August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Meganisi

Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø-All Inclusive, så du nemt kommer rundt og oplever øens herligheder.
  • Gratis færge til Nidri t/r og gratis cykler op til 4 timer dagligt
  • Gratis scooter op til 2 timer dagligt, ekskl. brændstof og forsikring
  • Gratis båd 1 time pr. ophold, ekskl. brændstof

Meganisi

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav.

Læs mere

FAKTA

På Meganisi er der Ø-All Inclusive, så du nemt kommer rundt og oplever øens herligheder.

  • Gratis færge til Nidri t/r og gratis cykler op til 4 timer dagligt
  • Gratis scooter op til 2 timer dagligt, ekskl. brændstof og forsikring
  • Gratis båd 1 time pr. ophold, ekskl. brændstof
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 24o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

GRÆKENLAND - MEGANISI

REJSELEDER BLOG FRA MEGANISI

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på Meganisi.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Hans R.
fra Føvling
Viktoria B.
fra Hvidovre

Oplev Meganisi på cykel

Skrevet af Christine 17-08-2019

Nu er det muligt at komme med os rejseledere ud og udforske Meganisi på helt tæt hånd, nemlig på cykel. 

Ruten er 15 kilometer lang, og indeholder alt lige fra asfalt til grusveje. Veje som man ikke altid vil kunne finde på egen hånd. 

Det er altid en fornøjelse at komme ud og mærke varmen, vinden og solen på en helt tæt hold. 

De mange olivenlunde

Skrevet af Tina 28-07-2018

En gåtur til vestkysten af Meganisi bringer dig helt tæt på de mange betagende olivenlunde. Et helt igennem fantastisk syn. Stort set hver familie på Meganisi ejer deres egen lille olivenlund. Året rundt går de ældre og hygger om deres oliventræer, marker og landbrugsdyr. Oliventræet har et meget robust rodnet og kan klare næsten alt slags uvejr, dertil kan de blive utrolig gamle. Oliventræerne begynder at blomstre fra maj-juni måned og for hver 20’ende blomst kommer der en oliven.  I oktober måned begynder de lokale at forberede høstsæsonen for de mange oliven og herefter får de produceret deres meget smagfulde olivenolie på større fabrikker på naboøen Lefkas.

Den lokale strand, Stravnam.

Skrevet af Mette 29-06-2018

Stravnam er en lille lokal strand på vestkysten af Meganisi. Stranden ligger blottet for alle lystsejlere der kommer forbi, men er også ét af de få steder hvor vinden køler på de hede sommer dage. Fra stranden kan man se de omkringliggende øer; Lefkas, Thilia, Scorpios og man kan endda se helt til Arkudi, Itaka og Kefalonia. Igennem højsommeren begynder de store yachter og krydstogter at passere op forbi passagen mellem Lefkas og Meganisi. Sejlrenden er forholdsvis dyb og måler 40m på det dybeste.

Hotel Esperides og Primo Tours byder velkommen til vores lille perle Meganisi

Skrevet af Mette 29-06-2018

Højt humør på Scooter safari

Skrevet af Mette 05-07-2017

Hver søndag på Meganisi står den på Scooter safari!
Meganisi har mange små veje samt grusveje, hvor det ikke er muligt at køre i bus.
Så vi har arrangeret ø-rundtur på scooter, hvor vi tager på opdaglse ud i det græske. Det er en oplagt mulighed for at opleve Meganisi på tæt hold og komme ud i de fjerneste regioner. Vi startede vores safari fra Hotel Esperides Resort, hvor vi kørte fra hotellet og videre ned langs vestkysten, forbi de mange olivenlunde og små bugter. Vi besøgte de tre landsbyer Spartochori, Katomeri og Vathi. Undervejs fulgte vi kystvejene og bl.a. besøgte vi den populære strand Fanari Beach, der specielt er kendt for deres raggae tema. I Vathi gjorde vi et stop, hvor der var tid til et græsk måltid inden turen atter går tilbage til hotellet igen.

Det er en fantastisk dag med højt humør og mange oplevelser!

Højt humør på Scooter safari

Papanikolis

Skrevet af Christine 08-06-2019

På vores bådtur tager vi en smuk og unik sejltur rundt i området af Meganisi, og ligger til i Grækenlands anden største havgrotte, Papanikolis. 

Allerede fra maj måned sprang vores kære gæster frygtløse i det kølige vand ved grottens åbning - en ægte forfriskning!

Papanikolis Cave

Det gamle flyvrag i Vathi havnelandsby

Skrevet af Mette 29-06-2018

I vathi havnelandsby på den modsatte side af færgelejet ligger der et gammelt propelfly fra 70’erne på havbunden. Der går en gammel historie bag dette fly. Vathi er startet op som et lille havne -og fiskesamfund og på daværende tidspunkt tog én af de lokale herrer på fisketur mellem Scorpios og Lefkas. Her hørte han en drøn fra himlen og ned kom et propelfly, der styrtede direkte i vandet. Op af vandet kom 2 unge englændere. Den lokale herre fik dem reddet i land, men forstod ikke nok engelsk til at forstå andet en Korfu og kasino, dertil var de meget beruset. Den lokale herre fik dem reddet i land og tænkte ikke længere over episoden den dag. Dagen efter tog han ud til det sted hvor flyet styrtede ned her så han at metallerne i flyet havde tiltrukket mange fisk. Han brugt efterfølgende flyvraget som sit hemmelige fiskested og havde stor succes med dette.  Hver eftermiddag når han kom hjem til havnen prallede han overfor de andre lokale fiskere med hvor stor en fangst han havde fanget.  Én dag tog han sin kammerat med ud til det hemmelige sted og kammeraten synes at alle skulle have glæde af hemmeligheden. Så han fik fisket vraget op og sejlet det til Vathi havn, så kunne de alle nøjes med at fiske fra kajen. Men hvad han ikke havde gennemtænkt var at de store fisk ikke kom ind på lavvand.

Tag en udflugtsbåd rundt om øen

Skrevet af Mette 29-06-2018

Som gæst hos os på Meganisi har i den fordel at i kan låne én båd i 2 timer gratis. Bådene er enkelte at sejle og er de nye modeller ved det anerkendte selvskab Olympics med alt nødvendig tilbehør. På de to timer kan man komme en god tur ned ad vestkysten af Meganisi og de omkringliggende øer. Hvis man lyster så sejle øen rundt kan man leje bådende yderligere 4 eller 8 timer ekstra. På de timer kan man komme hele øen rundt, samt et smut til Lefkas ø. Det er en populær aktivitet på Meganisi og er meget efterspurgt. Når man sejler en tur rundt om øen er der rig mulighed får at ligge til i en af de mange betagende bugter og grotterne.  

Solskinstur til Lefkas

Skrevet af Mette 09-10-2017

I dag har vi været en tur på naboøen Lefkas. Øen byder på mange seværdigheder heriblandt én af Europas smukkeste strande, Porto Katsiki. Stranden er kommet blandt de ti smukkeste strande i Europa og det er der vist ikke noget at sige til!Stranden kan opleveres på vores udflugt til Lefkas, hvor vi også kommer et smut forbi Lefkas ældste olivenoliefabrik, der er fra begyndelsen af 1800-tallet. Her bliver vi introduceret for den gamle og nye metode de bruger til at producere den eftertragtede olivenolie. Efter en rundvisning slutter vi selvfølgelig af med at smage på produkterne.


Velkommen til Esperides Resort

Skrevet af Christine 28-06-2017

Hej igen! 

Det er denne udsigt, man hver dag kan nyde her på Meganisi - hvis man altså booker sin rejse til Esperides Resort. 

"Det er ren terapi" eller "Jeg har aldrig nogensinde slappet SÅ meget af, som på denne ferie" er kommentarer vi ofte får fra vores gæster. Det er ren idyl. Og det bedste af det hele er stilheden. Den ro som bare spreder sig. 

Fra poolområdet og ALLE værelser på hotellet er der direkte udsigt til Grækenlands fastland, Lefkas og den privatejede ø, Skorpios. 

Poolen har efterhånden fået en rigtig dejlig temperatur - så dejlig at vi ikke engang kan holde os væk længere!

Solskins hilsner fra Meganisi.

Tilbring din dag på Fanari Beach

Skrevet af Tina 03-09-2018

Fanari Beach er en utrolig populær strand på Meganisi. Lokale og turister kommer her for at slappe fuldstændig af. Fanari Beach er kendt for sin farverige reggae bar Jamaica In. Her er alle møbler malet i mange forskellige bangfarver og ud af højtalerne lyder der Bob Marley dagen lang. Når man ligger ved denne bar og rejser med Primo Tours har man gratis paddle board og kajak.Fanari beach

Udsigtspunktet i Spartochori landsby

Skrevet af Mette 29-06-2018

500 meter fra hotel Esperides, ligger den mest lokale landsby på øen, Spartochori. Til landsbyen har vi hver lørdag en gåtur til, hvor vi viser de små labyrintgader frem og hilser på lokale hoveder. Her slutter vi gåturen af nede ved landsbyens udsigtspunkt, Stefani. Herfra er der en storslået udsigt til de omkring liggende øer og den lille havn Spilia, hvor færgen bl.a. ligger til.

De mange flotte bugter på Meganisi

Skrevet af Mette 29-06-2018

Meganisi har mange betagende bugter hele vejen rundt om øen. Flere steder kan man endda finde sin helt egen bugt med en lille strand man kan dase på.  Strandene på øen er af stenstrande, derfor er det rart at have et par klipklapper eller badesko på.

Rødglødende solnedgangen fra hjertet af Spartochori.

Skrevet af Mette 04-10-2017

Solnedgangen på Meganisi får tiden til at gå I stå.
Sæsonen lakker stille mod enden og vi kan næsten
ikke forstå at turen snart går hjem til Danmark igen.
Det har været en fornøjelse at byde vores danske
gæster velkommen på vores lille perle i det ioniske øhav.

Næste år åbner vi igen op for en ny sæson i det
græske og det er noget både os rejseleder og lokale
grækkere ser meget frem til.

Hvis ikke vi ses i år håber vi at byder dig/Jer velkommen næste år.

De bedste hilsner fra Meganisis rejselederer Christine og Mette

Hvem er vi?

Skrevet af Christine 28-06-2017

Hej alle sammen! Her på Meganisi er vi 2 rejseledere, som vil gøre alt for at du får en rigtig go' ferie! 

Vi har arbejdet hårdt for at få denne lille perle op og stå, og glæder os nu derfor til at køre denne sommer sæson med vores søde, kommende gæster.

Meganisi er virkelig en ø med charme. Øen indeholder kun 3 landsbyer, med hvert deres image. En havneby, en industriby og byen på bjerget. Befolkningsantallet lyder på 1500 mennesker her om sommeren, og derfor er Meganisi en oplagt mulighed for at komme helt tæt på de lokale, de sortklædte enker og tavernaerne, som er gået i generation i generation. 

Sammen med vores charmetrolde af buschauffører, glæder vi os rigtig meget til at byde jer velkommen til Grækenland, og den uberørte ø Meganisi!

Et paradis for lystsejlere

Skrevet af Tina 18-08-2018

Det ioniske øhav er et utroligt populært område for lystsejlere verden over. De sejler gerne rundt i et par uger og lige meget hvor de sejler hen har de en fantastisk udsigt. Meganisi er en populær ø for lystsejlere at ligge til. De mange fine bugter byder på frodig flot natur i stille omgivelser. Her kan de mange lystsejlere til tider være helt i fred og sammen med lokal befolknngen skaber de liv til øen og ikke mindst til havnebyen Vathi.De fine både

Kefali, halen af Meganisi

Skrevet af Mette 29-06-2018

På Meganisi går der en lang tange under øen, som vi kalder halen af Meganisi og de lokale kalder Kefali. Det meste af halen er ejet af en rig englænder, der i tidernes morgen lavede en grusvej hele vejen ud til sydspidsen. Halen er offentlig grundet den antikke kirke der er blevet fundet på den sydlige del og derfor kan vejen ikke laves privat. En gåtur på halen er en stor oplevelse og her ser man uden tvivl nogen af de mest storslåede udsigtspunkter på øen.

Færgen til Meganisi

Skrevet af Mette 29-06-2018

For at komme til Meganisi kan man hverken komme dertil med bro eller tunnel. Den eneste mulighed for at komme dertil er med båd. Fra feriebyen på Nidri på Lefkas, sejler der dagligt en færge til og fra Meganisi. Færgen er ejet af 4 lokale mænd fra øen og er en stor fordel for Meganisi, da det giver øen mulighed for at få større kørertøjer dertil. Færgen tager også del i vores ø-all inklusive og tilbyder Jer derfor udvalgte gratis afgange til feriebyen, hvor man finder et større udvalg af butikker og souvenirs.

En dag til søs.

Skrevet af Mette 11-07-2017

Ohøj derude!
I dag har vi været ude på det ioniske øhav på sejltur. Det er en dag med solskin, stille vand og god mad imens vi sejler mellem de mange øer. Undervejs gjorde vi 3 badestops blandt andet i Grækenlands anden største havgrotte, på en strand man kun kan sejle til og på den privatejede ø Scorpios, der normalt tager afstand til uvedkommende.
Alle gæsterne nød at komme en tur i vandet så selvfølgelig skulle kaptajnen og Jeg det samme.

En populær aktivitet de fleste beskæftigere sig med på bådturen er snorkling! Det er helt oplagt, at tage dykkebriller og snorkel med i tasken inden turen går ud på krystal klare vand. Ved vores badestop er der flotte klipper, hvor mange fisk svømmer rundt blandt de små sprækker, søstjerner, blæksprutter og søpindsvin. Christine og Jeg er altid klar på opdagelse under havoverfladen.

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA MEGANISI

Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA MEGANISI

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Transport til og fra hotel

Spørgsmål:

Dato: 16-01-2020

Hej, Når man har bestilt transport som inkluderet i sin rejsepakke, hvordan fungerer det når man skal fra lufthavn til hotel og omvendt på meganisi? (ang. bus, båd ovs.) Er I med på hele rejsen fra lufthavn til hotel? Mvh Hallie


Svar:

Hej Hallie,  Ingen grund til bekymring - vi er med på hele turen fra lufthavnen hvor vi står og tager imod jer til check-in på hotellet. Derudover er vi på hotellet dagligt, gerne flere gange i løbet af dagen.  Du kan roligt læne dig tilbage og nyde turen, så holder vi øje med tiden og bus + båd.  De bedste hilsner Christine.

ATV

Spørgsmål:

Dato: 16-09-2019

Er det muligt at leje en ATV på øen? Samt hvad er prisen?


Svar:

Hej Lone,  Ja, det er muligt at leje en ATV til 45€ pr. dag. Rigtig dejlig dag! Christine, Primo Tours

Booking af ture

Spørgsmål:

Dato: 15-08-2019

Hej???? Vi kommer 9 personer uge 39...vi vil gerne med på 2 ture...skal vi booke hjemmefra for at være sikker på at der er plads. M.v.h.anne demant


Svar:

Hej Anne,  For at være på den sikre side, synes jeg I skal booke hjemmefra - også nu hvor muligheden er der. Det eneste I skal gøre er at logge ind på Primo Tours Guest app, og derefter indtaste jeres ønskede udflugter.  Så kan I med ro og mag læne jer tilbage og nyde at pladserne er jeres. De bedste hilsner Christine 

Vejret medio september

Spørgsmål:

Dato: 14-08-2019

Hej Piger Jeg ved, at I har det godt på Meganisi, alt andet er utænkeligt ???????? jeg vil lige høre, hvordan i forventer vejret er fra midt i september i to uger frem, da jeg påtænker et comeback ???? knus til Jer begge to fra Jesper Q


Svar:

Hej Jesper  Vi har det rigtig godt og håber også at du har det godt. Det kan godt være svingende med vejret i september måned, men det plejer at ligge på de omkring 25 grader. Det hele er stadig opvarmet og vandet er stadig lunt. Ellers kan dmi.dk holde dig opdateret om vejret.  Vi håber at se dig igen på skønne Meganisi Hilsen Katrine

Færge overfart om aftenen

Spørgsmål:

Dato: 07-06-2019

Hej. Jeg kan se på hjemmesiden for færge overfart til og fra Meganisi, at den sidste færge sejler omkring klokken 18-19 stykker. Hvad hvis man har lyst til at tilbringe en enkelt eller to aftener på Lefkas, og derved sejle til Meganisi senere om aftenen? Kan dette ikke lade sig gøre senere end klokken 19? F.eks hvis man vil over og prøve livet og restauranterne på Lefkas om aftenen.


Svar:

Hej David, I Juli og August har vi sæsonens seneste færge afgang kl. 19:00 fra Nidri. Der sejler en taxa båd mellem Nidri og Meganisi, som koster mellem 50-70euro per. vej i aften og nattetimerne. Så det ér muligt at komme frem og tilbage.  De bedste hilsner Christine 

værelser

Spørgsmål:

Dato: 31-05-2019

Hej! har lige talt med Primotours, ang værelse med connectiondør, vi har bestilt værelse nr 225, og fået at vide at nr 225 IKKE har denne dør, så vi vil blot vide om denne oplysning er korrekt. på forhånd tak og vi glæder os til turen! med venlig hilsen Jens-Erik Laursen


Svar:

Hej Jens-Erik,  Som vores kollegaer på kontoret i Ringkøbing har oplyst dig, så er der ikke "connectiondoor" i værelse 225.  Vi glæder os til at tage imod dig! De bedste hilsner Christine & Katrine. 

Færge afgange til Meganisi

Spørgsmål:

Dato: 27-05-2019

Hej igen. Jeg har siddet og kigget på færgetider frem og tilbage til/fra Meganisi. Kan det passe, at den sidste færge fra Lefkas til Meganisi, at den sejler ved 19.00 tiden cirka? Vil det sige, at man ikke har mulighed for at sejle tilbage til meganisi senere om aftenen, hvis man nu gerne vil have en aften eller to på Lefkas og nyde deres restauranter og liv om aftenen? Her snakker jeg ikke om tider som klokken 02.00 om natten, men bare sådan man kan nå at spise og hygge lidt om aftenen på Lefkas hvis man får lyst til dette. Mvh David


Svar:

Hej David  I Juli og August har vi sæsonens seneste færge afgang kl. 19:00 fra Nidri. Der sejler en taxa båd mellem Nidri og Meganisi, som koster mellem 50-70euro per. vej.  Vh Katrine

Flaske dykning på meganisi, samt restauranter rundt omkring

Spørgsmål:

Dato: 22-05-2019

Hej. Jeg prøvede for en 3-4 uger siden at sende en mail til Primotours, desværre har jeg ikke hørt noget tilbage, så nu prøver jeg lige at skrive til jer :) Mig og min kæreste overvejer en tur til Meganisi med jer. Vi er dog ikke så interesseret i "All incl" delen, da vi gerne vil nyde de små restauranter sammen, men er der mulighed for at spise rundt omkring på øen? Eller er mulighederne for bespisning mest tilknyttet hotellet? Samtidig kan jeg også godt lide at få et flaskedyk eller to når vi er på ferie. Er dette en mulighed på øen, eller skal man finde et sted på Lefkas i stedet? Mvh David Nielsen


Svar:

Hej David  Dejligt at du spørger. Vi har et stort udvalg af forskellige restauranter rundt omkring på øen. I den nærliggende by (Spartahori 500m væk) har vi 3 restauranter med mulighed for at få græske speceliteter. Hver aften fra hotellet transport til Vathi som er den største by på øen. Her er alt fra fisk, italiænsk, græsk o.s.v. Mulighederne er store.  Der er desvære ingen dykkercentre på Meganisi. Der er et over på Nidri, som ikke ligger så langt fra færgen. https://www.underwater.gr/ De bedste hilsner  Katrine 

vejr og håndklædeservice

Spørgsmål:

Dato: 07-05-2019

Hej med jer. Vi glæder os til at se jer den 10. maj men vil gerne vide lidt om vejret, de vejrudsigter, vi har adgang til, lover ikke for godt. Dernæst, da vi bestilte rejsen stod der, at der var håndklædeservice, nu har vi været inde på Primo Tours hjemmeside igen og har set, at der nu står, at det evt. er mod gebyr. Der var ikke tale om gebyr, da vi bestilte rejsen, hvad kan vi regne med? Er der noget, vi kan tage med til jer, evt. lakrids, så sig endelig til. M.v.h. Kaj


Svar:

Hej Kaj Ole. Da du endnu ikke er kommet frem til destinationen endnu, er det vores os på kontoret i Ringkøbing du skriver til. I forhold til vejret,så kan vi se det samme som jer, så her kan jeg desværre ikke hjælpe det store. Med hensyn til håndeklæder mod gebyr, så er det korrekt at der er blevet tilføjet 'mod gebyr' dra det er forskelligt fra hotel til hotel om det koster noget at låne badehåndklæder. dog skriver vi altid uddbyende i hotel teksten hvorvidt det koster penge eller ej. På Esperides Resort er der gratis udlån af håndklæder og badesko. Jeg er sikker på at vores kære rejseldere vil sætte pris på lidt dansk slik :-) Er der andet jeg kan hjælpe med, så siger du blot til - Rigtig go' dag - Tanja Steenbuch, ferierådgiver

Vejret

Spørgsmål:

Dato: 06-05-2019

Hej. Vi er 4 som skal til Meganisi på fredag og vejrudsigten ser forfærdelig ud. Hvordan er vejret dernede nu.? Det ser bestemt ikke lovende ud, så er lidt bekymret. Vh Aase jessen


Svar:

Hej Aase. Det ser desværre ikke ud til at vejret i den foregående uge har været helt lovende. Dog så jeg igår et billede dernede fra, og der så det ganske fint ud. Vi må krydse fingre for at vejret holder, og I får en rigtig go' ferie. Er der andet jeg kan hjælpe med, så siger du blot til. Rigtig go' dag - Tanja Steenbuch, ferierådgiver

vejret

Spørgsmål:

Dato: 28-09-2018

Hej Vi skal rejse i dag og har set lidt på vejrudsigten frem mod næste uge. Hvor koldt er det om aftenen og blæser det meget på ø? Kan vi risikere heldagsregn. som det faktisk ser ud til?? Vh. Eva Damsgaard


Svar:

Hej Eva,  I løbet af ugen kommer det til at være skiftende vejr og derfor en god idé at have en ekstra jakke med herned til om aftenen. Fra mandag kommer solen frem og vi får en temperatur på 23-25 grader :)

Scooter safari

Spørgsmål:

Dato: 11-09-2018

Hej på Meganissi Er der styrthjælme til Børnene eller KUN til de voksne ? Såfremt i ikke har så små størrelser overvejer vi at tage cykelhjælme med. Findes der bådtaxi i Nidri, der sejler til Havnen i Spilia, Hvis ja, kender i prisen pr tur/person ? Vh. Jytte


Svar:

Hej Jytte, der findes kun styrthjelme til voksne. muligvis kan de strammes ind til børnstr., men tør ikke love noget. Vi har haft børn før som sagtens kunne passe str. small, når den blevet strammet ind. Selvfølgelig må I selv vurdere hvad i føler Jer bedste tilpas med. Der findes bådtaxa fra Nidri til Spilia og det koster omkring 50€ for taxaen pr. vej.

Båd

Spørgsmål:

Dato: 27-08-2018

Vi glæder os til at besøge jer den 21-9-2018 I skriver at bådene er med alt nødvendig tilbehør. Gælder det også nogle ordentlige redningsveste? Er bådene forsikret ? ( både ansvar og kasko) ? Hvad koster det at leje en båd i 4 timer ekstra? Venlig hilsen Peder


Svar:

Hej Peder, bådende er inkl ansvarsforsikring, sø kort, ekstra tank samt motor. Hvis der ønskes redningsveste kan dette arrangeres ved booking af båd.  Med venlig hilsen Mette

Valg af værelse

Spørgsmål:

Dato: 26-07-2018

Hej. Jeg vil høre om jeg er for sent ude eller om jeg kan nå at booke et bestemt værelse? Vi rejser til Meganisi på fredag d 3 August. Vh LiseLotte


Svar:

Hej Liselotte,  Hvis man ønsker at booke et specifikt værelse skal det ske senest 10 dage inden afrejse. Du kan prøve at kontakte vores hovedkontor i morgen på tlf. +45 80184618, kontoret er åbent i morgen fra kl 09:30 til 17:00. Med venlig hilsen Mette

Scooterolie

Spørgsmål:

Dato: 20-07-2018

Hej mette Vi kommer atter til meganisi ult aug. Skal vi ha scooterolie med så,den ikke kører tør eller vil du hellere ha at vi tager saltfisk lakrids med -:)


Svar:

Hahah ???? Nå så det har du ikke nået at glemme?  Jamen nu hvor du spørger, så må du hjertensgerne tage fiskene med ???? olie til scooteren har Jeg på lager!  Vi ses snart!  Dbh Mette 

Egen transport fra lufthavnen til Meganisi

Spørgsmål:

Dato: 10-07-2018

Hej Mette. Så kommer vi igen. Denne gang har vi et par unge med. Men den ene må desværre komme 1 dag senere pga eksamen på afrejsedagen. Så ud over en langvarig rejse til Prevaza som nu skulle kunne lykkes, mangler vi at finde ud af, hvordan hun kommer videre fra lufthavnen. Har du/I nogle gode råd? Mvh Linda


Svar:

Hej, Linda. Jeg sender rutevejledningen på e-mail til dig.  Det bliver skønt at byde Jer velkommen endnu engang!

Cykler m.v.

Spørgsmål:

Dato: 28-06-2018

Hej. Vi kommer til Meganisi i uge 30. Jeg læste lige i et tidligere svar at der ikke er cykler til børn - er der stadig ikke det? Det er ærgerligt, da vi har 3 børn med (8, 14 og 16 år) og havde forventet at vi kunne cykle og opleve sammen. Er der slet ikke mulighed for at skaffe en cykel til den mindste? Er det dyrt at købe snorklingudstyr dernede? Jeg tænker på dykkerbriller og snorkel... Vi ses. Hilsen Gunda


Svar:

Hej Gunda, cyklerne vi har på hotellet er tilegnet voksne og store børn, da terrænet på Meganisi er meget kuperet. Hvis I ønsker børnecykler kan det lejes i den nærliggende by Vathi. Snorkeludstyr kan købes for omkring 10-15€ i landsbyen spartochori (500m fra hotellet). Vi ses snart!

Transport tid fra lufthavn

Spørgsmål:

Dato: 19-06-2018

Hejsa Vi påtænker tur til meganisi i efterårs ferien, vil lige hører hvor lang transport tiden er fra lufthavn til hotellet på meganisi. Mvh Jane Heede


Svar:

Hej Jane, hvis I tager med vores morgen fly tager det ca 1 time til Nidri havn, som vi sejler fra. Der vil være 45 min på egen hånd i ferie byen inden færgen sejler til Meganisi, selve sejlturen tager en halv time.  Er I med aftenflyet, tager vi med turbåd om aftenen til Meganisi 

Bodyshampoo - all inclusive, hvad dækker det?

Spørgsmål:

Dato: 18-06-2018

Er der sæbe på værelserne - body og hår? Og hvad dækker all inclusive helt nøjagtigt over? Alle måltider - drikkevarer til maden - drinks i baren? Is/snacks? :)


Svar:

Hej Anne, Ja, der er body shampoo på badeværelserne. All-inklusive dækker alle 3 måltider, drikkevarer i poolbaren inde for bestemt tidsrum samt en lille snack i baren og is til børn under 12 på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Du kan også læse nærmere om det her på hjemmesiden under hotel Esperides beskrivelse, der er der et punkt kaldet "forplejning".

Hjemtur

Spørgsmål:

Dato: 18-06-2018

Hej Jeg kan se at der bliver lidt ventetid i Nidri når man skal med det sene fly hjem (13/7), hvordan ser tidsplanen for hjemrejse dagen ud (bare sådan nogenlunde)?


Svar:

Hej Jette, Hjemrejsen er bestemt efter færgeafgangstiderne, derfor tager vi med færgen kl 14:30 (der vil være frokost inkl. på hotellet inden afrejse). Når vi kommer til Nidri får vi bagagen opbevaret indtil vi skal med bussen til lufthavnen kl 18:00, der vil være 3 timer på egen hånd i Nidri ferie by. Vi glæder os til at byde Jer velkommen.  

Busser fra Nidri til Vassiliki

Spørgsmål:

Dato: 17-06-2018

Hvor kan jeg se oversigt over tider/busforbindelser fra Nidri til Vassiliki på Lefkada? Vi vil gerne ud på en snorkle/dykke-udflugt og har fundet et firma i Vassiliki, der har dette - men er der andre - evt. tættere på, der har de samme tilbud? (Vi kommer til Meganisi om 14 dage) mvh Anne Boye


Svar:

Hej Anne, hvis I gerne vil til Vasiliki at dykke kan I arrangere det igennem os, da vi har lavet en aftale med dykkerselskabet at de arrangere transport fra Nidri til Vasiliki. 1 dyk koster 45€ og 2 dyk koster 80€ Vi ses snart!

aktiviteter og udflugter for børn.

Spørgsmål:

Dato: 15-06-2018

Hej. Vi ankommer til Meganisi fredag i uge 26. vi har 2 børn med på 7 og 10 år og de vil så gerne vide, om der er " noget for børn." Kan se I skriver om en bådtur - men er der mere de kan deltage i da en scooter safari næppe er velegnet. Kan jeg se priserne på de udflugter I har at tilbyde - betaler vi med euro eller kroner til jer - og hvilken valuta hvis vi handler lokalt ? Lidt upraktisk at vi ikke bare kan køre kortet igennem - men godt at vi opdagede DET.


Svar:

Hej Lis, på hotellet er der ikke mange børnefaciliteter, dog er der en lejeplads i nabobyen. Vores udflugter bådtur og scooter safari er populært for vores børne familier og vi tager kun imod EURO, da det ikke er så nemt at få omsat danske kroner. Dertil er det ikke mange steder på øen, at de tager imod kort, men selvfølgelig også noget vi gør Jer opmærksom på inden afrejse. Vi ses snart!

Badesko

Spørgsmål:

Dato: 14-06-2018

Hej. Vil det være fornuftigt med badesko hvis man vil bade i havet? Er der strandstole ved stranden tættest på hotellet? MVH Jette


Svar:

Hej Jette, Ja det er en rigtig god idé at medbringe badesko til øens stenstrande. Den nærmeste strand hedder Spilia og her er der beach bar med tilhørende liggestole man kan leje. Med venlig hilsen Mette

Vaskemiddel og eventuelt skyllemiddel med duft på Hotel Esperides Resort?

Spørgsmål:

Dato: 10-06-2018

Jeg har et spørgsmål vedr. hvilket vaskemiddel og eventuelt skyllemiddel der bliver brugt på Hotel Esperides. Nu nærmer tiden sig, hvor vi skal på ferie til Meganisi og jeg vil gerne have et svar på, hvorvidt hotellet bruger vaskemiddel og eventuelt skyllemiddel med duft? Da jeg er duftallergiker, vil det være rart at vide, inden jeg skal pakke kufferten. Håber på et svar inden den 28. juni. Mvh. Gurli


Svar:

Hej Gurli, På hotellet bruger de skyllemiddel med parfume i når de vasker sengelinned og håndklæder.

Baby mm.

Spørgsmål:

Dato: 21-05-2018

Hej ☺ Min familie og jeg ankommer på fredag og jeg har lige et par spørgsmål ☺ min far skrev den anden dag og det er min mand og mig der har en pige på 9 måneder. Er det muligt at låne babystolen med op på værelset? Hun spiser nemlig sjældent når vi andre gør ???? Når hun spiser grød mv. sviner hun enormt meget fordi hun spiser selv; vil det være et problem i restauranten? Er der køleskab på værelset? Er der mulighed for at vi kan få mad når vi ankommer (sent)? Og hvis ja, er der så noget til mig (som har cøliaki/glutenallergi )? Vi glæder os sygt meget!!! Mange hilsner Krista (+ familie )


Svar:

Hej Krista, det bliver ikke noget problem at tage babystolen med op på værelset. Der er mini køleskab på værelset. Dertil er det intet problem hvis hun griser lidt. Der vil være natmad når I kommer frem. Dog skal du henvende dig til serveringspersonalet i restauranten og de vil udpege hvilken mad, der er uden gluten. Vi glæder os til at byde Jer velkommen :)

Turistskat

Spørgsmål:

Dato: 19-05-2018

Hej Mette & Tina Min Hustru & Jeg kommer ned til jer i uge 29 & 30, og i år har grækerne jo indført turistskat som vi skal betale direkte til hotellet, er det muligt at i ved hvad beløbet er, for det havde de jo ikke sidste år da vi var nede ved jer. VI GLÆÆÆÆÆÆDER OS HELT VILDT TIL AT KOMME NED TIL JER IGEN Mange hilsner fra Karin & Tom Andersen


Svar:

Hej Karin og Tom, hvor er det skønt at I kommer igen! Ja, der er indført touristskat. I afregner med hotellet den dag I tjekker ud. Det er 21€ pr. uge pr. værelse. Vi glæder os til at se Jer igen!

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 14-05-2018

Vi skal til Meganisi den 13. juli og har booket en 3 værelses lejlighed. Er de ny istandsatte. Synes ikke vi kan se billeder af den nogen steder. Og hvor stor er terrassen?  


Svar:

Hej Helle, værelserne kan du se inde på Primo Tours hjemmeside. De står som dobbeltværelser og er samme indretning som den 3 værelses lejlighed. På terressen er der 2 liggestole og en parasol og har fin med plads. Med venlig hilsen Mette

Generelt

Spørgsmål:

Dato: 06-05-2018

Hej. Vi kommer en hel familie til Meganisi 25/5 og har lidt forskellige spørgsmål: Hvornår begynder ferie sæson 'en på Meganisi? Er det samme rejseledere som i 2017? Er der "høj stol" på hotellet til "Lillepigen" på 9 mdr? Hvordan er vejret og hvad er badevandstemperaturen i havet? Vi glæder os meget til turen, og til at opleve "det rigtige Grækenland". Mvh Jens


Svar:

Hej Jens, sommersæsonen for os danskere er allerede skudt godt i gang. Når I kommer hertil er de mange sejlbåde også så småt begyndt at slå deres vej forbi øen. I år er Jeg stadigvæk på øen, den her kommer der en ny til øen, der hedder Tina. På hotellet, står der højstole nede i restauranten I kan gøre brug af. Vejret ligger i gennemsnit på omkring 25 grader, badetemperaturen er omkring 18 grader. Vi glæder os til at tage imod Jer Med venlig hilsen Mette

Færge til Nidri - Meganissi

Spørgsmål:

Dato: 29-04-2018

Hej - Vi rejser slut maj til Meganisi og vil af hensyn til planlægning gerne kende en fartplan mellem Nidri og Meganisi? Har i en fartplan?


Svar:

Hej Gitte, alle færge afgange kan du finde på følgende link http://ferryboatmeganisi.gr/en/homepage/ Med venlig hilsen Mette

parkering

Spørgsmål:

Dato: 26-04-2018

Hej. Hvis lejer en bil for en hel uge, er der så mulighed for at den kan holde parkeret et sted i Nidri, hvor parkering er gratis og uden tidsbegrænsning?


Svar:

Hej Morten, der er parkeringspladser i Nidri, der ligger tæt ved færgen til Meganisi. Det er gratis at holde parkeret der. Med venlig hilsen Mette

bus

Spørgsmål:

Dato: 30-10-2017

Hej. Vi tænker at tage en tur til Meganesi. Hvor langt og bakket er der op til hotellet? og hvor ofte kører bussen fra og til hotellet. Og hvad koster det. MVH. Ann-Marie Hansen


Svar:

Hej Ann-Marie. Hvis du mener fra havnen, så er der ca. 1 km. Det er et meget kuperet tærren. Der går lokal busser til færgeafgangene, der koster 0,5 €, dertil har hotellet transport til 2 af de populære strande. Jeg håber dette var svar på dit spørgsmål Med venlig hilsen Mette

Bagage

Spørgsmål:

Dato: 04-10-2017

Bliver noget i tvivl om jeres vægt på håndbagage. Kan se i FAQ på jeres hjemmeside at håndbagage må veje 5 kg. Men kan her på bloggen se at I svarer anden kunde at der må medtages 8kg. håndbagage til Meganisi. Kan I komme med opklarende svar. Kan ikke se det på min billet mht. håndbagage vægt. Har bestilt ekstra bagage da vi regnede med de 5 kg. Men er det 8 kg. nøjes vi med det


Svar:

Hej. Beklager meget det misvisende svar, men jeg har ringet hjem til kontoret i DK. Og de fortæller mig at alle over 2 år må have 5 kg håndbagage, i målene 30*40*50. Håber det gav svar nok! De bedste hilsner Christine, Primo Tours

Tak for svaret......Kommer snart

Spørgsmål:

Dato: 01-10-2017

Hej Christine og Mette Tak for jeres svar og jeres "ses vi snart ????" Ja, vi kommer med det tidlige fly på fredag, og er mægtig spændte på at hilse på jer og se den smukke ø. Glæder os til at holde ferie hos jer. På gensyn


Svar:

Min fejl Annemarie, der skulle have stået "vi ses snart" :) 

Håndbagage til Meganisi

Spørgsmål:

Dato: 01-10-2017

Vi er ved at pakke, og har ledt alle steder, dels på Primo Tours hjemmeside, dels på billetten og på flyselskabet - sidstnævnte henviser til flg.: DAT Charter Kontakt venligst rejsebureauet for spørgsmål vedr. bagageregler Kan du hjælpe - kontoret har lukket lørdag og søndag? Vi har betalt hver for én kuffert á 20 kg., og går ud fra, vi herudover må have en håndbagage? Hvad må den veje?


Svar:

Hej Annemarie.  Håndbagagen må max veje 8 kg og måle 50x40x25.  vi ses snart ???? Med venlig hilsen Christine og Mette

Værelse og / Vejret lige nu og de kommende par uger

Spørgsmål:

Dato: 26-09-2017

Hej Jeg kan ikke huske, om jeg har spurgt tidligere, men er der mulighed for at få et af de nye værelser, og vigtigst: Helt nede, så vi ikke har trapper (eller ret mange i hvert fald), da jeg har dårligt knæ? Vi er klar til at pakke kufferten den kommende weekend, ankommer torsdag 6/10 Kan Du fortælle lidt om vejret? Vi glæder os. Kh Annemarie og Arne


Svar:

Hej Annemarie og Arne.  Vi kan godt arrangere at I får et af groundfloor værelserne.  Med hensyn til vejret, så er det lidt svingende. I må forvente at der til tider kommer lidt regn og blæst, dog så har vi sol det meste af tiden og oftest er det kun om formiddagen vi har overskyet vejr. Temperaturen ligger imellem 25-30 grader :)  vi ses snart!  Med venlig hilsen Christine og Mette

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 08-09-2017

Er det muligt at reservere et af de nye værelser i nederste etage, helst med 2 enkeltsenge? Vi ankommer 6/10 og glæder os meget. Mvh Annemarie


Svar:

Hej Annemarie. Hvis I ønsker at booke eller reservere skal dette foregå igennem vores hovedkontor i Ringkøbing på +4588184618 De bedste hilsner Christine

Cykler, elcykler

Spørgsmål:

Dato: 06-09-2017

Min kone og jeg kommer nu på fredag i 14 dage og glæder os meget - også til også at cykle på øen. Hvordan er tilstanden på jeres almindelige cykler og MTB. Har læst på tripadviser , hvor en enkelt kunde har stillet spørgsmålstegn ved kvaliteten og pasningen af cyklerne. Jeg er selv aktiv på MTB. Min kone bruger elcykel herhjemme. Hvad er jeres mening om: 1.Er cyklerne i orden og bliver de passet? 2. Er der elcykler på resortet? 2.Det er gratis at låne cykler og MTB . Hvad med elcykel? mvh Flemming R


Svar:

Hej Flemming.  I jeres ophold på Esperides Resort er der inkluderet 2 timers gratis brug af mountainbike, samt 2 timers gratis el-cykel hver dag.  Der er ofte mange cykler til rådighed da terrænet er meget bakket og stejlt. Cyklerne er i fin stand, dog har der selvfølgelig været nogle der er gået i stykker med tiden - som er blevet repareret. Vi udlejer ikke ødelagte cykler.  Håber det gav svar nok. De bedste hilsner Christine 

Scooter safari

Spørgsmål:

Dato: 30-08-2017

Hej Skal ned til Jer den 15. september - og glæder mig. Er scooterne med eller uden (automatisk) gear?


Svar:

Det er godt at hører Lars! :)  scooterne er uden gear.  Vi ses snart ???? Mvh Christine og Mette 

Hvepse

Spørgsmål:

Dato: 03-08-2017

Er I stadig plaget af mange hvepse ? Har hørt fra gæst der var på ferie i juni , at der Var rigtigt mange. Mvh. Betina


Svar:

Hej Betina, som vi har skrevet i et tidligere spørgsmål, så er der ikke særligt mange hvepse tilbage. Det var hovedsageligt i juni og start juli måned. Vi ses snart. Mvh Christine og Mette 

Restauranter

Spørgsmål:

Dato: 02-08-2017

Hej Er der forskellige restauranter i gå-afstand fra Esperides - og hvor langt, og er der gadebelysning. Er det muligt at bestille enkelt-senge - eller under alle omst. 2 madrasser - ikke dobbelt? På forhånd tak


Svar:

Hej Annemarie. Ja, der er 4 restauranter i landsbyen Spartochori som ligger 500 meter fra hotellet. Det er altså gåafstand, og der er OK gadebelysning hele vejen. Ja, det er muligt at bestille enkeltsenge - dette skal oplyses til vores hovedkontor i Ringkøbing på +4588184618 med jeres bookingnummer. Håber det hjalp! Christine, Primo Tours

Hvepse

Spørgsmål:

Dato: 02-08-2017

Hejsa Vi har hørt fra fra en gæst der besøgte Jer i juni, at der var masser hvepse.... er der stadig det?:-( Min mand reagerer nemlig temmeligt kraftigt på hvepsestik? Vi har reserveret værelser 3 stk . Kan man ændre det, hvis der er andre ledige. Det er lang tid siden vi har booket, men kan se at mange gerne vil have de nye værelser, - med have , er det ikke kommet til for nyligt.? Håber de " gamle" er ok 213- 214- 215 Mvh. Betina


Svar:

Hej Betina. vi har ikke så mange hvepse tilbage længere, det var hovedsageligt i juni og start juli. Værelserne I skal bo i er super fine og desværre så har vi sat de nye værelser på stand by for en kort periode. Men Jeg er sikker på at I nok skal blive yderst tilfredse med de værelser i får. Vi ses snart.  Mvh Christine og Mette

Nye værelser

Spørgsmål:

Dato: 31-07-2017

Hej Hvis vi vil booke de nye værelser, er det så alle de værelser der hedder x0x - altså 101-104 + 301-306 + 401-405? Er der fri udsigt fra alle værelserne eller skal man passe på at komme for tæt på poolbaren.... og er der tynde døre i de værelser? (for det gider vi absolut ikke)? Venlig hilsen Helle


Svar:

Hej Helle.  Det er lige præcis de numre, som vores nye værelser har. Der er samme udsigt fra alle nye værelser, og derfor vil det ikke være noget problem at bo tæt på hovedbygningen m. poolbar, reception og restaurant. Dog har alle de nye værelser "connection" døre i mellem sig, som jeg kan se at I absolut ikke vil have! Håber det hjalp - og at vi ses engang i sensommeren! De bedste hilsner Christine 

værelse

Spørgsmål:

Dato: 31-07-2017

Hej med jer, Vi står for at vælge værelse på Esperides (to vennepar) og ønsker ikke "tynd dør" mellem vore værelser ;) Er der det på den øverste etage i de fire bygninger? f.eks. 221-223 eller 323-325 ?


Svar:

Hej Helle. På alle vores nye værelser i nederste etage er der "connection" døre, samt mellem 325 og 326. Håber det hjalp jer på vej! De bedste hilsner Christine 

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 30-07-2017

Koster det noget at få udleveret en elkedel i receptionen? :-) Mvh Cecilie


Svar:

Nej, det koster ikke noget :)

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 30-07-2017

Hej, Jeg ville høre om der på værelserne er kopper og elkoger så vi kan lave os en kop kaffe? :-) Mvh Cecille & Co.


Svar:

Hej Cecilie. Der er ikke elkedel på værelserne, men man kan få udleveret en i receptionen :) Mvh Mette

Vask

Spørgsmål:

Dato: 24-07-2017

Hej. Vi er lige straks på vej ned til jer. Vi skal være der i 14 dage. Er der der nogle muligheder for tøjvask, udover håndvasken? Mvh Henrik


Svar:

Hej Henrik. Du kan aflevere dit vasketøj i receptionen på hotellet, så ordner de det.  Mvh Mette

Ø all inclusive - drikkevarer og is

Spørgsmål:

Dato: 24-07-2017

Hej Mette og Christine. Vi er snart på vej til Meganisi og har lidt snak om hvad der er inkluderet af drikkevarer og is i ø all inklusive. . Hilsen Pia


Svar:

Hej Pia, ø-all inklusive inkludere de gratis fordele med transport, så I kan komme rundt på egen hånd. Mini og all inklusive er inkluderet drikkevarerå + 1 times gratis is til børn under 12 år.  Vi ses snart!  Det bedste hilsner fra Christine og Mette

Færge til Nidri

Spørgsmål:

Dato: 22-07-2017

Hej Hvor lang tid tager det at gå fra hotellet til havnen i Spartochori og hvornår går den sidste færge fra Nidri om aftenen?


Svar:

Hej Hanne, det tager cirka 15 min at gå til færgen. Hotellet tilbyder også shuttleservice dertil. Den sidste afgang fra Nidri afgår kl 19. Vi ser frem til at byde Jer velkommen på Meganisi  Mvh Mette 

Myg

Spørgsmål:

Dato: 13-07-2017

Hej Mette og Christine. Vi har lige været igang med at pakke, og tænker om der er myg og brug for byggebalsam? Hvad siger I til dette? Mvh Jørgen og Lone


Svar:

Hej Jørgen og Lone.  Myg kan man ikke rigtig komme udenom her i Grækenland, men bestanden er ikke særlig stor! Dog er myggebalsam altid en god ting at have med syd på :-) De bedste hilsner Christine 

Udflugter

Spørgsmål:

Dato: 11-07-2017

Vi skal til Meganisi d. 14/7 og vi glæder os rigtig meget. Vi har tænkt os at deltage i nogle af de udflugter, som I arrangerer. Derfor vil vi lige høre, om betalingen for dem skal være i kontanter eller om vi kan betale med visa/dankort. mvh. Lissi


Svar:

Hej Lissi! Vi modtager helst kontanter for betaling af udflugter, men hvis du gerne vil betale med kort tillægges der et gebyr på 25,- danske kroner.  Desuden er det meget praktisk at have kontanter med hjemmefra, da man ikke kan betale med kreditkort de fleste steder på øen. Og sammen med det findes der kun én hæveautomat.  De bedste hilsner Christine 

Værelsesmuligheder

Spørgsmål:

Dato: 08-07-2017

Hvilke værelsesnumre har de "nye" værelser på øverste etage? Spørger idet vi står overfor at booke til d 1/9 2017 Mvh Per


Svar:

Hej Per. Værelserne der er på øverste etage har nummre mellem 121-126, 221-226, 321-326, 421-426. De nyeste værelser vi har ligger på groundfloor med terrasse til. Vi ser frem til at byde Jer velkommen på vores græske perle.Mvh Mette

Værelsesmuligheder

Spørgsmål:

Dato: 08-07-2017

Hvilke værelsesnumre har de "nye" værelser på øverste etage? Spørger idet vi står overfor at booke til d 1/9 2017 Mvh Per


Svar:

Hej Per. Værelserne der er på øverste etage har nummre mellem 121-126, 221-226, 321-326, 421-426. De nyeste værelser vi har ligger på groundfloor med terrasse til. Vi ser frem til at byde Jer velkommen på vores græske perle.Mvh Mette

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 06-07-2017

Hejsa Vi har valgt værelse nr. 123 på Esperides Resort, kan vi være sikre på at det ikke er et af de værelser med en tynd dør til naboen. Vi glæder os til at besøge øen. Mvh. Anette


Svar:

Hej Anette.Der er ingen tynd dør på værelse 123. Vi glæder os til at byde Jer velkommen på vores lille græske perle.Med venlig hilsen Mette

Børn på Esperides Resort, Meganisi

Spørgsmål:

Dato: 05-07-2017

Hej! Vi rejser til Meganisi på fredag den 7/7. Vi skal bo på Esperides Resort og har vores søn på 2,5 med. I den forbindelse har jeg to spørgsmål. Er der barnesæde til ham i bussen fra lufthavnen? Hvilken type seng kan han sove i på hotellet? Vi har nemlig brug for en barneseng, han ikke kan hverken kravle eller falde ud af :-) Vh Maja


Svar:

Hej Maja.  Der er ikke barnesæde i bussen, desværre! Men der er en krybbeseng til jer på værelset, som han helst ikke skulle kunne hverken kravle ud af eller falde ud af.  Vi glæder os til at se jer! De bedste hilsner Christine 

Leje af scooter hele ugen ?

Spørgsmål:

Dato: 04-07-2017

Hej Vi kommer til Megasini på fredag 7 juli og har en uge , vi vil i den forbindelse høre om det er muligt at leje scootere i 5-6 dage og om vi kan allerede nu kan booke dem ? Vi vil også meget gerne leje båd 1 dag , er det nødvendigt at booke på forhånd ? Vi har reserveret værelse 324 er det på 1 sal og i den nye bygning ? Vi glæder os , vi var i Sivota sidste år og synes området er helt fantastisk. Mvh. Sanne


Svar:

Hej Susanne.  For 20 € om dagen kan I leje scooterne fra hotellet. Det er 50cc scootere. Hvis I har motorcykel kørekort kan I leje en 125cc for 120 €, for 5-6 dage. Hvis du vil vide mere eller booke, må du meget gerne kontakte mig på email: primotours.meg@gmail.com.  Bådleje kan I sagtens booke hernede, så hvis I bare hiver fat i enten Mette eller jeg, skal vi nok booke den for Jer.  Der er ikke bygget en ny bygning på Esperides Resort dog nye værelser. Værelse 324 er bygningen til venstre for midterbygningen(reception/restaurant) hvis du kigger billeder her fra hjemmesiden, og er et af de "ældre" værelser.  Er glad for at høre at I glæder jer! Stedet her, er noget helt for sig selv!! De bedste hilsner Christine

Kortbetaling på hotellet

Spørgsmål:

Dato: 26-06-2017

Hej Oliver. Mit spørgsmål i forhold til forplejning og kort-betaling var i relation til vores ophold i uge 32 på hotel esperides på Meganisi. Lige et tillægsspørgsmål - er der boks på værelserne når nu I anbefaler os at have kontanter med?


Svar:

Hej Susanne.På hotellet tager de imod kreditkort. Men vi anbefaler stadigvæk vores gæster at have kontanter med hjemmefra, da vi kun har én hæveaotomat på Meganisi. På værelserne er der safitybox af fri afbenyttelse. Med venlig hilsen din kommende rejseleder Mette

Visa

Spørgsmål:

Dato: 15-06-2017

Jeg kan forstå der kun er een hæveautomat på øen. Men kan man ikke bruge visa på restauranter og andre steder? Mht cykler: er der cykler til børn? Cykelhjelme? Er det korrekt at der kun er een taxi på øen? Hvordan er det ellers at komme rundt, hvis man er lidt gangbesværet? Mvh Henrik Mikkelsen


Svar:

Hej Henrik. Her på Meganisi har vi kun én hæveautomat, der er lokaliseret i havnebyen Vathi ca. 5,5 km fra Esperides. Rundt omkring på de forskellige restauranter er der meget få der tager imod kort og der for er det en god idé at medbringe kontanter hjemmefra. Nu hvor I rejser med Primo Tours har I fået en del gratis fordele, hvilket betyder at I kan benytte Jer af cykler og 2 timers scooter pr. dag, dog har vi ingen cykler til børn. Her på øen har vi kun én taxi, dog er den næsten altid ledig. Taxi chaufføren tilbyder at lave ø-rundture i taxi for 10 € pr. person.Dessuden har hotellet shuttleservice til udvalgte steder på øen mod et mindre gebyr. Håber at dette besvarede dit spørgsmål.Det bedste hilsner fra Mette

Katte

Spørgsmål:

Dato: 10-06-2017

Kære Christine og Mette Sidste år var jeg sammen med min tvillingebror og min mor og far på Diamond Resort i Sivota. Der var der nogle fantastiske søde katte, som vi kunne lege med. Er der mon også katte på Esperides????? Kærlig hilsen Laura Faurholt 6 år  


Svar:

Kære Laura. På Meganisi har vi utroligt mange katte, som gerne vil klappes. Du finder de mest tamme katte i landsbyerne :) Med venlig hilsen Christine og Mette

Værelser

Spørgsmål:

Dato: 10-06-2017

Kære Christine og Mette Vi skal til Meganissi d. 7.7 - 21.7.. Vi har booket et af de nye værelser - værelse 305. Har I nogle billeder af værelset / terrassen / udsigten ? Er der direkte udgang fra terrassen til poolområdet? Er udsigten generet af parasoller el. lign.? Vh Familien Faurholt


Svar:

Hej Martin. Det værelse du har bookket ligge på det der hedder groundfloor. Udsigten er panorama udsigt over det smukke øhav, og er det samme som på resten af hotellet. Der er ikke direkte adgang til poolen, men der er knap så mange trapper fra værelse 305. Der vil snart bliver lagt billeder af de nye værelser op på vores hjemmeside. Med venlig hilsen Mette

Experides hotel, håndklædeservice

Spørgsmål:

Dato: 09-06-2017

Hej vi skal bo på Experides hotel, og der står, at der er håndklæde service. HvorDan fungerer det? Er det til pool, strand, udflugter og hvor mange kan man ha, og koster det noget. Er jo rart at vide, om vi skal ha håndklæder med.


Svar:

Kære Gitte. På hotel Esperides kan du leje et håndklæde mod gebyr på 5 €, som du naturligvis får refunderet i slutningen af din ferie. Håndklæderne kan du tage med hvorhen du vil. Trænger håndklæderne til at blive skiftet går du blot i receptionen og får et nyt. Med venlig hilsen Mette

Båd

Spørgsmål:

Dato: 08-06-2017

Hej Jeg vil høre hvad regler der er for at låne Gratis båd. Her tænker jeg på om man skal have specielle tilladelser for at sejle den? Er der mulighed for at komme på markedet? Vi skal være på øen Meganisi. MVH Morten Christensen


Svar:

Hej Morten. På Meganisi er det fantastisk at sejle rundt i speedbåd en hel dag. Hvis du ønsker at leje en båd en hel dag, tager du blot fat I Christine eller Jeg og så skal vi nok hjælpe dig med at booke en båd. Prisen for en hel dag er 60 €. Du behøver ikke at have sertifikat for at sejle den.Med venlig hilsen Mette

Håndklæde service

Spørgsmål:

Dato: 07-06-2017

Hej vi har et spørgsmål vedrørende. Håndklæde service, er det mod gebyr, og gælder det til strand, pool og udflugter, samt hvor mange kan man leje/få pr. Person. Vi vil gerne vide, om server nødvendigt at ha håndklæder med?


Svar:

Kære Gitte. På hotel Esperides kan man leje et håndklæde mod et gebyr på 5 € som du selvfølgelig vil få returneret i slutningen af din ferie. Håndklæderne kan du tage med hvorhen det passer dig. Med venlig hilsen Christine og Mette

Esperides resort

Spørgsmål:

Dato: 05-06-2017

Hej Vi skal nede på Esperides resort i næste uge. I den forbindelse har jeg lige et spørgsmål. Er der mulighed for at spille tennis og leje kanoer i området ? Hilsen Patrick


Svar:

Hej Patrick  Der er desværre ikke nogen mulighed for at spille tennis, her på Meganisi. Dog kan man leje kanoer på Fanari Beach for 10€ pr. dag. Der er en fodboldbane og en basketball bane i landsbyen, Katomeri, som I hjertens gerne må bruge også.  Håber I glæder Jer til Jeres ferie - vi ses snart! De bedste hilsner Christine

Kajak sejlads

Spørgsmål:

Dato: 16-05-2017

Er der mulighed for at leje kajakker Vi havde stor glæde af det sidste år på Iticha V I rejser til Meganisi den 09.06


Svar:

Hej Gudrun.  Der er mulighed for at leje kajakker i Nidri på Lefkas, ikke endnu på Meganisi. Dog kan man leje kanoer på Fanari Beach for 10€ pr. dag.  God tur herned - glæder mig til at se jer! De bedste hilsner Christine 

Valuta

Spørgsmål:

Dato: 09-05-2017

Hej Hvordan er det med betaling med kreditkort på Meganisi, og hvad er der af pengeautomater?


Svar:

Hej Poul.  Der findes 1 hæveautomat i havnebyen, Vathi på Meganisi.  Det er en god idé at medbringe euro i kontanter hjemmefra, da det kun er få steder på Meganisi man kan bruge DK-kort. De bedste hilsner Christine 

Mad og udflugter

Spørgsmål:

Dato: 07-05-2017

1. Vi er med fly fra Billund 16.10 den 9. juni og ankommer vel til hotellet omkring midnat. Er der så mad og drikke til os ? 2. Hvilke udflugter er der på Meganisi ? Vi glæder os rigtig meget til turen ! Mvh Harry Ørnstrup


Svar:

Hej Harry.  Der vil være sandwich og snacks til gæster som har bestilt all-inklusive ved ankomst til Esperides Resort. Hvis man har bestilt mini all-inklusive kan man tilkøbe dette måltid til 5€.  Vi vil præsentere vores udflugter for Jer under transfer fra Preveza Lufthavn til Meganisi, og igen lørdag formiddag klokken 10.00 til velkomstmøde.  Vi har arrangeret: Scooter safari, bådtur, ørundtur på Lefkas og græsk aften.  Vi glæder os til at se Jer! De bedste hilsner Christine 

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.