Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Ø-All Inclusive

  • GRATIS golf
  • GRATIS guidede vandreture
  • GRATIS lån af cykler
  • GRATIS adgang til Thalasso & Spa Center
  • GRATIS tennis
Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Ø-All Inclusive

  • GRATIS golf
  • GRATIS guidede vandreture
  • GRATIS lån af cykler
  • GRATIS adgang til Thalasso & Spa Center
  • GRATIS tennis

Oplevelse på egen hånd

Den flotte 9km lange strand

Et af det flotteste steder man kunne gå en aftentur, er at gå ned af den 9km lange strand der ligger på den vestlige side af Porto Santo. Her ville der være en oplagt muighed for at kunne få taget nogle nogle flotte feriebilleder sammen. Her kan man også sidde og nyde solnedgangen, med et fantastisk syn udover atlanterhavet.
En anden ting Porto Santo strand også er kendt for er, at mineralerne har et højt PH-værdi, hvilket betyder at den reagere på syre. Et sjovt forsøg er at tage en citron med ned til stranden og presser saften ud af den. Her sker der en kemisk reaktion og hvis man kigger godt efter, så der hvor saften fra citronen rammer sandet, vil det langsomt hæve op. Dette er også hvorfor at sandnehandlingerne er så polulære her på øen og det er videnskabeligt bevist at det har en god effekt på huden.

The Flower viewing point

Hvis man søger et sted hvor man vil tage sin kæreste, kone eller forlovede med, kan man udnytte punktet Miradouro das flores, der også bliver kaldt for The Flower Viewingpont (Blomsterudsigtspunktet). Punktet er 183 meter over havets overflade og herfra kan man få et flot syn ned til den 9km lange strand, der ligger langs den østlige side af Porto Santo. En gammel myte gik på at der var en mand der hver dag ville tage blomster med hjem til konen efter arbejde. Det gjorde han aldrig. En dag fulgte konen efter ham, da han skulle på arbejde, hvor hun fulgte ham helt op til dette sted og opdagede at han havde en anden elsker. Derfor fik stedet navnet blomsterudsigtspunktet.
Herfra kan får man også et flot udsyn til den karaktiristiske blomster-ø Madeira, der er en form for storesøster til Porto Santo, da Porto Santo høre ind under Maderia.

Portela

Kører man en tur nord på, kan man ikke undgå at komme til det mest berømte sted hvor man tager billeder. Stedet er 163 meter over havets overflade og bliver kaldt for Portela, også kaldt for The Postcard View (postkortudsigten). Hver sommer kommer der mange besøgende til dette sted, hvor man kan få nogle flotte feriebilleder og muligheden for at kunne se nyde solnedgangen sammen med sin kæreste, forlovede eller ægtefælde. Herfra kan man også se det vandværk som er den eneste frabrik på øen.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!