Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande
  • Skøn atmosfære med lystbådhavn og hyggelige gågader
  • Fint udvalg af butikker, forlystelser og gode restauranter
Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande
  • Skøn atmosfære med lystbådhavn og hyggelige gågader
  • Fint udvalg af butikker, forlystelser og gode restauranter
Gæsternes

Rejsetips om Cala d'Or

Dejligt sted men rigtig mange trapper

Skrevet af Jenny Ganer-Kaasgaard

Vi var 7 velvoksne personer af sted i juni 2019 - havde 4 lejligheder i Blok A. Når man bor i den blok ligger det længst væk fra restauranten, som ligger langt nede ved blok C. Der var 134 trapper fra lejligheden og derned. Og det var en lidt uhumsk fugtig klippepassage man skulle forbi på vejen rundt om blokken. Dejlige rummelige lejligheder - men lille badeværelse uden bord/afsætningsplads til toiletsager, men det kunne gå til 2 voksne. Rigtig dejligt personale og fin mad - vi havde all inclusive, og drikkevarer var også fine - dejlig vine mm. Men da gæster uden all inclusive kunne tilkøbe frokost/middag for 10 euro, så fik de nogen gange bedre udvalg end os faste pensionærer, der evt. kom lidt senere f.eks. til grillaften fredag, hvor der kun var lam tilbage - og det synets vi ikke var helt i orden. Der blev gjort pænt rent i lejlighederne - men svømmebassin udenfor blok A, blev ikke renset i ugens løb. Der var fredeligt ved dette bassin - men også ret varmt og tæt at ligge her, men der var ikke for meget plads ved det større bassin, så godt at dette bassin også er der. Stranden Ferrerra Beach lige nedenfor hotellet blev desværre fyldt med tang og skidt den første dag pga. kraftig blæst, og dette blev ikke renset ordentlig væk i ugens løb, så det var ikke så lækkert at bade i - men de øvrige strande længere væk var fine og renset, så en skam at denne strand ikke bliver passet lige så godt. Der er fritgående høns og haner i området og de galer selvfølgelig døgnet rundt - MEN det er trods alt eneste støj, som er til at leve med, ingen trafikstøj og kun lidt musik larm indimellem i weekenden. Der ligger et andet hotel midt i hotelkomplekset mellem blok B og C/D med restaurant og udsigt lige ned til pool-området, som jævnlig har livemusik, en skam at denne restaurant ikke hører med til stedet.

Dejlig ferie

Skrevet af Jenny friis

Dejlig hotel bortset fra de mange trapper, skøn personale over alt. Vi havde en dejlig ferie veninden og jeg.

Dejlig ferie på Mallorca

Skrevet af Maren Thorndahl

Lige hjemkommet fra en perfekt ferie på hotel Ferrera Beach i Cala D'Or, et dejligt sted, vi kun kan anbefale. Guiderne gjorde det rigtig godt lige fra modtagelsen, i det daglige frem til de fulgte os til flyveren retur, de er nærværende og opmærksomme hele tiden. Rengøringen var perfekt hele vejen igennem, med alt hvad vi behøvede. Vi havde all Inclusive, og de unge mennesker der serverede for os, var friske og klarede servering meget flot og med smil og en frisk bemærkning. Der er mange trapper, så man skal være god til at gå, for hotellet ligger i flere etager. Unge med børn i barnevogn har også besvær med trapperne. Der ligger en meget fin badestrande lige i nærheden. Vi vil klart vende tilbage igen. Tak for en dejlig ferie.

Dejlig familieferie

Skrevet af Steen Kristiansen

Vi havde en dejlig ferie på Ferrera Beach i juli. Hotellet har en super beliggenhed i forhold til strand og by. Vi brugte den lille strand Cala Serena rigtig meget, for her var der ikke så mange mennesker. Området har det skønneste badevand, og ungerne havde en fest med at springe ud fra klipperne. En sejltur langs kysten til Cala Mandrago kan varmt anbefales. Byen er hyggelig og har masser af butiksliv og børneaktiviteter. Vi lånte hotellets cykler og cyklede til Porto Petro - dejlig tur. Tak til rejselederne, som altid mødte smilende op. Vi boede 14 dage med All Inclusive. Udvalget var ikke så stort, men maden var velsmagende, og der var altid et fint udvalg af frisk frugt. Vi takker for en dejlig ferie - vi kommer gerne igen.

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.