Porto Santo

Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Bo på Hotel Vila Baleira på Porto Santo og få Ø-All Inclusive med i prisen.
  • Gratis lån af cykel & gratis guidede vandreture
  • Gratis golf & gratis tennis
  • Fri adgang til Thalasso & Spa Center én gang dagligt
Luk Vindue
Billede 1 af 40

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Porto Santo

Antal bedømmelser i alt: 49
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  13   >  

Super oplevelse.

Skrevet af Poul Aksel Solsø Kristensen

Dejligt og rigtig velfungerende hotel med en dejlig varieret buffet. I uge 6-2020 oplevede vi ikke den samme hovedret 2 gange. Fantastisk serviceminded engelsktalende personale, lige fra receptionen til rengøringspersonalet. Super spaområde og dejlig strandbar med div snacks, is og toast om eftermiddagen. Benyt de gratis cykler (4 timer pr dag) en dejlig 12 km lang cykelrute ud til havnen. Der er cykelsti næsten hele vejen derud. Prøv også en 2.5 times taxitur øen rundt med Duarte Fernandes i taxi nr 006. Bussen ind til byen koster kun 1,40 euro og den går lige fra hotellet. Vi var på øen for at spille golf, men der var rigelig tid til udflugter og gåtur langs den meget lange sandstand, selvom vi spillede golf 5 dage. De 3 kompetente guider sørgede for at alt vedr tidsbestilling, ændring af tiderne, baneservice, transport til og fra banen, bare klappede. Banen er et kapitel, som ikke kan beskrives, men SKAL opleves. Husk at medbringe ekstra bolde.

Skønne Porto Santo

Skrevet af Ole Thygesen

Vi prøvede i Oktober 18 en miniferie på Porto Santo ( dengang anede jeg ikke til øen), og her blev det bestemt at vi skulle på en uges ferie i uge 15 2019, Havde igen et pragtfuldt ophold på hotel Vila Baleria, Spillede nogle gode runder golf, var på ørundtur, og oplevede en lækker restaurant med primo tours (Porto Santo aften) og cyklede flere gange. Restauranten var endnu engang super lækker og altid med et smil fra personalets side, Jo alt i alt en rigtig skøn tur, Vi kommer tilbage til efteråret

En dejlig uge

Skrevet af Dorrit Iversen

Den første uge i december var vi på Porto Santo og boede med en masse golfspillere på Vila Baleria. Et dejligt hotel med sødt personale, fin rengøring og varieret mad. Som ikke golfspillere brugte vi ugen på gåben rundt i området. Der er rigtig gode muligheder for at få pulsen op og se det skønne landskab. Om søndagen var vi inde i byen. Her overværede vi en del af gudstjenesten i den lille lokale kirke med det dejligste børnekor. Kan også anbefale at besøge den lille skomager i byens "gågade". Her sælger den sødeste ældre mand sko og støvler i skind. Rejsen kan bestemt godt sælges til andre end golfspillere! Også selv om det er en fantastik golfbane:-)

Superskøn Miniferie

Skrevet af Ole Thygesen

Er for 3 dage siden hjemvendt fra en mini golf ferie til Porto Santo. Så en annonce i golfblad og blev interesseret i en miniferie på 3 dage. Smuk smuk ø fantastisk godt hotel (Vila Baleria) fantastisk god golfbane, i det hele taget et rigtigt godt koncept. Det er længe siden jeg har oplevet en så god service over det hele, lige fra Guiderne, rengøringen på værelserne , receptionen osv. Det var virkelig en oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen, og denne gang for 1 uge.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.