Meganisi
Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø All Inclusive

  • Gratis færge til Nidri t/r
  • Gratis cykler
  • Gratis el-cykler*
  • Gratis scooter*
  • Gratis båd*
Meganisi
Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø All Inclusive

  • Gratis færge til Nidri t/r
  • Gratis cykler
  • Gratis el-cykler*
  • Gratis scooter*
  • Gratis båd*

Grækenland - Meganisi

Udflugter Meganisi

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Sivota.

Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det modtagede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Søndag Landsbytur på Scooter
Mandag Bådtur i det Ioniske hav Voksen: 
 45 € Barn (5-12 år) 22 € Barn (0-5 år) 11 €
Tirsdag Ø-rundtur på naboøen Lefkas Voksen: 42 € Barn (5-12 år) 21 € Barn (0-5 år)
Torsdag Græsk aften Voksen: 30 € Barn (5-12 år) 10 € Barn (0-5 år) 5 €
Udflugtsdag Søndag

Landsbytur på Scooter

En oplagt mulighed for at opleve Meganisi på tæt hold og komme ud i de fjerneste regioner.  Vi skal besøge de tre landsbyer Spartochori, Katomeri og Vathi. Undervejs vil vi følge kystvejene og bl.a. besøge den populære strand Fanari Beach. 

Aldersgrænse på 18 år. Alm. kørekort påkrævet

Udflugtsdag Mandag

Bådtur i det Ioniske hav

Bådturen tager udgangspunkt fra Spilia havn, hvor vi starter med at sejle ud til Grækenlands anden største undervandsgrotte, Papanikolis. Derefter går turen videre til Lefkas, hvor der vil være et badestop, mens der bliver tilberedt BBQ på stranden. Efter en middagspause sætter vi kursen videre til den meget omtalte ø Scorpios, der tilbage i 1963 blev købt af skibsrederen Aristoteles Onassis. Her vil vi gå i land på én af strandene inden turen atter går tilbage til Spilia havn.

Priser i EURO: Voksen: 
 45 € Barn (5-12 år) 22 € Barn (0-5 år) 11 €
Udflugtsdag Tirsdag

Ø-rundtur på naboøen Lefkas

Turen starter tidligt, da vi skal mødes ved færgen, som sejler os til Nidri. Herefter starter med at vi tager tilbage til fortiden, vi skal besøge det kendte slot, Santa Maura i byen Lefkas. En religiøs oplevelse er i vente ved næste stop, hvor vi skal besøge det mest religiøse monument på Lefkas, den gamle kirke Faneromeni. Det næste stop er ved den gamle græske landsby Agios Nikitas, der har smalle gader og en hyggelig atmosfære med alle tavernaerne. Efter en kulturel formiddag er det tid til lidt afslapning, så vi sætter snuden videre til den smukke strand Kathisma, hvor vi får tid til afslapning på stranden og frokost. Vores sidste stop på vores tur er i Vassiliki landsby, der er eftertragtet af vindsurfere. Efter en meget kulturel og naturrig dag går turen atter tilbage til vores lille paradis Meganisi.

Priser i EURO: Voksen: 42 € Barn (5-12 år) 21 € Barn (0-5 år)
Udflugtsdag Torsdag

Græsk aften

Grækenland er kendt for sine tavernaer. Derfor har vi arrangeret en speciel aften, der byder på græsk atmosfære, mad og underholdning. Der vil blive serveret græske specialiteter samt fri drikkevarer. I løbet af aftenen vil der være græsk underholdning i form af dans. En fantastisk afslutning på en rigtig go’ ferie.

Priser i EURO: Voksen: 30 € Barn (5-12 år) 10 € Barn (0-5 år) 5 €