Luk besked

Aktuelle rejserestriktioner og din tryghed på rejsen

Læs mere her

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand.

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 27

Info om Mallorca - Alcudia Bugten

Vi forventer at kunne åbne for rejser til Mallorca allerede i maj 2021, da øens smittetal er meget lave - læs mere om restriktioner og krav her:

 

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og fladt landskab på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.1 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Mallorca

Antal bedømmelser i alt: 45
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  12   >  

Udflugtstip - Sa Calobra i egen bil (ikke for sarte sjæle)

Skrevet af Birgit Andersen

Vi har i egen lejet bil kørt den fantastiske vej til SA CALOBRA. Hvis du har mod til at køre den smukke vej med et utal af hårnålesving, og en vej der " dykker" næsten en km over 10-11 km - får du en ligeså betagende og smuk tur som stranden og naturen omkring området. Vi havde vores 2 børn med på 6 og 10 år, men havde forberedt dem på, hvad de skulle opleve . Tag madpakke-frugt og drikke med (det er muligt at købe mad og is ved stranden - men det koster !!)

Var på dette hotel i 2017 i august måned

Skrevet af Gitte Schmidt

Det er virkelig et flot hotel og fin rent alle steder. Vi havde værelse ud over havet og swimmingpool, fantastisk udsigt. Så helt klart et sted og hotel der kan anbefales.

Hotel Ivory Playa

Skrevet af Dorte Etzerodt

Har været der 9 gange, og jeg syntes at det er alletiders hotel godt pool område god mad og altid venligt smilene personale, så det kan bestemt godt anbefales vh Dorte Etzerodt

Hyggeligt og velfungerende lejlighedshotel

Skrevet af Birgit Andersen

Vi har boet på hotellet 2 gange og kan varmt anbefale hotellet -også meget børnevenligt . Venlig og personlig service. :) Det ligger lige ud til en flot hvid sandstrand (der er ikke solsenge og parasoller tilknyttet hotellet ved stranden.. Dejlig og veltillavet mad ( 1/2 pension ) Større supermarked tæt på hotellet . Et hotel vi ønsker os tilbage til .:)

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.