Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Bo på Hotel Vila Baleira på Porto Santo og få Ø-All Inclusive med i prisen.

Ø-All Inclusive består af:

  • Gratis lån af cykel & gratis guidede vandreture
  • Gratis golf & gratis tennis
  • Fri adgang til Thalasso & Spa Center én gang dagligt
Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Bo på Hotel Vila Baleira på Porto Santo og få Ø-All Inclusive med i prisen.

Ø-All Inclusive består af:

  • Gratis lån af cykel & gratis guidede vandreture
  • Gratis golf & gratis tennis
  • Fri adgang til Thalasso & Spa Center én gang dagligt
Gæsternes

Rejsetips om Porto Santo

Porto Santo for første gang.

Skrevet af Pia Høier

Vi er lige komet hjem fra Porto Santo hvor vi boede på Hotel Luamar. Et dejligt hotel med et helt fantastisk stort pool område, som altid var rent og pænt. Udsigten ud over havet er helt fantastisk, bare lyden af de høje bølger gav en dejlig ro. Dejligt at snackbaren havde en fint udvalg til frokost, dog manglede der lidt udvalg i deres is. Lige rundt om hjørnet ligger der en rigtig fin restaurant til billige penge. Kan varmt anbefales. Fiskerestauranten nede sydpå er også et besøg værd. Ikke kun restauranten men også udsigten dernede. De kommer og henter en på hotellet og kører retur igen. Et fint system de har på rigtig mange restauranter inde i byen. Morgenmadsbuffen var meget ensformig. Lidt variation ville være godt. At starte dagen med et glas champagne var ren luksus, vi var heldige 2 gange at der var champagneglas, måske skulle de investere i nogle flere. Lidt spildt at der ligger en hel ny åben champagne på køl, når der ingen glas er. De sidste 2 dage blæste det ret meget og det regnede. På vores værelse "hylede" det ind ad vinduerne, og det var svært at sove. Ellers nogle fine værelser med god plads. Rengøring hver dag. Super lækkert. Tag ikke håndklæde med hjemmefra til stranden/poolen. Der er håndklædeservice hvilket er en fantastisk service. Om vi kommer tilbage til denne lille ø, må tiden vise. Tror vi mere til det græske.

Hotel Luamar 16-23/3. -18

Skrevet af Maj-Lis Carn

slidt inventar i lejligheden, ikke muligt at lave kaffe, kedeligt ensformigt morgenmad i restauranten og en dårlig akustik. Tá taxa fra lufthavn til hotel , billigere end bussen. Lej taxa nr. 16 og se øen , chaufføren vidste meget om øen og var god til Engelsk, stor oplevelse. Bådtur, vi var heldige og se Delfiner. Pas på hvis i går i vandet , der er store bølger og det blæser meget. Vi så desværre en del gadehunde og katte, en skam der ikke bliver taget hånd om det, trist dyr ikke er mere værd.

Porto Santo i uge 8 2018

Skrevet af Knud Fuusgaard

Hotel Luamar (lejlighed) ligger naturskønt i strandkanten. Den konstante bølgebrus burde holde os vågen hele natten, - men nej – det føltes som total ro. Vejen har begrænset trafik, som ikke føltes generende. Temperaturen var ikke til så meget soldyrkning/badning, - men var perfekt til naturoplevelser/vandreture. Vi lejede en lille bil hele ugen, hvilket gav os frihed til at besøge øens spændende naturseværdigheder og vandre i vores tempo. Kameraet blev brugt flittigt – og motiver er der nok af! Vi havde en rigtig god uge og anbefaler gerne Porto Santo til naturelskere. Med venlig hilsen Karen-Lis og Knud, Ringkøbing

Porto Santo - en helt særlig ø!

Skrevet af Dorte Lykke Jensen

Vi har netop været på Porto Santo - Hotel Vila Baleira - for anden gang på et årog vender gerne tilbage igen! Denne lille ø er helt speciel med utallige naturoplevelser, en meget venlig befolkning og via Primo Tours er Hotel Vila Baleira en fantastisk base for mange gode oplevelser på et lille område. Vi er ikke golfspillere men går mange ture på øen - strand, bjerge og i byen Vila Baleira hvor man, hvis man vil, kan få et godt indtryk af indbyggerne,deres kultur og historie - især i de stille vintermåneder hersker en dejlig stemning i byen. Vi lejer bil - på en dag kommer man let øen rundt og kan fordybe sig på nogle af de mest fascinerende steder - vores favoritter er Zimbralinho kløften (stejl sti men turen værd!), turen i Serra de Dentro bjergene mod nord med det barske landskab og Pico de Ana Ferreira med trakytprismernemen der er mange skønne steder at se! Hotel Vila Baleira er et godt sted med meget venligt personale, all-inclsive koncept med mad af høj kvalitet, noget for enhver smag - og et sted med plads til alle. Aftenhygge i baren, Thalasso spa og indendørs pool er med til at gøre en ferie på Porto Santo til en unik oplevelse som vi gerne gentager!