Ferrera Beach m/Mini All Inclusive
Ferrera Beach m/Mini All Inclusive

Dejligt lejlighedshotel tæt på strand og by

Det dejlige lejlighedshotel Ferrera Beach har en unik beliggenhed tæt ved stranden og den smukke Cala Ferrera bugt og i gåafstand til centrum af Cala d’Or. Hotellet er meget familievenligt og har to indbydende pool-områder med parasoller og liggestole. Ved den største pool findes endvidere et mindre børnebassin samt overdækket poolbar, hvor de inkluderede drikkevarer kan nydes.


Hotellet ligger placeret i rolige og grønne omgivelser. Der er flere aktivitetsmuligheder såsom bordtennis, dart og udendørs billard. Flere gange i ugens løb tilbydes underholdning og aktiviteter for såvel børn som voksne.

Ferrera Beach består af fire lejlighedsblokke i forskellige niveauer, da hotellet er bygget på en skråning. Der er mange trapper på hotellet og et generelt kuperet område, hvilket gør det mindre egnet for gangbesværede gæster.

Beliggenhed
Ferrera Beach har en unik beliggenhed tæt ved de dejlige sandstrande i bugterne Cala Ferrera og Cala Serena. Det krystalklare badevand indbyder til en frisk dukkert, ligesom de imponerende klippefremspring med fordel kan udforskes med snorkel. Hotellet ligger i rolige omgivelser i udkanten af Cala d’Or. Blot få minutters gang fra hotellet findes et godt udvalg af restauranter, små butikker og forlystelser såsom minigolf og børnetivoli. Cala d`Or er kendt for sin hyggelige bymidte med et stort udvalg af restauranter og cafeer. Byen har ligeledes en imponerende marina med flere restauranter.

Faciliteter
Ferrera Beach tilbyder fine faciliteter såsom reception med mindre loungeområde og computere med internetadgang (mod gebyr), to pool-områder med liggestole og parasoller samt et mindre børnebassin, poolbar samt restaurant, som fungerer såvel ude som inde. Underholdning flere gange om ugen samt mulighed for bordtennis, dart og udendørs billard.

Gratis Wi-Fi ved poolbaren og i receptionsområdet. Ønskes Wi-Fi i lejlighederne kan dette tilkøbes (15 Euro/uge). Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Spanien er af varierende dækning, og udfald kan forekomme. Alle gæster får ét gratis poolhåndklæde, som skiftes én gang i ugen ved henvendelse i receptionen. Ønskes poolhåndklædet skiftet oftere, afregnes 2 euro pr. håndklæde.

Gratis udlån af cykler til voksne på halvdagsbasis mod et depositum (20 Euro). Ønskes cykelhjelm, skal denne medbringes hjemmefra eller lejes i cykeludlejningen.

Lejligheder
Man bor i lyse, velindrettede 2-værelses lejligheder indeholdende opholdsstue med køkkenniche, separat soveværelse og toilet/bad. Alle lejligheder er udstyret med køleskab, brødrister, elkedel, kaffemaskine, mikroovn, gratis aircondition, gratis safetyboks, TV og balkon eller terrasse.

Ønsker man at gøre brug af køkkenfaciliteterne, skal viskestykker, karklude og opvaskemiddel medbringes eller købes på stedet. Udvalget af køkkenudstyr er begrænset, da hovedparten af hotellets gæster bor med All Inclusive eller nyder byens rige udvalg af restauranter. Der kan lånes gryder/pander i receptionen.

Fire lejligheder (A101-104) har terrasse med direkte adgang til lækkert, fælles pool-område med liggestole og græsareal. Dette areal står til rådighed for alle hotellets gæster.

Fire lejligheder (C101-104) sælges uden udsigt, da terrassen er afskærmet, da stien til restauranten passerer tæt forbi.

Da alle hotellets gæster har ankomst/afrejse samme dag, må lejlighederne først forventes rengjort og klar kl. 15.00 på ankomstdagen.

Valg af specifik lejlighed
Som noget helt unikt kan man booke en specifik lejlighed på Ferrera Beach. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller nede ved jorden, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo samlet. Det koster 400 kr. pr. uge pr. lejlighed, der bookes specifikt.

Rejser man med mindre børn, anbefaler vi lejlighederne D101-D104, som har terrasse ud til et afskærmet grønt område. Lejlighederne C301-304 og D201-204 er velegnet til gæster, som ønsker færrest trapper til poolen.

Gæster i bygning A og B har flest trapper til hotellets restaurant, som er placeret foran bygning C og D, få meter fra stranden.

Pension
Opholdet er med Mini All Inclusive, som inkluderer morgenbuffet og drikkevarer i løbet af dagen samt let eftermiddagssnack eksempelvis bestående af frugt, nødder eller kage.

Måltider nydes i den hyggelige gårdhave ”Secret Garden”, som ligger i hotellets nederste plan, cirka 2-3 etager under pool-området. Der er kun adgang via trapper. Snacks serveres fra ”Al Aqua” restauranten, som ligeledes ligger i hotellets nederste område. I lavsæsonen kan det forekomme, at kun én af restauranterne er åben, og herfra serveres alle måltider.

Morgenmad: kl. 7.30 – 10.00
Drikkevarer: kl. 10.00 - 22.00
Snacks: kl. 15.00 - 16.00

Drikkevarer omfatter kaffe, te samt lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus. Derudover er der slush ice i ”Al Aqua Restauranten” dagligt fra kl. 12.

Mulighed for tilkøb af All Inclusive
Voksen 7 dage, kr. 900,-
Børn 2-11 år, 7 dage kr. 550,-

Frokostbuffet: kl.12.00-14.00
Aftenbuffet: kl. 18.30-20.30

Restaurantens størrelse gør, at udvalget i buffeten ikke er kæmpestort. All Inclusive består typisk af en suppe, brød, et udvalg af salat samt 2-3 lune retter med tilbehør og grøntsager samt frugtanretning, lidt sødt og is.

Vi anbefaler at All Inclusive bestilles i god tid, da vi af hensyn til restaurantens kapacitet kun kan tilbyde dette til et begrænset antal gæster.

Check-ud fra hotellet:
Der er check-ud om morgenen på afrejsedagen. Vores rejseledere informerer om det præcise tidspunkt i løbet af opholdet.

Miljøskat

De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er Primo Tours uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 1000 m
 • Afstand til strand 150 m
 • Afstand til indkøb 200 m
 • Antal værelser 72
 • Etager 5
 • Pool Ja
 • Børnepool Ja
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Køleskab Ja
 • Minibar Nej
 • Mini Marked Nej
 • Underholdning Ja
 • Have Ja
 • Elevator Nej
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Nej
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Ja
 • Fitnessrum Nej
 • Antal pools 2
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 59 km
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på kr. 178,- pr. person for alle over 2 år.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:
 • Mad på flyet tur/retur kr. 198,-
 • Sædereservation - alm. sæde fra kr. 60,- pr. vej
  Sædereservation - ekstra benplads kr. 175,- pr. vej.
 • Transfer til og fra lufthavnen kr. 228,- pr. person.
 • Bagage kr. 198,- for 1 stk. på 20 kg. tur/retur.

Det siger gæsterne

Dejlig ferie på Mallorca

Skrevet af Maren Thorndahl

Lige hjemkommet fra en perfekt ferie på hotel Ferrera Beach i Cala D'Or, et dejligt sted, vi kun kan anbefale. Guiderne gjorde det rigtig godt lige fra modtagelsen, i det daglige frem til de fulgte os til flyveren retur, de er nærværende og opmærksomme hele tiden. Rengøringen var perfekt hele vejen igennem, med alt hvad vi behøvede. Vi havde all Inclusive, og de unge mennesker der serverede for os, var friske og klarede servering meget flot og med smil og en frisk bemærkning. Der er mange trapper, så man skal være god til at gå, for hotellet ligger i flere etager. Unge med børn i barnevogn har også besvær med trapperne. Der ligger en meget fin badestrande lige i nærheden. Vi vil klart vende tilbage igen. Tak for en dejlig ferie.

Dejlig familieferie

Skrevet af Steen Kristiansen

Vi havde en dejlig ferie på Ferrera Beach i juli. Hotellet har en super beliggenhed i forhold til strand og by. Vi brugte den lille strand Cala Serena rigtig meget, for her var der ikke så mange mennesker. Området har det skønneste badevand, og ungerne havde en fest med at springe ud fra klipperne. En sejltur langs kysten til Cala Mandrago kan varmt anbefales. Byen er hyggelig og har masser af butiksliv og børneaktiviteter. Vi lånte hotellets cykler og cyklede til Porto Petro - dejlig tur. Tak til rejselederne, som altid mødte smilende op. Vi boede 14 dage med All Inclusive. Udvalget var ikke så stort, men maden var velsmagende, og der var altid et fint udvalg af frisk frugt. Vi takker for en dejlig ferie - vi kommer gerne igen.

Fantastisk rejse til Mallorca

Skrevet af Mette Gilkou

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk rejse fra Mallorca, hvor vi boede på Ferrera Beach. Det var første gang vi skulle ud og rejse med vores børn, så både de og os var utrolige spændte på turen. Vi havde en skøn og pragtfuld rejse, vi har intet at komme efter, maden var god og der var nok af det, at det var RIGTIGT COLA og FANTA gjorde det endnu bedre og jeres pools især "L" var vores piger rigtige glade for. Personalet i resturanten og baren fortjener også et skulderklap, såvel som rejselederne, Jette, Sissel og Pernille. Det eneste minus var nok de haner som galede på ALLE tidspunkter af døgnet, men det er ikke noget I skal gøre noget ved, tænker de var der før I kom til.. Vi takker for en skøn ferie og det er ikke sidste gang vi rejser med jer.

En perfekt ferie

Skrevet af Grethe Mikkelsen

Vi tænker tilbage på vores netop hjemvendte rejse til Hotel Ferrera Beach med glæde! Et hotel som lige passede til os, både hvad angår størrelse, beliggenhed og faciliteter!! Vi var 12 familiemedlemmer afsted, hvoraf 6 var børn i alderen 7 mdr - 10 år. Vi fandt os hurtig til rette, oplevede en stor hjælpsomhed og venlighed fra personalet! Opstod der et lille problem, blev der fulgt op på det, og det blev efterfølgende hurtig løst. Vi oplevede et utroligt oplagt ungt personale altid med et smil og en frisk bemærkning, som heller ikke stod i vejen for at hjælpe de små, når de hentede mad ved buffeten! Vi havde bestilt all inclusive, og var måske lidt spændte på, hvordan det var! Men de bange anelser blev gjort til skamme. Buffeten var lækker, varieret og der blev hurtig fyldt op på fadene! Eftermiddags snacks med kage, frugt, slushice, is og nødder var ligeledes lækker. Ikke langt fra hotellet ligger den skønneste strand, som indbyder til at snorkle i, og fange små fisk i net! Alle i familien er enige i, at det har været en dejlig ferie, som vi kun kan anbefale!!

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!