Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Meganisi

Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø-All Inclusive, så du nemt kommer rundt og oplever øens herligheder.
 • Gratis færge til Nidri t/r og gratis cykler op til 4 timer dagligt
 • Gratis scooter op til 2 timer dagligt, ekskl. brændstof og forsikring
 • Gratis båd 1 time pr. ophold, ekskl. brændstof
Luk Vindue
Billede 1 af 23

Meganisi

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
 • Indkvartering
 • Rejseledere
 • Serviceoplevelse
 • Totaloplevelse
Se rejsetips

Grækenland - Meganisi

Udflugter Meganisi

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Meganisi. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Lørdag Gåtur til landsbyen Spartochori Gåtur til Spartochori - lad os hilse på de lokale GRATIS
Søndag Scooter Safari Scooter Safari giver den optimale helhedsoplevelse, hvor alle sanser kommer i brug. En oplagt mulighed for at få set øen på tæt hold Voksen: 24 € Ekstra passager 10 €
Søndag Meganisi Rundt Vi tager med bus rundt til øens smukke, uspolerede punkter som byder på frodige olivenlunde, idylliske bugter med krystalklart vand og flere traditionelle landsbyer. Voksen/Barn: 20€, under 2 år er gratis
Søndag Banko aften Stemningsfuld aften med kolde drinks og banko hygge 1 plade 1€ 3 plader 2€
Mandag Bådtur i det ioniske øhav fantastisk natur, krystal klart vand og lækker græsk mad Voksen: 45 € Barn 2-12 år: 22,5 €
Tirsdag Smag på Lefkas Vi skal smage på nogen af de gode produkter, de laver, men også på selve esssensen af øen. Voksen: 36€ Barn 2-12 år: 18€
Onsdag Lefkas' natur Navnet siger det hele. Naturen på Lefkas er det, vi har i kikkerten. Voksen: 36€ Barn 2-12 år: 18€
Onsdag Meganisi rundt på cykel Motion og fantastiske naturomgivelser Voksen €20 / Børn €20
Torsdag Det hemmelige Epirus En hel dag med gode oplevelser! Voksen: 32 € Barn 2-12 år: 16 €
Torsdag Kongespil og Strandhygge Strand hygge med kongespil og frisk vandmelon GRATIS
Mandag/lørdag, PÅ EGEN HÅND Strandtur til Porto Katsiki Én af Europas 10 smukkeste strande Voksen: 22 € Barn: 10 €
Generel information
Udflugtsdag Lørdag

Gåtur til landsbyen Spartochori

Gåtur til Spartochori - lad os hilse på de lokale

Vi går fra hotellet til den nærliggende, traditionelle landsby Spartochori. Her vil vi tage dig med rundt på en hyggelig gåtur i byens unikke labyrintgader, fremvise byens tavernaer, restauranter og barer samt landsbyens kirke, Sankt George.

Kirken ligger helt ud til klippekanten og er i lokale munde ”byens beskytter” – man kan finde flere ikoner af Sankt George på ikon hylden i de lokales hjem, men også i flere af  landsbyens tavernaer og forretninger. 

Der er en helt speciel, gammel græsk og traditionel stemning i landsbyen, som følges glædeligt af de ældre herrer som sidder på taverna med ouzo eller tsiporo i hånden.

 Vi ender vores gåtur ved det anerkendte udsigtspunkt, Steffani hvor er der en storslået udsigt over fastlandet, naboøen Lefkas, privatøen Scorpios og Spilia havn.

 Spartochori landsby er uden tvivl én af de smukkeste græske landsbyer som stadig, den dag i dag, holder godt fast i de lokale traditioner og skikke.

Priser i EURO: GRATIS
Udflugtsdag Søndag

Scooter Safari

Scooter Safari giver den optimale helhedsoplevelse, hvor alle sanser kommer i brug. En oplagt mulighed for at få set øen på tæt hold

De tre landsbyer på Meganisi består hovedsageligt af små labyrintgader og vejene rundt på øen er enten af asfalt eller grus. Derfor har vi arrangeret en ø-rundtur på en lidt anderledes måde end normalt. I stedet for at kører rundt i bus, tager vi rundt på scooter. Dette giver den optimale helhedsoplevelse, hvor alle sanser kommer i brug.

Vi starter på Hotel Esperides, hvor vi laver en lille testkørsel inden vi begiver os ud på de offentlige veje og gader. Vi tager turen mod den vestlige del af øen til at starte med, hvor vi ser nærmere på den smukke uspolerede natur og får en god udsigt til de mange naboøer. Her fortsætter vi ned til det sydligste punkt vi kan komme med den offentlig vestkyst og drejer op til de lokale landmands olivenlunde. I dette område går landbrugsdyrene frit omkring og passere ofte vejene når vi kommer drønende forbi på vores vej videre til den første landsby, Spartochori.

Denne landsby er sammen med Katomori én af de mest lokale landsbyer på øen og har sin helt egen charme med de sine små labyrintgader og tavernaer. På vej til landsbyen Katomeri, kommer vi forbi to helt unikke udsigtspunkter, først med panorama udsigt over den nord/østlige del af Meganisi, og ved det næste har vi en enestående udsigt til ”halen” af Meganisi.

Efter et kort visit i landsbyen Katomeri, sætter vi kursen videre til en af de mest eftertragtede strande på Meganisi, Fanari beach. Her gør vi et badestop og nyder det gode vejr. Det sidste stop på vores tur er i landsbyen Vathi inden turen går hjemad langs den nordlige kystvej. 

Aldersgrænse på 18 år for at køre scooteren.
Benzin + forsikring inkluderet.

Priser i EURO: Voksen: 24 € Ekstra passager 10 €
Udflugtsdag Søndag

Meganisi Rundt

Vi tager med bus rundt til øens smukke, uspolerede punkter som byder på frodige olivenlunde, idylliske bugter med krystalklart vand og flere traditionelle landsbyer.

Vi tager med bus rundt til øens smukke, uspolerede punkter som byder på frodige olivenlunde, idylliske bugter med krystalklart vand og flere traditionelle landsbyer.

Vi tager turen fra hotellet med kurs mod vestkysten af Meganisi, vi følger vejen som er en god blanding af asfalt og grus så langt mod syd som vi kan komme af offentlig vej. Vi drejer af mod de lokale beboers olivenlunde, hvor vi kan opleve geder, får og køer gå frit omkring på vejene.

Fra olivenlundene kører vi til den første landsby, Spartochori. Denne landsby er sammen med Katomori én af de mest lokale landsbyer på øen og har sin helt egen charme med de sine små labyrintgader og tavernaer. På vej til landsbyen Katomeri, kommer vi forbi to helt unikke udsigtspunkter, først med panorama udsigt over den nord/østlige del af Meganisi, og ved det næste har vi en enestående udsigt til ”halen” af Meganisi.

Efter et kort visit i landsbyen Katomeri, sætter vi kursen videre til en af de mest eftertragtede strande på Meganisi, Fanari beach. Her gør vi et badestop og nyder det gode vejr. Det sidste stop på vores tur er i landsbyen Vathi inden turen går hjemad langs den nordlige kystvej. 

Priser i EURO: Voksen/Barn: 20€, under 2 år er gratis
Udflugtsdag Søndag

Banko aften

Stemningsfuld aften med kolde drinks og banko hygge

Banko aften er en stemningsfuld aften nede ved hotellets poolbar. Det kræver ingen tilmelding man møder blot op. Her vil vi sælge banko plader: 1 stk. 1€ og 3 stk. 2€.

Vi spiller to runder banko og som præmier er der lokale gevinster på højkant. 

Kom glad og vær en del af hotel hyggen, så giver vi en fri Zorba øl, fra mini – og all inklusive baren :-).

Priser i EURO: 1 plade 1€ 3 plader 2€
Udflugtsdag Mandag

Bådtur i det ioniske øhav

fantastisk natur, krystal klart vand og lækker græsk mad

Tag med os på bådtur på det Ioniske øhav. Bådturen tager udgangspunkt fra Spilia Havn. Båden sejler derefter syd på langs vestkysten ned til Grækenlands anden største havgrotte Papanikolis, hvor man tilbage under 2. verdenskrig gemte en ubåd af samme navn.

Efter et badestop inde i grotten sætter vi kursen videre til øen Lefkas eller en tilfældig strand på fastlandet, hvor vi vil gøre et længere stop. Imens vi nyder solen og den dejlige temperatur på stranden, vil bådmandskabet tænde op i grillen, for at grille souvlaki. Til det velsmagende kød vil der også blive serveret græsk salat, tzatziki, brød og drikkevarer, hvor man kan vælge mellem vin, sodavand og vand.

Efter frokost og hygge på stranden, sejler vi videre til den meget omtalte ø, Scorpios, der tilbage i 1963 blev købt af Aristoteles Onassis. På vej til Scorpios vil vi skrue tiden tilbage og fortælle om den kæmpe udvikling øen har været igennem og hvilken betydning det store bryllup mellem Jackie Kennedy og Aristoteles Onassis har haft for turismen på Lefkas og Meganisi. Ved Scorpios vil vi gå i land på den eneste strand der er åben for offentligheden.

Det er en fantastisk bådtur, hvor man får mere baggrundsviden omkring øerne og oplever den smukke natur med de mange bugter, krystalklare vand og grotter fra havets side.

Priser i EURO: Voksen: 45 € Barn 2-12 år: 22,5 €
Udflugtsdag Tirsdag

Smag på Lefkas

Vi skal smage på nogen af de gode produkter, de laver, men også på selve esssensen af øen.

Denne tur tager dig med ud på nogle af øens mest eftertragtede punkter. Her slår vi vejen forbi den lille lokale olivenolie fabrik i Sivros, hvor vi skal smage på lækre sager. 

Turen går videre op nord på, hvor vi besøger Lefkas mest religiøse punkt på øen, Faneromeni kloster, hvortil der er en panorama udsigt over Lefkas by og det smukke hav omkring. Derfra går turen op i bjergene til den gamle traditionelle landsby Karya, der er kendt for deres naturlige klæder, håndværk af tæpper og dækservietter – en landsby som bærer præg af stolthed og gode traditioner.

Priser i EURO: Voksen: 36€ Barn 2-12 år: 18€
Udflugtsdag Onsdag

Lefkas' natur

Navnet siger det hele. Naturen på Lefkas er det, vi har i kikkerten.

Navnet siger det hele. Naturen på Lefkas er det, vi har i kikkerten.

Vi starter ved det smukke vandfald, som ligger tæt ved Nidri. Her er der tid til en dukkert hvis man tager sit skiftetøj med. Her er også en lille cafe hvor man kan købe lidt at drikke/spise. Turen er ikke for de mest gangbesværede, men vi har god tid til at gå de ca. 350m som der er op til selve vandfaldet.

Herfra går turen op i bjergene. Vi nyder udsigten mens vi kører gennem de små byer frem mod vores næste stop; St. George klosteret. Det ligger godt gemt i bjergene, og naturen er ved at erobre klosteret og vokse sammen med dele af ruinerne. Her er fred og idyl, og dette er ikke et sted man lige finder på egen hånd, derfor har jeg specielt udvalgt det til denne tur.

Fra bjerge og højder, skal vi ned til vandet. Vi skal ind og besøge det store Santa Maura fort ved Lefkas by. Det ligger strategisk godt placeret ved kanalen, som er gravet ud ved byen. Vi giver en tur gennem fortet, men her bliver også lidt tid på egen hånd til at gå rundt og tage billeder af de smukke omgivelser.

På turen hjem kører vi rundt om lagunen ved fortet/byen Lefkas. Vi gør et fotostop bl.a. ved de ikoniske vindmøller som man ser mange steder i dette område. Måske er vi heldig at se nogen af fuglene som holde til her såsom pelikaner, hejrefugle og andre vadefugle.

Priser i EURO: Voksen: 36€ Barn 2-12 år: 18€
Udflugtsdag Onsdag

Meganisi rundt på cykel

Motion og fantastiske naturomgivelser

Vi kører fra hotellet til landsbyen Spartochori, videre over bakkerne til Katomeri, hvor vi suser via kyststier og små havnebyer indtil vi møder den store havneby Vathi. 

Det er en tur hele vejen rundt på Meganisi, hvor vi for set alt fra vest til øst og nye veje, som man normalt ikke ville begive sig ud på. 

Turen er for alle, i alle aldre – der er både børne og voksen cykler til rådighed. 

Turen er cirka 15 kilometer lang. 

Senest tilmelding er mandag kl. 18:00 til rejselederne

Priser i EURO: Voksen €20 / Børn €20
Udflugtsdag Torsdag

Det hemmelige Epirus

En hel dag med gode oplevelser!

En hel dag med gode begivenheder!

Vi kører fra Lefkas og over på fastlandet, forbi lufthavnen og Preveza, og videre til vores første stop Nikopolis, sejrens by. Denne gamle ruinby fra før Kristus vidner om Grækenlands, lange betydningsfulde historie, som I får del i på denne tur. Vi gør et kort stop ved byen hvor man kan tage billeder.

Herfra kører vi til den lille by Ammoundia, hvor vi vi skal med båd. Først sejer vi ud på havet og lader os betage af de smukke klippeformationer og en af de største klippegrotter, herefter går turen op ad selve floden Archeron eller Styx som vi kalder den.

Stille og rolige sejlads tager os længere og længere op ad floden, til vi til sidst vender om, og sejler tilbage til hvor det hele begyndte. På vejen ser vi måske nogle skildpadder, som ligger og lader sig varme op af solen på grenene langs vandet. Vores kaptajn er en sjov fætter, og han er altid god for en vittig bemærkning.

Vores sidste stop er i byen Parga. Det er den absolut smukkeste by i den vestlige del af Grækenland. Her kan vi spise vores frokost, eller gå op og nyde udsigten fra det gamle fort. Her er kameraet et must!

Hvis man tager skiftetøj med, kan man tage sig en dukkert i Parga. Her er en fin strand, og er man en god svømmer kan man svømme over til øen, som ligger i havnebassinet.

Parga har en masse små fine butikker man kan gå og kigge i, hvis man er mere til den slags. Mange af dem ligger på vej op mod fortet, men de er ikke besværlige at gå til.

Glæd jer til en fantastisk dag, som helt sikkert bliver et godt ferieminde i Epirus regionen!

Priser i EURO: Voksen: 32 € Barn 2-12 år: 16 €
Udflugtsdag Torsdag

Kongespil og Strandhygge

Strand hygge med kongespil og frisk vandmelon

Vi rejseledere er indtil videre uovervindelige i kongespil, og vil rigtig gerne udfordres! Kom og tag kampen op ved den dejlige strand, hvor taberen selvfølgelig skal en tur i vandet. 

Der er mulighed for køb af mad og drikke i baren og skyggemuligheder for eventuelle tilskuere. 

Ingen tilmelding – bare kom og vær med!

Priser i EURO: GRATIS
Udflugtsdag Mandag/lørdag, PÅ EGEN HÅND

Strandtur til Porto Katsiki på EGEN HÅND

Én af Europas 10 smukkeste strande

Lefkas er den store ø, man kan se fra hotellet, den er ca. 15 gange større end Meganisi.

Hele østkysten består af små landsbyer, der er fuldt godt op med hoteller. Midten af øen er én stor bjergkæde og på vestkysten finder vi de mange betagende kalkstrande. I Grækenland opkalder man øerne alt efter hvilken størrelse, figur, hyppig beplantning eller indhold øen har. Lefkas på daglig græsk tale hedder Lefkada, der oversat til dansk betyder ”Det hvide”, dette skyldes Lefkas store kalkindhold, hvilket man specielt kommer til at se på vestkysten.

Her ligger stranden Porto Katsiki, der er kommet på listen over Europas 10 smukkeste strande. Navnet Porto Katsiki siges at have fået dette navn, da der tidligere kun kunne komme geder til dette område (katsiki=ged). Stranden ligger placeret i bunden af en kalk klippe. På toppen af klippen er der offentlige toiletter samt restaurant og kiosker.

Til stranden er der 80 trappetrin. Porto Katsiki er den absolut mest eftertragtede strand og skylder sin berømmelse til det fascinerende landskab og flotte turkise hav.

Turen er på egen hånd

Priser i EURO: Voksen: 22 € Barn: 10 €

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen
GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her