Mallorca
Mallorca er intet mindre end fantastisk. En ø som har det hele - storby, shopping, god mad og fantastisk natur

Fakta

  • En del spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
  • Palma Nova er et elsket turistmål
Mallorca
Mallorca er intet mindre end fantastisk. En ø som har det hele - storby, shopping, god mad og fantastisk natur

Fakta

  • En del spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
  • Palma Nova er et elsket turistmål
Gæsternes

Rejsetips om Mallorca

Dejlig familieferie

Skrevet af Steen Kristiansen

Vi havde en dejlig ferie på Ferrera Beach i juli. Hotellet har en super beliggenhed i forhold til strand og by. Vi brugte den lille strand Cala Serena rigtig meget, for her var der ikke så mange mennesker. Området har det skønneste badevand, og ungerne havde en fest med at springe ud fra klipperne. En sejltur langs kysten til Cala Mandrago kan varmt anbefales. Byen er hyggelig og har masser af butiksliv og børneaktiviteter. Vi lånte hotellets cykler og cyklede til Porto Petro - dejlig tur. Tak til rejselederne, som altid mødte smilende op. Vi boede 14 dage med All Inclusive. Udvalget var ikke så stort, men maden var velsmagende, og der var altid et fint udvalg af frisk frugt. Vi takker for en dejlig ferie - vi kommer gerne igen.

Fantastisk rejse til Mallorca

Skrevet af Mette Gilkou

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk rejse fra Mallorca, hvor vi boede på Ferrera Beach. Det var første gang vi skulle ud og rejse med vores børn, så både de og os var utrolige spændte på turen. Vi havde en skøn og pragtfuld rejse, vi har intet at komme efter, maden var god og der var nok af det, at det var RIGTIGT COLA og FANTA gjorde det endnu bedre og jeres pools især "L" var vores piger rigtige glade for. Personalet i resturanten og baren fortjener også et skulderklap, såvel som rejselederne, Jette, Sissel og Pernille. Det eneste minus var nok de haner som galede på ALLE tidspunkter af døgnet, men det er ikke noget I skal gøre noget ved, tænker de var der før I kom til.. Vi takker for en skøn ferie og det er ikke sidste gang vi rejser med jer.

En perfekt ferie

Skrevet af Grethe Mikkelsen

Vi tænker tilbage på vores netop hjemvendte rejse til Hotel Ferrera Beach med glæde! Et hotel som lige passede til os, både hvad angår størrelse, beliggenhed og faciliteter!! Vi var 12 familiemedlemmer afsted, hvoraf 6 var børn i alderen 7 mdr - 10 år. Vi fandt os hurtig til rette, oplevede en stor hjælpsomhed og venlighed fra personalet! Opstod der et lille problem, blev der fulgt op på det, og det blev efterfølgende hurtig løst. Vi oplevede et utroligt oplagt ungt personale altid med et smil og en frisk bemærkning, som heller ikke stod i vejen for at hjælpe de små, når de hentede mad ved buffeten! Vi havde bestilt all inclusive, og var måske lidt spændte på, hvordan det var! Men de bange anelser blev gjort til skamme. Buffeten var lækker, varieret og der blev hurtig fyldt op på fadene! Eftermiddags snacks med kage, frugt, slushice, is og nødder var ligeledes lækker. Ikke langt fra hotellet ligger den skønneste strand, som indbyder til at snorkle i, og fange små fisk i net! Alle i familien er enige i, at det har været en dejlig ferie, som vi kun kan anbefale!!

Stor Service

Skrevet af Else Marie Hansen

Så er vi lige kommet hjem fra ferien, var der fra 25.05-01.06. Vi havde en dejlig uge. Lejlighederne var store og dejlige, dog lidt slidt og der manglede lidt rengøring. De var der dog hver dag, men det tog kun et par min. (det var en dag vi var på værelset, da de var). Tæpperne kunne godt trænge til at blive vasket. Guiderne Jette, Pernille og Sissel var meget hjælpsomme ligesom Christian i receptionen. Den største oplevelse var dog de svenske unge som servicerede os. Aldrig har vi oplevet så søde mennesker, altid smilende og glade. Jeres udflugter skulle der måske ses på, da i den uge vi var, var der kun den til markedet og vinsmagning som blev til noget. Den første udflugt til Det Skjulte Mallorca er meget dyr og det var nok derfor det ikke blev til noget. Vi spurgte så om man ikke kunne lave en tur til Palma, men det kunne de ikke her og nu. Det skulle nok overvejes. Det står i jeres information at der vil være Snack om eftermiddagen i form af Nødder, Frugt og Kage, men der var kun nødder, og da vi spurgte en guide viste hun ikke noget om det, og der blev ikke gjort noget ved det. Der står også at man ikke kan reservere liggestole ved poolen (så vil de blive fjernet) men trods det var der hver dag de fleste stole optaget fra kl. 7.oo og håndklæderne blev ikke fjernet. Men trods det har vi haft en dejlig ferie