Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver mandag
fra d. 14. okt. 2024 til d. 21. apr. 2025

 

Rejsetips til Porto Santo

Den stadig uspolerede perle Porto Santo med dens 4500 indbyggere, ligger 50 km nordøst for Madeira i Atlanterhavet. Det er et rejsemål, som vi igen i år er meget stolte over at kunne præsentere! Øen byder på smukke lange sandstrande og golde bjerge, og er naturen er derfor en oplevelse i sig selv. Hos Primo Tours, tilbyder vi Ø-all inclusive der giver dig muligheden for en aktiv ferie med rig mulighed for at udforske øen. 

 

Oplev Porto Santo med Ø-All Inclusive

Golf

På Porto Santo er der fri golf inkluderet i din ferie. Porto Santo har en fantastisk 18 hullers golfbane, plus en 9 hullers par 3 bane, som begge er designet af golflegenden Seve Balesteros. Banen er særdeles udfordrende, og man skal passe på ikke at blive distraheret af de flotte udsigtspunkter. Porto Santos golfbane blev sammen med de to golfbaner på naboøen Madeira kåret som ”Verdens bedste spirende golfdestination 2019” ved det prestigefyldte gallashow ”World Golf Awards 2019” i Abu Dhabi. Du kan derfor trygt pakke golfbaggen og dit bedste drive, når turen går til Porto Santo.

Til og fra golfbanen er der transport inkluderet i prisen.

Hvis man ikke selv spiller golf men gerne vil ud og se banen, er det muligt at booke en rundvisning. Her vil man køre med bestyren i en buggy som rigtig gerne vil vise og fortælle om den flotte bane.

 

Cykelleje

På Porto Santo er der gratis lån af cykler i op til 4 timer dagligt. Her kan man vælge mellem citybikes og mountainbikes. Det er en god idé leje cyklen dagen inden man skal bruge den for at sikre sig at få den cykel, som passer bedst til én selv. Hvis du ønsker at cykle rundt på nordsiden af øen, er mountainbikes anbefalet, men skal du bare et smut ind til byen eller ned til sydspidsen anbefales citybikes. En tur på cyklen er den perfekte mulighed for at udforske den smukke ø på en anderledes måde!

 

Tennis og padeltennis

På Porto Santo er det gratis at spille tennis på øens kommunale tennisanlæg som består af i alt 5 tennisbaner og 4 nye paddelbaner. 

 

Gratis vandreture

På Porto Santo tilbyder vi to gratis vandreture om ugen. Den ene vandretur vi har, går til Zimbralinho-bugten, som ligger til højre for Vila Baleira, nærmere sydsiden. Derudover har vi turen Ana Ferreira, der går til bjerget Pico Ana Ferreira, som ligger lige bag ved hotellet. At tage med på vandretur er den oplagte mulighed for at komme ud og se den skønne Ø og tale med nogle af de andre gæster. Vores rejseledere er med på begge vandreture og sørger for at guide jer, så I trygt kan nyde det gode selskab og den smukke natur, Porto Santo byder på! 

Zimbralinho-bugten

Her ses et billede fra vandreturen til Zimbralinho-bugten. Vi anbefaler ikke vandreturen, hvis man er dårligt gående.

 

Pico de Ana Ferreira

Den anden vandretur går til Pico de Ana Ferreira. Denne er også virkelig smuk og kan besøges hele dagen, da den bliver lyst op om aftenen. Men morgenerne er helst specielle her. Denne vandretur anbefaler vi heller ikke, hvis man er dårligt gående.

 

Stranden

Selvom det er svært at undgå på Porto Santo, så er den 9 km lange sandstrand også noget, man skal se, når man besøger Porto Santo. Den skønne Ø ligger midt i Atlanterhavet, hvor bølgerne konstant skyller ind over det hvide sand og indbyder til et dyp.

 

Naturen

På Porto Santo er der ingen tvivl om, at naturen er noget helt særligt. Men sine 42 km2 byder øen på naturoplevelser i særklasse. Hvis man bevæger sig mod den sydlige del af øen, kan disse udsigter bl.a. nydes.

Øen har for eksempel deres egen lille ørken, hvor der er både fossiler og sandformationer i massevis. Det er alt sammen fredet.

Mange af disse smukke naturoplevelser kommer man også forbi på vores jeepsafari med vores rejseledere, hvor de vil fortælle spændende historier om den portugisiske Ø undervejs. 

 

Ud på tur

Quinta das Palmeiras – dyrepark

På den vestlige side af Porto Santo finder man Quinta Das Palmeiras, som er en rigtig hyggelig dyrepark. Parken er et sted for både store og små og med dens hyggelige atmosfære er det altså klart også et besøg værd. Parken byder på alverdens dyr – heriblandt påfugle, talende papegøjer osv.

 Du kan også besøge dyreparken med vores rejseledere på jeepsafarien, hvor turen bl.a. går her forbi.

 

 Vila Baleria - hovedbyen

Man kan næsten ikke besøge Porto Santo uden af lægge et smut forbi Vila Baleira som er den største by på Porto Santo. Vores gæster bor 3-4 km fra byen, og det er derfor både muligt at gå, cykle eller sågar løbe ind til byen. Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxa ind til byen.

 

Vila Baleira – jul

Besøger man Porto Santo i juletiden, er det også en nødvendighed at besøge Vila Baleira. Befolkningen gør nemlig meget ud af julebelysningen, og stemningen er helt speciel.

 

Restauranter

På Porto Santo findes der flere lækre restauranter, hvor man kan spise lokalt. Her er vores dygtige rejseledere eksperter! Hiv endelig fat i din Primo Tours rejseleder, hvis du kunne tænke dig et tip om, hvor man får det lækreste portugisiske mad på Porto Santo.