Book-tidlig rabat 1.000,- pr. person på alle sommerrejser udløber den 14 december 2022.

Porto Santo

Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

NYHED! Ta' GOLFKØREKORT på Porto Santo
  • Danmarks nemmeste og billigste vej til alverdens golfbaner
  • Kurset inkluderer undervisning + DGU-kort + FLEX-medlemskab
  • Kurset har en uges varighed og tilbydes d. 3., 10., 17. og 24. marts 2023

Læs mere her

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

FAKTA

NYHED! Ta' GOLFKØREKORT på Porto Santo

  • Danmarks nemmeste og billigste vej til alverdens golfbaner
  • Kurset inkluderer undervisning + DGU-kort + FLEX-medlemskab
  • Kurset har en uges varighed og tilbydes d. 3., 10., 17. og 24. marts 2023

Læs mere her

Ikon for vejrforhold Temperaturen er 18o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Gæsternes

Rejsetips om Porto Santo

Super oplevelse.

Skrevet af Poul Aksel Solsø Kristensen

Dejligt og rigtig velfungerende hotel med en dejlig varieret buffet. I uge 6-2020 oplevede vi ikke den samme hovedret 2 gange. Fantastisk serviceminded engelsktalende personale, lige fra receptionen til rengøringspersonalet. Super spaområde og dejlig strandbar med div snacks, is og toast om eftermiddagen. Benyt de gratis cykler (4 timer pr dag) en dejlig 12 km lang cykelrute ud til havnen. Der er cykelsti næsten hele vejen derud. Prøv også en 2.5 times taxitur øen rundt med Duarte Fernandes i taxi nr 006. Bussen ind til byen koster kun 1,40 euro og den går lige fra hotellet. Vi var på øen for at spille golf, men der var rigelig tid til udflugter og gåtur langs den meget lange sandstand, selvom vi spillede golf 5 dage. De 3 kompetente guider sørgede for at alt vedr tidsbestilling, ændring af tiderne, baneservice, transport til og fra banen, bare klappede. Banen er et kapitel, som ikke kan beskrives, men SKAL opleves. Husk at medbringe ekstra bolde.

Christians Golfakademi

Skrevet af Aase Pedersen

Havde en skøn tur i uge 5, som var arrangeret af Christians Golfakademi igennem Primo Tours. Og der skal lige nævnes at Primo Tours guider var absolut også en god oplevelse, ikke mindst Ida som skal have 5 stjerner. Da jeg havde glemt mine briller i golfbaggen , som stod opmagasineret i golfklubben, sprang hun straks ud i deres bil og kørte ud efter dem. Det er da god service, tusind tak søde Ida :-)

"Findes ikke bedre i januar måned"

Skrevet af Lennart Korsgaard

Vil du spille golf i januar måned og bor i DK, ja, så ved vi alle, at vi skal sydpå. Porto Santo er stedet, hvor der er godt vejr, dejligt hotel, super personale og stor imødekommenhed fra alle sider. Der kan spilles golf fra morgenstunden - på en dejlig bane. Vejret er skønt - har netop været der i 2 uger i december/januar måned (uafhængig af hinanden). Er parat til at tage af sted igen på fredag hvis pengepungen og tiden tillader det. Vi får se!

5
Fremragende
3 anmeldelser
100% af vores gæster har givet dette hotel 4 eller 5-sjernede anmeldelser.
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.