Meganisi
Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø All Inclusive

  • Gratis færge til Nidri t/r
  • Gratis cykler
  • Gratis el-cykler*
  • Gratis scooter*
  • Gratis båd*
Meganisi
Idyllisk ø mellem det græske fastland og Lefkas

På Meganisi er der Ø All Inclusive

  • Gratis færge til Nidri t/r
  • Gratis cykler
  • Gratis el-cykler*
  • Gratis scooter*
  • Gratis båd*

Grækenland - Meganisi

Udflugter Meganisi

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Sivota.

Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det modtagede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Søndag Scooter Safari Én scooter: 24 € Én ekstra passager: 10 €
Mandag Bådtur i det Ioniske øhav Voksen: 
 45 € Barn (5-12 år) 22 € Barn (0-5 år) 11 €
Tirsdag Ø-rundtur på naboøen Lefkas Voksen: 42 € Barn (5-12 år) 21 € Barn (0-5 år)
Torsdag Græsk aften Voksen: 30 € Barn (5-12 år) 15 € Barn (0-5 år) 5 €
Onsdag Porto Katsiki Voksen: 24€ Barn: 14€
Udflugtsdag Søndag

Scooter Safari - En oplagt mulighed for at få et godt overblik over øen.

En oplagt mulighed for at opleve Meganisi på tæt hold og komme ud i de fjerneste regioner. Turen starter fra Hotel Esperides Resort, hvor vi kører fra hotellet og videre ned langs vestkysten, forbi de mange olivenlunde og små bugter. Vi skal besøge de tre landsbyer Spartochori, Katomeri og Vathi. Undervejs vil vi følge kystvejene og bl.a. besøge den populære strand Fanari Beach, der specielt er kendt for deres raggae tema. I Vathi gør i et stop, hvor der er tid til et græsk måltid inden turen atter går tilbage til hotellet igen.

Aldersgrænse på 18 år. Alm. kørekort påkrævet

Priser i EURO: Én scooter: 24 € Én ekstra passager: 10 €
Udflugtsdag Mandag

Bådtur - fantastisk natur, krystal klart vand og lækker græsk mad

Meganisi er en lille ø, der gemmer på en del grotter og små skjulte bugter, der kun er mulighed for at opleve fra båd. Vi starter turen fra Spilia havn, hvor vi sejler langs vestkysten ned til Grækenlands anden største havgrotte. Derfra sejler vi videre til en strand, man kun kan komme til med båd. På stranden vil der være mulighed for ren afslapning og en svømmetur i det krystal klare vand, imens besætningen på båden vil forberede græsk mad til os. Efter at vi har slået mave sætter vi kursen videre til den meget omtalte ø, Scorpios, hvor den rige skibsredder Aristoteles Onassis giftede sig med Jacqueline Kennedy i 1968. Her gør vi også et stop på øen, der er det eneste sted uvedkommende må komme. Efter en svømmetur ved Scorpios går turen tilbage til Spilia igen.

Priser i EURO: Voksen: 
 45 € Barn (5-12 år) 22 € Barn (0-5 år) 11 €
Udflugtsdag Tirsdag

Ø-rundtur påå Lefkas - En dag både med kulturelt indblik og tid til afslapning

Turen starter tidligt, da vi skal mødes ved færgen, som sejler os til Nidri. Herefter starter med at vi tager de fantastiske vandfald som findes i 500 meters højde. En religiøs oplevelse er i vente ved næste stop, hvor vi skal besøge det mest religiøse monument på Lefkas, den gamle kirke Faneromeni. Det næste stop er ved den gamle græske landsby Agios Nikitas, der har smalle gader og en hyggelig atmosfære med alle tavernaerne. Efter en kulturel formiddag er det tid til lidt afslapning, så vi sætter snuden videre til den smukke strand Kathisma, hvor vi får tid til afslapning på stranden og frokost. Vores sidste stop på vores tur er i Vassiliki landsby, der er eftertragtet af vindsurfere. Efter en meget kulturel og naturrig dag går turen atter tilbage til vores lille paradis Meganisi.

Priser i EURO: Voksen: 42 € Barn (5-12 år) 21 € Barn (0-5 år)
Udflugtsdag Torsdag

Græsk aften - En aften med god mad, lokale danse og masser af græsk charme

Grækenland er kendt for deres tavernaer. Derfor har vi arrangeret en speciel aften til dig, der byder på græsk atmosfære, mad og underholdning. Der vil blive serveret græske specialiteter samt vin. I løbet af aftenen vil der også være græsk underholdning i form af dans hvor du vil få et indblik i de traditionelle græske danse samt dans med bord på hovedet.
En fantastisk afslutning på ferien.

Priser i EURO: Voksen: 30 € Barn (5-12 år) 15 € Barn (0-5 år) 5 €
Udflugtsdag Onsdag

Porto Katsiki - Kåret som én af de 10 smukkeste strande i europa

Dagen starter tidligt om morgen, hvor der med færge sejles over det idyliske øhav til havebyen Nidri på Lefkas. Her vil der være tid til at nyde morgenmad på én af de hyggelige restauranter langs havnepromenaden inden turen går til stranden kl 10:00. Porto Katsiki er blevet kåret til, at være én af Europas 10 smukkeste strande. Derudover har det i mange år kun været muligt at komme til stranden med båd, men nu er der lavet asfaldt vej, så det også er muligt at komme dertil fra land.
Kl. 14 går turen igen tilbage til Nidri, hvor byen byder på shoppingmuligheder, lækker mad og så kan man besøge de 2 vandfald, der ligger blot 3 km fra Nidri.

Priser i EURO: Voksen: 24€ Barn: 14€