér, som foregår uden fiskestang men med snøre i stedet. En helt speciel oplevelse, man kun kan få på Maldiverne. Her kan du lade dine drømme om en stor fangst gå i opfyldelse. Turen går ud på det åbne hav, hvor bådens besætning vil udpege det optimale område, for at fange større fisk på netop denne dag. På vores fiskerbåd kan man godt forberede sig på en drømmefangst. Du kan være heldig at lokke en Sail Fish, vågen Wahoo, en undvigende Barracuda, velsmagende tun eller nogle af de andre arter af lokale fisk på krogen.

Der findes ikke nogen bedre følelse end at sidde i båden og mærke at det trækker i snøren, og man ved at der er bid. Adrenalinet pumper rundt i kroppen, når man mærker der er bid, men det kræver tålmodighed, at hive en så stor fisk i land, de giver nemlig aldrig op, selvom det kan se sådan ud. Der er rigtig mange store fisk i de områder du her vil befinde dig i, og derfor er der stor chance for, at de store fisk kommer til dig og bider på. Hiver du en fisk i land, tilbereder køkkenet fisken for dig, så kan du nyde din fangede fisk i fred og ro til dit aftenmåltid.

Læs også vores udflugtsprogram