Luk besked

Aktuelle rejserestriktioner og din tryghed på rejsen

Læs mere her

Meganisi

Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø-All Inclusive, så du nemt kommer rundt og oplever øens herligheder.
 • Gratis færge til Nidri t/r og gratis cykler op til 4 timer dagligt
 • Gratis scooter op til 2 timer dagligt, ekskl. brændstof og forsikring
 • Gratis båd 1 time pr. ophold, ekskl. brændstof
Luk Vindue
Billede 1 af 23

Meganisi

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
 • Indkvartering
 • Rejseledere
 • Serviceoplevelse
 • Totaloplevelse
Se rejsetips

Grækenland - Meganisi

Udflugter Meganisi

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Meganisi. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Fredag kl. 18.30 Gåtur til landsbyen Spartochori GRATIS
Lørdag kl. 10.00-13.30 Scooter Safari Voksen: 30 € Ekstra passager 10 €
Søndag kl. 10.00-13.30 Meganisi Rundt Voksen 26€/Barn 2-12 år 15€/under 2 år er gratis
Mandag kl. 07.30 - 18.30 Det hemmelige Lefkas International tur m. lokal guide. Voksen 38€/Barn 2-12 år 19€/Barn 0-2 år gratis
Mandag kl. 20.30 Banko aften Stemningsfuld aften med kolde drinks og banko hygge GRATIS
Mandag kl. 18.30-23.00 Romantisk bådtur International tur m. lokal guide. Voksen:32€/Barn 2-12 år 16€/Barn 0-2 år gratis
Onsdag kl. 10.00-16.00 Bådtur på det ioniske øhav Voksen 45€/Barn 2-12 år 22,5€/Barn 0-2 år gratis
Torsdag kl. 09.30-17.30 Sand n' Shells International tur m. lokal guide. 35€
Generel information
Udflugtsdag Fredag kl. 18.30

Gåtur til landsbyen Spartochori

Vi tager fra hotellet til den traditionelle landsby Spartochori. Her går vi en tur rundt i landsbyens labyrintgader, ser de forskellige barer og taverner, samt byens kirke. Stemningen i landsbyen er gammel og traditionel, hvor man ofte møder de lokale mænd på barerne med en Ouzo i hånden. Vi slutter vandreturen af ved landsbyens udsigtspunkt, Steffani.

(Vi mødes ude foran receptionen)

Priser i EURO: GRATIS
Udflugtsdag Lørdag kl. 10.00-13.30

ScooterSafari

En oplagt mulighed for at få set øen på tæt hold
De tre landsbyer på Meganisi består hovedsageligt af små labyrintgader og vejene rundt på øen er enten af asfalt eller grus. Derfor har vi arrangeret en ø-rundtur på en lidt anderledes måde end normalt. I stedet for at kører rundt i bus, tager vi rundt på scooter. Dette giver den optimale helhedsoplevelse, hvor alle sanser kommer i brug.

Vi starter på Hotel Esperides, hvor vi laver en lille testkørsel inden vi begiver os ud på de offentlige veje og gader. Vi tager turen mod den vestlige del af øen til at starte med, hvor vi ser nærmere på den smukke uspolerede natur og får en god udsigt til de mange naboøer. Her fortsætter vi ned til det sydligste punkt vi kan komme med den offentlig vestkyst og drejer op til de lokale landmands olivenlunde. I dette område går landbrugsdyrene frit omkring og passere ofte vejene når vi kommer drønende forbi på vores vej videre til den første landsby, Spartochori.

Denne landsby er sammen med Katomori én af de mest lokale landsbyer på øen og har sin helt egen charme med de sine små labyrintgader og tavernaer. På vej til landsbyen Katomeri, kommer vi forbi to helt unikke udsigtspunkter, først med panorama udsigt over den nord/østlige del af Meganisi, og ved det næste har vi en enestående udsigt til ”halen” af Meganisi.

Efter et kort visit i landsbyen Katomeri, sætter vi kursen videre til en af de mest eftertragtede strande på Meganisi, Fanari beach. Her gør vi et badestop og nyder det gode vejr. Det sidste stop på vores tur er i landsbyen Vathi inden turen går hjemad langs den nordlige kystvej. 

Aldersgrænse på 18 år for at køre scooteren.
Benzin + forsikring inkluderet.

Priser i EURO: Voksen: 30 € Ekstra passager 10 €
Udflugtsdag Søndag kl. 10.00-13.30

Meganisi Rundt

Vi tager med bus rundt til øens smukke, uspolerede punkter som byder på frodige olivenlunde, idylliske bugter med krystalklart vand og flere traditionelle landsbyer.

Vi tager turen fra hotellet med kurs mod vestkysten af Meganisi, vi følger vejen som er en god blanding af asfalt og grus så langt mod syd som vi kan komme af offentlig vej. Vi drejer af mod de lokale beboers olivenlunde, hvor vi kan opleve geder, får og køer gå frit omkring på vejene.

Fra olivenlundene kører vi til den første landsby, Spartochori. Denne landsby er sammen med Katomori én af de mest lokale landsbyer på øen og har sin helt egen charme med de sine små labyrintgader og tavernaer. På vej til landsbyen Katomeri, kommer vi forbi to helt unikke udsigtspunkter, først med panorama udsigt over den nord/østlige del af Meganisi, og ved det næste har vi en enestående udsigt til ”halen” af Meganisi.

Efter et kort visit i landsbyen Katomeri, sætter vi kursen videre til en af de mest eftertragtede strande på Meganisi, Fanari beach. Her gør vi et badestop og nyder det gode vejr. Det sidste stop på vores tur er i landsbyen Vathi inden turen går hjemad langs den nordlige kystvej. 

Priser i EURO: Voksen 26€/Barn 2-12 år 15€/under 2 år er gratis
Udflugtsdag Mandag kl. 07.30 - 18.30

Det hemmelige Lefkas

International tur m. lokal guide.

Dagens tur starter i Nidris smukke dal, hvor et lille vandfald dukker op efter en kortere gåtur i frodige omgivelser. Og hvem havde lige troet at der fandtes vandfald i Grækenland?

Bussen tager os efterfølgende med ud i Lefkas’ bjerge for først at besøge den lokale vingård Lefkadian Earth – denne vin kan købes alle steder i området, endda på Meganisi. Her er der rundvisning og fremvisning, før turen slår et smut forbi den græsk ortodokse tro og kirken Agios Ioannis på Lefkas. Omgivelserne på dette stop er virkelig indtagende, og inden du ved af det er du igen indendørs på en af øens ældste olivenolie presserier. Her er der bred mulighed for at smage en masse, og de har også lavet en lille butik hvor man købe lidt godt med hjem til sig selv.

Turen slutter med frisk luft og havnefront i Sivota som er en lille, bitte havneby på den sydligste kyst på Lefkas – enorm hyggelig og perfekt til et ægte-græsk havnebillede og oplevelse.

Priser i EURO: Voksen 38€/Barn 2-12 år 19€/Barn 0-2 år gratis
Udflugtsdag Mandag kl. 20.30

Banko aften

Stemningsfuld aften med kolde drinks og banko hygge

Banko aften er en stemningsfuld aften nede ved hotellets poolbar. Det kræver ingen tilmelding man møder blot op. Her vil vi sælge banko plader: 1 stk. 1€ og 3 stk. 2€.

Vi spiller to runder banko og som præmier er der lokale gevinster på højkant. 

Priser i EURO: GRATIS
Udflugtsdag Mandag kl. 18.30-23.00

Romantisk bådtur

International tur m. lokal guide.

Tag med på vores charmerende aftentur med Ionian star, hvor vi sejler op gennem kanalen der fører til Lefkas by. Undervejs på turen sejler vi forbi de traditionelle havnelandsbyer, venetianske slotte og små forte. Fremme ved Lefkas havn, som er det største samlingspunkt for lystsejlere og yachts, har vi 2 timer til at nyde Lefkas by og få noget godt at spise på en af de mange hyggelige tavernaer.

Turen er en enestående mulighed for at se Lefkas by om aftenen, da det ikke er muligt hvis man selv skal transportere sig med færgen retur til Meganisi.

Priser i EURO: Voksen:32€/Barn 2-12 år 16€/Barn 0-2 år gratis
Udflugtsdag Onsdag kl. 10.00-16.00

Bådtur på det ioniske øhav

Tag med os på bådtur på det Ioniske øhav. Bådturen tager udgangspunkt fra Spilia Havn. Båden sejler derefter syd på langs vestkysten ned til Grækenlands anden største havgrotte Papanikolis, hvor man tilbage under 2. verdenskrig gemte en ubåd af samme navn.

Efter et badestop inde i grotten sætter vi kursen videre til øen Lefkas eller en tilfældig strand på fastlandet, hvor vi vil gøre et længere stop. Imens vi nyder solen og den dejlige temperatur på stranden, vil bådmandskabet tænde op i grillen, for at grille souvlaki. Til det velsmagende kød vil der også blive serveret græsk salat, tzatziki, brød og drikkevarer, hvor man kan vælge mellem vin, sodavand og vand.

Efter frokost og hygge på stranden, sejler vi videre til den meget omtalte ø, Scorpios, der tilbage i 1963 blev købt af Aristoteles Onassis. På vej til Scorpios vil vi skrue tiden tilbage og fortælle om den kæmpe udvikling øen har været igennem og hvilken betydning det store bryllup mellem Jackie Kennedy og Aristoteles Onassis har haft for turismen på Lefkas og Meganisi. Ved Scorpios vil vi gå i land på den eneste strand der er åben for offentligheden.

Det er en fantastisk bådtur, hvor man får mere baggrundsviden omkring øerne og oplever den smukke natur med de mange bugter, krystalklare vand og grotter fra havets side.

Priser i EURO: Voksen 45€/Barn 2-12 år 22,5€/Barn 0-2 år gratis
Udflugtsdag Torsdag kl. 09.30-17.30

Sand n' Shells

International tur m. lokal guide.

Vi kan i år, som noget helt nyt tilbyde dig en ekstraordinær strand-oplevelse fra det Ioniske Øhav med vores professionelle bådturs crew på Ionian Star.

Turen starter fra Spilia havn på Meganisi og kursen bliver herefter sat mod den sydlige del af Lefkas, hvor det første badestop bliver afholdt ved Agiophili Beach, som er en idyllisk og stille bugt lige før den større havneby Vasiliki dukker op.

Omkring den sydligste tange på Lefkas ændrer havets farver sig, og de kæmpe kalkklipper dukker op. Den første strand på den vestlige kyst af Lefkas hedder Porto Katsiki og her bliver der lagt an til endnu en svømmetur, endda en tur helt ind til stranden hvis man har lyst til det.

Egremi strand er den sidste på dagens tur, men hvis du spørger os – den mest spektakulære. Stranden kan kun besøges fra havet, da jordskælvet i 2015 ødelagde vejen og den er siden da ikke er blevet repareret.

Priser i EURO: 35€

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen