August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Meganisi

Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø-All Inclusive, så du nemt kommer rundt og oplever øens herligheder.
 • Gratis færge til Nidri t/r og gratis cykler op til 4 timer dagligt
 • Gratis scooter op til 2 timer dagligt, ekskl. brændstof og forsikring
 • Gratis båd 1 time pr. ophold, ekskl. brændstof

Meganisi

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav.

Læs mere

FAKTA

På Meganisi er der Ø-All Inclusive, så du nemt kommer rundt og oplever øens herligheder.

 • Gratis færge til Nidri t/r og gratis cykler op til 4 timer dagligt
 • Gratis scooter op til 2 timer dagligt, ekskl. brændstof og forsikring
 • Gratis båd 1 time pr. ophold, ekskl. brændstof
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 24o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Grækenland - Meganisi

Udflugter Meganisi

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Meganisi. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Lørdag kl. 11.30-12.15 Byvandring i Spartochori GRATIS
Søndag kl. 10.00-13.30 Meganisi Rundt Voksen 26€ / Barn (2-12 år) 15€ / Under 2 år er gratis
Mandag kl. 07.30 - 14.45 Lefkas skatte Voksen 36€/ Børn (2-12 år) 18€/ Børn (0-2 år) gratis
Tirsdag kl. 09.45-16.00 Bådtur på det ioniske øhav Voksen 45€ / Børn (2-12 år) 22€ / Børn (0-2 år) gratis
Generel information
Udflugtsdag Lørdag kl. 11.30-12.15

Byvandring i Spartochori

Vi går fra hotellet til den traditionelle landsby Spartochori. Her tager vi en tur rundt i landsbyens labyrintgader, ser de forskellige barer og taverner, samt byens kirke. Dette er jeres mulighed for at lære byen bedre at kende samt mærke den traditionelle og lokale stemning. Vi viser jer de gode genveje og slutter turen af ved byens udkigspunkt, Steffani.

Vi mødes i receptionen efter velkomstmødet.

Priser i EURO: GRATIS
Udflugtsdag Søndag kl. 10.00-13.30

Meganisi rundt

Vi starter turen fra hotellet, hvor vi kører i bus, ned langs vestkysten. Denne del af øen er uspoleret og idyllisk med de mange olivenlunde og fritgående landbrugsdyr. Vi gør et par stops ved nogle af de lokale skatte som den nye ”Stravnam Beach” og det gamle kloster, Agios Ioannis. Vi nyder udsigtspunkterne undervejs,  inden vi bevæger os mod den populære strand, Fanari Beach. Her holder vi et stop på stranden, hvor man enten kan tage et dyp i vandet eller nyde en forfriskning på en af de to populære strandbarer. Turen slutter vi af i Vathi havnelandsby, inden den går langs med den nordlige kystvej hjemad.

Priser i EURO: Voksen 26€ / Barn (2-12 år) 15€ / Under 2 år er gratis
Udflugtsdag Mandag kl. 07.30 - 14.45

Lefkas skatte - NYHED 2021

I år lancerer Primo Tours en helt ny udflugt hvor I har mulighed for både at opleve byliv, kultur og Lefkas fantastiske badevand. Vi kører fra hotellet mod Spilia havn kl. 7:30. Her tager vi Færgen mod Nidri og bliver hentet i bus der kører os til det aktive munkekloster, Faneromeni. Her fortælles der om klosterets historie og de lokale religionsforhold, inden der gives tid på egen hånd til at se den fine dyrepark, som munkene selv passer. Efter klosterbesøget besøger vi en af Lefkas mest berømte og smukkeste sandstrande, Kathisma Beach. Her holder vi ca 1 times badestop hvor man kan hoppe i vandet eller købe lidt til ganen. Efterfølgende går turen mod Lefkas by. Her kan i opleve øens ”hovedstad” og nyde de små, snoede gader med en kop kaffe eller en shoppetur. Vi bliver i Lefkas ca. 30 minutter og turen går herefter videre til Nidri, hvor vi tager færgen til Meganisi kl. 14. Man kan selv vælge, om man vil med os rejseledere retur, eller blive på Lefkas og selv tage færgen hjem kl. 18:00.

Priser i EURO: Voksen 36€/ Børn (2-12 år) 18€/ Børn (0-2 år) gratis
Huskeliste

 

Udflugtsdag Tirsdag kl. 09.45-16.00

Bådtur på det ioniske øhav

Tag med os på bådtur på det Ioniske øhav. Bådturen tager udgangspunkt fra Spilia Havn. Båden sejler derefter syd på langs vestkysten ned til Grækenlands anden største havgrotte Papanikolis, hvor man tilbage under 2. verdenskrig gemte en ubåd af samme navn.

Efter et badestop inde i grotten sætter vi kursen videre til øen Lefkas eller en tilfældig strand på fastlandet, hvor vi vil gøre et længere stop. Imens vi nyder solen og den dejlige temperatur på stranden, vil bådmandskabet tænde op i grillen, for at grille souvlaki. Til det velsmagende kød vil der også blive serveret græsk salat, tzatziki, brød og drikkevarer, hvor man kan vælge mellem vin, sodavand og vand.

Efter frokost og hygge på stranden, sejler vi videre til den meget omtalte ø, Scorpios, der tilbage i 1963 blev købt af Aristoteles Onassis. På vej til Scorpios vil vi skrue tiden tilbage og fortælle om den kæmpe udvikling øen har været igennem og hvilken betydning det store bryllup mellem Jackie Kennedy og Aristoteles Onassis har haft for turismen på Lefkas og Meganisi. Ved Scorpios vil vi gå i land på den eneste strand der er åben for offentligheden.

Det er en fantastisk bådtur, hvor man får mere baggrundsviden omkring øerne og oplever den smukke natur med de mange bugter, krystalklare vand og grotter fra havets side.

Priser i EURO: Voksen 45€ / Børn (2-12 år) 22€ / Børn (0-2 år) gratis

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen