Shangri-La's Villingili Resort m/morgenmad
Shangri-La's Villingili Resort m/morgenmad

5 stjernet luksus med egen golfbane

Ønsker du automatisk besked, når der er nyt om sæson 17/18, så klik på følgende link: https://www.primotours.dk/rejsemal/maldiverne

Shangri-La's Villingili Resort er et ægte 5 stjernet ferieresort på Maldiverne.

Øen er ca. 2,5 km lang x ca. 300 meter bred på det bredeste sted.  Shangri-La's Villingili Resort er beliggende blot ca. 15 min i speedbåd fra Gan Lufthavn, og det er her flyet fra Danmark lander, når man ankommer til Maldiverne. Shangri-La's Villingili Resort and Spa, der er det eneste af sin slags på Maldiverne, ægte paradis i smuk harmoni med naturen på atollen Addu. Der findes den smukkest hvide Bounty sandstrand, swimmingpool, spa center samt enestående 9-hullers golfbane.

Shangri-La's Villingili Resort tilbyder alt i luksuriøse omgivelser, hvad man som feriegæst har brug for. De smukkeste og kridhvide palmefyldte sandstrande, omgivet af den azurblå lagune og klart og lunt badevand. Det fantastiske koralrev, som omkranser lagunen er nemt at komme til. Her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser.

Shangri-La's Villingili Resort har et fantastisk udvalg af faciliteter, som er spredt ud på øen. Øens har som den eneste på Maldiverne, egen 9 hullers golfbane med flotte par 4 og par 3 huller. Der findes et overskueligt naturskønt sti-system, som gør det nemt at få et overblik over øen og opleve de ca. 17.000 kokospalmer. Receptionen befinder sig i eksotiske og hyttelignende bygninger med flotte møbler og sofaarrangement. Her findes flere små butikker og souvenir shop. Desuden findes moderne fitnesscenter med løbebånd, træningsmaskiner og frivægte. Desuden 2 tennisbaner.

Der findes suveræn solterrasse med imponerende swimmingpool og direkte adgang til den skønne strand og lagunen. Her findes også stemningsfyldte Endheri bar. Forsiden af baren vender mod stor terrasse med udsigt til lagunen og stranden. Bagsiden har skøn solterrasse og eventyrlig swimmingpool. Der findes flere restauranter som serverer spændende måltider fra hele verden.

Lækkert Spa & massage center, med rig mulighed for avancerede massage behandlinger, ren velvære og herlige skønhedsbehandlinger (mod gebyr).

Desuden findes et stort velfungerende dykkercenter, som står for udlejning af snorkeludstyr, dykkerudstyr og reservation af dykkerudflugter. Alle dykkerture er både for nybegyndere, som erfarne dykkere.

Opholdet er inklusiv morgenmad, som indtages i restauranten; Jaavu. Morgenmaden indtages fra varieret buffet, som bærer præg fra det internationale køkken. Udover Jaavu restauranten findes desuden a la carte restauranter, som serverer fisk, skaldyr eller internationale retter, samt Dr. Ali's byder på et udvalg af arabisk, indisk eller vietnamesisk inspirerede retter, mens Jaavu, der er åben dagen igennem, serverer internationale retter. Fahala Lounge tilbyder friske fiske- og skaldyrsretter. Kølige drinks nydes i Endheri- eller Manzaru Bar, som er øens nye moderne lounge. Bordbestilling i restauranterne er nødvendig.

Shangri-La's Villingili Resort har rammerne for den perfekte ferie. Tiden går ekstremt hurtigt, når man er på ferie på Maldiverne – ren afslapning og kvalitetstid med familien eller nære venner.

Pengeløst resort

Shangri-La's Villingili Resort er et pengeløst resort, dvs. at alle køb på resortet noteres ud for ens værelsesnummer, og man underskriver kvitteringen efter hvert køb. Hele regningen, inklusiv minibaren på værelset, afregnes i receptionen dagen før afrejse.

Beliggenhed

Shangri-La's Villingili Resort har den perfekte beliggenhed, specielt i forhold til lufthavnen – blot ca. 15-20 min med speedbåd, og man er fremme på øen.  

Faciliteter
Shangri-La's Villingili Resort byder på et væld af 5 stjernede faciliteter for alle aldre, som bare skal holde ferie og slappe af. Øen råder Maldivernes eneste 9 hullers golfbane, som i sig selv er en kæmpe oplevelse. Startider reserveres i klubhuset. Golf udstyr udlejes i golfshoppen. Her findes endvidere tennisbaner, beachvolley, bordtennis, muligt at leje cykler, KidsClub plus meget mere… Det er gratis for alle gæster.
Afdeling med vandsport faciliteter - Jetski, windsurfing, vandski, kano, luksus yacht, plus meget mere (mod gebyr). Dykkercenter som står for udlejning af snorkeludstyr, dykkerudstyr, dykkerture m.m. (mod gebyr).    
Spa & Massage Center, - massage og skønheds behandlinger (mod gebyr).
Butikker og souvenir butik, hvor kan købe det allermest nødvendige, såsom solcreme, t-shirts, badebukser og souvenirs. Her er desuden gratis trådløst WIFI på de fleste steder på øen.
OBS: ingen dansk rejselederservice på hotellet/øen. Der vil være et servicenummer til vores guider på canareef Resort.

Indkvartering foregår i suveræne og flotte villaer.
Man bor i luksuriøse pool-villaer eller eftertragtede water-villaer.
 
Pool-Villa 79 kvm2, plus 35 kvm2 udendørs terrasse.
Fantastisk 5 stjernede pool-villaer, med moderne indiske inspireret indretning og placeret tæt på vandet, oftest i vand/strandkanten. Man har egen swimmingpool og eventyrlig terrasse. Alle pool-villaer har hårtørrer, ipod dock station, bose DVD, fladskærms tv, aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, satellit-tv, safeboks, elkedel, kaffemaskine, frilufts-badeværelse(aflukket/afskærmet), solsenge, strandhåndklæder og egen terrasse med stole/bord.
Alle pool villa ligger på østsiden af øen, så man kan nyde solopgangen ud mod det indiske ocean.
Der findes Bungalows med soveplads til maks. 2  personer eller 2 voksne + 2 børn

Water-Villa – 94 kvm2, plus 79 kvm2 udendørs terrasse.
Enestående 5 stjernede water-villaer, bygget på pæle ud i den blå lagune, med havet som ens egen kæmpe swimmingpool. Water-villa betyder absolut rolig beliggenhed i eventyrlige omgivelser med udsigt til den azurblå lagune. Villaerne er smagfuldt indrettet med lækre detaljer og moderne mellemøstlig og indiske inspireret møbler og dekoration. Den suveræne udendørs terrasse har skyggefulde områder, som gør det særdeles attraktivt at opholde sig her hele døgnet og nyde udsigten eller slappe af. Alle water-villaer har hårtørrer, ipod dock station, bose DVD, fladskærm, aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, satellit-tv, safeboks, elkedel, kaffemaskine, frilufts-badeværelse(aflukket/afskærmet), solsenge, strandhåndklæder og egen terrasse med stole/bord.
Der findes Bungalows med soveplads til maks. 2 personer eller 2 voksne + 2 børn

På alle værelser er der hver dag en gratis flaske vand pr. person (0,5 L), plus gratis kaffe (instant kaffe), som kan tilberedes på elkedel.

Pension
Opholdet er inklusiv morgenmad, som serveres fra buffet. Måltiderne indtages i hovedrestauranten
Mulighed for at tilkøbe halvpension og helpension.

Halvpension (morgenmad og aftensmad) 4.900 kr. pr. person pr. uge.
Børn 0-11 år gratis.
Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad) 7.500 kr pr. person pr. uge.
Børn 0-11 år gratis

Flyet
På alle vores flyvninger - herunder også Maldiverne - flyver vi med DAT (Danish Air Transport) en airbus 320, hvilket betyder 3 sæder på hver sin side af midtergangen.
Der er ingen underholdning i flyet, derfor anbefales det, at man her medbringer egen tablet eller lignende.
Flyturen er uden skift undervejs, dog med 2 tekniske tankstop på ud- og hjemrejse.

På flyvningerne til Maldiverne er der mulighed for at bestille et bestemt sæde på flyet.
Der findes 2 klasser ombord, økonomi Class og Comfort Class. Derudover er der mulighed for at tilkøbe en plads med ekstra benplads.

På Comfort Class (1-8 række) placeres 2 personer til 3 sæder – d.v.s. midtersædet er ledigt, men ingen ekstra benplads. På Comfort Class serveres deluxe menu, gratis vand og sodavand under hele turen.  Til hovedmåltidet er der 1 stk. aperitif, 1 stk. 18cl vin el. 1 stk. øl  samt 1 stk. avec (en lille en til kaffen)  Tillæg pr. person kr. 2200 kr. t/r.

På økonomi Class kan man vælge f.eks en vindues plads, eller sikre sig at man kommer til at sidde med andre rejsekammerater  Tillæg pr. person 300 kr. t/r. (Der er ikke mad og drikke inkluderet i prisen)

Ekstra benplads, hvis man ønsker mere plads til benene. (Der er ikke mad og drikke inkluderet i prisen)
Tillæg pr. person kr. 1.600 kr. t/r.

Tilkøb af mad ombord på flyet 298 kr. t/r. To måltider på ud- og hjemrejsen. Det anbefales at man tilkøber mad, da der ellers ikke er mulighed for at købe mad på flyet under rejsen.
Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 10 m
 • Afstand til strand 0 m
 • Afstand til indkøb 100 m
 • Antal værelser 55
 • Etager 1
 • Pool Ja
 • Børnepool Ja
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Air conditioning Ja
 • Håndklædeservice Ja
 • Køleskab Nej
 • Minibar Ja
 • Mini Marked Nej
 • Underholdning Nej
 • Have Ja
 • Elevator Nej
 • WiFi Ja
 • Parasoller Ja
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Ja
 • Sikkerhedsboks/safetyboks Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Nej
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Antal pools 2
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 5
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der tillægges kr. 148,- pr. person i ovenstående priser.
  Dækker over olie- samt valutajusteringer.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:
 • Bagage kr. 130,- for 1 stk. på 20 kg. tur/retur.

Pension

Opholdet er inklusiv morgenmad, som serveres fra buffet. Måltiderne indtages i hovedrestauranten

Mulighed for at tilkøbe halvpension og helpension.

Halvpension (morgenmad og aftensmad) 4.900 kr. pr. person pr. uge.
Børn 0-11 år gratis.
Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad) 7.500 kr pr. person pr. uge.
Børn 0-11 år gratis.

 

Bedømmelser

En oplevelse for livet..

Skrevet af Katrine og Jeppe

Har aldrig oplevet noget så fantastisk og luksuriøs! Vi boede i december måned i en water villa, hvilket er den største oplevelse vi indtil nu har fået. Helt fantastisk at bo midt ude i det azur blå vand, springe i direkte fra sin terasse og nærmest ned i et akvarium fuld af farverig fisk. Her er tænkt på ALT ned i mindste detalje, og man bliver virkelig vartet op på alle måder. Maden lige gyldig hvor man spiser på øen er helt fantastisk. Får man denne mulighed er dette en rejse for livet, og en kæmpe oplevelse!

UNIK oplevelse

Skrevet af Mia Biltoft

At bo i en watervilla på Maldiverne har i mange år været en drøm for mig! Og da drømmen blev til virkelighed levede det uden tvivl op til alle mine forventninger. Det var fuldstændig fantastisk at bo i den overdådige watervilla, som har alt hvad du har brug for og mere til! At kunne vågne til en fantastisk havudsigt og lyden af havets brusen, for derefter at gå ud på terrassen og tage en dukkert i det dejlig varme og azurblå vand - det er virkelig livskvalitet! Faciliteterne på øen kan man ikke sætter en eneste finger på, der er noget for enhver smag og mulighederne for oplevelser på øen er mange. Tag blandt andet ud for at snorkle ved det fantastiske husrev, bliv kølet ned i den smukke pool eller tag en times træning i fitness eller på tennisbanen. Personalet på øen gør også alt for at du ikke kommer til at mangle noget mens du holder ferie på øen og de yder en service ud over det sædvanlige. Søger du en helt unik ferieoplevelse, som du ikke oplever så tit, så hold din næste ferie på fantastiske Shangri-La Villingili Resort!

Indbegrebet af Maldiverne

Skrevet af Kjeld Gadegaard

Drømmene og overliggeren var virkelig sat højt inden min ankomst til Shangri La på Maldiverne, og det kunne næsten kun skuffe. Men nej, nogle gange oplever man at virkeligheden overgår ens drømme. Det var en luksuriøst oplevelse ud over det sædvanlige, alt spillede max. Fantastisk drømme villa på vandet, som var helt fantastisk indrettet med terrasser i forskudt plan og med en hængekøje for enden. Det var en så skøn villa, at man næsten ikke havde lyst til at forlade den, det skulle da lige være for at "plumpe" i de 30 grader varme vand, hvor fiskene svømmede tæt forbi. Området, den flotte lille 9-hullers par 3 golfbane, restauranterne, maden, alt var meget gennemført og alt sammen i en meget afslappet atmosfære, hvor man følte sig meget velkommen.

Overdådigt luksus uden sammenligning

Skrevet af Cristina

Det er næsten ikke til at sætte ord på hvor fantastisk Shangri-Las Villingili Resort er. At bo i egen Water Villa med privat adgang til det flotteste azurblå havvand var helt unikt og uden sammenligning - det skal bare prøves! Maden var fabelagtig og særligt morgenbuffeten var et sandt overflødighedshorn af lækkerier. Faciliteterne var helt i top og om man var til golf, tennis, snorkling og anden vandsport eller til afslapning ved poolen eller spa og wellness så tilbød resortet alt hvad hjertet kunne begære. En oplevelse jeg sent vil glemme og som jeg tvivler på vil kunne overgås.