Meganisi

Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø-All Inclusive, så du nemt kommer rundt og oplever øens herligheder.
  • Gratis færge til Nidri t/r og gratis cykler op til 4 timer dagligt
  • Gratis scooter op til 2 timer dagligt, ekskl. brændstof og forsikring
  • Gratis båd 1 time pr. ophold, ekskl. brændstof
Luk Vindue
Billede 1 af 23

Meganisi

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Meganisi

Antal bedømmelser i alt: 51
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  13   >  

Meganisi - Hotel Esperides

Skrevet af Britta skaarup

Aldrig har vi haft så skøn en udsigt fra vores værelse. Skønt sted og dejlig mad og fantastisk imødekommende personale.

Bedste udsigt i Grækenland

Skrevet af Anne Husted

Vi har haft en fantastik uge på Meganisi i starten af oktober måned med høj sol næsten fra morgen til aften. Lige et par formiddage med skyer. Og vi må fremhæve udsigten fra alle hotellets altaner med kig til Skorpios og Lefkas og havnen på Meganisi - den er fantastisk HELE UGEN :-) Vi var kun på morgenmad, da vi elsker at besøge de små tavernaer til både frokost og aftensmad. Vi lejede en scooter hele ugen, men husk at det skal være en 125 kubik, når der skal være to på scooteren., da der er en del bakkkestigninger på øen. Meganisi har mange dejlige strande, både med liggestole og mulighed for frokost, men også strande, hvor du næsten har det hele for dig selv. Selvfølgelig besøgte vi også de to andre byer Vathi og Katomeri. Vathi er meget hyggelig med masser af restauranter og små butikker. Og så er der masser af liv ved havnen med bådturister, som lige skal have en hyggelig frokost i Vathi. Om aftenen gik vi som regel til nærmeste by Spartochori for at spise. Der er 4 restauranter, som alle er ganske fine og hyggelige. Det er også dejligt at gå til poolen og få lidt koldt at drikke, når man vender hjem fra dagens tur. Vi har haft en dejlig ferie, og vi kan sagtens finde på at komme tilbage.

Paradis

Skrevet af Erik og Joan Davidsen

Er netop vendt hjem efter 14 dage på dette skønne sted, vores 3. tur. Endnu en fantastisk oplevelse. Stedet har den skønneste udsigt, med det sødeste personale Sophia, Marius i receptionen, Sofia v poolbaren, Angela m. flere i restauranten, Hans og Viktoria som rejseguider, der har styr på det hele. Gode udflugter, kan fremhæve den fælles sejltur, hvor der lægges til ved stranden, og frokosten indtages i strandkanten. Stedet kan klart anbefales. 5 stjerner herfra

Fantastisk udsigt

Skrevet af Margreth Laumann

Fantastisk sted at slappe af. Dejlige værelser med en helt fantastisk udsigt. Jeg synes maden var god og "pigerne", som øsede op sled bravt i det med at hælde op til alle gæster i disse Corona tider. rengøringen e i orden, madrasserne hårde, men personalet var venlig, imødekommende og altid med et smil på læben. Øen er overskuelig og egner sig til at begive sig ud på egen hånd. Man kan låne mountainbikes på hotellet, og så kan man udforske de kuperede veje. er man ikke til cykeltur, kan man vandre eller svømme i poolen eller i det klare vand ved en af øens skønne strande. Eller man kan sidde på terrassen og nyde bådene på Det Ioniske Hav . Kan varmt anbefale stedet

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.