Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

 • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
 • 5 børnevenlige strande
 • Skøn atmosfære med lystbådhavn, hyggelige gågader
 • Fint udvalg af butikker, forlystelser,
  barer, cafeer og gode restauranter
Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

 • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
 • 5 børnevenlige strande
 • Skøn atmosfære med lystbådhavn, hyggelige gågader
 • Fint udvalg af butikker, forlystelser,
  barer, cafeer og gode restauranter

MALLORCA - CALA D'OR

REJSELEDER BLOG FRA CALA D'OR

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere i Cala d'Or.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores guider til vores kommende gæster. Følg med i vores guide blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Ida
22 år
Emma
20 år
Josephine
20 år
Lykke
21 år

Mexikaner aften

Skrevet af Josephine 2017-05-24

Ay ay ay Señorita og Señor. 

Her på Ferrera Beach kommer vi vidt omkring. For ikke nok med at ferien er planlagt i Cala D'Or, så har vi også rundet Mexico for en aften. Alle var inviteret med til Fiesta! Der var mexicansk musik, mexicanske drinks og selvfølgelig mexicanske lege. Vi rejseledere havde været ude at finde en helt fantastisk guld og sølv mine, og her skulle gæsterne selvfølgelig grave efter de dyre skatte. Halen skulle sættes på æslet, som desværre havde mistet den, og der skulle plantes kaktusser til den store guld medalje. De bedste af de bedste blev udnævnt til sherif af Cala D'Or og står den dag i dag for sikkerheden her. 

Mange festilige hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Eurovision Song Contest

Skrevet af Josephine 2017-05-16

På Hotel Ferrera Beach i Cala D'Or heppede vi med på Danmark, i Eurovision den 13/05-17. Vi startede ud med ansigtsmaling for børnene, så alle var 100 % klar til at heppe på! Der var alt fra både danske flag, til Batman, sommerfugle og prinsesse kroner! Med al vores national følelse hernede sad vi tæt på skærmen i pool baren og fulgte sang efter sang. Selvom Danmark desværre ikke vandt, var stemningen høj og humøret i top! 

Mange festlige sommer hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Cala D'Ors bugter

Skrevet af Josephine 2017-05-09

Her i Cala D'Or er vi rejseledere blevet enige om, at vi råder over de smukkeste bugter på Mallorca. Cala D'Or betyder de gyldne bugter og navnet er helt bestemt fortjent. De små smukke bugter, skærer sig ind i klippekysten og danner rammer om børnevenlige omgivelser, hvor børnene kan løbe og lege i trykke forhold. Her i Cala D'Or har vi fem, og hver og en har sin egen charme. Fælles for dem alle er det lyse sand og krystalklare vand. Cala Ferrera har den største strand i området, med god plads til solbadning. Cala Ferrera råder også over både resturanter og mini markeder. Ved Cala Gran og Cala Ferrera har man mulighed for udlejning af vandcykler. Der kan lejes windsurfing udstyr tæt ved Cala Esmeralda. Hvis man er den helt store dykkere, så bør man helt klart dykke fra Cala Ferrera og ud mod den nærliggende ø. Ø'en her har nogle helt exceptionelle klippevægge og et utroligt fiske liv. Er man mere til snorkling kan hver en bugt anbefales. Vandet er utroligt klart og langs klippevæggene findes mange flotte fisk. Vores Favorit strand er Cala Serena, det er den mindste bugt af de fem, som vi finder utrolig privat og hyggelig. Når man ligger på Cala Serena har man overblikket over hele stranden og vandet. På denne tid af sæsonen er der god plads på strandene og selv i det varme vejr hernede, kan man finde bugte med kun få andre gæster. I højsæsonen kommer der til gængæld rift om pladserne, så der skal man være en af de hurtige ;) 

Cala SerenaCala Serena

 Mange varme hilsner

Jeres rejseledere

Emma, Ida, Lykke og Josephine

Velkommen til Cala D'Or

Skrevet af Emma 2017-04-25

Her på solrige Mallorca er vi rejseledere godt i gang med at gøre klar til de første gæster, som kommer ned til os på fredag. De seneste dage er gået med at udforske øens kroge og hjørner, og allerede nu er vi smaskforelsket i øen! Vi kan faktisk ikke vente til, at  I kommer :)

Cala D’Or som vi befinder os i lige nu, er særligt kendte for de mange idylliske små bugte med azurblåt vand. Stemningen i byen er utrolig hyggelig, og man mærker hurtigt den spanske ro i de imødekommende mallorcinere. Mange restauranters lækre mad har vi fået smagt, og de er mere end klar til at servere deres specialiteter for jer på jeres ferie.

Herunder ser I os rejseledere, som skal være med til at give jer en rigtig go’ ferie her i helt fantastiske omgivelser.

Vi glæder os meget til at se jer!

Mange varme sommerhilsner

Jeres rejseledere,

Josephine, Emma, Ida & Lykke

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA CALA D'OR

Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA CALA D'OR

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Bus

Spørgsmål:

Hej . Går der bus fra Cala D or til Palmanova. Vh Inger Nielsen


Svar:

Hej Inger, Der går ikke en direkte bus fra Cala D'or til Palmanova, så skal man ind forbi stationen i Palma og skifte.  Jeg håber, at svaret var fyldestgørende. Mange varme hilsner fraJeres rejselederEmma S

Billeje

Spørgsmål:

Hej med jer. Vi kommer til Cala d'or på fredag, og vi glæder os til at møde jer. Min veninde har lejet en bil gennem kontoret hos Primo Tours, men hun glemte at få at vide hos hvilket selskab. Ved I det, når vi ankommer, så vi kan finde bilen? Min veninde hedder Susanne Lind Kristensen.


Svar:

Hej Karen og Susanne,  Dejligt at I kommer herned om ikke så længe! Bilen bliver lejet igennem vores biludlejningsfirma, som hedder IbaCar. I må meget gerne henvende jer til én af jeres rejseledere ved ankomst, så skal de nok vise jer hen til bilen og hjælpe med det hele. God rejse herned. Mange solrige hilsner fraEmma S

Udflugter

Spørgsmål:

Er der udflugt til Palma? Og hvad koster det at leje en bil?


Svar:

Hej Ivan,  Vi har ikke en decideret udflugt kun til Palma, men vi har vores vidunderlige Mallorca udflugt, hvor vi til sidst kommer ind til Palma og så er der fritid derinde.  Billeje starter på 45 € og så stiger prisen opefter.  Jeg håber, at dette besvarede dine spørgsmål. Mange varme hilsner fra Din rejselederEmma

Vandremuligheder

Spørgsmål:

Er der mulighed for at vandre i bjerge ved/tæt på hotellet? Eller skal man til vestkysten? Er der evt. Mulighed for bustransport til et udgangspunkt? Er der afmærkede ruter? Vi har ikke været på Mallorca før. Mvh. Grethe Lund


Svar:

Hej Grethe Lund. tusinde tak for din henvendelse. I Cala D'Or området er der mange både gode gå og vandre ruter, dog er det ikke i bjerg terræn. Vi kan varmt anbefale ruterne der er ud til vandet, som man kan komme på fra bugten nær hotellet. Og turen ind til marinaen, som man kan komme til både i gennem byen eller via landevej. Hvis man vil længere væk ligger der en smuk natur park Mondragó, som har nogle gode vandre ruter og to små bugte, hvis man skal have føderne kølet af. Ønsker man at komme op i bjergene at vandre skal man mere vest på. Serra De Tramuntana bjergkæden har nogle helt fantastiske ruter, hertil anbefaler vi at leje bil. Her kan man udfordre sig selv og komme op i 700 meters højde. Vi anbefaler også flere udsigts punkter i bjerjene, som er helt fantaske. Mange solkinshilsner Josephine, team Cala D'Or.

cala d'or

Spørgsmål:

Hej vi skal på ferie i cala d'or d 5 maj hvordan er vejret dernede og hvor i lufthavnen kan man finde jer ?


Svar:

Hej med jer. Tusinde tak for jeres hendvendelse. Vejret er rigtig godt hernede allerede, og fra den 5. maj og ugen frem bliver det op til 25 grader. Så der er rig mulighed for solbadning og afslapning ;) Vi anbefalder dog at man har en varm trøje med til om aftnen. Når solen først går ned, falder temperaturen til det halve og nætterne kan være let kølige. Når i ankommer med flyet og har fået jeres bagage, står vi lige uden for døren til at tage imod jer. I kan næsten ikke undgå os faktisk :) Mange solskins hilsner  Josephine, team Cala D'OrPrimo Tours

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.