Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand.

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 22

Info om Mallorca - Alcudia Bugten

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og fladt landskab på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere
Gæsternes vurdering 0.0 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Cala d'Or

Antal bedømmelser i alt: 9
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  3   >  

Fantastisk familieferie

Skrevet af Emil Kristiansen

Dejligt hotel med mange faciliteter. Skøn beliggenhed, få meter fra den fineste sandstrand. Lækker morgen- og aftenbuffet. Vi havde en fantastisk familieferie og kommer gerne igen.

Godt hotel

Skrevet af Annette Hammer

Det er et fint hotel. Der bliver gjort rent og skiftet linned hver dag. Man kan mod er depositum låne poolhåndkkæder, som man kan få byttet så ofte man vil. “Restauranten” minder mest om en kantine. Det kan føles meget stressende at spise i det høje støjniveau, som mange mennesker uvægerligt giver. Vi havde et værelse ud mod hovedpoolen og animationsområdet. Dette er vestvendt og derfor er altanen enormt varm eftermiddag og aften. Desuden er der også her et ekstremt støjniveau indtil midnat, når baren lukker. Der er faktisk først roligt kl 1 om natten. Vores værelse lå heldigvis højt, så vi på altanen slap for de mange myg, som var i jordniveauet. Første aften flygtede vi fra de udendørs arealer netop pga myggene. Men man kan heldigvis købe effektive myggebalsam i Platja Muro, hvor den nærmeste skønne sandstrand er. Det tager 30 min på gåben at komme dertil, hvis man ikke vil vente på shuttlebussen Buffeterne på hotellet bliver i længden lidt trivielle. Morgenbuffeet var rimelig ens fra dag til dag. Frokostbuffeten skal jeg undlade at nævne noget om, da vi faktisk kun besøgte den én gang - den var vist ganske udmærket. Afrenbuffeten havde forskellige temaer - den arabiske aften var den, der var mest smag i. Det var faktisk rigtig godt. Da vi var der, var køkkenet vist løbet tør for salt. Maden var ihvertfald utroligt fersk. F.eks pasta kogt uden salt kan ikke reddes ved at strø salt på. Guiderne var alle rigtig søde og gode til at svare på vores spørgsmål samt formidle leje af en bil. Andre gange vi har rejs har vi selv opsøgt udlejningsbureauer (med varieret held) ved at gøre det gennem guiden fik vi en rigtig god, næsten ny bil (50000 km) til en særdeles fair pris. Vi havde alt i alt en dejlig ferie.

Skøn ferie på Mallorca

Skrevet af Gitte Johansen

Lækkert stort hotel med flere skønne pools - især voksenpoolen er fantastisk. Kort gåtur (700-800 meter) til fuldstændig fantastisk strand - der kører også shuttlebus 2 x i timen fra hotellet og retur fra stranden. Fin buffet morgen, middag og aften - men antallet af gæster giver en forholdsvist højt støjniveau. Fine og store værelse med stor altan. Rengøring dagligt, virkelig god engelsktalende aftenunderholdning der varierer dagligt (musik, standup, trylleri, akrobatik osv). Du må dog påregne højt støjniveau om aftenen hvis du har altan ud mod poolen, da underholdningen varer til tæt på midnat hver aften. HUSK myggespray grundet flere søer i området. Mange gode lokale restauranter, tapas på Restaurant S'albufera i hovedgaden kan anbefales!!

Fantastisk forplejning og god beliggenhed

Skrevet af Claus Mouritzen

Besøgte Ivory Playa i juli 2021, og hotellet var over al forventning. Der var en dejlig stemning på hotellet. Tilpas variation af underholdning og stilletid ved det fælles poolområde. God service og rigtig god forplejning. En stor og veltillavet buffet, som langt overgik vores forventninger. TAK FOR EN RIGTIG GO' FERIE

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: