Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

NYHED! Tag med på vores ALL INCLUSIVE GOLFTUR

Fra d. 23. - 26. oktober 2018
Kun kr. 2.998,- pr. person

Inkluderer bl.a.:

  • Ophold m/All Inclusive på Hotel Vila Baleira
  • GRATIS golf
  • Indkvartering i standard dobbeltværelse
  • Læs mere her
Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

NYHED! Tag med på vores ALL INCLUSIVE GOLFTUR

Fra d. 23. - 26. oktober 2018
Kun kr. 2.998,- pr. person

Inkluderer bl.a.:

  • Ophold m/All Inclusive på Hotel Vila Baleira
  • GRATIS golf
  • Indkvartering i standard dobbeltværelse
  • Læs mere her
Gæsternes

Rejsetips om Porto Santo

Det er en Ø med lidt blæsende vindforhold, men med mange muligheder

Skrevet af Jorgen Romby

Jo, men kendsgerningen er at der er tale om en Ø med relativ begrænset muligheder såfremt man ikke spiller golf eller cykler på MTB eller citybikes. Når dette er sagt er det i det store og hele en skøn ferie man kan få sig. Min 18-årige datter og jeg har benyttes os af de muligheder der i dette ferieophold, og det blev en super ferie på Hotel Baleria med spa, relaxe- og sport behandling, buffet var rimelig varieret (all inclusive), benyttelse af Mountain Bikes med en del gode cykelstier, skøn strand og gratis vandreture med absolut 24-årige guider (fx Pernille), som gjorde meget for, at gæsterne skulle få en god ferie. Et rejsebureau som ikke "virker" for stort sammenlignet med de store kolosser i branchen. Golf banen sidste 8 huller er en flot udfordring og sejlture er også en af de mange gode oplevelser. MVH Nicoline Romby og Jørgen Romby. PS. Til gengæld er der plads til forbedringer på den digitale side (fx Applikationen og WEB).

Porto Santo for første gang.

Skrevet af Pia Høier

Vi er lige komet hjem fra Porto Santo hvor vi boede på Hotel Luamar. Et dejligt hotel med et helt fantastisk stort pool område, som altid var rent og pænt. Udsigten ud over havet er helt fantastisk, bare lyden af de høje bølger gav en dejlig ro. Dejligt at snackbaren havde en fint udvalg til frokost, dog manglede der lidt udvalg i deres is. Lige rundt om hjørnet ligger der en rigtig fin restaurant til billige penge. Kan varmt anbefales. Fiskerestauranten nede sydpå er også et besøg værd. Ikke kun restauranten men også udsigten dernede. De kommer og henter en på hotellet og kører retur igen. Et fint system de har på rigtig mange restauranter inde i byen. Morgenmadsbuffen var meget ensformig. Lidt variation ville være godt. At starte dagen med et glas champagne var ren luksus, vi var heldige 2 gange at der var champagneglas, måske skulle de investere i nogle flere. Lidt spildt at der ligger en hel ny åben champagne på køl, når der ingen glas er. De sidste 2 dage blæste det ret meget og det regnede. På vores værelse "hylede" det ind ad vinduerne, og det var svært at sove. Ellers nogle fine værelser med god plads. Rengøring hver dag. Super lækkert. Tag ikke håndklæde med hjemmefra til stranden/poolen. Der er håndklædeservice hvilket er en fantastisk service. Om vi kommer tilbage til denne lille ø, må tiden vise. Tror vi mere til det græske.

Hotel Luamar 16-23/3. -18

Skrevet af Maj-Lis Carn

slidt inventar i lejligheden, ikke muligt at lave kaffe, kedeligt ensformigt morgenmad i restauranten og en dårlig akustik. Tá taxa fra lufthavn til hotel , billigere end bussen. Lej taxa nr. 16 og se øen , chaufføren vidste meget om øen og var god til Engelsk, stor oplevelse. Bådtur, vi var heldige og se Delfiner. Pas på hvis i går i vandet , der er store bølger og det blæser meget. Vi så desværre en del gadehunde og katte, en skam der ikke bliver taget hånd om det, trist dyr ikke er mere værd.

Porto Santo i uge 8 2018

Skrevet af Knud Fuusgaard

Hotel Luamar (lejlighed) ligger naturskønt i strandkanten. Den konstante bølgebrus burde holde os vågen hele natten, - men nej – det føltes som total ro. Vejen har begrænset trafik, som ikke føltes generende. Temperaturen var ikke til så meget soldyrkning/badning, - men var perfekt til naturoplevelser/vandreture. Vi lejede en lille bil hele ugen, hvilket gav os frihed til at besøge øens spændende naturseværdigheder og vandre i vores tempo. Kameraet blev brugt flittigt – og motiver er der nok af! Vi havde en rigtig god uge og anbefaler gerne Porto Santo til naturelskere. Med venlig hilsen Karen-Lis og Knud, Ringkøbing