Rhodos
Masser af strande, hvor du kan nyde ferien. Besøg den hyggelige gamle bydel i Rhodos by

Fakta

  • Rhodos' areal er 1.400 km²
  • Rhodos har 100.000 indbyggere
  • Moderne butikker og hyggelige caféområder
  • Øen er 70 km. lang
  • På landet ses og lever de i et bondesamfund
Rhodos
Masser af strande, hvor du kan nyde ferien. Besøg den hyggelige gamle bydel i Rhodos by

Fakta

  • Rhodos' areal er 1.400 km²
  • Rhodos har 100.000 indbyggere
  • Moderne butikker og hyggelige caféområder
  • Øen er 70 km. lang
  • På landet ses og lever de i et bondesamfund

GRÆKENLAND - RHODOS

REJSELEDER BLOG FRA RHODOS

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på Rhodos.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Jonas
22 år
Anne
21 år
Benedikte
21 år
Niklaes
22 år

Sidste uges vinder af "Den store Rhodos Quiz"

Skrevet af Benedikte 2017-06-28

Vores ugentlige Primo-hygge byder på lidt af hvert, hvilket jeg allerede har beskrevet i et tidlige indlæg. 

Jeg vil berette lidt fra vores tur på restauranten efter vi har guffet delikate mezas, og mærket den hyggelige atmosfære inde på 'Romeo'.

Vi har som en tradition lavet et indslag, hvor vores gæster skal svare på nogle spørgsmål efter dagens rundtur. De bliver bl.a. testet, om de har lyttet godt nok efter - og om de kan gætte udfordrende spørgsmål om os rejseledere. 

Aldrig har vi endnu oplevet at nogen havde alle rigtige, så vi glæder os til den dag, hvor dette sker!

I sidste uge fandt vi vinderne Eva og Oluf som blev utrolig begejstret over deres boblende premie. 

På billedet nedenunder viser de stolt premien frem - og vi siger mange tak for en herlig aften og skønt selskab. 

Eva og Oluf

Team Rhodos - de første uger

Skrevet af Anne 2017-05-23

Team Rhodos

Her på Rhodos har vi netop taget i mod sæsonens andet hold gæster, og sagt farvel og på gensyn til sæsonens allerførste hold. Inden første ankomst har vi rejsledere brugt tid på at lære den skønne ø at kende. Vi har blandt andet været på orienteringsløb i Rhodos by, vi har kørt med forskellige busruter, vi har besøgt vores dejlige hoteller og så har vi været på seværdigheds-roadtrip. Her valgte vi hver en seværdighed på øen, som vi kørte til, og som vi præsenterede for hinanden. Jeg selv valgte Kalithea Springs. Kalithea Springs er et kurbad helt fra antikkens tid, men det nuværende anlæg blev bygget af italienerne i 1929. Efter en grundig renovering genåbnede det flotte anlæg som museum med tilhørende strand i sommeren 2007. Stranden ved Kalithea Springs er lille og fredfyldt, og omgivelserne er rigtig smukke. Vi blev enige om, at Kalithea Springs er et besøg værd. Inden første ankomst fik vi også taget det fine teambillede, som kan findes i alle infomapperne rundt omkring hotellerne. 
Vi glæder os alle til en god sæson på solskinsøen!

...

Skrevet af Mia 2016-09-27

Rhodos - Solgudens Ø

 

Rhodos bliver kaldt for "Solskins øen" eller "Solgudens ø" af den grund, at vi har ca. 300 solskinsdage om året. En anden grund til navnet, er at Rhodos er Solgudens Helios' ø. Der en en myte om, hvordan øen blev Helios', som jeg gerne vil dele med alle jer kære gæster. 

Ifølge legenden er øen Rhodos opstået, da Zeus havde besejret Giganterne og var blevet herre på jorden. Zeus besluttede at dele jorden mellem Olympens guder. Solguden, Helios var ikke tilstede da lodtrækningen fandt sted, og ingen huskede på ham. Da han kom tilbage, klagede han til Zeus over at være blevet glemt. Zeus tilbød at lade lodtrækningen gå om, men Helios sagde at han ville være tilfreds, hvis han blot måtte få det stykke land som først kom til syne, når havet trak sig tilbage. Mens han talte, dukkede en smuk ø op af det blå hav, og øen var dækket med blomster. Helios badede øen i sin stråleglans, og forvandlede den til den smukkeste ø i hele det græske øhav. Helios vækkes hver morgen af den galende hane. Så kører han sammen med sin søster Eos (betyder ’morgenrøden’) hen over himlen i sin prægtige solvogn, indtil han kommer til sit prægtige palads i vest. Om natten sejler han tilbage ad floden Okeanos, der slynger sig rundt om verden. 

Mange af jer har nok også hørt om "Kolossen på Rhodos", som er et af Verdens syv vidundere. Kolossen var en over 30 m. høj bronzestatue af Solguden Helios, som man mener stod ved indsejlingen til Mandraki havnen i Rhodos by, hvor han vogtede over øen. Den blev rejst 304-292 f.Kr. Under et jordskælv ca. 225 f.Kr. brækkede statuen ved knæene. Efter jordskælvet turde befolkningen ikke genbygge Kolossen, da de var bange for, at have fornærmet Helios. 

              

Vi glæder os til at se jer alle, og fortælle jer meget mere om vores skønne græske ø!

Rigtig go' ferie! 

Solskinshilner fra Mia 

...

Skrevet af Emma 2016-09-11

Græsk mad

Noget af det vi guider elsker ved at være på Rhodos er selvfølgelig den fantastiske, græske mad! Det græske køkken er det mest attraktive af alle køkkener blandt danske chartergæster, og det er bestemt ikke uden grund! All inclusive eller ej, så anbefaler vi altid at komme ud og spise lidt ekstra lokalt og få en kulinarisk oplevelse. 

På billederne ses nogle retter, som bare er et "must" når man skal ud at spise hernede.
Selvfølgelig skal man smage den udsøgte græske salat, som består af tomat, agurk, rødløg, grøn peber, oliven og en blok feta. Hvis man herefter runder den af med noget olivenolie, vineddike, salt og peber, så er den præcis som den skal være. Enkel, men utrolig lækker! 

Den ret som nok er en af de mest populære her på Rhodos er den berømte moussaka, som er en slags græsk lasagne, hvor lasagnepladerne er udskiftet med aubergineplader. Bunden består af kartofler, hvor der ovenpå ligger en slags lasagnekødsovs inden auberginepladerne dukker op. Sidst, men ikke midst er der altså et godt lag bechamelsauce oven på, som sætter prikken over I'et. 

Souvlaki betyder direkte oversat "kød på spyd", hvilket også er meget populært hernede, specielt iblandt kødelskere. Man kan få det serveret på mange forskellige måder, men som regel bare meget enkelt med nogle kartofler, pomme frites, grønsager eller andet. Derudover kan man også ofte vælge imellem flere forskellige slags køb, som kylling, gris, ko eller lam. 

Vejret her på Rhodos er jo temmelig varmt omkring halvdelen af året og derfor er der ikke særlig mange lokale der drikker almindelig varm kaffe i sommermånederne, hvilket jo er meget forståeligt! Heldigvis har de fundet en anden måde, at indtage den daglige kafferation på, uden at det får én til at svede mere end man nogle gange gør i forvejen. Det som de kalder "Frappé" er yderst populært hernede og vi guider er helt klart også med på vognen! Frappé laver man altså ved at tage noget nescafé pulver, lidt sukker og cirka 4 cl vand, som man "pisker" i et glas med en Frappé maskine, hvilket altså giver en kaffeskum. Oveni denne kaffeskum kommer der nogle istegninger og noget koldt vand og så har man en yderst lækker iskaffe. 


Vi glæder os til at se Jer her på Rhodos og selvfølgelig også fortælle Jer om andet skønt mad til velkomstmøderne!

Mange solskinshilsner fra

Amalie 
Team Rhodos 

   

  

...

Skrevet af Emma 2016-08-14

Service på Rhodos! 

Her på Rhodos kommer vi selvfølgelig ud på hotellerne hver dag i løbet af Jeres ferie, for at se om I har det godt! Tidspunkterne på hvornår vi er ude på de forskellige hoteller, står i informationsmapperne i receptionsområderet på hotellerne og i disse mapper finder I også alt muligt andet spændende viden.
Hvis der ikke dukker nogle op i receptionsområdet, hvor vi venter, så gider vi selvfølgelig ikke bare at sidde og stirre ud i luften, så derfor går vi altid en tur ude ved poolen, hvor vi er altid klar på en hygge-snak!
Derudover står vi også og tager imod Jer alle i lufthavnen når I kommer herned og er også med til at sende Jer trygt hjem til Danmark igen, når ferien desværre når sin ende. Sidst, men ikke mindst så er der altid minimum en af os guider med på vores udflugter, hvor vi altid bestræber os på at give Jer de bedste oplevelser

                

    

Med venlig hilsen Amalie, Primo Tours 

...

Skrevet af Thomas 2016-07-06

MINI-OL

Vi har nu skudt højsæsonen i gang og vi har det rigtig sjovt her på Rhodos. Da det jo er OL år i år, afholder vi naturligvis et MINI-OL, hvor der er en lille præmie til vinderholdet. Vi afholdte det første MINI-OL i lørdags, og det var rigtig hyggeligt. Vi tager ned på stranden og så hygger vi os og dyster mod hinanden i hold. Der vil være discipliner for enhver smag og alder, og det er smadder sjovt det hele! Vi vil ikke allerede nu røbe, hvilke aktiviteter vi har fundet på - det kan I selv se når I kommer herned.

Men vi vil gerne allerede nu vise to billeder fra i lørdags, hvor søde Agnes og jeg her er i gang med at vinde en af disciplinerne og Christoffer og Nicklas er i gang med en af de andre discipliner! I kan selv gætte hvad de går ud på:

Vi glæder os rigtig meget til at udfordre og dyste mod jer alle sammen hernede til vores MINI-OL, som bliver afholdt i Ixia og Kolymbia her i højsæonen! Og

Mange solskinshilsner fra

Team Rhodos - højsæsonen

Thomas, Lærke, Christoffer, Nikolaj, Amalie, Mia og Nicklas

Når der kommer gotter hjemmefra!

Skrevet af Benedikte 2017-06-14

Når vi rejseledere befinder os langt væk hjemmefra i flere måneder, er der altid noget man går at savner. 

En god gang koldskål, lakridser og faxekondi er nogle af de sager, som vi går at dagdrømmer om hernede i varmen.

En gang i mellem sker der det HELT fantastiske, at nogle gæster har købt for meget slik i lufthavnen - og dette modtager vi med kyshånd!  

I sidste uge fik vi en mail fra nogle gæster, som skulle komme herned til Rhodos, og de spurgte til, hvad vi savnede.

Da de ankom, havde de en hel bunke lakridser og en pakke rugbrød med, og de havde endda forsøgt at få leverpostej og faxekondi med i håndbagagen, som desværre var blevet konfiskeret i security. 

Vi er nu fire glade rejseledere som skal guffe lakridser og rugbrødsmadder !!! 

 

Skrevet af Thomas 2016-10-22

Tak for en fantastisk sæson! 

Vi guider på Rhodos vil gerne lave dette afsluttende blogindlæg til ære for jer, kære gæster. Vi vil gerne sige tusind tak for sæsonen, der er gået. Vi smutter med vores eget fly hjem på mandag og følger dermed vores sidste hold gæster helt til døren. Det er en lidt blandet følelse vi står med, nu hvor vi har været hernede siden starten af maj.

Men vi har haft en fantastisk sæson her på Rhodos og det er kun takket være jer gæster. Vi er her jo på grund af jer, vi har været glade for at have jer med på vores udflugter og rigtig glade for at hyggesnakke med jer på hotellerne. Vi har uden tvivl de bedste gæster, og vi har gjort alt hvad vi kan for at give jer en Rigtig go' ferie!

Nu går de sidste par dage med at lukke alting ned og få styr på det sidste, og der er naturligvis rigelig med tid til at få hyggesnakket med sæsonens sidste gæster. Vi guider nyder det sidste stykke tid, får nydt den sidste sol, spist god græsk mad og får sagt ordentlig farvel til vores skønne ø. Til vinter skal Nikolaj og Mia nyde Danmark, mens I kan finde Thomas på Tenerife og Amalie på Porto Santo, naturligvis også for Primo Tours. 

Endnu en gang - tusind tak! Vi glæder os til at byde jer velkommen på Rhodos igen til næste år. 

Mange varme hilsner fra

 

Mia, Nikolaj (Amalie) og Thomas

(og på vegne af højsæsonholdet; Christoffer, Nicklas og Lærke, samt Amalie som allerede nu er på Porto Santo)

...

Skrevet af Emma 2016-09-23

Farvel Rhodos, Hej Porto Santo

Dette bliver desværre mit sidste blogindlæg på denne side, da jeg på mandag den 26. september flyver med vores skønne gæster hjem til Danmark. Det er dog på grund af den glædelige nyhed, at jeg skal tilbringe noget af vinteren som guide på en af vores fantastiske vinterdestinationer, nemlig Porto Santo. Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve en anden skøn ø, en spændende kultur og endnu flere søde gæster, men det bliver selvfølgelig ikke uden en klump i halsen at rejse hjem til Danmark på mandag.
Det bliver en sorgmodig dag, da jeg jo skal sige farvel til denne dejlige ø, som har været mit hjem siden den 3. maj og ikke mindst skal jeg også sige farvel til de bedste kollegaer. Dog satser jeg stærkt på at, det bliver ét på gensyn!

Men siden jeg nu tager til Danmark den 26. september, så kommer mine kollegaer selvfølgelig til at mangle en ekstra hånd hernede, da sæsonen ikke er slut endnu! Derfor har vores tidligere højsæsonsguide, Christoffer, været så sød at sige ja til at komme herned og hjælpe dem lidt. Det ved jeg, at de er rigtig glade for, for jo flere guider der er hernede, jo bedre service kan de give til Danmarks bedste gæster!


Mange tak for denne gang. Det har været en fornøjelse!

Mange solskinshilsner fra 

Amalie

    

...

Skrevet af Thomas 2016-09-02

Den gamle bydel i Rhodos 

 

Når I rejser på ferie til Rhodos, må I endelig ikke snyde jer selv for et besøg i den gamle bydel i Rhodos by, der er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Den er derfor også med på Unesco's verdensarvsliste.

Rhodos gamle by ligger bag den 4 kilometer lange bymur, der blev bygget af Johanniterne i den sene middelalder. Bag bymuren findes en labyrint af smalle stræder og små torve med pragtfulde bygninger, spisesteder og små butikker.

Det er fantastisk at gå rundt inde i den gamle by, både om aftenen og om dagen, hvilket giver en to vidt forskellige, men begge fantastiske indtryk af byen. Det er som en tidslomme at komme herind, og man er helt fortryllet. 

Højdepunktet i den gamle by er Stormesterens palads, der blev opført i 1300-tallet og i dag gælder som byens vartegn. Fra Stormesterens palads fører Riddergaden ned til det arkæologiske museum. Gaden betegnes som en af de bedst bevarede middelaldergader i Europa. Den tyrkiske bydel er også meget interessant, bl.a. Suleyman den stores Moske, der blev bygget året efter at tyrkerne erobrede Rhodos i 1522.

Her på Rhodos har vi naturligvis også en udflugt, hvor I kan følge med os rejseledere på en aftentur til den gamle bydel, hvor vi vil vise jer rundt, samt naturligvis fortælle jer om den fantastiske historie herinde. Aftenen sluttes af med en græsk velkomstmiddag, lidt underholding og altid højt humør!

Vi glæder os til at se jer, og vise jer den smukke gamle by!

 

Solskinshilsner fra Mia
Team Rhodos 

...

Skrevet af Mia 2016-08-03

Nye initiativer 

Varmegraderne her på Rhodos holder stadig det høje niveau, som de har gjort gennem hele højsæsonen hernede. Men det skal ikke holde os fra at give jer en endnu bedre start på jeres ferie hernede. Vi er fuld af gode ideer, og i øjeblikket har vi et nyt initiativ, for jer som skal bo i Kolymbia.
Det hele går ud på at I kommer ud og ser jeres lokalområde, så I allerede fra start ved hvor de vigtigste ting såsom strand, apotek, supermarkeder og hæveautomat er at finde i jeres ferieby. Vi kunne sagtens have lavet en guidet rundtur rundt i byen, men vi ville prøve noget andet. Så derfor søgte vi til noget alle kender og ynder at deltage i, nemlig banko!

Rundt i området har vi hængt tal op, som du skal rundt at finde ved hjælp af et kort, hvorpå vi har indtegnet ruten, så I kommer forbi de vigtigste ting. Når tallene passeres krydses de af på den bankoplade vi har udleveret til jer. Halvvejs på ruten har vi lavet et lille pitstop, hvor der tilbydes kolde forfriskninger, inden der tages hul på den sidste del af ruten. Når man er tilbage til start vil man have været rundt i området og fået set de vigtigste ting i byen, og hvis man er blandt de heldige med fuldplade eller én række. Så er der præmier til vinderne. Vi har gjort det sjovt for jer at komme ud og se lidt andet end hotellet, og samtidig få rørt sig, og givet jer mulighed for at få en lille præmie med hjem.

Vores gæster i Kolymbia har taget rigtig godt i mod vores nye initiativ, og de synes det er en dejlig anderledes og sjov måde at opleve lokalområdet på. Så vi håber på at I også vil synes det er en hyggelig måde at starte ferien på.

Vi glæder os til at se jer! 

Solskinshilsner fra jeres Primo Tours guider 

...

Skrevet af Mia 2016-06-29

Oplevelser på egen hånd 

 

Når man er på ferie på Rhodos, er der naturligvis ufatteligt mange ting at opleve. Her kan man sagtens bruge flere dage på at udforske den smukke ø, og dens fantastiske oplevelser. Men hvis man aldrig har været på Rhodos før, kan det jo naturligvis være svært at vide, hvad man skal tage ud og opleve, når man så endelig kommer herned. 

Derfor vil vi rejseledere gerne hjælpe jer, med lidt gode fifs til, hvad det er, vi mener, er nogle af de smukkeste steder på øen!

 

Tsambika Beach

Tsambika Beach siges at være en af de flotteste strande på Rhodos, og det kan vi rejseledere skrive under på! Stranden ligger ca. 26 km. syd for Rhodos by, og stranden har fået sit navn efter Jomfruen af Tsambika's kloster, som ligger 340 m. fra stranden. Har man mod på det, kan man klatre op ad 297 trappetring, og så står man på Tsambika bjerget. 

 

Kalithea Springs 

Kalithea Springs er blevet opbygget af Italienerne, da de i 1920'erne have magten her på øen. Man byggede dette kursted, da man fandt nogle helbredende kilder. Folk valfartede her til Kalithea Springs, for at nyde godt af vandet, og der var altså også derfor, at der blev bygget over 50 toiletter på stedet her! I dag er kilderne der desværre ikke mere, men stedet er blevet nyrenoveret. Her bliver holdt utroligt mange bryllupper, da her er fantastisk smukt. Man kan se stedet, hvor kilderne har været, og man kan også nyde en dejlig afkølende dukkert i den hyggelige lille bugt.

 

Kritinia borgen 

Slottet Kritinia, er en venetiansk borg bygget i det 16. århundrede på en bakke omkring 131 meter over landsbyen Kritinia. Herfra finder man en betagende udsigt over Det Ægæiske Hav, øen Chalki og nogle andre øde øer. På grund af sin strategiske beliggenhed, hvor man havde en 360 graders overvågning udsigt over havet, og dermed også pirater og andre fjenders aktiviteter, blev stedet valgt af Johanitridderne til at bygge slottet på. Oprindeligt var slottet opdelt i 3 niveauer, hvor hver af niveuaerne tilhørte en forskellig stormester. 

 

Glasbåd fra Mandraki havnen 

Fra Mandraki havnen inde i Rhodos by kan man finde en glasbådstur på en ca. 45 minutters tid. Her sejler man ud fra havnen, og når man har sejlet lidt, træder man nedenunder i båden, hvor der er glasbund, så man kan se på alle de forskellige fisk! Vi så tusindvis af fisk, og bådens dykker underholdte ved at finde forskellige krabber og andre dyr. Turen her er et hit, specielt hvis man har børn med. 

 

Det var lidt tips fra os rejseledere, til nogle ture på egen hånd. Vi glæder os til at hjælpe jer, med at planlægge helt præcist den tur I ønsker at prøve, på jeres ferie her på Rhodos!

 

Mange solskinshilser
Mia

Eventyrlige Symi!

Skrevet af Jonas 2017-06-07

Hej til jer alle sammen.

Her kommer der en opdatering fra Rhodos. Vi går og har det rigtig dejligt og vi nyder alle jer gæsters selskab! Når vi ikke er i selskab med alle jer, så bruger vi også tiden på at være ude og se mere af øen og hvad der befinder sig rundt om Rhodos. I fredags brugte vi faktisk vores fridag på at tage til skønne Symi, som er en lille ø hvor der bor lige omkring 2500 indbyggere.

En FANTASTISK oplevelse! Noget som I næsten ikke må gå glip af når I besøger os hernede. Der er så eventyrligt og smukt. Når man kommer sejlende ind mod havnen ved Symi, ser man med det samme det flotte landskab og de enormt smukke huse som ligger som trip, trap træsko. Det er en vaske ægte "græsk stemning" man kommer til, når man kommer til Symi. Vi brugte dagen på at studere og vandre rundt i byen og landskabet, så vi ved hvad det indebære når vi sender jer til øen. Vi fandt også et lille tog som kørte os rundt. Det var en god tur, på 40 minutter, hvor man kom lidt mere rundt omkring på øen, hvor man måske ikke lige ville gå hen når man ikke kender øen. Det kostede faktisk ikke mere end 6€ pr. person med det fine lille tog, og man fik en god græsk stemning i toget, da togchauføren satte musik på og hele toget begyndte at klappe med til den klassiske græske Zorba sang.

Det var en lille hilsen herfra Rhodos og Symi. Vi ses forhåbentligt snart, vi er mere end klar til at byde jer alle sammen velkommen til vores hjem, skønne Rhodos!
Mange solskinshilsner - Jonas

Skrevet af Nikolaj 2016-10-16

Efterårsferien er lige om hjørnet!

Så er det ved at være sidst på sæsonen med kun én ankomst tilbage! Vi slutter selvfølgelig af med et brag, hvor skolernes efterårsferie nu starter. Vi melder om udsolgt hertil, og vi glæder os rigtig meget til at tage i mod alle vores sidste gæster, som nok skal få en ferie de vil huske tilbage på! Vi får rigtig mange børn herned, som bare skal ned at plaske i poolen og nyde det gode vejr. Vejret på nuværende tidspunkt byder stadig på høj solskins og ca. en 25 grader, så det er et perfekt tidspunkt at komme herned og nyde sin ferie.

Vi, guider er i fuld gang med forberedelserne til efterårsferien!

På billedet oven over kan I se, hvad det er vi har fundet på til børnene som de får, når de ankommer. Hvad gemmer der i posen?? Det er en hemmelighed, som børnene får at vide. Vi kan afsløre så meget, at det er noget der smager godt. Vi glæder os rigtig meget til at dele disse poser ud til børnene.

Rigtig go' Efterårsferie til jer alle!

Mange solskinshilsner fra

Nikolaj

...

Skrevet af Thomas 2016-09-22

Service!

Vi elsker at komme ud på hotellerne og det er rent faktisk også det vi laver aller mest hernede. Vi kommer naturligvis ud til jer hver dag under jeres ferie, og nogle gange.... ja, så kommer vi ikke bare med os selv og vores Primo Tours skilt, men vi har endda lidt forfriskninger med til jer! Se bare her: 

Hvis vi keder os lidt i kontortiden, så hopper vi ind i det nærmeste supermarked, får fat i en stor, saftig vandmelon og så kommer vi ud og hygger med jer! Nogle gange har vi også et spil uno med. ;-) 

Vi glæder os til at komme rundt på jeres hotel og få snakket med jer, for husk nu at vi er der for jeres skyld!

Vi ses på vores fantastiske ø, og vi glæder os rigtig meget til at vise jer hvad Rhodos har at byde på! 

Mange solskinshilsner

Thomas 

...

Skrevet af Thomas 2016-08-25

En tur i de ikke-turistede egne af Rhodos

Rhodos er smukt! Det er der ingen tvivl om. Og særligt når man bevæger sig sydpå og væk fra de turistede egne, bliver Rhodos bare endnu smukkere. Når I kommer herned og vi holder velkomstmøde for jer, anbefaler vi også helt klart at tage sydpå og køre ind i de bjergrige egne. Her er så inderligt fredeligt og utrolig smukt. I sidste uge lejede jeg en bil på min fridag og begav mig ud på en køretur i de sydligere og centrale egne af øen. Og se lige dette smukke landskab, som jeg fik taget et billede af: 

På dette billede befinder jeg mig inde i den centrale del af Rhodos, hvor man kører på en lille, snoet landevej, og kører igennem et par små lokale landsbyer, hvor alle man kører forbi vinker lige så pænt til en. Dette er det ægte Rhodos og er virkelig en tur værd at køre ned og se. På Rhodos er kystvejen også fantastisk smuk, og jo længere sydpå man kommer, jo mindre trafik er der. Se lige hvilket skøn billede jeg fik af vestkysten nede omkring den antikke by, Kamiros: 


Dette var en fantastisk dag, hvor jeg kom lidt væk fra de turistede egne på den nordlige del af Rhodos. Men bare rolig - den nordlige del er stadig fantastisk og særligt den gamle bydel i Rhodos By er et besøg værd. Men det ved I jo allerede godt! ;-) 

Jeg håber I får lyst til at tage en tur ned på de sydlige og centrale dele af øen og jeg håber I fik lidt inspiration. Når I kommer herned, kan I bare henvende jer til mig eller en af mine kollegaer, så skal vi nok arrangere en skøn køretur i det fantastiske landskab til jer. 

Mange solskinshilsner

Thomas

...

Skrevet af Thomas 2016-07-20

Fuld fart fremad med vores skønne udflugter! 

Vi er i fuld gang med højsæsonen her på Rhodos, og det er super dejligt at have så mange af jer fantastiske gæster nede hos os. Det er ovenikøbet helt fantastisk, at se hvor mange af jer der tilmelder vores udflugter! Vi har de sidste uger haft rift om pladserne på vores udflugter, hvor særligt vores bådtur og vores udflugt "Den Eventyrlige Østkyst" er et hit. Og jo flere vi har med, jo mere kan vi allesammen hygge og få en på opleveren sammen! 

Vores bådtur er en rigtig afslappende tur, hvor vi sejler ned langs østkysten fra Rhodos By. Her gør vi alt i alt 3 skønne badestop, hvor man kan komme ned og få en afkølende dukkert i det krystalklare hav. Det er i den grad også tiltrængt med en dukkert, da temperaturen siger 30-32 grader i øjeblikket. Her er lige et stemningsbillede fra vores skønne bådtur, hvor mange af vores søde gæster er hoppet i det blå, klare hav og hvor vi ser hvilke smukke omgivelser vi sejler i:

 

Derudover er "Den Eventylige Østkyst" også et sikkert hit, hvor vi har vores fantastiske dansktalende lokalguide, Athena med. Athena er lokal her på Rhodos, og kender øen ud og ind. Naturligvis er vi også med på turen! Turen går til et fantastisk olivenpresseri i den traditionelle landsby, Archangelos. Derefter går turen til "Den hvide by", Lindos, som er et "must" når man er på Rhodos. Her gør vi et dejligt 3 timers stop, hvor man kan komme med op på utrolige Lindos Akropolis, som har templet tilære for den gamle gud, Athene Lindia. Der vil også være mulighed for en dejlig frokost på en af de mange skønne tagtereasser i Lindos, eller man kan komme ned og bade på stranden. Det er op til jer! Dagens sidste stop er ved "De 7 Kilder", som er et skønt, frodigt område med 7 drikkebare kilder. Jeg fik naturligvis også taget et billede med vores 44 glade gæster, som var med på turen i lørdags. Vi var alle enige om, at dette er en fantastisk tur, med et fantastisk selskab! 

 Ellers så har vi har det alle sammen rigtig godt her i varmen og vi glæder os rigtig meget til at tage imod jer her på solskinsøen, Rhodos, hvor vi også glæder os til at vise jer Rhodos igennem vores skønne udflugter. 

Mange solskinshilsner

Thomas

...

Skrevet af Thomas 2016-06-16

Få et lille indblik i vores hverdag!

Mange af jer gæster er meget interesseret i, hvad vi går rundt og laver på sådan en almindelig solskinsdag i Primo tours-uniformen. Så her vil jeg beskrive min spændende dag i går, i en hverdag, hvor ikke én dag er ens! 

Vi startede alle ud dejlig tidligt, hvor vi sammen kørte på kontoret for at lave vejr, nyheder og sportsnyheder til informationsmappen på hotellerne. Herefter kørte to af os på træf, hvor jeg altid har vestkysten. På vestkysten har vi to cykler stående, så jeg får min daglige motion når jeg kører rundt på hotellerne. På mit formiddagstræf i går mødte jeg en masse skønne gæster, hvor vi fik en hyggesnak, nogle ville tilmelde sig en af vores fantastiske udflugter, og nogle ville leje bil og motorcykel. Da der ikke var flere gæster i syne i receptionsområdet, hvor jeg altid starter ud, så gik jeg selvfølgelig ud og mødte vores gæster ude ved poolen, hvor jeg også fik en hyggelig feriesnak med jer ved solsengene. Sådan fortsatte jeg hele vestkysten rundt, hvilket altid er ekstremt hyggeligt og det er noget af det bedste ved at være guide!

Efter en god omgang frokost på et af vores hoteller, gik turen hjem til et par timers siesta, inden Nikolaj og jeg skulle på ugens første udflugt; byvandringen. Byvandringen er en fantastisk start på ferien for jer gæster, som vi klart anbefaler jer at tage med på (vi har tidligere lavet et indlæg som omhandler byvandringen lidt mere i detaljer - bare kig længere ned ad siden :-)). Byvandringen sluttede i går ved en 22:30 tiden, efter en helt fantastisk hyggelig aften i selskab med nogle af vores gæster inde i Rhodos by. 

Da Nikolaj og jeg kom hjem sidst på aftenen, var vi begge to naturligt trætte efter en lang, men ENDNU en DEJLIG dag på jobbet. Men vi skulle da lige slutte dagen rigtigt af, med en drink i selskab med Mia og Amalie, som vi ikke havde set hele dagen - her fik vi snakket om dagens bedrifter og hygget.  

Dette var blot min dag i går - men jeg er sikker på at jeg ikke får sådan en dag igen - for ingen dag er ens, og vi nyder hver eneste dag på vores ø - Rhodos. Jeg håber at I fik et lille indblik i vores hverdag. Vi glæder os utrolig meget til at få jer herned og vise jer Rhodos! 

Mange solskinshilsner

Thomas


Primo-hygge – den bedste måde at begynde jeres ferie på.

Skrevet af Benedikte 2017-05-31

Jeg vil fortælle lidt om vores Primo-hygge, som vi synes, er den bedste måde at starte ferien på. 

Kom med på en skøn og hyggelig tur, hvor vi giver en lille introduktion til Rhodos by. Vi tager jer med til Mandraki Havnen, Rhodos Akropolis og den gamle bydel. Vi runder af med en intim middag med græske mezas på menuen i selskab med både gæster og rejseledere. Vi laver et lille festligt indslag i løbet af aftenen, og hvis man er frisk på at bevæge hofterne bliver der spillet op til en gang Sorba. 

I går afholdt vi ugens Primo-hygge sammen med en masse af vores skønne gæster. Luften føltes lun, og vi bevægede os rundt i terrænet mens vores søde dansktalende lokalguide Yannis fortalte historier om johanniternes tid på øen. Vi viste bl.a. gæsterne rundt ved det gamle amfiteater, hvor akostikken tydeligt kan mærkes, når man står på de gamle retorikeres plads. Det er en overvældende oplevelse at stå lige dér i midten, da det summer, som om man har en mikrofon på. Flere af gæsterne var friske nok til at stille sig op og fortælle lidt om dem selv, så de kunne mærke oplevelsen af akostikken på egen krop. 

På billedet ser i det gamle amfiteater, og bagved kan man se resterne af det olympiske stadion, hvor grækerne efter sigende skulle have kæmpet mod hinanden i atletik.

 

Rhodos by amfiteater

...

Skrevet af Thomas 2016-10-06

Byd velkommen til et velkendt ansigt

 

Vi har den sidste uges tid skiftet lidt ud i vores team, da Amalie jo skal en tur til skønne Porto Santo, og gøre klar til sæsonen på de kanter, som starter om en god uges tid. Derfor havde Nikolaj, Mia og jeg brug for lidt forstærkning, så vi kan levere den ekstra service over for jer, og derfor ankom vores højsæsonguide, Christoffer, i mandags til at hjælpe til de sidste 3 uger. Christoffer har et super kendskab til Rhodos, da han var hernede i juni-august. Det betyder at vi igen er på fuld styrke og vi er alle 4 klar til at give jer en fantastisk ferie, på trods af sæsonen snart er omme! 

Selvom vi i dag skriver d. 6. oktober, så er vejret stadig fantastisk med dejlige 25 grader og fuld sol hele dagen. Det kunne ikke være mere fantastisk, nu hvor vejret derhjemme for alvor melder om efterår og temperaturer på de 10 grader. Her er tilpas med folk hernede, så det hverken bliver proppet på hotellerne og byen, eller føles tomt på nogen måde. Oktober er en perfekt måned at rejse til Rhodos og grækerne er stadig lige så gæstfrie, som de altid er. 

Vi melder om fulstændig udsolgt til de to sidste ankomster hhv. på mandag og næste mandag, og vi glæder os til at tage imod sæsonens sidste gæster og give jer alle en Rigtig go' ferie!

Mange solskinshilsner

Thomas

 

 

...

Skrevet af Nikolaj 2016-09-19

Dejligt vejr og temperaturer - selv i efteråret

Så er det vist på tide igen til at få en lille opdatering fra Solgudens ø, Rhodos. Sommeren er så småt ved at forsvinde, og vi begynder at bevæge os længere ind i efteråret. I Danmark betyder, det jo vejret begynder at blive mere gråt og kedeligt, men det er ikke tilfældet på Rhodos. Selvom vi er ovre de varmeste måneder hernede, betyder det ikke at vi får lavere temperaturer eller mindre sol. Nej, hernede får vi stadigvæk temperaturer op ved de 30 grader og stadig rig mulighed for at få en masse sol. Hvilket er en oplagt mulighed for at komme ud og sejle og få badet en masse.

Selvom vi er inde i efteråret, har det altså ikke sat en stopper for vores kære gæster at komme med på bådturen og få badet en masse. På bådturen kommer vi jo forbi tre strande, hvor der er mulighed for at få badet en masse. Vi kommer blandt andet forbi Anthony Quinn bugten, som er en kendt bugt hernede. Og så er vandtemperaturen også dejlig hernede, oppe ved de 25 grader. I vil blandt andet også få serveret en græsk frokost.

Som billedet viser, har vi mange med på vores skønne bådtur og mange der benytter muligheden for at bade. Skal det være dig, der skal ud at bade i det dejlige havvand?

Vi glæder os til at tage jer med på vores dejlige bådtur, og vise jer det klare blåvand og Rhodos fra kystens side af.

Rigtig go' ferie 

Mange solskinshilsner fra Nikolaj

...

Skrevet af Nikolaj 2016-08-18

Fuld fart fremad!

Så er det tid til en lille opdatering igen her fra Solgudens ø, Rhodos! Vi er jo altid til at finde på hotellet, og kommer besøger jer for at se hvordan I har det og om I har en Rigtig go' ferie! Derfor skal vi have et køretøj, som kan transportere os hurtigt og sikkert frem. Vi benytter os af vores trofaste ganger, Peter Pedal:

Peter Pedal hjælper os med at komme ud forbi hotellerne, så vi kan give jer en Rigtig go' ferie! Hvis I skulle ud at gå en formiddagstur, er der en god chance for, at I kan opleve os på cyklen. Vi vinker, smiler og hilser på jer, når I er ude at gå, og Peter Pedal giver også gerne en lille lyd. Det er vores bedste transportsmiddel hernede på Rhodos, som I kan få lov til at opleve når I kommer og besøger os.

Vi er ikke færdige med at give jer gode oplevelser!

Hos os er der altid den bedste service fra start til slut! Når ferien desværre lakker mod sin ende, og man skal se hvornår man bliver hentet af bussen, så er det ikke altid lige nemt at vide, hvad der er af muligheder på den sidste dag. Det har vi den bedste løsning på! Inden afrejsedagen vil I alle sammen få en lille folder på jeres værelse omkring den praktiske information om udtjekning og hvordan det fungerer i lufthavnen. Så er I heller ikke i tvivl om, hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder I har på jeres hotel.Vi glæder os til at tage i mod jer hernede på skønne Rhodos, og vi håber at hilse på jer på jeres gåture!

Rigtig go' ferie!

Mange solskinshilsner fra

Nikolaj

...

Skrevet af Mia 2016-07-12

Byd velkommen til vores nye kollegaer!

 

Her på skønne Rhodos er højsommeren stille og roligt skudt igang. Skolernes sommerferie er begyndt, og endnu flere ferieglade skønne gæster kommer og besøger os her på Solgudens Ø. Temperaturen stiger næsten for hver dag der går, og i øjeblikket ligger den på omkring de 33 grader, hvilket jo er skønt, når det danske sommervejr jo er så ustadigt, som det nu altid er derhjemme. Så hvis I ønsker en skøn ferie med dejligt vejr, skønne strande, dejlig mad og god historie, så synes jeg bare I skal pakke kufferten, og skynde jer ned og besøge os her på Rhodos! Vi garanterer, at vi nok skal gøre vores aller bedste til, at jeres ferie bliver så god som overhovedet muligt :-)

Her i højsommeren har vi fået et fly ekstra herned, hvilket også vil sige vi har fået 3 søde kollegaer ned for at hjælpe os. Det er Nicklas, Lærke og Christoffer, så dem kommer I nok også til at møde, hvis I kommer herned og besøger os :-)

 

På billedet herunder kan I se os alle her i Team Primo Tours på Rhodos

Vi glæder os rigtig meget til at møde jer alle sammen! 


Mange solskinshilsner 


Thomas, Lærke, Christoffer, Nikolaj, Amalie, Mia og Nicklas 

...

Skrevet af Mia 2016-06-12

Solnedgang på Filerimos bjerget 

 

Vi guider var i går aftes på tur til Filerimos bjerget her på Rhodos. Vi havde pakket bilen med lidt at spise, og så drog vi ellers afsted for at se solnedgangen i ca. 267 meters højde. Vi valgte at køre op til bjerget, dog har vi også haft nogle gæster, der har været på friske at tage turen på gåben, så det kan man altså også sagtens!

Vi ankom til Filerimos bjerget lidt over 20:00, og vi fandt os et sted at sidde, hvor vi var omringet af de smukkeste påfugle, alt imens vi nød vores afenmad, mens solen stille og roligt forsvandt mere og mere på himlen. Mens vi sad der, og nød synet kunne vi også holde øje med de forskellige fly, der både landede og lettede, da landingsbanen lå næsten lige nede for. 

 

 

Som I kan se her på billedet, var det både fantastisk smukke påfugle vi var omringet af, men altså også en smuk solnedgang, hvor vi også havde et enestående udsyn til den tyrkiske kyst. 

 

Der er selvfølgelig også lidt historie om Filerimos, og den får I her:

 

Igennem hele sin lange historie har Filerimos altid været et religiøst centrum for befolkningen i området, men samtidigt også en betydningsfuld fæstning. På toppen af bjerget ligger det antikke Ialysos akropolis, hvor man stadig kan se ruiner af det antike Athene tempel. Igennem århundredene blev der også bygget en kristen basilica kirke med baptisterium (bygget døbefond), et munkekloster og så en lille kirke som blev renoveret i 1920erne og stadig er i brug.

Det er også på toppen af Filérimos bjerget man kan se ”Kristi lidelsesvejen”, også kendt som ”Golgotha vejen” eller ”Via Dolorósa”. Det drejer sig om en smuk cypresse allé, som blev skabt i 1920erne. Når man går igennem alléen, kan man på højre hånd se en række små kapeller hvor Kristus lidelser afbilledes i bronzereliefer. For enden af alléen står et stort kors som et symbol på korsfæstelsen. 

 

Vi guider kan hvertfald varmt anbefale alle vores gæster, at tage en tur til Filerimos bjerget!

 

Vi glæder os til at se jer her på skønne Rhodos!

Mange solskinshilsner fra Mia 

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA RHODOS

Belvedere, Rhodos
Ialyssos Bay Hotel
Hotel Service / Træf
Hvad er All-inclusive?
Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA RHODOS

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Adaptor

Spørgsmål:

Hej Jeg har tidligere skrevet til jer med værelser men intet hørt??? Nu er der så kommet et yderligere spørgsmål. Kan man låne adaptor hos jer da min søn vil have sin computer med?? /Rikke


Svar:

Hej igen Rikke, man behøver ikke adaptor her på Rhodos, medmindre man har et stik med jordforbindelse. Solskinshilsner fra Mia, Guide

Værelse på Hotel Lydia Maris

Spørgsmål:

Hej. Vi rejser til Rhodos næste mandag med vores 4 børn og skal bo på Lydia Maris. Vi har fået 2 værelser og har ønsket vores værelser ved siden af hinanden. Jeg har sagt det ved bestilling men vil lige skrive det til jer også eftersom det måske mere er jer der kan hjælpe?? Det er vores 2 store på 16 og 13 der skal bo i det ene værelse, så vil være meget ked af at de kom for langt væk fra vi andre. Og sidste spørgsmål - den bedst tætteste stand til vores hotel hvad hedder den? Hilsen Rikke


Svar:

Hej Rikke, dejligt at høre, at I kommer på ferie på Rhodos. Jeg kan se i jeres booking, at I ønsker værelser ved siden af hinanden, og denne besked har hotellet også fået. Vi skal naturligvis nok også snakke med hotellet, og gøre vores til at det kan lade sig gøre, dog kan vi jo desværre ikke love noget. Den tætteste strand på jeres hotel har ikke som sådan et navn, men den ligger bag ved Hotel Irene Palace, der ikke ligger mere end en 3-5 minutters gang fra jeres hotel. Vi glæder os til at tage imod jer! Solskinshilsner fra Mia, Guide

Stranden ved Hotel Oceanis

Spørgsmål:

Hej Er der gratis ligge stole på stranden tilhørerne Oceanis Rhodos er der en bar på stranden. Mvh Conny Nielsen ses på mandag


Svar:

Hej Conny, Liggestolene på stranden ved Hotel Oceanis er gratis. Der er dog ikke nogen bar på stranden. Vi glæder os til at se jer på mandag! Mvh. Mia, Primo Tours

Strandhåndklæder

Spørgsmål:

Er der mulighed for at låne /leje strandhåndklæder på Oceanis?


Svar:

Hej Sten, nej det er desværre ikke muligt på Oceanis. God dag! Mvh. Mia, Primo Tours

Håndklæde service

Spørgsmål:

Hej. Vi er usikre på om der er mulighed for at leje strandhåndklæder. Hvad er prisen? Hilsen Bente


Svar:

Hej Bente. Hvis du kan oplyse mig om hvilket hotel I skal bo på, kan jeg fortælle dig, om der er mulighed for leje af strandhåndklæder. Vi glæder os til at se jer! Mvh. Mia, Primo Tours

Morgenmad på Kassandra

Spørgsmål:

Kan man købe morgenmad på Kassandra hotel, og ved i ca. hvor meget det koster


Svar:

Hej Benny, Hvis I ønsker morgenmad for hele ugen koster det 5,5 euro pr dag. Hvis I ønsker at købe morgenmad for en dag ad gangen, koster det 6 euro. Solskinshilsner Mia, Primo Tours

Dresscode på Kresten Royal villas & Spa

Spørgsmål:

Der står at der skal bruges lange bukser til aftensmaden. Er det fint med 3/4 bukser?


Svar:

Hej Jesper, De er ret strikse med dresscoden til aftensmaden, så for at være på den sikre side, vil jeg anbefale dig, at tage lange bukser med herned :-) Mvh. Mia, guide

Cykler

Spørgsmål:

Uge 25 - Stavros Melathron - 2 personer. Det ser ud til, at hotellet ligger tæt på Rhodos by, så var det mon muligt at leje cykler på hotellet eller i nærheden, det vil være skønt blot at kunne tage cyklerne ind til byen - og hvad skal de koste? -


Svar:

Hej Tommy, dejligt at I kommer ned og besøger os på skønne Rhodos. Det er nemlig korrekt at hotellet ligger ganske tæt på centrum, ca. 5,5 km. Når I kommer herned, skal vi nok være behjælpelige med at se, om vi ikke kan få skaffet et par cykler til jer. Ca. prisen for en cykel for en dag ligger omkring de 6-8 euro. Solskinshilsner Mia, Primo Tours

Sen udtjekning på Avra Beach

Spørgsmål:

hej ville høre om det er at man kan bliver på sin værels lidt længer den dag man skal hjem igen vi kommer den 30-05 og hjem den 6-6 vi skal jo først med en flyver ved 21 tiden vi har en lille pige


Svar:

Hej Jens, dejligt at høre i kommer ned på ferie. Sen udtjekning er ikke noget jeg kan svare på allerede nu. Det er hotellets reception, man skal spørge ca. 1-2 dage før I skal tjekke ud. Det er mange gange muligt at kunne få værelset længere, dog mod et mindre gebyr. Vi glæder os til at modtage jer! Mvh. Mia, Primo Tours

El scooter

Spørgsmål:

Hej jeg skal til Rhodos den 23 maj, vil lige høre om man kan leje el scooter da jeg er handicappet (ben amp.)og ikke kan gå ret langt, ( har kørestol med) hilsen Joan


Svar:

Hej Joan, dejligt at du kommer herned på ferie. Der er mulighed for at leje elscooter hernede. Kan jeg få dig til at sende en mail til: Primotours.rho@gmail.com med dit bookingnummer og hvilket hotel du skal bo på. Med venlig hilsen Mia, rejseleder

Sengetøjsskift

Spørgsmål:

Jeg har hørt at der kun skiftes sengetøj en gang ugentlig .Er det korrekt . Jeg spørger da jeg skal derned uge 29. Håber at høre fra jer


Svar:

Hej med dig :) Tak for dit spørgsmål. På vores hoteller bliver der skiftet håndklæder flere gange om ugen. Det kan være svært at svare på netop der hvor du skal bo, da jeg ikke kender hotellet som du skal bo på. Håber det var svar nok på dit spørgsmål. Mvh. Primo Tours, Rhodos

Ankomst

Spørgsmål:

Kære Cheila og Tino. Vi glæder os meget til at komme ned til jer. Vi ankommer ca. kl. 22 mandag den 10.8., vil der da være mulighed for at købe mad på hotellet, vi skal bo på Kassandra. Endvidere vil jeg gerne vide om der afgår bus til Rhodos by, da vi gerne vil ind i den gamle by, evt. udflugt med jer. Venligste sommerhilsner Karen Lise


Svar:

Hej Karen Lise. Tak for dit spørgsmål. Køkkenet på jeres hotel Kassandra lukker kl.22 på aftenen for ankomst. Hotellet ligger dog ikke langt fra Ialysos by, hvor der er mulighed for at købe lidt at spise. Der går lokale busser til Rhodos by cirka hver halve time. Vi har udflugt til Rhodos om onsdagen, hvor i kan komme med på byvandring i den nye bydel og den gamle bydel. Kom til vores informationsmøde tirsdag og hør nærmere om dette. Med venlig hilsen Primo Tours guiderne, Rhodos

El-kedel/kaffemaskine på Hotel Lydia Maris

Spørgsmål:

Hej Vi har bestilt en rejse til Hotel lydia, med ankomst d.27.07 om aftenen.Er det muligt at vi kan leje en el,kedel eller kaffemaskine til den uge. Vi ved det er all incl men nyder at lave en kop kaffe i løbet af aftenen og nyde på altanen. Vi glæder os til ferien . Hilsen Jesper og Lene


Svar:

Hej Lene og Jesper. Det er muligt at laane en el kedel. I skal blot henvende jer i receptionen ved ankomst og saa faar i den udleveret her. Vi glaeder os til at se jer. Mvh guiderne fra Primo Tours, Rhodos

Spørgsmål vedr den græske aften i den gamle by

Spørgsmål:

Hejsa. Vi var med jer på den gode tur ind til den gamle by i sidste uge. Og så glemte vi selvfølgelig at spørge hvad de fritterede squash/zucchini-dimser, som vi fik på restauranten, hedder. Vi kunne tilsyneladende ikke finde dem på andre restauranter bagefter. Mvh Pernille


Svar:

Hej Pernille. Ja, de er jo super gode! De hedder "kolokithokeftedes"... Det kan vaere du skal proeve at kokkerere dem selv. Mvh Jesper & Trine

Ankomst

Spørgsmål:

Hej Vi ankommer til Rhodos den 31 august. Vi skal bo på Oceanis Hotel. Da vi bestilte rejsen kontaktede vi primotours for at bestille barneseng. Vil den stå på værelset og være klar når vi ankommer sent om aftenen med en lille dreng der nok er meget træt.. Hvor stor er sandsynligheden for at vi kan få lov til at beholde værelset til om aftenen inden afgang da bettemanden gerne skulle have en eftermiddagslur? Mvh Charlotte


Svar:

Hej Charlotte. Tak for dit spørgsmål. Vil du være venlig at sende os en mail med dit bookingnummer til primotours.rho@gmail.dk - i forhold til dit spørgsmål angående barnesengen. Det er ikke usandsynligt at i kan beholde værelset mod betaling på afrejsedagen. Det er dog kun hotellet som kan besvare dette spørgsmål dagen før hjemrejse, når de ved hvor mange nye gæster der ankommer. Vi glæder os til at se Jer. Med venlig hilsen guiderne på Rhodos

Morgenmad

Spørgsmål:

Vi skal bo på Alea hotel, som er uden morgenmad. Kan man købe sig til morgenmad på hotellet eller hvor fås der morgenmad i nærheden? Jeg vil gerne kunne spise morgenmaden her så det skal ikke være et sted, hvor jeg kan købe ind til morgenmad.


Svar:

Hej og mange tak for dit spørgsmål. Det er muligt at købe Morgenmad på Alea Hotel. De har lidt forskelligt på menuen men, de er kendt for deres english breakfast. Med venlig hilsen Primo Tours guiderne, Rhodos. Med venlig hilsen Primo Tours guiderne, Rhodos.

Billeje

Spørgsmål:

Hej guider. Er det muligt at leje bil igennem Primotours?


Svar:

Hej Jens. Selvfølgelig er det muligt at leje bil her på Rhodos :) Vi har flere forskellige typer af biler, så der kan være plads til hele familien. For at leje bilen hernede, skal du blot kontakte en af os guider og vi vil derefter klare bestillingen:) Håber det var svar på dit spørgsmål og så glæder vi os til at få besøg af dig på Rhodos. Mvh. Tino Primo Tours, Rhodos

Myg

Spørgsmål:

Hejsa. Synes jeg kan læse/fornemme at der er mange myg på Rhodos. Er det korrekt ? Hvordan er det med myg ved Relax Hotel, Kolimbia . Min datter er nemlig slem til at få mange og kan få allergiske reaktioner


Svar:

Hej Dorit, der er mange myg på Rhodos. Der er også mange myg ved Relax hotel i Kolymbia, dog hvis man holder dørene lukket på værelset, plejer det ikke at være et stort problem. Man kan også købe både myggelys og mygge"gift" man kan sætte i stikkontakten på værelset, så man ikke får problemer med dem. Hvis du har andre spørgsmål, er du mere end velkomne til at kontakte os igen. Vi glæder os til at se jer! Mvh. Mia, Primo Tours

4 hjulet knallert

Spørgsmål:

Hej med jer, Kan man fra Irene Palace leje såen noen 4 hjulede ting man kan suse lidt rundt på i nærheden- og hvad koster de ca - vi er 5 personer i uge 27 ?


Svar:

Hej med jer :) Fra Irene Palace er der ikke langt til vores scooterudlejer, som også har ATV'ere. For at leje disse kan I kontakte os guider og så hjælper vi gerne med at få arrangeret det praktiske inden I kan komme ud og få vind i ansigtet :) Priserne ligger på omkring 30-40 euro for 1 dag pr. ATV'er. Vi gør opmærksom på at priserne kan variere i løbet af sæsonen. Håber at det var svar på jeres spørgsmål :) Mvh. Primo Tours, Rhodos

Billeje kontra Bådeture

Spørgsmål:

1. Hvilke dage i ugen er bådturen til Marmaris 2. Hvilken dag i ugen sejles den alm. bådtur Dette er på baggrund af vi ikke ønsker og leje bil samme dage som vi er på bådtur


Svar:

Hej :) 1. Båden til Marmaris sejler næsten dagligt. Dette kan dog variere fra måned til måned. Men for at komme med denne, skal I bare henvende jer til os guider på Rhodos. 2. Vi har en eksklusiv bådtur om torsdagen her på Rhodos. Denne er kun for os og inkluderer frokost om bord på båden :) Vi glæder os til at se jer :) Mvh. Primo Tours Rhodos

Strand

Spørgsmål:

Vi har booket på Kresten hotel d 17.8. Mit spørgsmål går på, hvordan er stranden, Er der mange liggestolen og er der mange sten ivandet ? Vi ser frem til ferien Hilsen Lene


Svar:

Hej Lene. Tak for dit spørgsmål. Stranden ved jeres hotel er ikke særligt stor, så det er begrænset hvor mange liggestole der er. Der plejer dog at være nok til alle som gerne vil bruge den. Der er sten på stranden. Tæt på jeres hotel ligger der mange smukke strande og bugter. En af de fineste sandstrande på øen hedder Tsambika Beach og ligger længere nede af østkysten. Kom på informationsmødet tirsdag og få yderligere information om dette. Med venlig hilsen Primo Tours guiderne, Rhodos.

Fødevare allergi

Spørgsmål:

Hvordan er mulighederne på hotel Irene omkring glutenfri og laktosefri kost? Håber at jeg kan få noget information, da det er første tur til Rhodos


Svar:

Hej :) På Irene Palace er det muligt at informere køkkenet om glutenallergi og laktoseintolerans. Når I kommer ned vil vi gerne hjælpe til i denne proces :) Vi glæder os til at se jer :) Mvh. Primo Tours Rhodos

Taxa priser

Spørgsmål:

Hej søde guider :) Vi kommer og besøger jer i uge 35, og vi glæder os! Vi var på galini på kreta sidste år og havde desværre en rigtig øv episode med transfer så vi har besluttet at tage en taxa i år fra lufthavn til hotellet ???????? Vi skal bo på Memphis, og tænkte om i kunne være behjælpelige med hvad pris vi skal forvente/ prutte os frem til for turen ? ;-) Vi påtænker at tage en dag i vandland og en dag til Rhodos by, vi har vores datter med på 1.5. Er der andet der er noget værd for både voksen og børn? Vi har snakket om akvariet i Rhodos men har ikke kunne finde særlig meget info omkring det.. Er det noget ved ? Som sagt så glæder vi os! Planen var galini igen i år, men i sidste øjeblik ombestemte vi os så vi glæder os til en ny græsk ø, og nye omgivelser ;-) Her i dk har vi ca 30 grader de her dage og folk er stadig lidt kuk kuk ovenpå valget men ellers er det vist som det plejer :) God arbejdslyst :) Mvh Anne


Svar:

Hej Anne, tak for dine spoergsmaal. En taxa fra Lufthavnen til Memphis i Kolymbia koster ca 40 euro. Det er rigtigt at vi i Rhodos by har et akvarium, det er ikke saa stort men et kig vaerd isaer for de mindste ;) Udover vandlandet har vi her paa Rhodos ogsaa en sommerfugledal og en strudsefarm/mini zoo, som jeres datter maaske ville synes var hyggelig. Her har man mulighed for at komme helt taet paa dyrene. Vi ser frem til at i kommer ned og besoeger os her paa Rhodos. :) Mvh Primo Tours Guiderne paa Rhodos

Snorkel

Spørgsmål:

Hej vi er 6 voksne som godt kunne tænke os at prøve at snorkel . Det er ikke noget vi har prøvet før, men er der muligheder for at lære/prøve det nogle steder. Vi skal bo i Kolympia i uge 27.


Svar:

Hej med jer :) Tak for jeres spørgsmål. Her på Rhodos er der god mulighed for at komme ud og snorkle. Hvis I har lyst til at komme med på vores bådtur, er der badestop hvor man vil kunne snorkle med eget udstyr. Dette er dog uden instruktør. Derudover skal vi nok kunne finde på andre aktiviteter til jer også hvis I skulle have brug for det :) Vi glæder os til at se jer i uge 27 :) Mvh. Primo Tours Rhodos

Hvor varmt er der?

Spørgsmål:

Hej, har bestilt en rejse hos jer til Kolymbia, Rhodos i uge 27, hvordan er vejret normalt der ???


Svar:

Hej :) Tak for dit spørgsmål her på "spørg din guide". I uge 27 går vi ind i Juli måned og det er her de 2 varmeste måneder på Rhodos starter. Temperaturen om dagen kommer op på de 30-31 grader og vi vil have en nattetemperatur på omkring 20-22 grader. Jeg håber det var svar nok på dit spørgsmål. Vi glæder os til at se jer i uge 27 :) Mvh. Tino, Primo Tours

Forslag til udflugter på egen hånd

Spørgsmål:

Kære Guider Vi er en familie på 2 voksne og 6 børn ( alder fra 8-16 år ) har booket ferie på lydia Maris på Rhodos fra 22/6 -30/7 . Vi går nu med tankerne om en aktivitet el to i løbet af ugens løb på Rhodos hvor alle kan deltage uden det koster en bondegård og alle vil med . Evt sejltur el andet ! Vi er åbne for forslag , enten på egen hånd el med primo tours . Hvad tænker i af forslag ? Mvh Anette Viuff


Svar:

Hej Anette Mange tak for dit spørgsmål :) Vi har hver uge forskellige udflugter med Primo Tours som man kan tilmelde sig. Det er både ture til historiske steder på Rhodos og derudover har vi også bådudflugter på programmet. Inden jeres ankomst til Rhodos vil vi ringe til jer og høre om I er klar til jeres ferie. Der vil du have muligheden for at høre nærmere om hvad I kunne tænke jer at lave. Derefter vil vi gøre vores bedste for at I kommer ud og oplever det I gerne vil i ugens løb. Håber det var svar på dit spørgsmål og så glæder vi os til at se jer her på Rhodos om 1 lille måned :) Mvh Tino, Primo Tours

Lejlighed med havudsigt

Spørgsmål:

Vi skal bo på hotel Kassandra/Ialyssos i uge 42 og vil gerne sikre os, at vi får en balkon med havudsigt eller i det mindste en balkon, som ikke vender ud til trafik eller anden støj. Vi kunne også godt tænke os at vide, om der er kaffemaskine i lejligheden. Mon butikkerne er åbne, når i ankommer ved 21-tiden. Med venlig hilsen Jens Morten Lyngsø


Svar:

Hej Jens. Vi skal nok gøre vores bedste for at fa den lejlighed som i ønsker. I lejlighederne er der en vandkedel og angående butikternes åbningstider så plejer de at være åbne men, på grund af at det er lavsæsonen kan jeg ikke garantere det. Mvh Jesper, Primo Tours

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.