Ferrera Beach m/Mini All Inclusive
Ferrera Beach m/Mini All Inclusive

Dejligt lejlighedshotel tæt på strand og by

Fra sommeren 2018 overtager Primo Tours forpagtningen af det familievenlige lejlighedshotel Ferrera Beach, som har en fantastisk beliggenhed tæt ved den smukke Cala Ferrera bugt og i gåafstand til centrum af Cala d’Or. På hotellet findes to indbydende poolområder med parasoller og liggestole til fri afbenyttelse. Ved det største poolområde findes endvidere et mindre børnebassin samt poolbar med overdækket terrasse, hvor de inkluderede drikkevarer kan nydes i dagtimerne.

I den nyindrettede buffetrestaurant "Secret Garden" tilbydes flere gange i ugens løb underholdning og aktiviteter for såvel børn som voksne. På området er der ligeledes aktiviteter som f.eks. dart og udendørs poolbord.

Ferrera Beach består af fire lejlighedsblokke i forskellige niveauer, da hotellet er bygget på en skråning. Der er mange trapper på hotellet og generelt kuperet område, hvilket gør det mindre egnet for gangbesværede gæster.

Beliggenhed


Ferrera Beach har en fantastisk beliggenhed tæt ved den smukke bugt Cala Ferrera med indbydende sandstrand, krystalklart badevand og mulighed for at leje liggestole. Feriebyen Cala d`Or er kendt for sine hyggelige restauranter, spændende forretninger og en imponerende marina. Centrum af Cala d’Or ligger i gåafstand fra hotellet, og området byder på mange familievenlige forlystelser.

Faciliteter
På hotellet er en hyggelig buffetrestaurant, hotelbar, reception med mindre loungeområde og computere med internetadgang (mod gebyr), poolbar, to poolområder med liggestole og parasoller samt et mindre børnebassin. Når vejret tillader det, er der endvidere mulighed for at nyde en 5-retters "candle light dinner" i den udendørs restaurant (39 euro/pers), ligesom gæster, der ikke er omfattet af All Inclusive kan nyde en middag i hotellets a'la carte restaurant, hvor der også er mulighed for at bestille is og pizza  (ikke omfattet af All Inclusive).

Der er gratis udlån af cykler til voksne på halvdags basis mod et depositum på 20 Euro pr. cykel. Ønskes cykelhjelm, skal denne medbringes hjemmefra. Gratis Wi-Fi ved poolbaren og i receptionsområdet. Ønskes Wi-Fi i lejlighederne kan dette tilkøbes (15 Euro/uge). Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Spanien er varierende, og udfald kan forekomme. Alle gæster får ét gratis poolhåndklæde, som skiftes én gang i ugen ved henvendelse i receptionen. Ønskes poolhåndklædet skiftet oftere, afregnes 2 euro pr. håndklæde.

Lejligheder
Man bor i lyse, velindrettede 2-værelses lejligheder indeholdende opholdsstue med køkkenniche, separat soveværelse og toilet/bad. Alle lejligheder er udstyret med køleskab, brødrister, elkedel, kaffemaskine, mikroovn, gratis aircondition, gratis safetyboks, TV og balkon eller terrasse. Ønsker man at gøre brug af køkkenfaciliteterne, skal viskestykker, klude og opvaskemiddel medbringes hjemmefra eller købes på stedet. Udvalget af køkkenudstyr er begrænset, da hovedparten af hotellets gæster bor med All Inclusive eller nyder Cala d’Ors rige udvalg af restauranter. Der kan lånes gryder/pander i receptionen.

Fire lejligheder (A101-104) har terrasse med direkte adgang til lækkert, fælles poolområde med liggestole og dejligt græsareal. Dette areal står til rådighed for alle hotellets gæster.

Fire lejligheder (C101-104) sælges uden udsigt, da terrassen er afskærmet af facade eller bevoksning, som skærmer udsynet.

Da alle hotellets gæster har ankomst/afrejse samme dag, må lejlighederne først forventes rengjort og klar kl. 15.00 på ankomstdagen.

Valg af specifik lejlighed
Som noget helt unikt kan man booke en specifik lejlighed på Ferrera Beach. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller nede ved jorden, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo samlet. Det koster 400 kr. pr. uge pr. lejlighed, der bookes specifikt.

Rejser man med mindre børn, anbefaler vi lejlighederne D101-D104, som har terrasse ud til et afskærmet grønt område. Ligeledes er lejlighederne C301-304 og D201-204 velegnet til familier med klapvogne, da disse har færrest trapper til poolen.

Pension
Opholdet er med Mini All Inclusive, som inkluderer morgenbuffet og drikkevarer i løbet af dagen samt let snack.

Morgenmad: kl. 7.30 – 10.00
Drikkevarer: kl. 10.00 - 22.00
Snack i poolbar: kl. 15.00 - 16.00

*Snack er en let anretning som eksempelvis chips, nødder, frugt eller kage.

Drikkevarer omfatter kaffe, te samt lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus.Derudover er der slush ice i poolbaren.

Mulighed for tilkøb af All Inclusive
Voksen 7 dage, kr. 900,-
Børn 2-11 år, 7 dage kr. 550,-

Frokostbuffet: kl.12.00-14.00
Aftenbuffet: kl. 18.30-20.30

OBS – Vi anbefaler at All Inclusive bestilles i god tid, da vi af hensyn til restaurantens kapacitet ikke kan tilbyde dette til samtlige gæster på hotellet.

Check-ud fra hotellet:
Der er check-ud om morgenen på afrejsedagen. Vores rejseledere informerer om det præcise tidspunkt i løbet af opholdet.

Miljøskat, ECOTAX
Vi gør opmærksom på, at der på Mallorca opkræves en lovpligtig miljøskat, ECOTAX, på alle hoteller. Beløbet betales direkte til hotellet af alle fra 16 år. Beløbet er på 3-4 Euro pr. person pr. dag plus 10% moms.

Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 1000 m
 • Afstand til strand 150 m
 • Afstand til indkøb 200 m
 • Antal værelser 72
 • Etager 5
 • Pool Ja
 • Børnepool Ja
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Air conditioning Ja
 • Håndklædeservice Ja
 • Køleskab Ja
 • Minibar Nej
 • Mini Marked Nej
 • Underholdning Ja
 • Have Ja
 • Elevator Nej
 • WiFi Ja
 • Parasoller Ja
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Nej
 • Sikkerhedsboks/safetyboks Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Ja
 • Fitnessrum Nej
 • Antal pools 2
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 59 km
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der tillægges kr. 178,- pr. person i ovenstående priser.
  Dækker over olie- samt valutajusteringer.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:
 • Mad på flyet tur/retur kr. 198,-
 • Sædereservation - alm. sæde fra kr. 60,- pr. vej
  Sædereservation - ekstra benplads kr. 175,- pr. vej.
 • Transfer til og fra lufthavnen kr. 228,- pr. person.
 • Bagage kr. 130,- for 1 stk. på 20 kg. tur/retur.

Bedømmelser

Fantastisk rejse til Mallorca

Skrevet af Mette Gilkou

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk rejse fra Mallorca, hvor vi boede på Ferrera Beach. Det var første gang vi skulle ud og rejse med vores børn, så både de og os var utrolige spændte på turen. Vi havde en skøn og pragtfuld rejse, vi har intet at komme efter, maden var god og der var nok af det, at det var RIGTIGT COLA og FANTA gjorde det endnu bedre og jeres pools især "L" var vores piger rigtige glade for. Personalet i resturanten og baren fortjener også et skulderklap, såvel som rejselederne, Jette, Sissel og Pernille. Det eneste minus var nok de haner som galede på ALLE tidspunkter af døgnet, men det er ikke noget I skal gøre noget ved, tænker de var der før I kom til.. Vi takker for en skøn ferie og det er ikke sidste gang vi rejser med jer.

En perfekt ferie

Skrevet af Grethe Mikkelsen

Vi tænker tilbage på vores netop hjemvendte rejse til Hotel Ferrera Beach med glæde! Et hotel som lige passede til os, både hvad angår størrelse, beliggenhed og faciliteter!! Vi var 12 familiemedlemmer afsted, hvoraf 6 var børn i alderen 7 mdr - 10 år. Vi fandt os hurtig til rette, oplevede en stor hjælpsomhed og venlighed fra personalet! Opstod der et lille problem, blev der fulgt op på det, og det blev efterfølgende hurtig løst. Vi oplevede et utroligt oplagt ungt personale altid med et smil og en frisk bemærkning, som heller ikke stod i vejen for at hjælpe de små, når de hentede mad ved buffeten! Vi havde bestilt all inclusive, og var måske lidt spændte på, hvordan det var! Men de bange anelser blev gjort til skamme. Buffeten var lækker, varieret og der blev hurtig fyldt op på fadene! Eftermiddags snacks med kage, frugt, slushice, is og nødder var ligeledes lækker. Ikke langt fra hotellet ligger den skønneste strand, som indbyder til at snorkle i, og fange små fisk i net! Alle i familien er enige i, at det har været en dejlig ferie, som vi kun kan anbefale!!

Stor Service

Skrevet af Else Marie Hansen

Så er vi lige kommet hjem fra ferien, var der fra 25.05-01.06. Vi havde en dejlig uge. Lejlighederne var store og dejlige, dog lidt slidt og der manglede lidt rengøring. De var der dog hver dag, men det tog kun et par min. (det var en dag vi var på værelset, da de var). Tæpperne kunne godt trænge til at blive vasket. Guiderne Jette, Pernille og Sissel var meget hjælpsomme ligesom Christian i receptionen. Den største oplevelse var dog de svenske unge som servicerede os. Aldrig har vi oplevet så søde mennesker, altid smilende og glade. Jeres udflugter skulle der måske ses på, da i den uge vi var, var der kun den til markedet og vinsmagning som blev til noget. Den første udflugt til Det Skjulte Mallorca er meget dyr og det var nok derfor det ikke blev til noget. Vi spurgte så om man ikke kunne lave en tur til Palma, men det kunne de ikke her og nu. Det skulle nok overvejes. Det står i jeres information at der vil være Snack om eftermiddagen i form af Nødder, Frugt og Kage, men der var kun nødder, og da vi spurgte en guide viste hun ikke noget om det, og der blev ikke gjort noget ved det. Der står også at man ikke kan reservere liggestole ved poolen (så vil de blive fjernet) men trods det var der hver dag de fleste stole optaget fra kl. 7.oo og håndklæderne blev ikke fjernet. Men trods det har vi haft en dejlig ferie

Dejlig ferie

Skrevet af Thomas Urup

Vi var afsted fra 18-25 maj til Cala d Or. Det var med store forventninger, vi drog afsted, og hvordan gik det så? Ja, vi er klar til at tage afsted igen. Det er en perle den lille by og med de 3 søde piger og en ung gut, Kristian til at sørge for gæsterne - ja så er der dømt ferie. Vi havde valgt at betale for B502, og det fortrød vi absolut ikke. Dejlig udsigt og i første parket til hanegal underholdning dagen lang. Lejlighederne er jo ikke nye, men der er det, som man har brug for, og det fungerer, men det kunne da ønskes, at der lige blev kikket på det, der er i bestikskuffen. Der blev reageret omg. på anmodning om nyt betræk på sofaerne. Vi havde en dejlig ferie med et stort ønske om at komme tilbage, det ville være godt at møde Jette, Pernille, Sissel og Kristian igen, men de drager jo nok ud på andre eventyr, når sæsonen er ovre. De har det i sig, som en guide skal have. Tak for en god oplevelse med jer. Venlig hilsen Lilli Ane og Thomas Urup