Sommer 2024: Nedtællingen er begyndt! Book-tidlig rabatten på kr. 1.000,- pr. person udløber d. 12/12. Se årets sommerprogram her

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Portugal - Porto Santo

Udflugter på Porto Santo

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Porto Santo. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Bådtur

Rundt om Porto Santo På turen sejler vi ud fra havnen i speedbåd, hvor vi bl.a. sætter kursen mod nogle af de små øer omkring Porto Santo. Hvis vejret er med os, vil der være et lille badestop undervejs, hvor der er god mulighed for at snorkle i det klare vand. I løbet af turen holder vi løbende øjnene åbne efter synet af både delfiner og hvaler, som kommer i området ud for Porto Santo. Bådturens rute planlægges af kaptajnen på dagen, således at udflugten bliver skræddersyet efter forholdene på dagen. OBS! ikke muligt at klæde om på turen.

Jeep Safari

Jeep Safari For at kunne opleve øens helt autentiske sider, tager vi på udflugt i Jeeps, som kan begå sig i øens til tider kuperede terræn. I løbet af turen vil vi stoppe og fortælle nærmere om de fantastiske steder vi kommer forbi, blandt andet i ørkenen Fonte de Areira. Vi vil ligeledes gøre stop ved de unikke og vulkanskabte prismer, som er et naturfænomen der findes ved bjerget Pico de Ana Ferreira. Turen slutter af ved Oasen, som er det mest frodige sted på Porto Santo, hvor der er dyreliv og flotte planter.

Ø-rundtur

Vi tager en tur ind ti den nordlige del af Porto Santo, hvor der vil blive fortalt historier om pirater og andre historier fra Porto Santo. Vi kommer blandt andet forbi panoramaudsigtspunktet og kører gennem de hyggelige dale på østsiden, som er sprængfyldte med historie. Vi gør også et stop på en hyggelig restaurant, hvor vi får et glas sangria inden turen går videre til det miljøbevidste skovrejsningsprojekt.