Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

 • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
 • 5 børnevenlige strande
 • Skøn atmosfære med lystbådhavn, hyggelige gågader
 • Fint udvalg af butikker, forlystelser,
  barer, cafeer og gode restauranter
Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

 • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
 • 5 børnevenlige strande
 • Skøn atmosfære med lystbådhavn, hyggelige gågader
 • Fint udvalg af butikker, forlystelser,
  barer, cafeer og gode restauranter

MALLORCA - CALA D'OR

REJSELEDER BLOG FRA CALA D'OR

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere i Cala d'Or.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores guider til vores kommende gæster. Følg med i vores guide blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Ida
23 år
Emma
21 år
Josephine
20 år
Lykke
21 år
Lærke
21 år

DANMARK I EM FINALEN!

Skrevet af Lykke 2017-08-15

Vores danske kvinder havde sikret sig en plads i EM-finalen

... Og det skulle fejres!

I sidste uge havde vores danske fodbold kvinder sikret sig en plads i EM-finalen, og selvom man er i udlandet, så skal man ikke snydes for at se dette. Vi satte derfor kampen på storskærm i poolbaren på Ferrera Beach, hvor man dertil så kunne købe nogle øl, og så serverede hotellet snacks. Vi havde samlet omkring 100 gæster til denne kamp, og stemningen var god! Vi måtte dog erkende vores nederlag til Holland - men vi rejseledere synes at vores kvindelandshold gjorde en flot indsats og vi er stolte! :-)

 

Strandtræf

Skrevet af Josephine 2017-06-24

Strandtræf er for alvor skudt i gang

To torsdage i træk har der været strandtræf, for første gang i Cala D'Or!

Alle vores gæster er inviteret ned til stranden til masser af hygge! Vi rejseledere havde selvfølgelig sørget for at der var noget for en hver. Eftermiddagene stod på kongespil og beachvolley - og intense kampe har været i gang! Vi plejer jo at sige at man skal huske at drikke en masse væske i løbet af en dag, så vi havde sørget for en masse kolde forsyninger til de tørstige gæster der begav sig ned på stranden med os. 

Strandtræf er efterhånden en god tradition for Primo Tours, og i Cala D'Or ser vi frem til mange kongespil og beachvolley endnu!

Alle er velkommende til at være med, men pas på, det er et stærkt hold af rejseledere der stiller op og spiller med! Men selvom der er rigeligt med i spillet, mangler et godt hold også altid nogle der står på siddelinjen! Så om man er den stærkeste kaster til kongespil, den sejeste til beachvolley eller den bedste til at heppe på, så glæder vi os til at have jer med!

Mange solrige hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephie

Eurovision Song Contest

Skrevet af Josephine 2017-05-16

På Hotel Ferrera Beach i Cala D'Or heppede vi med på Danmark, i Eurovision den 13/05-17. Vi startede ud med ansigtsmaling for børnene, så alle var 100 % klar til at heppe på! Der var alt fra både danske flag, til Batman, sommerfugle og prinsesse kroner! Med al vores national følelse hernede sad vi tæt på skærmen i pool baren og fulgte sang efter sang. Selvom Danmark desværre ikke vandt, var stemningen høj og humøret i top! 

Mange festlige sommer hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Marineland

Skrevet af Lykke 2017-08-09

Tag på tur ud til Marineland

En tur for hele familien

Lidt over en times kørsel fra Cala D'Or findes hovedbyen Palma. Inde i Palma by finder man diverse ferieaktiviteter samt oplevelser. En af de mest populære familie attraktioner er Marineland. Det som Marineland specielt er kendt for, er deres delfinshows - her svømmer, springer, danser og underholder pingvinerne os. Udover delfinerne så giver søløverne os også et show - de er både trænet til at lave træningsøvelser, svømme samt at lave tricks.

Hvis man gerne vil se på et show som ikke indebære fisk, så findes der altså også et fugleshow - her kan papegøjerne løbe på løbehjul og cykle.

Udover ovenstående dyr så kan man også finde de smukke flamingoer, de søde pingviner samt andre fisk inde i Marineland.

Nedenstående billeder er nogle vi rejseledere har taget tilbage i april måned :

-)

Fugle show

Skrevet af Josephine 2017-06-10

På Ferrea Beach kommer vi helt tæt på dyrene, da vi hver uge afholder fugle show. Både for store og små sjæ vises fuglene frem med stolthed. Kæmpe ugler, store ørne og små rovfugle - der er faktisk noget for en hver. Hvis man ikke har nok i bare at se på, så invitere de dygtige fremvisere også en heldig med op på scenen. Her kan man få lov til at fornemme vægten af sådan en stor fugl på egen arm, både når de sidder, letter og lander. Det er ikke bare en hvilken som helst stor fugl vi snakker om, det er en af de smukkeste ørne. Har man ikke prøvet at kæle med en fugl før - så er det altså også her at man har muligheden. Man kommer altså på flere måder helt tæt på dyrene og får en masse viden om dem.

 

Mange flyvende hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Cala D'Ors bugter

Skrevet af Josephine 2017-05-09

Her i Cala D'Or er vi rejseledere blevet enige om, at vi råder over de smukkeste bugter på Mallorca. Cala D'Or betyder de gyldne bugter og navnet er helt bestemt fortjent. De små smukke bugter, skærer sig ind i klippekysten og danner rammer om børnevenlige omgivelser, hvor børnene kan løbe og lege i trykke forhold. Her i Cala D'Or har vi fem, og hver og en har sin egen charme. Fælles for dem alle er det lyse sand og krystalklare vand. Cala Ferrera har den største strand i området, med god plads til solbadning. Cala Ferrera råder også over både resturanter og mini markeder. Ved Cala Gran og Cala Ferrera har man mulighed for udlejning af vandcykler. Der kan lejes windsurfing udstyr tæt ved Cala Esmeralda. Hvis man er den helt store dykkere, så bør man helt klart dykke fra Cala Ferrera og ud mod den nærliggende ø. Ø'en her har nogle helt exceptionelle klippevægge og et utroligt fiske liv. Er man mere til snorkling kan hver en bugt anbefales. Vandet er utroligt klart og langs klippevæggene findes mange flotte fisk. Vores Favorit strand er Cala Serena, det er den mindste bugt af de fem, som vi finder utrolig privat og hyggelig. Når man ligger på Cala Serena har man overblikket over hele stranden og vandet. På denne tid af sæsonen er der god plads på strandene og selv i det varme vejr hernede, kan man finde bugte med kun få andre gæster. I højsæsonen kommer der til gængæld rift om pladserne, så der skal man være en af de hurtige ;) 

 Mange varme hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Cala D'Or- og naturens smukke sider

Skrevet af Lykke 2017-08-02

Med stranden som vores baghave 

Cala D'Or er særligt kendt for sine små, smukke bugter som danner en ramme om byen. Her i bugterne er vandet fuldstændig krystalklart og gennemsigtigt - hvilket giver gode muligheder for at bade og snorkle. Ovenfor bugterne findes flere forskellige klipper hvor muligheden byder sig for, at få en god samt smuk gåtur. 

Udover Cala D'Ors smukke bugter så er Østkysten af Mallorca også kendt for sine små havne- samt havnebyer. Den tætteste havn vi har på Cala D'Or er "Porto Petro" - her er der mulighed for at få utrolig lækkert mad, med en endnu mere utrolig lækker udsigt! 
Den næst tætteste havneby er "Porto Colum" som er en af Østkystens mindste havnebyer. 
En af de havnebyer vi har på Østkysten som er mest populær er "Porto Cristo". Det er ligeledes et af vores stop på vores tirsdagsudflugt! Her kan man se håndlavet perler, opleve drypstenshuler samt nyde selve havnen i Porto Cristo! 

Og når man nu er ude og nyde disse natur-smukke steder på Mallorca, hvad er så bedre end at nyde en lækker friskpresset appelsinjuice i solen? VELBEKOMME! :-)

Vidunderlige Mallorca

Skrevet af Emma 2017-05-27

Hver søndag går turen syd og vest på. Vi tager nemlig på vores Vidunderlige Mallorca udflugt, hvor vi besøger Palma, Port de Sóller og Sóller. I Mallorcas hovedstad Palma kommer vi forbi den helt ubeskrivelige katedral og nogle får stillet deres shoppelyst. Efterfølgende ser vi det hele fra toppen ved Castell De Bellver. Det gamle slot ligger nemlig med udsigt til store dele af Palma by. Bussen kører videre til Port de Sóller hvor hyggen står i højsæde. Her kan man bade i det lækre klare vand, spise lidt frokost og kigge på souvenirs. Når turen går videre til Sóller foregår det i den gamle sporvogn fra det tidlige 1900-tal. Her kommer vi forbi store plantager af appelsin- og citrontræer, hvor man næsten fristes til at plukke en enkelt eller to. I Sóller kommer vi forbi månegaden, den flotte kirke man kan spotte på lang afstand og flere får smagt på den unikke Sóller is. For at det ikke skal være løgn, så foregår turen tilbage til Palma også i et gammelt veterantog. Når man slår blikket ud af vinduet kan man se Sóller for foden af den prægtige bjergkæde, men 13 gange bliver der helt mørkt, når vi kører igennem Tramuntana bjergkæden i smalle tunneller.

Vi glæder os meget til at vise jer vores Vidunderlige Mallorca!

Mange varme sommerhilsner

Jeres rejseledere

Ida, Josephine, Lykke & Emma

Velkommen til Cala D'Or

Skrevet af Emma 2017-04-25

Her på solrige Mallorca er vi rejseledere godt i gang med at gøre klar til de første gæster, som kommer ned til os på fredag. De seneste dage er gået med at udforske øens kroge og hjørner, og allerede nu er vi smaskforelsket i øen! Vi kan faktisk ikke vente til, at  I kommer :)

Cala D’Or som vi befinder os i lige nu, er særligt kendte for de mange idylliske små bugte med azurblåt vand. Stemningen i byen er utrolig hyggelig, og man mærker hurtigt den spanske ro i de imødekommende mallorcinere. Mange restauranters lækre mad har vi fået smagt, og de er mere end klar til at servere deres specialiteter for jer på jeres ferie.

Herunder ser I os rejseledere, som skal være med til at give jer en rigtig go’ ferie her i helt fantastiske omgivelser.

Vi glæder os meget til at se jer!

Mange varme sommerhilsner

Jeres rejseledere,

Josephine, Emma, Ida & Lykke

Mallorcas fantastiske drybstenshuler

Skrevet af Josephine 2017-07-12

Tag med på tur når vi

tager igennem nogle af Mallorcas naturlige skønheder

Hver tirsdag går turen nemlig op af østkysten til Porto Cristo. Her besøger vi først den gamle perlefabrik, hvor de endnu sidder og producere de smukkeste håndlavet perler. Man kan både få stillet sin nysgerrighed for hvordan de naturlige kunstige perler egentlig laves, men man kan også få stillet sin købe træng - da man kan købe alle de smukke håndlavet perler. Bussen køre herefter videre til Hams Grotterne, en af de smukkeste drypstenshuler på Mallorca, og en af de første i sin tid til at åben for offentligheden. Herinde kan man kun forestille sig hvor mange århundrede de smukke formationer har været undervejs. Grotten er oplyste i de smukkeste farver som giver rig mulighed for at kunne se det hele og få de bedste billeder med sig hjem. Turen går videre ind til Porto Cristo havn, hvor man kan alt fra at dyppe fødderne i strandkantens smukke azurblå vand, sidde ved havnepromenaden og få frokost, gå på opdagelse i de gamle grotter, hvor man mener at de første indbygger i Porto Cristo boede eller man kan slentre rundt i de små gader og kigge på butikker og souvenirs. Havnebyen rummer lidt for en hver.
Fra Porto Cristo går turen mod Likør smagning. Her er der mulighed for at smage på hele 22 forskellige likører, hvor 4 af dem kun produceres her på Mallorca - så den oplagte mulighed for at prøve noget rigtig Mallorcinsk.
Sidste stop på denne tur er Els Calderes, en gammel herregård, som tager os med tilbage i tiden. Når man træder ind i de fantastiske rum, fornemmer man hvordan folket levede i 17-1800 tallet, da alle rum endnu står som de gjorde i sin tid. Den idylliske stemning fortsætter såvel udenfor, da dyrende endnu går rundt i sine folder.

Vi glæder os meget til at vise jer Mallorcas fantastiske drybstenshuler

Mange varme sommerhilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine 

Mexikaner aften

Skrevet af Josephine 2017-05-24

Ay ay ay Señorita og Señor. 

Her på Ferrera Beach kommer vi vidt omkring. For ikke nok med at ferien er planlagt i Cala D'Or, så har vi også rundet Mexico for en aften. Alle var inviteret med til Fiesta! Der var mexicansk musik, mexicanske drinks og selvfølgelig mexicanske lege. Vi rejseledere havde været ude at finde en helt fantastisk guld og sølv mine, og her skulle gæsterne selvfølgelig grave efter de dyre skatte. Halen skulle sættes på æslet, som desværre havde mistet den, og der skulle plantes kaktusser til den store guld medalje. De bedste af de bedste blev udnævnt til sherif af Cala D'Or og står den dag i dag for sikkerheden her. 

Mange festilige hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA CALA D'OR

Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA CALA D'OR

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Vejret og strandene

Spørgsmål:

Hej med jer. Vi påtænker at tage til Cala D'Or i efterårsferien. Hvordan kan man forvente at vejret er på dette tidspunkt? - og kan man fortsat bade? De 5 bugter I taler om, hvor langt ligger de fra hotellet Ferrera? Er det muligt at booke lejlighed med havudsigt? Med venlig hilsen Jens Jepsen.


Svar:

Hej Jens, temperaturen ligger i gennemsnit på 23 grader i oktober og vandtemperaturen på 21 grader. Det hele er jo blevet varmet godt op under sommeren. Mange af bugtene ligger i gåafstand bl.a. Cala Ferrera, Cala Serena og Cala Esmeralda. Hotellet har ikke værelser med havudsigt, men der er værelser hvor man kan se det i horisonten. Vi håber meget på at se jer i efterårsferien! Mange hilsner Emma, Primo Tours

Diskotek eller-----

Spørgsmål:

Hej. Vi er en familie på 7 - 4 voksne og 3 børn der har bestilt en rejse til jer sidst i august. Vi har en gang før været på Mallorca men på vestkysten. Det var der MEGET høj diskotek musik hver aften og til kl. ca.2. Hvordan er roen om aftenen på Cala DÒr, det andet var meget støjende når man har børn med. Vi glæder os til vores ferie. MVH. Ann-Marie Hansen


Svar:

Hej Ann-Marie Hansen. :-) Cala D'Or er et forholdsvis roligt område, hvilket også vil sige at alle vores hoteller herude ligger i rolige omgivelser. Nu kan jeg ikke se hvilket hotel i præcist skal bo på, men på nogle af hotellerne kan der være aften-arrangementer, men ikke til langt ud på natten. Vi glæder os til at tage imod jer :-)Hilsen team Mallorca, Lykke, Emma, Josephine & Ida 

Bookingnr. 666347

Spørgsmål:

Vi rejser til Hotel Ferrera Beach 28 juli. Jeg vil lige høre om det er med frokost når vi kommer frem, da jeg kan se at der serveres frokost til kl. 15.


Svar:

Hej Inga. Tak for din henvendelse. Når i ankommer til Ferrera Beach så vil der være frokost. I bliver delt op i 2 hold, så først hold spiser fra 13-14 og næste hold spiser fra 14-15. :-) God tur herned, Mange hilsner Lykke, rejseleder på Mallorca - Cala D'Or

Aktiviteter for børn i cala d'or

Spørgsmål:

Hej rejseledere. Vi overvejer en rejse til cala d'or Er der aktiviter for børn i området såsom minigolf, små baner hvor børnene kan køre i Minibiler eller andet?


Svar:

Hej, Ja der er flere forskellige aktiviteter for børn her i området. Det er faktisk et rigtig børnevenligt område. Først og fremmet så har vi flere aktiviteter på hotel "Ferrera Beach" i Cala D'Or såsom ansigtsmaling, poolralley, fugleshow og aquagym, som både børn og voksne kan deltage i. Dette er nogle aktiviteter som vi rejseledere arrangere i samarbejde med hotellet. Derudover så er der et minitog/minibus som kører rundt i Cala D'Or som kun koster 2,5€ for en halv tur og 4,5€ for en hel tur rundt i Cala D'Or. Ligeledes er der et helt område med bordhockey, mini biler som børn kan kører i, hoppeborge samt store trampoliner. Sidst men ikke mindst, så er der også minigolf til en pris af 5,5€ pr. person. Så alt i alt så er det et dejligt området for familer med børn. Mange hilsner Team Mallorca, Cala D'Or

Barneseng

Spørgsmål:

Hej, Vi kommer til Cala DÓr fredag d.15.september i en uge. Vi har lejet 3 suite med adgang til eksklusivt poolområde. Vi har et barn med på 18måneder og vil meget gerne have en barneseng i den lejlighed til Kenneth Elliott Mogensen og Line Vestergaard Andersen. Vi håber at det kan lade sig gøre. Min mand og jeg er lige hjemkommet fra Palmanova Inn og havde en fantastisk ferie så vi glæder os allerede til september. Mvh Wendy Mogensen


Svar:

Hej Wendy og Kenneth, Tak for sidst! Vi håber, at I kom godt hjem, og dejligt at høre at høre, at I havde en god ferie hos os. Ift. det med barneseng må jeg bede jer om, at skrive på rejselederforummet for Cala D'or, vi kan desværre ikke gøre noget. I finder deres rejselederforum under "Rejsemål" --> "Cala D'or" --> Rejselederforum Vi håber, at I får en rigtig go' ferie i Cala D'or! Mange solrige feriehilsner fraJeres rejselederEmma S

Bus

Spørgsmål:

Hej . Går der bus fra Cala D or til Palmanova. Vh Inger Nielsen


Svar:

Hej Inger, Der går ikke en direkte bus fra Cala D'or til Palmanova, så skal man ind forbi stationen i Palma og skifte.  Jeg håber, at svaret var fyldestgørende. Mange varme hilsner fraJeres rejselederEmma S

Billeje

Spørgsmål:

Hej med jer. Vi kommer til Cala d'or på fredag, og vi glæder os til at møde jer. Min veninde har lejet en bil gennem kontoret hos Primo Tours, men hun glemte at få at vide hos hvilket selskab. Ved I det, når vi ankommer, så vi kan finde bilen? Min veninde hedder Susanne Lind Kristensen.


Svar:

Hej Karen og Susanne,  Dejligt at I kommer herned om ikke så længe! Bilen bliver lejet igennem vores biludlejningsfirma, som hedder IbaCar. I må meget gerne henvende jer til én af jeres rejseledere ved ankomst, så skal de nok vise jer hen til bilen og hjælpe med det hele. God rejse herned. Mange solrige hilsner fraEmma S

Udflugter

Spørgsmål:

Er der udflugt til Palma? Og hvad koster det at leje en bil?


Svar:

Hej Ivan,  Vi har ikke en decideret udflugt kun til Palma, men vi har vores vidunderlige Mallorca udflugt, hvor vi til sidst kommer ind til Palma og så er der fritid derinde.  Billeje starter på 45 € og så stiger prisen opefter.  Jeg håber, at dette besvarede dine spørgsmål. Mange varme hilsner fra Din rejselederEmma

Vandremuligheder

Spørgsmål:

Er der mulighed for at vandre i bjerge ved/tæt på hotellet? Eller skal man til vestkysten? Er der evt. Mulighed for bustransport til et udgangspunkt? Er der afmærkede ruter? Vi har ikke været på Mallorca før. Mvh. Grethe Lund


Svar:

Hej Grethe Lund. tusinde tak for din henvendelse. I Cala D'Or området er der mange både gode gå og vandre ruter, dog er det ikke i bjerg terræn. Vi kan varmt anbefale ruterne der er ud til vandet, som man kan komme på fra bugten nær hotellet. Og turen ind til marinaen, som man kan komme til både i gennem byen eller via landevej. Hvis man vil længere væk ligger der en smuk natur park Mondragó, som har nogle gode vandre ruter og to små bugte, hvis man skal have føderne kølet af. Ønsker man at komme op i bjergene at vandre skal man mere vest på. Serra De Tramuntana bjergkæden har nogle helt fantastiske ruter, hertil anbefaler vi at leje bil. Her kan man udfordre sig selv og komme op i 700 meters højde. Vi anbefaler også flere udsigts punkter i bjerjene, som er helt fantaske. Mange solkinshilsner Josephine, team Cala D'Or.

cala d'or

Spørgsmål:

Hej vi skal på ferie i cala d'or d 5 maj hvordan er vejret dernede og hvor i lufthavnen kan man finde jer ?


Svar:

Hej med jer. Tusinde tak for jeres hendvendelse. Vejret er rigtig godt hernede allerede, og fra den 5. maj og ugen frem bliver det op til 25 grader. Så der er rig mulighed for solbadning og afslapning ;) Vi anbefalder dog at man har en varm trøje med til om aftnen. Når solen først går ned, falder temperaturen til det halve og nætterne kan være let kølige. Når i ankommer med flyet og har fået jeres bagage, står vi lige uden for døren til at tage imod jer. I kan næsten ikke undgå os faktisk :) Mange solskins hilsner  Josephine, team Cala D'OrPrimo Tours

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.