Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

 • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
 • 5 børnevenlige strande
 • Skøn atmosfære med lystbådhavn, hyggelige gågader
 • Fint udvalg af butikker, forlystelser,
  barer, cafeer og gode restauranter
Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

 • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
 • 5 børnevenlige strande
 • Skøn atmosfære med lystbådhavn, hyggelige gågader
 • Fint udvalg af butikker, forlystelser,
  barer, cafeer og gode restauranter

MALLORCA - CALA D'OR

REJSELEDER BLOG FRA CALA D'OR

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere i Cala d'Or.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores guider til vores kommende gæster. Følg med i vores guide blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Ida
22 år
Emma
20 år
Josephine
20 år
Lykke
21 år

Strandtræf

Skrevet af Josephine 2017-06-24

Strandtræf er for alvor skudt i gang

To torsdage i træk har der været strandtræf, for første gang i Cala D'Or!

Alle vores gæster er inviteret ned til stranden til masser af hygge! Vi rejseledere havde selvfølgelig sørget for at der var noget for en hver. Eftermiddagene stod på kongespil og beachvolley - og intense kampe har været i gang! Vi plejer jo at sige at man skal huske at drikke en masse væske i løbet af en dag, så vi havde sørget for en masse kolde forsyninger til de tørstige gæster der begav sig ned på stranden med os. 

Strandtræf er efterhånden en god tradition for Primo Tours, og i Cala D'Or ser vi frem til mange kongespil og beachvolley endnu!

Alle er velkommende til at være med, men pas på, det er et stærkt hold af rejseledere der stiller op og spiller med! Men selvom der er rigeligt med i spillet, mangler et godt hold også altid nogle der står på siddelinjen! Så om man er den stærkeste kaster til kongespil, den sejeste til beachvolley eller den bedste til at heppe på, så glæder vi os til at have jer med!

Eurovision Song Contest

Skrevet af Josephine 2017-05-16

På Hotel Ferrera Beach i Cala D'Or heppede vi med på Danmark, i Eurovision den 13/05-17. Vi startede ud med ansigtsmaling for børnene, så alle var 100 % klar til at heppe på! Der var alt fra både danske flag, til Batman, sommerfugle og prinsesse kroner! Med al vores national følelse hernede sad vi tæt på skærmen i pool baren og fulgte sang efter sang. Selvom Danmark desværre ikke vandt, var stemningen høj og humøret i top! 

Mange festlige sommer hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Fugle show

Skrevet af Josephine 2017-06-10

På Ferrea Beach kommer vi helt tæt på dyrene, da vi hver uge afholder fugle show. Både for store og små sjæ vises fuglene frem med stolthed. Kæmpe ugler, store ørne og små rovfugle - der er faktisk noget for en hver. Hvis man ikke har nok i bare at se på, så invitere de dygtige fremvisere også en heldig med op på scenen. Her kan man få lov til at fornemme vægten af sådan en stor fugl på egen arm, både når de sidder, letter og lander. Det er ikke bare en hvilken som helst stor fugl vi snakker om, det er en af de smukkeste ørne. Har man ikke prøvet at kæle med en fugl før - så er det altså også her at man har muligheden. Man kommer altså på flere måder helt tæt på dyrene og får en masse viden om dem.

 

Mange flyvende hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Cala D'Ors bugter

Skrevet af Josephine 2017-05-09

Her i Cala D'Or er vi rejseledere blevet enige om, at vi råder over de smukkeste bugter på Mallorca. Cala D'Or betyder de gyldne bugter og navnet er helt bestemt fortjent. De små smukke bugter, skærer sig ind i klippekysten og danner rammer om børnevenlige omgivelser, hvor børnene kan løbe og lege i trykke forhold. Her i Cala D'Or har vi fem, og hver og en har sin egen charme. Fælles for dem alle er det lyse sand og krystalklare vand. Cala Ferrera har den største strand i området, med god plads til solbadning. Cala Ferrera råder også over både resturanter og mini markeder. Ved Cala Gran og Cala Ferrera har man mulighed for udlejning af vandcykler. Der kan lejes windsurfing udstyr tæt ved Cala Esmeralda. Hvis man er den helt store dykkere, så bør man helt klart dykke fra Cala Ferrera og ud mod den nærliggende ø. Ø'en her har nogle helt exceptionelle klippevægge og et utroligt fiske liv. Er man mere til snorkling kan hver en bugt anbefales. Vandet er utroligt klart og langs klippevæggene findes mange flotte fisk. Vores Favorit strand er Cala Serena, det er den mindste bugt af de fem, som vi finder utrolig privat og hyggelig. Når man ligger på Cala Serena har man overblikket over hele stranden og vandet. På denne tid af sæsonen er der god plads på strandene og selv i det varme vejr hernede, kan man finde bugte med kun få andre gæster. I højsæsonen kommer der til gængæld rift om pladserne, så der skal man være en af de hurtige ;) 

Cala SerenaCala Serena

 Mange varme hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Vidunderlige Mallorca

Skrevet af Emma 2017-05-27

Hver søndag går turen syd og vest på. Vi tager nemlig på vores Vidunderlige Mallorca udflugt, hvor vi besøger Palma, Port de Sóller og Sóller. I Mallorcas hovedstad Palma kommer vi forbi den helt ubeskrivelige katedral og nogle får stillet deres shoppelyst. Efterfølgende ser vi det hele fra toppen ved Castell De Bellver. Det gamle slot ligger nemlig med udsigt til store dele af Palma by. Bussen kører videre til Port de Sóller hvor hyggen står i højsæde. Her kan man bade i det lækre klare vand, spise lidt frokost og kigge på souvenirs. Når turen går videre til Sóller foregår det i den gamle sporvogn fra det tidlige 1900-tal. Her kommer vi forbi store plantager af appelsin- og citrontræer, hvor man næsten fristes til at plukke en enkelt eller to. I Sóller kommer vi forbi månegaden, den flotte kirke man kan spotte på lang afstand og flere får smagt på den unikke Sóller is. For at det ikke skal være løgn, så foregår turen tilbage til Palma også i et gammelt veterantog. Når man slår blikket ud af vinduet kan man se Sóller for foden af den prægtige bjergkæde, men 13 gange bliver der helt mørkt, når vi kører igennem Tramuntana bjergkæden i smalle tunneller.

Vi glæder os meget til at vise jer vores Vidunderlige Mallorca!

Mange varme sommerhilsner

Jeres rejseledere

Ida, Josephine, Lykke & Emma

Velkommen til Cala D'Or

Skrevet af Emma 2017-04-25

Her på solrige Mallorca er vi rejseledere godt i gang med at gøre klar til de første gæster, som kommer ned til os på fredag. De seneste dage er gået med at udforske øens kroge og hjørner, og allerede nu er vi smaskforelsket i øen! Vi kan faktisk ikke vente til, at  I kommer :)

Cala D’Or som vi befinder os i lige nu, er særligt kendte for de mange idylliske små bugte med azurblåt vand. Stemningen i byen er utrolig hyggelig, og man mærker hurtigt den spanske ro i de imødekommende mallorcinere. Mange restauranters lækre mad har vi fået smagt, og de er mere end klar til at servere deres specialiteter for jer på jeres ferie.

Herunder ser I os rejseledere, som skal være med til at give jer en rigtig go’ ferie her i helt fantastiske omgivelser.

Vi glæder os meget til at se jer!

Mange varme sommerhilsner

Jeres rejseledere,

Josephine, Emma, Ida & Lykke

Mexikaner aften

Skrevet af Josephine 2017-05-24

Ay ay ay Señorita og Señor. 

Her på Ferrera Beach kommer vi vidt omkring. For ikke nok med at ferien er planlagt i Cala D'Or, så har vi også rundet Mexico for en aften. Alle var inviteret med til Fiesta! Der var mexicansk musik, mexicanske drinks og selvfølgelig mexicanske lege. Vi rejseledere havde været ude at finde en helt fantastisk guld og sølv mine, og her skulle gæsterne selvfølgelig grave efter de dyre skatte. Halen skulle sættes på æslet, som desværre havde mistet den, og der skulle plantes kaktusser til den store guld medalje. De bedste af de bedste blev udnævnt til sherif af Cala D'Or og står den dag i dag for sikkerheden her. 

Mange festilige hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA CALA D'OR

Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA CALA D'OR

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Bookingnr. 666347

Spørgsmål:

Vi rejser til Hotel Ferrera Beach 28 juli. Jeg vil lige høre om det er med frokost når vi kommer frem, da jeg kan se at der serveres frokost til kl. 15.


Svar:

Hej Inga. Tak for din henvendelse. Når i ankommer til Ferrera Beach så vil der være frokost. I bliver delt op i 2 hold, så først hold spiser fra 13-14 og næste hold spiser fra 14-15. :-) God tur herned, Mange hilsner Lykke, rejseleder på Mallorca - Cala D'Or

Aktiviteter for børn i cala d'or

Spørgsmål:

Hej rejseledere. Vi overvejer en rejse til cala d'or Er der aktiviter for børn i området såsom minigolf, små baner hvor børnene kan køre i Minibiler eller andet?


Svar:

Hej, Ja der er flere forskellige aktiviteter for børn her i området. Det er faktisk et rigtig børnevenligt område. Først og fremmet så har vi flere aktiviteter på hotel "Ferrera Beach" i Cala D'Or såsom ansigtsmaling, poolralley, fugleshow og aquagym, som både børn og voksne kan deltage i. Dette er nogle aktiviteter som vi rejseledere arrangere i samarbejde med hotellet. Derudover så er der et minitog/minibus som kører rundt i Cala D'Or som kun koster 2,5€ for en halv tur og 4,5€ for en hel tur rundt i Cala D'Or. Ligeledes er der et helt område med bordhockey, mini biler som børn kan kører i, hoppeborge samt store trampoliner. Sidst men ikke mindst, så er der også minigolf til en pris af 5,5€ pr. person. Så alt i alt så er det et dejligt området for familer med børn. Mange hilsner Team Mallorca, Cala D'Or

Barneseng

Spørgsmål:

Hej, Vi kommer til Cala DÓr fredag d.15.september i en uge. Vi har lejet 3 suite med adgang til eksklusivt poolområde. Vi har et barn med på 18måneder og vil meget gerne have en barneseng i den lejlighed til Kenneth Elliott Mogensen og Line Vestergaard Andersen. Vi håber at det kan lade sig gøre. Min mand og jeg er lige hjemkommet fra Palmanova Inn og havde en fantastisk ferie så vi glæder os allerede til september. Mvh Wendy Mogensen


Svar:

Hej Wendy og Kenneth, Tak for sidst! Vi håber, at I kom godt hjem, og dejligt at høre at høre, at I havde en god ferie hos os. Ift. det med barneseng må jeg bede jer om, at skrive på rejselederforummet for Cala D'or, vi kan desværre ikke gøre noget. I finder deres rejselederforum under "Rejsemål" --> "Cala D'or" --> Rejselederforum Vi håber, at I får en rigtig go' ferie i Cala D'or! Mange solrige feriehilsner fraJeres rejselederEmma S

Bus

Spørgsmål:

Hej . Går der bus fra Cala D or til Palmanova. Vh Inger Nielsen


Svar:

Hej Inger, Der går ikke en direkte bus fra Cala D'or til Palmanova, så skal man ind forbi stationen i Palma og skifte.  Jeg håber, at svaret var fyldestgørende. Mange varme hilsner fraJeres rejselederEmma S

Billeje

Spørgsmål:

Hej med jer. Vi kommer til Cala d'or på fredag, og vi glæder os til at møde jer. Min veninde har lejet en bil gennem kontoret hos Primo Tours, men hun glemte at få at vide hos hvilket selskab. Ved I det, når vi ankommer, så vi kan finde bilen? Min veninde hedder Susanne Lind Kristensen.


Svar:

Hej Karen og Susanne,  Dejligt at I kommer herned om ikke så længe! Bilen bliver lejet igennem vores biludlejningsfirma, som hedder IbaCar. I må meget gerne henvende jer til én af jeres rejseledere ved ankomst, så skal de nok vise jer hen til bilen og hjælpe med det hele. God rejse herned. Mange solrige hilsner fraEmma S

Udflugter

Spørgsmål:

Er der udflugt til Palma? Og hvad koster det at leje en bil?


Svar:

Hej Ivan,  Vi har ikke en decideret udflugt kun til Palma, men vi har vores vidunderlige Mallorca udflugt, hvor vi til sidst kommer ind til Palma og så er der fritid derinde.  Billeje starter på 45 € og så stiger prisen opefter.  Jeg håber, at dette besvarede dine spørgsmål. Mange varme hilsner fra Din rejselederEmma

Vandremuligheder

Spørgsmål:

Er der mulighed for at vandre i bjerge ved/tæt på hotellet? Eller skal man til vestkysten? Er der evt. Mulighed for bustransport til et udgangspunkt? Er der afmærkede ruter? Vi har ikke været på Mallorca før. Mvh. Grethe Lund


Svar:

Hej Grethe Lund. tusinde tak for din henvendelse. I Cala D'Or området er der mange både gode gå og vandre ruter, dog er det ikke i bjerg terræn. Vi kan varmt anbefale ruterne der er ud til vandet, som man kan komme på fra bugten nær hotellet. Og turen ind til marinaen, som man kan komme til både i gennem byen eller via landevej. Hvis man vil længere væk ligger der en smuk natur park Mondragó, som har nogle gode vandre ruter og to små bugte, hvis man skal have føderne kølet af. Ønsker man at komme op i bjergene at vandre skal man mere vest på. Serra De Tramuntana bjergkæden har nogle helt fantastiske ruter, hertil anbefaler vi at leje bil. Her kan man udfordre sig selv og komme op i 700 meters højde. Vi anbefaler også flere udsigts punkter i bjerjene, som er helt fantaske. Mange solkinshilsner Josephine, team Cala D'Or.

cala d'or

Spørgsmål:

Hej vi skal på ferie i cala d'or d 5 maj hvordan er vejret dernede og hvor i lufthavnen kan man finde jer ?


Svar:

Hej med jer. Tusinde tak for jeres hendvendelse. Vejret er rigtig godt hernede allerede, og fra den 5. maj og ugen frem bliver det op til 25 grader. Så der er rig mulighed for solbadning og afslapning ;) Vi anbefalder dog at man har en varm trøje med til om aftnen. Når solen først går ned, falder temperaturen til det halve og nætterne kan være let kølige. Når i ankommer med flyet og har fået jeres bagage, står vi lige uden for døren til at tage imod jer. I kan næsten ikke undgå os faktisk :) Mange solskins hilsner  Josephine, team Cala D'OrPrimo Tours

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.