Rejser i skolernes ferie er næsten udsolgt - De bedste rejsetilbud er til august eller september

Porto Santo

Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Bo på Hotel Vila Baleira på Porto Santo og få Ø-All Inclusive med i prisen.
  • Gratis lån af cykel & gratis guidede vandreture
  • Gratis golf & gratis tennis
  • Fri adgang til Thalasso & Spa Center én gang dagligt
Luk Vindue
Billede 1 af 40
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

FAKTA

Bo på Hotel Vila Baleira på Porto Santo og få Ø-All Inclusive med i prisen.

  • Gratis lån af cykel & gratis guidede vandreture
  • Gratis golf & gratis tennis
  • Fri adgang til Thalasso & Spa Center én gang dagligt
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 18o Tjek vejret
Gæsternes

Rejsetips om Porto Santo

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  

Tip til flot solnedgangstur

Skrevet af Jan Bardino

Hvis vejret er til det, dvs. klart/skyfrit, kan det anbefales at tage ud til Miradouro das Flores og nyde solnedgangen tæt på Madeira. Man kan vælge at vandre frem og tilbage eller tage en taxa. Denne gang tog vi taxa og chaufføren tilbød at vente på os til vi skulle tilbage. Dette afslog vi og havde planlagt at gå tilbage. Efter at have nydt solnedgangen og et glas medbragt vin, var vi klar til at gå tilbage til hotellet. Efter at have gået en km dukkede taxaen "helt tilfældigt" op og tilbød at køre os tilbage. Vi sagde ok. Han tilbød at gøre det uden betaling, men for den gode service betalte vi alligevel.

Dejlig ferie

Skrevet af Niels Peder Kræmmergård

Vores første ferie med Primo Tours, blev den dette sted. Dejlig fredelig ø. Dygtige hjælpsomme rejseledere, og et dejligt hotel. Rigtig fin service at man kan låne cykler, og at man kan blive hentet og bragt af restauranter rundt på øen. Godt information fra Primo Tours både før og under ferien. Vi rejser gerne med Primo Tours igen.

3. rejse til Porto Santo

Skrevet af Ole Brassøe

Denne gang sammen med mine 2 brødre og deres koner, altså et selskab på 6, hvor vi alle tidligere har været på golfferie på denne lille skønne ø. Afrejse 21/1-2022 alt forløb planmæssigt på turen, både udrejse og hjemrejse. Hotellet fint ( 2 værelser blev byttet uden problemer) Golfbanen meget fin grøn, greens gode. 4½ gange golf, tenniskamp, paddeltennis på hotellet egen regning( 16 euro med alt.), cykeltur, badning i Atlantahavet og i Thalasso badet. Et lille minus kun 2 busafgange fra hotellet, som ikke passede til vores tidlige starttider.

Super oplevelse.

Skrevet af Poul Aksel Solsø Kristensen

Dejligt og rigtig velfungerende hotel med en dejlig varieret buffet. I uge 6-2020 oplevede vi ikke den samme hovedret 2 gange. Fantastisk serviceminded engelsktalende personale, lige fra receptionen til rengøringspersonalet. Super spaområde og dejlig strandbar med div snacks, is og toast om eftermiddagen. Benyt de gratis cykler (4 timer pr dag) en dejlig 12 km lang cykelrute ud til havnen. Der er cykelsti næsten hele vejen derud. Prøv også en 2.5 times taxitur øen rundt med Duarte Fernandes i taxi nr 006. Bussen ind til byen koster kun 1,40 euro og den går lige fra hotellet. Vi var på øen for at spille golf, men der var rigelig tid til udflugter og gåtur langs den meget lange sandstand, selvom vi spillede golf 5 dage. De 3 kompetente guider sørgede for at alt vedr tidsbestilling, ændring af tiderne, baneservice, transport til og fra banen, bare klappede. Banen er et kapitel, som ikke kan beskrives, men SKAL opleves. Husk at medbringe ekstra bolde.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.