Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand.

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 58

Info om Mallorca - Alcudia Bugten

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og fladt landskab på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.1 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

SPANIEN - MALLORCA

REJSELEDER BLOG FRA MALLORCA

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på Mallorca.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Mette A.
fra Holstebro
Julie O.
fra Nr. Lyndelse

Sommersæsonen 2017

Skrevet af Emma 17-10-2017

Så lakker tiden på Mallorca mod sin ende og på torsdag rejser vi med vores søde gæster hjem. De sidste seks måneder har budt på en masse udfordringer, nye bekendtskaber og ikke mindst glade stunder som ingen af os ville have været foruden. Det er så uvirkeligt, at vi efter seks måneder nu skal forlade vores smukke solskins ø for at vende hjem til kulde og blæst. Det der med at være rejseleder er noget helt specielt, for hver gang du er af sted får du en ny familie, nye venner og nærmest et nyt liv, som du så skal forlade. Det bliver en tårevædende omgang, for hos Primo Tours er vi rejseledere ikke bare et menneske der sidder på en destination. Nej, det er os der snakker med managernes, receptionisterne, gæsterne, udflugtsguiderne etc. Vi får lov til at få indflydelse på vores destination og gøre den til vores egen – og netop derfor er det også så hårdt at forlade sin destination – sit hjem og sin ”familie”. For mig er der absolut ingen tvivl, jeg skal hurtigst muligt tilbage til mit skønne Mallorca, for den her ø er noget helt specielt. Mit bedste råd til alle der besøger Mallorca – kom ud og oplev hele øen. Den har så forfærdelig meget at byde på, hvilket nok også er derfor at mange turister kommer igen og igen, når de først har været på Mallorca én gang.

Det er også nu jeg vil benytte muligheden for at sige tusind tak til de mange gæster, der har været på besøg i løbet af sæson – tak for alle de mange snakke, grin og sjove tider.

For en stund vender jeg snuden hjem mod kolde Danmark, men jeg ved dog, at det kun er på lånt tid for til vinter venter en ny destination nemlig Tenerife – selvfølgelig stadig for Danmarks bedste charterbureau.

Jeg håber på at se nogen af jer igen, og ellers glæder jeg mig bare til at se, hvad denne skønne destination har at byde på.

Nedenfor har jeg samlet lidt billeder fra sæsonen.

Palmanova strand

Sporvognen der kører mellem Soller og Port d'Soller

Kærligt øjeblik til vores strandtræf

Katedralen i Palma

Strandtræf på Palmanova stranden

Katedralen i Palma set fra vandsiden

Mange solrige feriehilsner fra
Jeres rejseleder
Emma

På tur til Port D' Andratx!

Skrevet af Emma 26-08-2017

I onsdags var vi lidt tidligere færdig med arbejde, hvilket betød at vi tog på "udflugt". 

Når vi har verdens bedste arbejdsplads, og er placeret på en så skøn ø som Mallorca er, skal vi også huske at komme rundt, nyde det og opleve lidt. Derfor tog vi en smuttur til Port D' Andratx der ligger cirka 20 minutters kørsel fra Palmanova. Her på Mallorca er det meget normalt, at man har den "lokale" by inde i landet, og få kilometer har man "porten" - altså havnen. 

Port D' Andratx er ikke lige så gammel som lokalbyen Andratx. Havnen blev bygget i midten af det 20-århundrede. På dette tidspunkt eksisterede fiskerihavnen allerede, men altså ikke lystbådshavnen, som fylder mest den dag i dag. Dog kan man stadig se de store fiskebåde der ligger til ved havnen, og især fiskehallen, hvor der altså stadig bliver solgt fisk, tager en smule af havneområdet. 

Vi blev alle meget positivt overraskede over, hvor smuk og hyggelig Port D' Andratx er. Vi kom også på det perfekte tidspunkt - nemlig lige som solen var ved at gå ned. Vi valgte at sætte os ved en af restauranterne i nærheden af vandet, hvor vi kunne nyde solnedgangen 100 %! Her nød vi godt af lækker tapas, sangria med cava og alt i alt nød vi bare omgivelserne og atmosfæren. Vi kan på det varmeste anbefale at tage til Port D' Andratx, hvis man vil ud og se lidt andet uden, at det skal være for langt væk!

Nedenfor har vi samlet nogle billeder for vores skønne "udflugt". Vi glæder os allerede til næste gang, vi skal på tur!

Mange solrige feriehilsner fra
Jeres rejseleder
Emma

La Bodega

Skrevet af Ida 10-06-2017

En af Palma Novas bedste mexicanske restauranter er La Bodega og ligger ikke andet end et stenkast fra vores fantastiske hoteller. Dette er en enestående populær restaurant, som følger det mexicanske tema til punkt og prikke. Restauranten er eget af 3 unge svenske mænd, så hvis man ikke er helt tryk i det engelske sprog, kan man sagtens bevæge sig herhen og de vil uden tvivl forstå én. Derfor er I på denne restaurant i trygge skandinaviske omgivelser. Her kan I få fornøjelsen af at smage på en masse lækre forskellige retter og det er specielt her I skal tage hen, hvis I vil have udfordret jeres smagsløg. Der er simpelthen noget for enhver smag. En af de mest berømte retter, er deres Fajita, som bliver serveret med hjemmelavet guacamole, aiolli og salsa. Vi rejseledere er helt tossede med denne ret, og vi anbefalder jer virkelig at prøve den! Middagen, samt de kolde drikke, ville I kunne nyde inde i de hyggelige omgivelser eller på deres fantastiske tagterrasse.Mange hilsner jeres rejseleder Ida! 

Djævlens festival på Mallorca

Skrevet af Cathrine 20-05-2017

Her på Mallorca var vi så heldige, at der igår blev afholdt en beundringsværdigt fesitval, nemlig djævlens festival. Dette foregik ved en stor parade gennem byens gader. Det var et langt optog på ca. 2 timer og med omkring 200 diverse udklædte mennesker. Da vi ankom til gaden, hvor optoget startede, blev der sat ild til fakler hele gaden ned og man kunne så småt høre musikken begynde i den ene ende. Dette er en festival, som bliver afholdt én gang om året, så heldige følte vi os. Som paraden gik igang, kom der et hav af dvælens undersåtter, som både pustede, dansede og kastede med ild, mens instrumenter spillede. Flere vogne med utrolige kreative udsmykninger kørte forbi med folk huende derfra, indtil selveste djævlevognen kom til syne, som var den paraden handlede om. Dette omhandlede nemlig om at forsage ham. 
En overvældende oplevelse, som vi sent vil glemme.


                   

Mange solrige ferie hilsner jeres rejseledere 
Ida, Cathrine og Emma 

Team Palmanova 2017!

Skrevet af Emma 25-04-2017

Hej alle sammen!

Så er det også på tide, at vi får sendt en lille hilsen ud til jer, der læser med.

Vi er nu ankommet her på vores skønne ø, og vi er i fuld gang med forberedelserne til at modtage det første hold gæster, der ankommer d. 27/4. 
Dette betyder også, at vi nu synes, at det var på rette tide, at vi introducerede Team Palmanova 2017. 
I år kommer vi til at være tre rejseglade piger i Palmanova, vores navne er Cathrine, Ida og Emma. 
Nogle af jer vil måske kunne genkende os fra tidligere detstinationer, og for nogle af jer, vil det måske være helt nye ansigter - uanset hvad, glæder vi os til at møde JER!
Vi har alle tre glædet os helt vildt til at få skudt sæsonen rigtig i gang, og vi kan slet ikke vente med at modtage det første hold gæster. 
De seneste dage har gået med at komme øen rundt, lave velkomstmateriale og alt muligt andet praktisk. 

Vi er så småt ved at være der nu, og vi er ved at være klar til at give vores gæster en Rigtig go' ferie.

For det næste halve år, har vi altså hævet pløkkerne op og bosat os i Palmanova. Når man nu er væk hjemmefra i så lang tid af gangen, kan man til tider komme til at savne det danske - herunder snakker vi især dansk mad! Grundet det vil I heller aldrig blive mødt med andet end store smil og varme krammere, hvis der skulle snige sig en pakke rugbrød, saltlakridser, kanelgifflar eller andre danske godter ned i kufferten. 

Indtil videre er vi alle tre helt forelskede i øen og vores skønne by Palmanova, så det må meget gerne hurtigt blive d. 27/4, så vi kan vise alle jer dejlige gæster rundt. Vi glæder os til at tage i mod jer i løbet af sæsonen, hvis I ikke allerede har booket rejsen må I ikke fortvivle - der er stadig ledige pladser på nogle af afgangene. 

Mange solrige feriehilsner fra
Jeres rejseledere
Emma, Ida & Cathrine

Mallorcas appelsiner smager fantastisk

Skrevet af Nanna 09-08-2016

Som sagt i nogle af de tidligere inslag, er Mallorca er meget kendt for sine mange fantastiske appelsinlunde!
Så lørdag løb vi ud på hotellerne med mallorkinske appelsiner med en lille smagsprøve til alle Primo Tour gæsterne! Det var en stor succes og alle gæsterne var enige i at de smagte fantastisk, for de er nemlig meget søde og saftige.
For om søndagen tager vi på udflugten "vidunderlige Mallorca" hvor vi kommer ud og ser mange appelsinlunde og citroner, fra både veterantog og sporvognstog! Med i turen får man også set mange fantastiske udsigter!
Gæsterne som var med på udflugten søndag, var super glade og det var jeg selvfølgelig også, det er altid en fornøjelse at vise Mallorca frem!

Nedenfor ser I Jesper, med alle de lækre appelsiner og udsigten over Sollér fra veterantoget, lige inden vi rammer appelsinlundene!Turisternes dag

Skrevet af Ida 26-09-2017

I fredags holdte vi vores Primo hygge med en masse hyggelige gæster! Efter aftenen var slut, bevægede vi os mod stranden, hvor der der var et kæmpe fyrværkeri show. Grunden til at de fyrede fyrværkeri af, var for at fejre alle de turister der besøger Mallorca. Det varede længe, og der var virkelig gjort noget ud af tingene! Vi synes det er skønt, at de fejrer alle jer søde turister. Vi glæder os til at tage imod jer på Mallorca! Mange hilsner jeres rejseleder, Ida. 

Det fantastiske middelhav

Skrevet af Ida 22-08-2017

På Mallorca er det ikke for sjov, når vi fortæller at vi har nogle af verdens smukkeste strande og fantastiske havvand. Herover ser i et billede af Magnus, der nyder en Rigtig go' ferie i det smukke hav. Her på billedet er vandet ca. 10 meter dybt, men når man står der på båden, kan man uden problemer se helt ned til bunden af havet. Hvis man skal gøre sig selv en tjeneste, er det en god idé at tage snorkle udstyr med herned, eller leje det når man er på ferie. Det er et fantastisk smukt syn der venter jer under havoverfladet. Vi håber I glæder jer til en rigtig go' ferie  - især efter den danske sommer har været en smule skuffende i år. Hernede har vi haft omkring de 30 grader og flere dage langt over det henover juni, juli og august måned. Vi håber på det fortsætter helt ind til efteråret! Mange solskinshilsner, jeres rejseleder Ida. 

Son Amar

Skrevet af Ida 06-06-2017

Vi rejseledere havde en helt igennem fantastisk oplevelse i denne uge. Vi tog nemlig ind og så det kendte show "Son Amar", som Mallorca er meget stolte af. Da vi ankom var der den fineste indgang, hvor en stor hest stod med sin rytter på ryggen. Længere inde stod to smukke damer, som spillede violin og klaver. Alle mennesker var flotte i tøjet og allerede fra starten blev vi ramt af en fantastisk stemning. Det søde personale derude viste os derefter hen til vores bord, hvor vi skulle nyde den 4-retters menu som er følger med i prisen. Hertil nød vi et glas vin/ sodavand, mens pre-showet så småt begyndte. Vi kunne derfor nyde den lækre mad, mens fire dygtige sangere og singerinde fuldte rummet med skøn musik. Efter maden begyndte aftenens store show. Her må måtte man desværre ikke tage billeder eller filme, hvilket vi udemærket forstod. Dette show skal nemlig opleves - ikke ses igennem videoer eller billede! Da showet begyndte blev vi alle sammen blæst helt tilbage i stolene. De blev ved med at overgå dem selv med danse, magi og meget mere. Vi tabte især kæben da et par bevægede sig op i luften og lavede de smukke skrobatiske bevægelser i en trapez. Hele aftenen var meget proffesionel, og vi kan klart anbefalde at tage ind og se Son Amar showet. Vi kan i hvert fald garantere, at det ikke er sidste gang vi skal have denne oplevelse! Det er muligt at komme i Son Amar hver tirsdag, torsdag og lørdag. Hele aftenen koster 72 euro, og her er den lækre 4-retters menu samt transport frem og tilbage inkluderet. Det er alle pengene hver, og vi lover jer en oplevelse I aldrig glemmer! 

Vi glæder os til at tage imod jer i Palma Nova! Mange hilsner fra jeres rejseleder Ida. 

Primo Hygge

Skrevet af Emma 14-05-2017

På Mallorca elsker vi fredage. Det gør man mange steder, fordi dette som oftest betyder en velfortjent weekend, hvor man kan slå benene op og slappe af. Nogen skal måske i haven og andre skal måske besøge venner og familie. 

Det er dog ikke af den årsag, at vi elsker fredage her i Palmanova. Vi elsker fredage, fordi at vi hver torsdag modtager et nyt hold gæster og det betyder, at vi om fredagen tager rundt på alle vores hoteller og holder velkomstmøder og møder vores gæster. 

Den største årsag til vi elsker fredag er dog pga. vores Primo Hygge. Nu sidder nogle af jer måske og undrer sig over, hvad Primo Hygge er, men det skal jeg nok fortælle jer!

Primo Hygge er en aften, hvor vi inviterer jer ud at spise på en restaurant og så får vi serveret en lækker tre-retters menu. Og nu hvor vi befinder os på Mallorca, som er en del af Spanien, skal vi selvfølgelige have smage nogle af de spanske delikatesser og specialiteter. 

Dettet betyder, at vi starter aftenen med en god omgang tapas til forret. Tapas er en masse forskellige små retter, hvor man rigtig kan få smagen af Spanien. Ofte bliver der serveret en chorizo pølse, som er en lækker, lidt krydret pølse. Nogle gange får vi også den spanske tortilla, som er en spansk æggekage, hvor der bl.a. er løg og kartofler (MUMS!).

Når vi kommer til hovedrettet, har der været valget mellem enten laks eller paella med kylling. Paella er endnu en spansk specialitet, som bliver lavet i en stor wok lignende pande, og så er der lidt forskellige grøntsager i og en masse ris. Rettet bliver krydret helt perfekt med lokale krydderier.

Sidst på aftenen nyder vi en lækkert dessert i form af en hjemmelavet pandekage. Og så er man i hvert fald også mæt!

Vi elsker Primo Hygge, fordi det giver os en mulighed for at lære jer gæster bedre at kende, og ofte finder man ud af, at verden egentlig ikke er så stor igen. Det er gode måde at kick-starte sin ferie på. 

Vi har i løbet af aften også arrangeret lidt underholdning, hvor jeres viden omkring Mallorca og jeres tre rejseledere bliver sat på prøve. 

Alt i alt er det bare en vanvittig hyggelig aften, hvor vi nyder hinandens selskab og selvfølgelig også det faktum, at vi befinder os på skønne Mallorca!

Billederne er fra en af vores mange hyggelige aftener, som i kan se, er der absolut ingen sure miner!

   

Vi glæder os til at møde jer, og have jer med til vores Primo Hygge.

Mange solrige feriehilsner fra
Jeres rejseleder
Emma

Oplevelser alle steder på Øen!

Skrevet af Nanna 13-10-2016

Tiden går alt for hurtigt her på Mallorca! Det er helt utroligt at tænke på at vi nu har været her i næsten 6 måneder, og kolde Danmark står lige foran os.   Efter så længe på den frodige lille ø, er det jo efter hånden blevet ens hjem og det føltes mærkeligt at tænke på at vi snart ikke har det samme hverdag foran os som vi har haft de sidste mange måneder.

Vejret her på Mallorca er stadig godt, vi har øjeblikket ca. 25 grader. Vi har fået at vide af de lokale at det har været den længste og varmeste sommer på Mallorca i 5 år. Det har også medført meget vandmangel på øen, som har skabt tørke. Heldigvis har der været lidt regnvejrsdage så nu er øen meget mere frisk og frodig igen.
En dag hvor det regnede, var vi ude på en båd, det var super ærgeligt, men takke været regnen fik vi også set delfiner, de elsker nemlig den kølige regn og kommer til overfladen. De svømmede langt båden vi seljede og gjorde sig smukt til i vandoverfladen, det var en helt igennem fantastisk oplevelse. De gjorde en regnvejrsdag noget helt specielt! 

Så tiden her, har været helt igennem fantastisk! Vi har været øen rundt flere gange, og hver gang man tager turen rundt, oplever man noget nyt hver gang! Aldrig er to dage ens på Mallorca.

I uge 39 havde vi besøg af ÆldreSagen, som kom herned på ferie. De var med os rundt på hele øen på blot 3 dage med spændende oplevelser og både Mallorcas fantastiske udsigter, på det store Inca marked, på bådtur langs nordkysten, smagt på Mallorcinsk/Spansk mad, ude og se to fantastiske Herregårde, som symbolisere det gamle Mallorca og hverdagen i de gamle dage, været i Dragegrotterne som jeg har skrevet om i et tidligere opslag. Det har været en sand fornøjelse at have besøg af ÆldreSagen og være med på turene rundt på øen.

Vi glæder os nu til den sidste uge på Mallorca, den skal nydes i fulde drag sammen med alle vores fantastiske gæster!
Rundt på Mallorca

Skrevet af Nanna 03-08-2016

Med en ø på størrelse med fyn og kun 800.000 indbyggere, er det nemt at komme vidt omkring. Hvilket også er en varm anbefaling, da øen har så meget at byde på.
Mallorca har smukke natur områder med bjergkæder, klipper, drypstenhuler, appelsin- og citronlunde, fantastiske udsigter, hvide sandstrande, landsbyer og storby med god shopping, men også smukke historiske slotte og lystbådshavne.

Mange af vores gæster lejer tit en bil fra det lokale bilfirma og tager ud på eventyr!
For øen har unikke seværdigheder gemt over det hele.

Tramuntana bjergkæden
I bjergkæden kan man finde de smukkeste udsigts punkter! Man køre gennem et helt fantastisk paradis af natur! Lunde med oliven- og mandeltræer kan findes på turen oppe igennem bjergene.
Det højeste punkt på øen er 1445 meter over havets overflade, herfra kan man få et helt fantastisk syn!
På turen vil man også finde mange små landsbyer gemt.
Blandt andet:

Valldemossa
En lille hyggelig by, med kun 2000 indbyggere. Her i denne by kan man finde god lokal mad, gå i de smukke blomstrede haver og se på de mange gamle bygninger, som hver en tilknytter en historie. Blandt andet Frederic Chopins tid i byen har en god fortælling om ham gemmer sig i hjertet af byen hvor man også kan komme ind og se hvor han hold til med hans kone, tilbage i 1838.
Man kan nyde udsigten over havne byen ”Port de Valldemossa” som er havnebyen til Valldemossa.
Årligt kommer der ca. 30.000 turister til byen for at opleve byens unikke stemning.

Sollér
Den største by i bjergkæden med omkring 14.000 indbyggere. Her vil man opleve et rent lokalt folkefærd med små hyggelige cafér og gode restauranter i hyggelige omgivelser. Det lokale sporvogns tog kørende forbi midt i gaden og den store katolske kirke ”Sant Bartomeu”. Citron- og appelsintræer er at se alle vegne i den hyggelige by. Specielt hvis man hopper på sporvognstoget og tager kursen mod havne byen ”Port de Sollér”.

Hvis man er frisk og aktiv, er det også muligt at tage på vandreture rundt i bjergene, da der også findes natur reservater med vandreruter.

Inca
Man kan også tage en tur ind til kernen af Mallorca og besøge Inca, som er en 3. største by på øen, her bor der 39.000 indbyggere. Her findes der ikke mange turister, da vi helst vil være ude ved de lækre strande ved kysterne.
i Inca kan man tage ind og besøge læder fabrikken og så skræddersyet sin helt egen sko af mærket Camper. Der findes designer tasker og meget mere. Man kan tage ud til udkanten af byen og besøge en smuk vingård og få smagt en god mallorcinsk vin!

Der er mange gode grunde til at tage rundt på øen og komme hjem med en masse unikke oplevelser!

 

Mallorcas smukke cala'er

Skrevet af Emma 19-09-2017

Noget af det som Mallorca er kendt for, er de mange smukke cala'er som er placeret forskellige steder rundt om øen. 

En cala er en lille bugt, der som oftest kun er adgang til fra kystsiden - dog er der også nogle cala'er man kan komme til via bil eller gåben. I en cala er der krystalklart vand og masser af fisk, så vil man snorkel skal man helt sikkert søge mod cala'erne. 

Bl.a. på vores bådtur tager vi forbi en af de mange smukke cala'er. Det der gør dem så specielle er, at de ofte er omringet af rå klippevægge, hvilket betyder at sand og andre partikler ikke har mulighed for at gøre vandet uklart.

På vores bådtur vælger de altid den cala med det mest klare og rolige vand - dette kan nemlig ændre sig alt afhængig af vind og vejr.

Disse fantastiske cala'er må man ikke gå glip af under sin ferie på Mallorca!

Nedenfor kan I se billederne af nogle af de cala'er vi har været omkring.

Mange solrige feriehilsner fra
Jeres rejseleder
Emma 

En uforglemmelig oplevelse

Skrevet af Cathrine 19-07-2017

Mallorca er en ø, som gemmer på mange hemmeligheder, store som små. Mange nok stadig ukendte, men mindst lige så mange kendte, men det handler om at finde disse! Det handler om at se den mere skjulte side af Mallorca. Dette har I muligheden hos os. I kan nemlig tage med på en af de skønneste udflugter, nemlig Det Skjulte Mallorca. På denne udflugt vil vi tage et smut forbi den berømte perlefabrik, som ligger i Manacor og havde begyndelse i 1980'erne, herefter vil turen gå til en gammel herregård ved navn Els Calderers, hvor man her vil kunne opleve, hvordan det både finere og fattigere selvskab levet op igennem 1700-tallet. Tilhørende til denne ægte mallorcinske villa er ngole fantastiske søde små bondegårds dyr, så denne tur er for alle aldre. Alt dette er en oplevelse for sig, men noget som overgår alle jeres forventninger, er når turen derefter går til drypstenshulerne. Mange kender dragegrotterne, men det er faktisk de færeste, som har været i Hamsgrotterne, som faktisk var den først åbnede grotte i Spanien. Hamsgrotterne er ikke så stor som dragegrotterne, men har sin hel egen fortryllende charme. Det der er så speciel ved Hamsgrotterne, er den fantastiske belysning. Denne mange farvede belysning, betyder at man rigtigt får at se de jmange forskellige formationer af drypsten, som I kan se på billedet nedenunder. Så tag et smut til Mallorca og tag med på en fantastisk udflugt og få en uforglemmelig oplevelse! Vi glæder os til at se jer!


Palmanova strand

Skrevet af Emma 03-06-2017

Vi har nu været i Palmanova i lidt over en måned, og vi er stadig helt vilde med stedet. Noget af det som jeg er mest tosset med, og nok også er noget af det, som jeg er mest overrasket over, det er Palmanovas strand. 

Først vil jeg sige, at jeg ikke har været på Mallorca siden jeg var 2 år gammel, men jeg har virkelig undervurderet strandene på Mallorca. Overalt er øen jo fyldt med smukke strande, naturskabte bugte og krystal klart vand! Hvem havde troet, at sådan et paradis befandt sig knap 3 timers flyvetur fra lille Danmark? 

Jeg nyder at gå en tur, få lidt vind i håret og renset hovedet for tanker, og det bedste er hvis man også går et smukt sted, og der må jeg erkende at Palmanovas strand er fantastisk at gå ved. Hvem får ikke lyst til at tage en dukkert i dette lækre vand? 

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes billederne taler for sig selv! Så skynd jer at pakke badetøjet og komme et smut til skønne Palmanova, og tag en dukkert i ved denne smukke strand!

Mange solrige feriehilsner fra
Jeres rejseleder
Emma

 

På tur til vestkysten!

Skrevet af Emma 06-05-2017

Imorgen blivet det også søndag her på dejlige Mallorca, og det betyder, at vi skal på udflugt - nærmere præcis skal vi over og udforske vestkysten. 

Dagens udflugt går nemlig mod Soller og den gamle "appelsinekspres". Denne udflugt er et must  når man besøger Mallorca. Toget vi kører med fra Son Reus til Soller er helt tilbage fra 1911, den kørte dog sin første tur i 1912. I gamle dage blev toget brugt til at fragte appelsin, hvoraf dens navn "appelsinekspressen" også kommer af. 

Når vi kører med det gamle tog vil vi bl.a. komme forbi nogle appelsinlunde, hvor vi kan dufte de dejlige aromaer, som appelsinerne udslipper, bevæge sig rundt i hele sporvognen. På turen vil vi også gøre et stop ved et udkigsspunkt, hvor vi har en fuldstændig betagende udsigt over Soller by. 

Når vi ankommer til Soller, vil vi have mulighed for at bevæge os ind i katedralen, hvis udsmykningen er utrolig detaljeret og gennemført.

Efter et kort stop i Soller, bevæger vi os ned mod Port d'Soller, som er den rolige havn der hører til Soller. Her er der selvfølgelig mulighed for at spise lidt frokost, hvor der er stort set alt, hvad hjertet begærer. De to byer summer af lokalt liv, og det er en unik tur, hvor man ser noget af Mallorcas uberørte natur. 

Sidst på dagen bevæger vi os i mod Palma, som er hovedstaden her på Mallorca. I Palma er der rig mulighed for at få shoppet lidt og udforske de mange små gader som byen byder på.

Turen til Soller er absolut én af mine favoritter, da der er noget helt specielt over at sidde i den gamle sporvogn, og man kan ikke lade være med at blive en smule nostalgisk. 

Nedenfor vil i kunne se billeder af den gamle sporvogn, samt den smukke katedral i Soller.

        

Mange solrige feriehilsner fra 
Jeres rejseleder
Emma

Helt unikke oplevelser på Mallorca

Skrevet af Nanna 10-09-2016

Nu er det allerede september, hvilket er helt uvirkeligt for os, vejret er stadig oppe over de 30 grader, og vi har kun haft, siden maj, meget få rengvejrsdage, så få at de kan tælles på én hånd.
Tiden går så hurtigt, men i godt selskab af alle vores dejlige gæster som kommer hver eneste uge, kan det ikke andet end at gå hurtigt - i godt selskab, flyver tiden jo afsted! Vi har haft så mange fantastiske oplevelser, som vi ikke vil være foruden! bland andet, kører vi udflugts ture til den smukke Hams drupstensgrotte, en helt fantastisk grotte som ligger i ved Porto Cristo. En hyggelig lille havneby, med en dejlig atmosfære af små hyggelige butikker, marked, og stemningen fra lokalbefolkningen i byen. 
Hams grotten er ikke den eneste grotte her på Mallorca, der findes utallige af drypstensgrotter, men dog kun 4 af dem er til at komme ind at få et glimt af. Blandt dem, Hams og en anden "Dragegrotterne" som er den største på Mallorca. Det er nogen gange svært at forklare hvilken oplevelse man vil få af at tage ind og se sådan en grotte, for det skal ses med egne øjne! Det er et helt fantastisk syn! 
Vi tog en dag ind og så grotterne sammen, da man aldrig kan få nok af synet man får derinde. 

Kom til Mallorca og tag med på vores tur til Hams grotterne, det er en helt unik oplevelse! 

 

Marineland var et hit

Skrevet af Nanna 25-07-2016

I lørdags havde vi tid til overs, så vi tog en tur til Marieland, efter havde været ude på hotellerne!
Det var super hyggeligt, blandt andet også at kunne gå ude i solen, og så lige langs vandet, da Marineland ligger lige op af havet.
Her var der blandt andet små søde skildpadder, en masse fisk, søløver, et papegøjeshow og selvfølgelig smukke søde delfiner, som også opviser et show to gange dagligt. Papegøjerne kunne cykle, og delfinerne viste sig smukt frem i vandet!
Det var en virkelig hyggelig lørdag!
Om søndagen løb vi ud på hotellerne og legede med børnene, vi spillede blandt andet uno og derefter hoppede vi en tur i poolen, hvor det helt store boldspil gik igang. Det var et stort hit, både bladt børnene, men helt sikkert også blandt os guider, for der er ikke noget bedre end at finde sit indre barn frem!
Mallorca er helt sikkert blevet et hjem for os guider, og det er ikke til at forstå at august måned er kommet så tæt på allerede!
- men når man har det sjovt, går tiden jo hurtigt.

Team Mallorca

Skrevet af Ida 12-09-2017

Kære gæster! 
På billedet ovenfor ser I fra højre Emma, Susan og jeg. Det er os, der har fornøjelsen af at være jeres rejseledere når I ankommer på Mallorca. Vi er alle tre rigtig kendte på øen, og har fået en kæmpe viden siden sæsonen startede i april. Derfor glæder vi os meget til at vise jer alle de seværdigheder der gemmer sig hernede. Skal i leje bil en dag, har vi selvfølgelig også en masse guldkorn i ærmerne, så kom endelig for gode råd! Vi er ude på jeres hoteller 1-2 gange om dagen, og ellers er vi altid til rådighed på vores servicetelefon. Vi glæder os rigtig meget til at se jer! PS. efter mange måneder væk fra Danmark, giver det altid gode point at have rugbrød og lakridser med ned til sine rejseleder ;-) 
Mange sommerhilsner, jeres rejseleder Ida. 

Festlig begivenhed

Skrevet af Cathrine 28-06-2017

Ligesom hjemme i Danmark, blev der også fejret Sankt Hans her d. 23. En festlig aften, hvor hyggen var i højsæde. Vi var selvfølgelig nede og opleve denne særlige aften, hvor alle de lokale kom frem fra deres skjul. Her nede blev aftenen fejret på lidt anden vis end hjemme. Aftenen startede med at de mange familier samlede sig langs stranden med stearinlys omkring og med grillen i centrum. Som aftenen skred frem og mørket begyndte at falde på, kunne man rigtigt se alle de levende lys og de glade ansigter iblandt. Inden klokken slog midnat blev den store scene taget i brug, som var stillet op ved Palma Nova stranden og her begyndte alle, små som store, at danse lystigt omkring og synge med på sangene. Der var selvfølgelig også noget for den yngre generation. Her var nemlig stillet både trampoliner og en kæmpe hoppeborg op, samt små slikboder. En oplevelse, man sent vil glemme. Vi glæder os til at få jer herned og vise jer aftener som disse. 

Venlig hilsen 
jeres rejseleder
Cathrine


 

En magisk bådtur

Skrevet af Cathrine 30-05-2017

En af vores helt fantastiske udflugter, er vores Magic udflugt. Dette er en udflugt, som foregår til søs. Vi skal nemlig ud og sejle med en stor catamaran. I forrige uge fik jeg æren af at have selvskab af disse skønne mennesker. En hyggelig tur ud til en smuk bugt ved navn Portas Vells, hvor man rigtig kunne se det krystalklare hav og de, der var rigtig modige, sprang i og snorklede blandt fiskene. Vi andre var ikke de største vandhunde og kastede i stedet mad ned til fiskene, som livligt svømmede rundt om de snorklende. Efter en times tid var frokosten også klar. Dette var en lækker grill buffet, som blev serveret på båden med kolde forfriskninger. Alt i alt en tur, som levede op til navnet i fantastisk selvskab.
 

 

Strandtræf på Mallorca

Skrevet af Ida 02-05-2017

Her står en masse glade danskere, som er i fuld gang med at nyde deres ferie i skønne Palma Nova. 

Hernede afholder vi strandtræf en gang om ugen. Til strandtræf nyder vi godt af et spil kongespil under solens stråler. Jeres rejseledere sørger selvfølgelig for kolde drikkevarer i form af øl, sodavand eller vand. Nu må vi se, om det bliver jer som slår rejselederne i kongespil - indtil videre er vi ubesejret! Vi glæder os til at tage imod jer hernede på smukke Mallorca. Mange solskinshilsner Cathrine, Emma og Ida. 

OL HÅNDBOLD FINALEN MED PRIMO TOURS

Skrevet af Nanna 22-08-2016

Da vi jo var så heldige at de danske håndbold drenge havde kæmpet sig i finalen, sørgede vi straks for at alle Primo Tours gæsterne blev inviteret til en håndbold aften søndag, på en lokal sportsbar, The Rock, hvor hele 140 Primo Tours gæster som dukkede op, for at kunne nyde en spændende kamp, fra 2 storskærme og et stort fladskæmet TV.
Der var den bedste stemning, med ansigtsmaling, de danske flag og dansk dekoration i rødt og hvidt!
Der blev råbt, sunget og heppet på de danske drenge, at de sikkert kunne høre os helt i Rio!
Det var en KÆMPE succes, alle gæsterne og os guider havde en uforglemmelig aften!!
Vi ønsker Mikkel Hansen og co. Et kæmpe tillykke med GULDET!!!! fra alle os på Mallorca :-) 

Højsæsonen er igang!

Skrevet af Nanna 13-07-2016

Nu er højsæsonen skudt igang og der er massere at give sig til! Vejret er helt perfekt, høj sol, skyfri himmel og 35-38 grader hver dag! Vi nyder hvert eneste sekund af livet her på Mallorca!
I denne uge har der været rigtigt varmt, så vi har nydt godt af vandet!
Vi tog i søndags Primo Tours flaget med ned langs stranden og delte kolde drikke ud til Primo Tours gæsterne, som lå og solede sig - intet er jo bedre end god forfriskning i 36 grader. Hvor vi guider også fik varmen og  havde brug for en dukkert efter, så vi løb op på et hotel, hvor vi hoppede i poolen og spillede bold med gæsterne, det var en stor succes!  
På dagene med lidt vind har det været perfekt at tage ind og opleve lidt af Palma by, da den jo ikke ligger mere end en 35 minutters bus tur fra Palmanova, her er der meget at give sig til, for eksempelvis nyde udsigten af den smukke katedral, La Seu, eller også tage ind og se den indefra, eller bare shoppe i de mange shoppinggader som Palma har at tilbyde.
Vi har nydt tirsdagens lækre bådtur, hvor vi sejer en tur ud på havet, bader og tager en masse sol, samt snorkle! Under vandet er det som at være i et akvarium, der er massere af smukke fisk og vandet er krystalklart, det er en helt fantastisk tur, hvor guider og gæster lærer hinanden bedre at kende ude på vandet!
Vi har været på tur til drypstengotten, Hams Cave, samt se hvordan de populære Mallorcinske perler bliver lavet.

På Mallorca er der noget for alle, vi ses i løbet af sommeren! 

 

 

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA MALLORCA

Update fra Mallorca
Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA MALLORCA

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Parkering - Inn Apartments Palmanova

Spørgsmål:

Dato: 08-08-2019

Efter en del besøg på Mallorca har vi erfaret at det med parkering kan være svært. Vi har læst at man på Inn Apartments kan leje parkering på hotellet for 5Eur pr. dag. Er det noget man kan reservere på forhånd ? og I kan være behjælpelige med, så vi er sikre på at have en parkeringsplads :-) Vi har netop bestilt ferie ankomst 4/10 og afrejse 11/10. Dette er vores 2. besøg på øen i år og vi glæder os.


Svar:

Hej Tina. Dejligt med endnu et besøg til fantastiske Mallorca. Det er ganske rigtigt at det er muligt at leje parkeringspladser ved hotellet. Dog er det ikke muligt at leje hjemmefra, og det fungere efter først til mølle princippet. Rigtig go' ferie til jer - Mange hilsner Tanja Steenbuch, ferierådgiver

Mad

Spørgsmål:

Dato: 19-09-2017

Hej Emma Vi skal bo på ola club panama. Vores book nr er 670251 En ting mere , vi har en lille dreng med på 1 år. Vi har bestilt 3 værelser, og jeg tænkte om vores værelser kunne ligge ved siden af hinanden, og så tæt på baren så vi bruge vores baby alarm ???? Vi glæder os så meget til at komme ned til jer. Mvh Betinna


Svar:

Hej Betinna! Tusinde tak for din henvendelse. Godt nok er det ikke Emma der svarer dig nu, det håber vi er okay ;-) Vi skal selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at dette kan lade sig gøre! Vi noterer det, og siger det videre til hotellet, så de så vidt muligt kan prøve at opfylde jeres ønsker. Vi glæder os meget til at tage imod jer, og I må have god tur herned! Vi ses. Mange solskinshilsner Ida :-) 

Mad

Spørgsmål:

Dato: 03-09-2017

Hej Vi skal til Mallorca her den 5/10. vi vil høre, når vi kommer til hotellet er der så mad til os? Og får vi noget og spise inden vi tager hjem torsdag den 12/10?? Mvh Betinna Endt Jensen


Svar:

Hej Betinna, Tusind tak for dit spørgsmål! Vi glæder os meget til at få jer herned om ikke så længe. For at kunne svare bedst muligt på jeres spørgsmål skal jeg gerne bruge lidt flere detaljer, som f.eks. hvilket hotel i skal bo på. Umiddelbart så har de fleste restauranter åbent, når vi kommer derud, selvfølgelig skal der tages forbehold for, at vi kan være udsat for flyforsinkelser og dette så vil betyde, at de måske ikke har åbent. På afrejsedagen kan man på de fleste af vores hoteller benytte sig af alle faciliteter.  For at give et mere konkret svar ift. jeres rejse skal jeg gerne have jeres booking nummer eller hotel. Tak på forhånd. Venlig hilsenJeres rejselederEmma

Håndklæder

Spørgsmål:

Dato: 16-08-2017

Vi skal bo på hotel Fergus Tobago Der står der er hpndklæde service, men må man tage håndklæderne med ned til stranden? :-)


Svar:

Kære Malene. Tusinde tak for din henvendelse, som det fremgår under "Hotel fakta" på hjemmesiden, er der desværre ikke håndklædeservice på hotellet: Fergus Tobago. Hvis i ønsker at have håndklæder med til stranden, kan i enten selv medbringe håndklæder eller købe et i en af de mange shops der ligger overalt her i Palma Nova. Solskinshilsner Susan, rejseleder på Mallorca. 

Leje af bil og parkering

Spørgsmål:

Dato: 06-08-2017

Vi skal fra den 24.8. - 31.8 2017 bo på Flamboyan Caribe og vil gerne leje en bil i perioden med start fra vi lander i lufthavnen den 24.8. Har I et forslag til. hvilket firma, som vi med fordel kan leje bilen hos ? Er der mulighed for at parkere bilen ved Flamboyan Caribe eller i nærheden af hotellet? Er der P-afgift ved hotellet eller i nærheden af hotellet? Ved ja, hvad er prisen pr. dag ?


Svar:

Hej Niels-Jørgen, Tak for dit spørgsmål! Man kan godt parkere på Flamboyan Caribe, men det koster 10 € pr. dag. Hvis ikke dette frister, så er der en offentlig parkering cirka 10 minutters gang fra hotellet i nærheden af det, der hedder, Katmandu Park.  Vi bruger det selskab, der hedder IbaCar, disse har vi gode erfaringer med.  Jeg håber, at mit svar hjalp. Vi glæder os til at se jer om ikke alt for længe. Venlig hilsenJeres rejselederEmma

opbevaring af cykel på Hotel

Spørgsmål:

Dato: 01-08-2017

Hej Piger Vi har bestilt rejse den 17-8 til Hotel Flamboyan Caribe, jeg vil gerne leje en racercykel dernede og cykle flere dage, tror i jeg kan opbevare cyklen på hotellet hvis jeg lejer den i flere dage, enten ved at tage den forsigtig med på værelset eller om de har et rum til det MVH Frede Vedstesen


Svar:

Hej Frede. Mange tak for din henvendelse. Du må gerne tage cyklen med op på værelset. Hvis du får en cykellås med, må du også gerne stille den ude foran receptionen :-) Vi glæder os til at tage imod jer! Mange solskinshilsner, Ida. 

Stjålet Telefon

Spørgsmål:

Dato: 28-07-2017

Hej Vi er 6 drenge der lige har været afsted med jer som guider. Jeg fik stjålet min telefon dernede den første dag, og vil hører om jeg kan få en beskæftigelse eller noget fra jeg på det (til forsikringen). Har først fået ad vide at jeg skulle have en beskæftigelse på det efter at jeg var kommet hjem. Hilsen Martin Christensen


Svar:

Hej Martin, Vi kan lave en rejseledererklæring på, at du har fortalt os, at den var blevet stjålet. Vil du sende en mail til os på primotours.pmis@gmail.com med lidt flere detaljer og hvilken af os rejseledere du har snakket med, samt hvornår og hvordan og hvorledes? På forhånd tak. Venlig hilsenEmma

Mini All Inclusive

Spørgsmål:

Dato: 27-04-2017

Hej ICE ! (Ida-Cathrine-Emma) Skal i år atter på ferie med Primo Tours og denne gang til det spanske. Indbefatter Mini All Inclusive på Primo Inn/ Palma Nova alkoholfri øl (Som på Primo Achilles Paradise/ Kreta) ? PS: San Miguel brygger en udmærket Cerveza sin alcohol.


Svar:

Hej Per! Vi glæder os utrolig meget til at tage i mod jer endnu engang.  Det er muligt, at få alkoholfri øl i mini all inclusive.  Vi ses om ikke så længe! Venlig hilsenJeres rejseleder Emma S

at købe

Spørgsmål:

Dato: 18-09-2016

hejsa ville lige høre om i ved om parfyme er biliger end i danmark er det noget som i ønsker at vi skal tage med til jer som i savner her hjemme fra


Svar:

stranden

Spørgsmål:

Dato: 13-09-2016

hej med jer jeg ville lige høre hvordan stranden er er det nøvendig med badesko og er der liggestole ved stranden vi skal bo på hotel ola club panmma og vikommer den 23-9 og bliver i 14 dage så håber vi får et godt værelse med udsigt venlig hilsen inger


Svar:

Hej Inger Stranden er super fin, med hvidt sand. Der findes ikke sten på stranden, der kan nogle gange godt være tang i vandet. Men er en egen vurdering hvor vidt du har brug for dem :-) liggestole på stranden kan købes, men det er lidt dyrt. Det koster 13 euro, for to strandstole og en parasol per dag. Vi anbefaler altid vores gæster at købe en "bade madras" de koster mellem 4-8 euro i de lokale shoppe, dem kan i flytte rundt på som i vil og tage dem med ud i vandet. Vi glæder os meget til at se jer d. 23-9! hav en rigtig go rejse herned. Mange hilsner Guide, Nanna, Primo Tours

stranden

Spørgsmål:

Dato: 13-09-2016

hej med jer jeg ville lige høre hvordan stranden er er det nøvendig med badesko og er der liggestole ved stranden vi skal bo på hotel ola club panmma og vikommer den 23-9 og bliver i 14 dage så håber vi får et godt værelse med udsigt venlig hilsen inger


Svar:

Turforslag

Spørgsmål:

Dato: 24-08-2016

Vi er 4 damer der skal bo på Hotel Delfin Playa i Palmanova fra 2-9/9 16. Hvilke ture arrangerer Primo Tours? Vi ønsker også forslag til ture vi selv kan tage på, når vi ikke ønsker at leje bil. MVH. Anna


Svar:

Hej Anna Primo Tours køre forskellige ture i løben af ugen med dansk rejseleder. Der er bl.a. en togtur i Tramuntana bjergkæden, hvor der opleves fantastiske udsigter og får et indblik af lokalbefolkningen, samt ser hvor de Mallorcinske appelsiner kommer fra. Vi har en udflugt til de smukke drypstenshuler og ser en perlefabrik. Vi har også en bådtur mm. Vi holder et velkomstmøde, samme dag som jeres ankomst, hvor vi fortæller omkring øen, hvor I måske kan fange nogle ideer til jeres tur rundt på øen hvis i vælger at leje en bil. Mallorca har rigtigt meget at byde på, noget for en hver smag. Storby, historie, naturområder osv. Hvis man er til en god storbys tur med lidt shopping, kan man tage en tur ind til Palma by, hvor man også kan se den store Katedral La Seu. Er man til gammel landsby med historie, er Valldemossa en mulighed, byen ligger i Tramuntana bjergkæden, og har også smukke udsigter af den smukke natur! Vi rejseledere kommer ud på jeres hotel hver dag under jeres ferie, hvor vi selvfølgelig vil være behjælpelige af spørgsmål og med forslag til en tur som passer bedst til jer. I kan også gå ind og læse lidt på guideforum hvor vi også fortæller om hvad der sker her på øen. Jeg håber at dette kunne give lidt ideer. Vi glæder os til at se jer på Mallorca d. 2/9 Mange hilsner Guide, Nanna

Leje af racercykler

Spørgsmål:

Dato: 21-07-2016

Booking nr. 653713 Hej. Vi skal på ferie til Mallorca her i uge 36+37, og vil i den forbindelse har vi snakket om at leje nogle racercykler i nogle dage. Er det muligt i det område vi skal være i, at leje racercykler? og hvad ville prisen være ca. + - Mvh. Kasper Jørgensen


Svar:

Hej Kasper. Der er en lokal cykelhandler, her kan i leje racercykler, og mange andre forskellige cykler. Prisen på den er ca. 20 euro per dag, per cykel. Mange hilsner Nanna, Primo Tours guide

rygning

Spørgsmål:

Dato: 19-07-2016

Vedr. rygning. Er rygning forbudt alle steder på hotellet også på balkonen eller hvad?


Svar:

Hej Hans! Det er tilladt og ryge på balkonen samt at ryge på nogen udvalgte områder på hotellet. Mvh Primo tours guide Lasse

rygning

Spørgsmål:

Dato: 19-07-2016

Vedr. rygning. Er rygning forbudt alle steder på hotellet også på balkonen eller hvad?


Svar:

rygning

Spørgsmål:

Dato: 19-07-2016

Vedr. rygning. Er rygning forbudt alle steder på hotellet også på balkonen eller hvad?


Svar:

Taxa og leje af bil

Spørgsmål:

Dato: 29-06-2016

hej ca hvor meget koster en taxa fra lufthavnen og til Palma Nova? Hvis vi gerne vil leje en bil i en uge, hvordan gør vi så det bedst og billigst?


Svar:

Hej Dorte En taxa dra lufthavnen til Palmanova koster ca. 30-35€. Hvis I gerne vil leje en bil i en uge under jeres ferie, er der et godt bilfirma i Palmanova, der hedder IBACAR, her kan i vælge mellem biler, alt efter hvilket behov i har, hvormange i har og hvilken standart af bil, i flere prisklasser. Mange hilsner Nanna, Primo Tours, Mallorca

Udflugter i perioden 25-06 til 30-06 2016 Mallorca

Spørgsmål:

Dato: 18-06-2016

Da vi skal til Palma Nova/Magaluf Hotel Caribe Flamboyan fra d. 24. - 30. Juni 2016 vil vi gerne anmode om informationer om Primo Tours udflugter i denne uge incl priser samt info om evt. nødvendighed for booking allerede nu for 4 personer Stor interesse har udflugt til grotterne


Svar:

Hej Benny Udflugtsprogrammet er følgene: Søndag – Vidunderlige Mallorca Tag med på udflugt, hvor vi kommer rundt på Mallorcas nærområde og oplever lokalkulturen. Vi vil på udflugten komme til at køre med den berømte ’’Appelsinekspres’’, som er et gammelt veterantog i mahogi træ. ’’Appelsinekspressen” vil bringe os igennem en nostalgisk tur gennem det smukke bjerglandskab til den gamle mallorcanske by, Sollér. Her vil man kunne opleve den gamle bykultur, og få et indblik i de lokales dagligdag. Vi vil tage et stenkast med den antikke sporvogn, som bringer os med pendulfart til Port de Sollér. Her vil der være mulighed for, at nyde en lækker frokost med udsigt over den flotte lystbådshavn. Turen går videre rundt på øen til det berømte kloster i Lluc. Her vil man få et spændende indblik i klostrets historie og den katolske tro. Der vil være mulighed for at komme ind og se kirken, samt at få et indblik i livet hos munke og nonner, der har sin daglige gang i klosteret. Pris: 525 DKK / 70 € for voksne, 263 DKK / 35 € for børn Mandag eftermiddag – Strandtræf Kl. 15:00 Strandtræf er efterhånden blevet en hyggelig lille tradition hos Primo Tours på Mallorca. Her kan I komme og møde alle de andre Primo Tours’ gæster og guiderne på stranden. Vi byder på lidt koldt at drikke, og samtidig vil der være mulighed for at udfordre guiderne i forskellige spil. Det er et helt uformelt arrangement, hvor tilmelding ikke er nødvendig. Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag i Jeres selskab. I finder os på stranden i Palmanova, ud fra hotel Cala Blanca. Pris: Gratis - Tilmelding ikke nødvendig Tirsdag – Bådtur Kom med på Primo Tours’ bådtur fra Palma, hvor hygge vil være i højsædet. Det er en hyggelig og afstressende tur, der bringer feriestemnnigen frem, i enhver person. Der vil være mulighed for at få taget en masse sol, samt en svømmetur i det krystalklare hav. Bådturen er en unik oplevelse, hvor man vil se Palmakysten fra en helt ny vinkel. Dagen starter med opsamling fra hotellet og en lille køretur til Palma havn. Her vil vi sejle ud på middelhavet og nyde middelhavsatmosfæren. I løbet af bådturen vil vi gøre op til flere badestop, hvor man ville kunne blive kølet helt af. På båden vil der være forplejning i form af mad, som er inklusiv prisen, men drikkevarer skal købes seperat. Pris: 428 DKK / (49 + 8 transfer) 57 € for voksne, 248 DKK /(25 + 8 transfer) 33 € for børn Onsdag – Els Calderers og Hams drypstenshulen Kom med på udflugt, hvor du kan opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler, og få set lidt af det gamle Mallorca. Udflugten starter med en tur op til Monacor, hvor vi besøger den berømte perlefabrik. Det vil også være muligt, at se de forskellige perlekæder og armbånd i butikken, der ligger ved stoppet. Turen fortsætter mod Hams drypstenshulerne, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen og se på de forskellige formationer af drypsten. Vi fortsætter mod Porto Cristo, hvor der vil mulighed for at nyde en lækker frokost ved havneområdet i den lille lokale by. Herefter går turen videre til Els Calderers, som er en ægte mallorcinsk villa fra år 1750. Her får vi et indblik i, hvordan de finere familier boede, og havde deres levegang i det gamle Mallorca. Efterfølgende har man mulighed for, at tage et kig i de tilhørende stalde og hilse på de forskellige dyr. Pris: 338 DKK / 45 € for voksne, 173 DKK / 23 € for børn Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger, samt udsolgte udflugter. Udflugterne bestilles nede på destinationen igennem vores danske guider. Børn til og med 12 år halv pris. Børn under 2 år gratis. Tilmelding er bindende Det er ikke nødvendigt at booke udflugten hjemmefra, det ordner vi bare når i kommer herned. Mvh. Jesper Primo Tours Mallorca

Håndklædeservice

Spørgsmål:

Dato: 18-05-2016

vi skal bo på Aquasol i Palma Nova. Mit spørgsmål er om der er håndklædeservice og hvor ofte de bliver skiftet. Mvh Sandra


Svar:

Hej Sandra, Der er desværre ikke håndklædeservice på hotellet. Men håndklæderne på hotelværelset bliver skiftet hver 3. dag Mvh. Jesper Primo Tours Mallorca

Håndklædeservice

Spørgsmål:

Dato: 18-05-2016

er der håndklædeservice på hotel Tropico Playa i Palma Nova


Svar:

Hej Arne, Mange tak for dit spørgsmål Ja der er håndklæde service på hotellet. Der er desværre kun begrænset antal af håndklæder, så det er først til mølle. Mvh. Jesper Primo Tours Mallorca

Leje af båd

Spørgsmål:

Dato: 16-04-2016

Hej med jer. vi er fire voksne der skal til Palma Nova den 27. maj og en uge frem. jeg vil gerne overraske vores venner med at leje en speedbåd, gerne med fører, en af dagene på ferien. Kan I være behjælpelige med det?? og hvad er prisen for en ½ til en hel dag? Bedste hilsner Lene Vemmelund


Svar:

Hej Lene, Tak for dit spørgsmål. Det er kun muligt at leje en speedbåd for en hel dag. Der er to forskellige typer både man kan leje. Den første type speedbåd er 6.60 meter lang. Den koster 460 euro for 1 dag, + 50 euro for rengøring + 150 euro for fører. Den anden speedbåd er 8 meter lang. Den koster 750 euro for en dag, + 50 euro for rengøring, + 150 euro for fører. Brændstof er ikke inkluderet, og man skal betale et depositum på 2000 euro. Vi glæder os til at tage imod jer :-) Mvh. Jesper, Primo Tours Mallorca

tog til soller

Spørgsmål:

Dato: 28-02-2016

Hej, Har I nogen information om togturen til Soller med det gamle tog - priser og tider. Vi rejser til Mallorca den 13.maj. Venlig hilsen Jette Møller


Svar:

Kære Jette, Tak for dit spørgsmål Prisen for toget er følgene: Palma - Sollér: enkeltbillet 16 euro. returbillet koster 22 euro Hvis man skal videre med sporvognen fra Sollér til port Sollér koster det 6 euro Man kan også købe en tur retur der hedder Palma-Port Sóller-Palma som koster 30 euro per person Tidsplan Palma til Sollér: 10:10 10:50 12:15 13:30 15:10 19:30 Tidsplan Sollér til Palma: 09:00 10:50 12:15 14:00 18:30 Tidsplan Sporvogn fra Sollér til port Sollér: 08:00 09:00 10:00 11:00 11:30 12:00 13:00 13:25 14:00 14:30 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:30 Tidsplan Sporvogn Port Sollér til Sollér: 08:30 09:30 10:25 11:30 12:00 12:30 13:25 14:30 15:30 16:30 17:00 17:30 18:00 18:30 19:30 21:00 Vi glæder os til at tage imod jer :) Mvh. Jesper Primo Tours Mallorca

Fødselsdagskage + vær ifm babyalarm

Spørgsmål:

Dato: 20-06-2016

Bookingnr. 652578. Kære guider. Vores ene barnebarn Mikkel har fødsdag på fredag når vi ank. Tror I at det er muligt at få hotellet til at lave en lagkage/kage til om eftermiddagen (10 pers) og til en rimelig pris. Tager selv lys med. Vil også lige understrege vores ønske om at dobb.vær. med barnesengen placeres i babyalarms-høreafstand fra restaurant og terrasse.På forhånd tak.


Svar:

Hej Grethe, Det er noteret, vi skal nok kigge på det, og vende tilbage til jer Mvh. Jesper Primo Tours Mallorca

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: