Mallorca
Mallorca er intet mindre end fantastisk. En ø som har det hele - storby, shopping, god mad og fantastisk natur

Fakta

  • En del spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
  • Palma Nova er et elsket turistmål
Mallorca
Mallorca er intet mindre end fantastisk. En ø som har det hele - storby, shopping, god mad og fantastisk natur

Fakta

  • En del spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
  • Palma Nova er et elsket turistmål
Gæsternes

Rejsetips om Mallorca

Dejlig ferie

Skrevet af Jenny friis

Dejlig hotel bortset fra de mange trapper, skøn personale over alt. Vi havde en dejlig ferie veninden og jeg.

Dejlig ferie på Mallorca

Skrevet af Maren Thorndahl

Lige hjemkommet fra en perfekt ferie på hotel Ferrera Beach i Cala D'Or, et dejligt sted, vi kun kan anbefale. Guiderne gjorde det rigtig godt lige fra modtagelsen, i det daglige frem til de fulgte os til flyveren retur, de er nærværende og opmærksomme hele tiden. Rengøringen var perfekt hele vejen igennem, med alt hvad vi behøvede. Vi havde all Inclusive, og de unge mennesker der serverede for os, var friske og klarede servering meget flot og med smil og en frisk bemærkning. Der er mange trapper, så man skal være god til at gå, for hotellet ligger i flere etager. Unge med børn i barnevogn har også besvær med trapperne. Der ligger en meget fin badestrande lige i nærheden. Vi vil klart vende tilbage igen. Tak for en dejlig ferie.

Dejlig familieferie

Skrevet af Steen Kristiansen

Vi havde en dejlig ferie på Ferrera Beach i juli. Hotellet har en super beliggenhed i forhold til strand og by. Vi brugte den lille strand Cala Serena rigtig meget, for her var der ikke så mange mennesker. Området har det skønneste badevand, og ungerne havde en fest med at springe ud fra klipperne. En sejltur langs kysten til Cala Mandrago kan varmt anbefales. Byen er hyggelig og har masser af butiksliv og børneaktiviteter. Vi lånte hotellets cykler og cyklede til Porto Petro - dejlig tur. Tak til rejselederne, som altid mødte smilende op. Vi boede 14 dage med All Inclusive. Udvalget var ikke så stort, men maden var velsmagende, og der var altid et fint udvalg af frisk frugt. Vi takker for en dejlig ferie - vi kommer gerne igen.

Fantastisk rejse til Mallorca

Skrevet af Mette Gilkou

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk rejse fra Mallorca, hvor vi boede på Ferrera Beach. Det var første gang vi skulle ud og rejse med vores børn, så både de og os var utrolige spændte på turen. Vi havde en skøn og pragtfuld rejse, vi har intet at komme efter, maden var god og der var nok af det, at det var RIGTIGT COLA og FANTA gjorde det endnu bedre og jeres pools især "L" var vores piger rigtige glade for. Personalet i resturanten og baren fortjener også et skulderklap, såvel som rejselederne, Jette, Sissel og Pernille. Det eneste minus var nok de haner som galede på ALLE tidspunkter af døgnet, men det er ikke noget I skal gøre noget ved, tænker de var der før I kom til.. Vi takker for en skøn ferie og det er ikke sidste gang vi rejser med jer.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!