Meganisi

Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø-All Inclusive, så du nemt kommer rundt og oplever øens herligheder.
  • Gratis færge til Nidri t/r og gratis cykler op til 4 timer dagligt
  • Gratis scooter op til 2 timer dagligt, ekskl. brændstof og forsikring
  • Gratis båd 1 time pr. ophold, ekskl. brændstof
Luk Vindue
Billede 1 af 23

Meganisi

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Meganisi

Antal bedømmelser i alt: 42
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  11   >  

Fantastisk perle!

Skrevet af Line og Mathias

Vores sommerferie i år gik til denne smukke perle af en ø. Vi havde en del overvejelser inden vi bestilte denne tur, da vi ikke tidligere har rejst ud på så lille en ø. Vi fik dog en positiv overraskelse, da vi kom til øen og hotellet. Katrine og Christine er de mest fantastiske rejseleder, med den største engagement og energi vi længe har oplevet. Det var tydeligt, at det ikke blot var et job for dem, men en livsstil. Hotellet er placeret på bjergsiden et pænt stykke over havet, så der er den mest fantastiske udsigt - alle værelser er placeret med udsigt ud over poolen og havet. Værelserne er super fine med alt der skal være - dog anbefales der herfra, at der spørges i receptionen efter en topmadras, da sengene er forholdsvis hårde at ligge på. Et minus er hotellets udvalg af liggestole og parasoller ved poolområdet. Der var ikke plads til alle på hotellet, så man skulle komme forholdsvis tidligt derned, for at sikre en plads og parasol. Ligeledes var stole, borde og sofaarrangementer hurtigt optaget om aftenen ved poolbaren. Vi valgte at have Mini-all inklusive med, og det var vi glade for. Buffeten havde ikke det store udvalg (som også står på hjemmesiden ved bestilling). Derfor er det en klar anbefaling herfra, at gå ned i Spartochori (den lokale by 500 meter fra hotellet) om aftenen, og opleve ægte græsk stemning på nært hold. Der kan købe super lækker mad på de 3 restauranter, som er forholdsvis billigt. Vi tog også hotellets bus ind til Vathi (den store havneby 5 km fra hotellet) et par aftener. Vathi er en oplevelse værd, som bestemt skal besøges. Her er der en del liv og restauranter. Vi lejede en scooter en halv dag, som var helt fantastisk. Dette var en super måde at se øen på. Det kan helt klart anbefales!

Meganisi - Ubeskrivelig smukt

Skrevet af Marianne og Kim

Vi var på Meganisi første uge af august 2019, det var første gang vi var på øen, men bestemt ikke sidste gang. Her er ualmindeligt smukt, hvorhen man kigger. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed med havudsigt alle steder fra. Vi har aldrig oplevet så smukke solnedgange som her. Personalet var noget af det mest behjælpelige og flinke, vi længe har oplevet. Det var et fint værelse og meget pænt og rent alle steder. Vi havde all inclusive, hvilket vi absolut ikke fortrød, det god og dejlig mad. Guiderne - Christine og Katrine var helt fantastiske. Vi havde dog mest kontakt med Christine, og sjældent har vi da mødt så engageret, sød og behjælpelig guide, man kunne virkelig mærke, at hun brændt for jobbet og Øen. Vi lejede en ATV en dag, hvor vi kørte øen rundt, holdt flere badestop undervejs ved smukke strande. Vi gjorde også brug af den ene times lån af motorbåd, hvilket klart kan anbefales, næste gang vi komme, vil vi leje en motorbåd en hel dag. I øvrigt var det vores første ferie med Primo Tours, men absolut ikke den sidste gang vi booker via dem. Vi vender helt sikker tilbage til Meganis næste år.

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Skrevet af Mikael & Helena

Mange tak for en rigtig god uge. Vi har nydt det fuldt ud. Det er virkelig et skønt sted, et lille bid af paradis. Udsigten er helt betagende og servicen er helt i top. Personalet er rar og venlig og meget hjælpsom. Og sikke nogle fantastiske guider, Christine og Katrine. P.S vi ses !!

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Skrevet af Susanne & Søren 5/7 2019

Tak, tak, tak! Vi har haft den bedste tid her på Meganisi. Udsigten fra vores værelse 126 er virkelig betagende. Personalet og maden var vidunderligt, ligesom sidste gang. Vi kunne ikke have haft en bedre bryllupsrejse. Indtil næste gang. Hav' en god sommer og pas på jer selv. Vi kommer tilbage.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  
Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.