Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Ø-All Inclusive

  • GRATIS golf
  • GRATIS guidede vandreture
  • GRATIS lån af cykler
  • GRATIS adgang til Thalasso & Spa Center
  • GRATIS tennis
Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Ø-All Inclusive

  • GRATIS golf
  • GRATIS guidede vandreture
  • GRATIS lån af cykler
  • GRATIS adgang til Thalasso & Spa Center
  • GRATIS tennis
Gæsternes

Rejsetips om Porto Santo

Superskøn Miniferie

Skrevet af Ole Thygesen

Er for 3 dage siden hjemvendt fra en mini golf ferie til Porto Santo. Så en annonce i golfblad og blev interesseret i en miniferie på 3 dage. Smuk smuk ø fantastisk godt hotel (Vila Baleria) fantastisk god golfbane, i det hele taget et rigtigt godt koncept. Det er længe siden jeg har oplevet en så god service over det hele, lige fra Guiderne, rengøringen på værelserne , receptionen osv. Det var virkelig en oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen, og denne gang for 1 uge.

Øen Porto Santo

Skrevet af Finn Pedersen

Porto Santo er alt på en gang, frodig og nogle steder gold. Tager man på ørundtur oplever man det meste. Men! Man skal ikke glemme er tur på gåben i byen, som er fyldt med historie, fantastiske huse, man føler sig hensat til en anden tid. Snyd ikke jer selv for en fantastisk, afslappet ferie, eller tag golfkøllerne med og nyd den fantastiske natur rundt banen.

Det er en Ø med lidt blæsende vindforhold, men med mange muligheder

Skrevet af Jorgen Romby

Jo, men kendsgerningen er at der er tale om en Ø med relativ begrænset muligheder såfremt man ikke spiller golf eller cykler på MTB eller citybikes. Når dette er sagt er det i det store og hele en skøn ferie man kan få sig. Min 18-årige datter og jeg har benyttes os af de muligheder der i dette ferieophold, og det blev en super ferie på Hotel Baleria med spa, relaxe- og sport behandling, buffet var rimelig varieret (all inclusive), benyttelse af Mountain Bikes med en del gode cykelstier, skøn strand og gratis vandreture med absolut 24-årige guider (fx Pernille), som gjorde meget for, at gæsterne skulle få en god ferie. Et rejsebureau som ikke "virker" for stort sammenlignet med de store kolosser i branchen. Golf banen sidste 8 huller er en flot udfordring og sejlture er også en af de mange gode oplevelser. MVH Nicoline Romby og Jørgen Romby. PS. Til gengæld er der plads til forbedringer på den digitale side (fx Applikationen og WEB).

Porto Santo for første gang.

Skrevet af Pia Høier

Vi er lige komet hjem fra Porto Santo hvor vi boede på Hotel Luamar. Et dejligt hotel med et helt fantastisk stort pool område, som altid var rent og pænt. Udsigten ud over havet er helt fantastisk, bare lyden af de høje bølger gav en dejlig ro. Dejligt at snackbaren havde en fint udvalg til frokost, dog manglede der lidt udvalg i deres is. Lige rundt om hjørnet ligger der en rigtig fin restaurant til billige penge. Kan varmt anbefales. Fiskerestauranten nede sydpå er også et besøg værd. Ikke kun restauranten men også udsigten dernede. De kommer og henter en på hotellet og kører retur igen. Et fint system de har på rigtig mange restauranter inde i byen. Morgenmadsbuffen var meget ensformig. Lidt variation ville være godt. At starte dagen med et glas champagne var ren luksus, vi var heldige 2 gange at der var champagneglas, måske skulle de investere i nogle flere. Lidt spildt at der ligger en hel ny åben champagne på køl, når der ingen glas er. De sidste 2 dage blæste det ret meget og det regnede. På vores værelse "hylede" det ind ad vinduerne, og det var svært at sove. Ellers nogle fine værelser med god plads. Rengøring hver dag. Super lækkert. Tag ikke håndklæde med hjemmefra til stranden/poolen. Der er håndklædeservice hvilket er en fantastisk service. Om vi kommer tilbage til denne lille ø, må tiden vise. Tror vi mere til det græske.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!