Rhodos
Masser af strande, hvor du kan nyde ferien. Besøg den hyggelige gamle bydel i Rhodos by

Fakta

  • Rhodos' areal er 1.400 km²
  • Rhodos har 100.000 indbyggere
  • Moderne butikker og hyggelige caféområder
  • Øen er 70 km. lang
  • På landet ses og lever de i et bondesamfund
Rhodos
Masser af strande, hvor du kan nyde ferien. Besøg den hyggelige gamle bydel i Rhodos by

Fakta

  • Rhodos' areal er 1.400 km²
  • Rhodos har 100.000 indbyggere
  • Moderne butikker og hyggelige caféområder
  • Øen er 70 km. lang
  • På landet ses og lever de i et bondesamfund
Gæsternes

Rejsetips om Rhodos

Dårlig service, pænt hotel

Skrevet af Tina Rejnholdt Madsen.

Er landet i Danmark igen efter en dejlig ferie på Rhodos18.09 til 25.09.2017, men det skal siges at service på hotellet ikke eksisterede. Man havde en følelse af, at man var til besvær ligeså snart personalet så all inklusiv armbåndet. I restauranten på hotellet kunne vi ikke sidde sammen som en famile, da vi mødte op første aften. Istedet for at rykke en par borde sammen begyndte personalet at skændes indbyrde og vi fik også lige et par skældsord med på vejen. Så står man der 6 voksne og 3 små børn og må spise på skift. Det skal dog siges at maden var ganske udemærket og at poolbarens personale var søde, smilene og imødekommende overfor alle, store som små. Jeg vil ikke anbefale all inklusiv til andre, da personalet i baren havde en tendens til at betjene alle der ikke havde armbånd på først og først komme med din bestilling efter kl. 21.30, der slutter all inklusiv på hotellet Og gratis internet er kun i lobbyen. Til primo tours rejseledere er der kun ros, de gjorde et fantastisk stykke arbejde, super service ???? Vi rejser gerne med primo tours igen,bare ikke til Kresten palace..

Pragtfuldt

Skrevet af Louise

For mig er det klare vand i havet det skønneste, jeg kommer helt sikkert igen , og den kolde sommer 2017 i Danmark gør det endnu dejligere at komme ned til 30 graders varme,

Super service fra Primo Tours Rejseledere

Skrevet af Maj-Britt Abrahamsen

Hjemme igen efter en varm ferie 30-35c fra den 11.9-18.9.17 Rigtig dejligt hotel med en god morgenmadsbuffet. Fri kaffe, øl ,vin og lokal spiritus. Som hver gang blev serveret hurtigt i pool baren. Lidt lang ventetid i baren om aftenen.(vi havde mini all incl) Spiste på lokale rest. om aftenen, man booker en shuttle bus til 12 euro t/r for to til Rhodos by, i receptionen. Jeg gled i børnepoolen, den var afsindig glat. Slog ryggen og hamrede hovedet i pool kanten. Oplevede en meget fin service fra guiderne, der straks lavede en rejseleder erklæring, hvis jeg skulle få brug for det. alt i alt en god oplevelse.

Stille nydelse

Skrevet af Hanne Aaberg

Trænger du til en stille ferie med fantastisk god og varieret mad med tilhørende drikkevarer, kan jeg varmt anbefale Relax Hotel i Kolymbia. Lille familiedrevet hotel med god stemning og god service. Kort afstand til 2 strande, hvor der kan lejes liggestole og parasol og kort afstand til bycentrum med nogle turistbutikker, spisesteder (som vi ikke havde brug for p.g.a. det store udvalg på hotellet). Lokalbussen holder lige udenfor hotellet, så det er også let at tage på udflugt til f.eks. Rhodos Old City og Lindos. Tro dog ikke at I bor i Faleraki, da Kolymbia ligger ca. midt i mellem Rhodos og Lindos.