Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Mallorca

Mallorca er intet mindre end fantastisk. En ø som har det hele - storby, shopping, god mad og fantastisk natur

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 27

Info om Mallorca

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og faldt landskab i på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.1 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Mallorca

Antal bedømmelser i alt: 41
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  11   >  

Alcudia Garden

Skrevet af Vera Korsgaard Reffs

Dejligt hotel, sødt og hjælpsom personale. Tæt ved alting. Stranden, den nye bydel mod havnen samt havnen. Spisestederne på stranden ligger lige nedenfor hotellet og tapasgaden, gade med næsten kun tapasrestauranter ligger også lige ved

Familie tur

Skrevet af Ole Dam Jensen

Vi har haft den dejligeste ferie her på ferrera Beach. Rigtig gode lejligheder c 303 og 304. Turen blev bestilt i januar og vi har glædet os hver eneste dag til at komme afsted. Det hele har været til ug hele vejen. Personalet, guider og maden har været god. Og rigtig dejlig pool. Tæt på stranden. Mvh Familien Dam Jensen

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Line, Thea & Einer d. 8/8-19

Et super dejligt hotel. Dejlig mad, god service, lækkert område, dejlig strand, lækker by & super guider! Total tilfreds hilsen Line, Thea og Einer Værelse 302A

Dejligt sted men rigtig mange trapper

Skrevet af Jenny Ganer-Kaasgaard

Vi var 7 velvoksne personer af sted i juni 2019 - havde 4 lejligheder i Blok A. Når man bor i den blok ligger det længst væk fra restauranten, som ligger langt nede ved blok C. Der var 134 trapper fra lejligheden og derned. Og det var en lidt uhumsk fugtig klippepassage man skulle forbi på vejen rundt om blokken. Dejlige rummelige lejligheder - men lille badeværelse uden bord/afsætningsplads til toiletsager, men det kunne gå til 2 voksne. Rigtig dejligt personale og fin mad - vi havde all inclusive, og drikkevarer var også fine - dejlig vine mm. Men da gæster uden all inclusive kunne tilkøbe frokost/middag for 10 euro, så fik de nogen gange bedre udvalg end os faste pensionærer, der evt. kom lidt senere f.eks. til grillaften fredag, hvor der kun var lam tilbage - og det synets vi ikke var helt i orden. Der blev gjort pænt rent i lejlighederne - men svømmebassin udenfor blok A, blev ikke renset i ugens løb. Der var fredeligt ved dette bassin - men også ret varmt og tæt at ligge her, men der var ikke for meget plads ved det større bassin, så godt at dette bassin også er der. Stranden Ferrerra Beach lige nedenfor hotellet blev desværre fyldt med tang og skidt den første dag pga. kraftig blæst, og dette blev ikke renset ordentlig væk i ugens løb, så det var ikke så lækkert at bade i - men de øvrige strande længere væk var fine og renset, så en skam at denne strand ikke bliver passet lige så godt. Der er fritgående høns og haner i området og de galer selvfølgelig døgnet rundt - MEN det er trods alt eneste støj, som er til at leve med, ingen trafikstøj og kun lidt musik larm indimellem i weekenden. Der ligger et andet hotel midt i hotelkomplekset mellem blok B og C/D med restaurant og udsigt lige ned til pool-området, som jævnlig har livemusik, en skam at denne restaurant ikke hører med til stedet.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  
GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her