Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Portugal - Porto Santo

Udflugter på Porto Santo

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Porto Santo. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Smagen af Porto Santo

Tag med dine rejseledere ud og opleve smagen af Porto Santo. Vi starter med at køre ind til centrum af Vila Baleira by. Byen rummer en masse af øens historie, hvilket vi rejseledere vil fortælle mere om imens vi går rundt i de hyggelige gader. På turen udpeger vi blandt andet det kendte Columbus museum, hvor Christoffer Columbus og hans daværende kone har boet i huset ved siden af. Vi slutter byvandringen af på restaurant Baiana, hvor vi bliver præsenteret for 3 forskellige portugisiske vine, som vi både skal smage og høre nærmere om. 

Bådtur

På turen sejler vi ud fra havnen i speedbåd, hvor vi bl.a. sætter kursen mod nogle af de små øer omkring Porto Santo. Hvis vejret er med os, vil der være et lille badestop undervejs, hvor der er god mulighed for at snorkle i det klare vand. I løbet af turen holder vi løbende øjnene åbne efter synet af både delfiner og hvaler, som kommer i området ud for Porto Santo. Bådturens rute planlægges af kaptajnen på dagen, således at udflugten bliver skræddersyet efter forholdene på dagen. OBS! Det er ikke muligt at klæde om på turen.

Jeep Safari

For at kunne opleve øens mest autentiske sider, tager vi på udflugt i jeeps, som kan begå sig i øens til tider kuperede terræn. I løbet af turen vil vi stoppe og fortælle nærmere om de fantastiske steder, vi kommer forbi. Blandt andet i ørkenen, Fonte de Areira. Vi vil ligeledes gøre stop ved de unikke og vulkanskabte prismer, som er et naturfænomen der findes ved bjerget Pico de Ana Ferreira. Turen slutter af ved Oasen, som er det mest frodige sted på Porto Santo, hvor der er dyreliv og flotte planter.

Pico Branco

Tag med ud til det nordligste bjerg på Porto Santo. Her skal vi vandre til toppen af det unikke 450 meter høje bjerg. Heroppe er udsigten utrolig smuk og medrivende. Når du mindst venter det, dukker en frodig bjergside op med Atlanterhavet som udsigt. Vandreturen er ca. 5,8 km land. Husk vand og praktisk fodtøj!

Ø-rundtur

Vi tager en tur ind til den nordlige del af Porto Santo, hvor der vil blive fortalt historier om pirater og andre historier fra Porto Santo. Vi kommer blandt andet forbi panoramaudsigtspunktet og kører gennem de hyggelige dale på østsiden, som er sprængfyldte med historie. Vi gør også et stop på en hyggelig restaurant, hvor vi får et glas sangria inden turen går videre til det miljøbevidste skovrejsningsprojekt.