Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Ø-All Inclusive

  • GRATIS golf
  • GRATIS guidede vandreture
  • GRATIS lån af cykler
  • GRATIS adgang til Thalasso & Spa Center
  • GRATIS tennis
Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Ø-All Inclusive

  • GRATIS golf
  • GRATIS guidede vandreture
  • GRATIS lån af cykler
  • GRATIS adgang til Thalasso & Spa Center
  • GRATIS tennis
Gæsternes

Rejsetips om Porto Santo

En dejlig uge

Skrevet af Dorrit Iversen

Den første uge i december var vi på Porto Santo og boede med en masse golfspillere på Vila Baleria. Et dejligt hotel med sødt personale, fin rengøring og varieret mad. Som ikke golfspillere brugte vi ugen på gåben rundt i området. Der er rigtig gode muligheder for at få pulsen op og se det skønne landskab. Om søndagen var vi inde i byen. Her overværede vi en del af gudstjenesten i den lille lokale kirke med det dejligste børnekor. Kan også anbefale at besøge den lille skomager i byens "gågade". Her sælger den sødeste ældre mand sko og støvler i skind. Rejsen kan bestemt godt sælges til andre end golfspillere! Også selv om det er en fantastik golfbane:-)

Superskøn Miniferie

Skrevet af Ole Thygesen

Er for 3 dage siden hjemvendt fra en mini golf ferie til Porto Santo. Så en annonce i golfblad og blev interesseret i en miniferie på 3 dage. Smuk smuk ø fantastisk godt hotel (Vila Baleria) fantastisk god golfbane, i det hele taget et rigtigt godt koncept. Det er længe siden jeg har oplevet en så god service over det hele, lige fra Guiderne, rengøringen på værelserne , receptionen osv. Det var virkelig en oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen, og denne gang for 1 uge.

Øen Porto Santo

Skrevet af Finn Pedersen

Porto Santo er alt på en gang, frodig og nogle steder gold. Tager man på ørundtur oplever man det meste. Men! Man skal ikke glemme er tur på gåben i byen, som er fyldt med historie, fantastiske huse, man føler sig hensat til en anden tid. Snyd ikke jer selv for en fantastisk, afslappet ferie, eller tag golfkøllerne med og nyd den fantastiske natur rundt banen.

Det er en Ø med lidt blæsende vindforhold, men med mange muligheder

Skrevet af Jorgen Romby

Jo, men kendsgerningen er at der er tale om en Ø med relativ begrænset muligheder såfremt man ikke spiller golf eller cykler på MTB eller citybikes. Når dette er sagt er det i det store og hele en skøn ferie man kan få sig. Min 18-årige datter og jeg har benyttes os af de muligheder der i dette ferieophold, og det blev en super ferie på Hotel Baleria med spa, relaxe- og sport behandling, buffet var rimelig varieret (all inclusive), benyttelse af Mountain Bikes med en del gode cykelstier, skøn strand og gratis vandreture med absolut 24-årige guider (fx Pernille), som gjorde meget for, at gæsterne skulle få en god ferie. Et rejsebureau som ikke "virker" for stort sammenlignet med de store kolosser i branchen. Golf banen sidste 8 huller er en flot udfordring og sejlture er også en af de mange gode oplevelser. MVH Nicoline Romby og Jørgen Romby. PS. Til gengæld er der plads til forbedringer på den digitale side (fx Applikationen og WEB).

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!