Cala d´Or

Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Cala d'Or er en sand perle med de mange smukke bugte med krystalklart vand.
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådhavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter
Luk Vindue
Billede 1 af 29

Info om Mallorca - Cala d'Or

Cala d’Or betyder ”Guld-vig”, og det forstår man i det øjeblik, man står med fødderne i det hvide sand på én af områdets billedskønne strande, omkranset af klippefremspring og grønne oaser. Smukkere rammer om en rigtig go’ ferie skal man lede længe efter.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.0 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Cala d'Or

Antal bedømmelser i alt: 11
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  3   >  

Familie tur

Skrevet af Ole Dam Jensen

Vi har haft den dejligeste ferie her på ferrera Beach. Rigtig gode lejligheder c 303 og 304. Turen blev bestilt i januar og vi har glædet os hver eneste dag til at komme afsted. Det hele har været til ug hele vejen. Personalet, guider og maden har været god. Og rigtig dejlig pool. Tæt på stranden. Mvh Familien Dam Jensen

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Line, Thea & Einer d. 8/8-19

Et super dejligt hotel. Dejlig mad, god service, lækkert område, dejlig strand, lækker by & super guider! Total tilfreds hilsen Line, Thea og Einer Værelse 302A

Dejligt sted men rigtig mange trapper

Skrevet af Jenny Ganer-Kaasgaard

Vi var 7 velvoksne personer af sted i juni 2019 - havde 4 lejligheder i Blok A. Når man bor i den blok ligger det længst væk fra restauranten, som ligger langt nede ved blok C. Der var 134 trapper fra lejligheden og derned. Og det var en lidt uhumsk fugtig klippepassage man skulle forbi på vejen rundt om blokken. Dejlige rummelige lejligheder - men lille badeværelse uden bord/afsætningsplads til toiletsager, men det kunne gå til 2 voksne. Rigtig dejligt personale og fin mad - vi havde all inclusive, og drikkevarer var også fine - dejlig vine mm. Men da gæster uden all inclusive kunne tilkøbe frokost/middag for 10 euro, så fik de nogen gange bedre udvalg end os faste pensionærer, der evt. kom lidt senere f.eks. til grillaften fredag, hvor der kun var lam tilbage - og det synets vi ikke var helt i orden. Der blev gjort pænt rent i lejlighederne - men svømmebassin udenfor blok A, blev ikke renset i ugens løb. Der var fredeligt ved dette bassin - men også ret varmt og tæt at ligge her, men der var ikke for meget plads ved det større bassin, så godt at dette bassin også er der. Stranden Ferrerra Beach lige nedenfor hotellet blev desværre fyldt med tang og skidt den første dag pga. kraftig blæst, og dette blev ikke renset ordentlig væk i ugens løb, så det var ikke så lækkert at bade i - men de øvrige strande længere væk var fine og renset, så en skam at denne strand ikke bliver passet lige så godt. Der er fritgående høns og haner i området og de galer selvfølgelig døgnet rundt - MEN det er trods alt eneste støj, som er til at leve med, ingen trafikstøj og kun lidt musik larm indimellem i weekenden. Der ligger et andet hotel midt i hotelkomplekset mellem blok B og C/D med restaurant og udsigt lige ned til pool-området, som jævnlig har livemusik, en skam at denne restaurant ikke hører med til stedet.

Dejlig ferie

Skrevet af Jenny friis

Dejlig hotel bortset fra de mange trapper, skøn personale over alt. Vi havde en dejlig ferie veninden og jeg.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  
Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!