Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Rhodos

Masser af strande, hvor du kan nyde ferien. Besøg den hyggelige gamle bydel i Rhodos by

Rhodos byder på hele 300 årlige solskinsdage, hvorfor øen også kaldes Solgudens Ø.
  • Rhodos' areal er 1.400 km² og har 100.000 indbyggere
  • Øen er 70 km. lang med moderne butikker og hyggelige caféområder
  • På landet ses og lever de i et bondesamfund
Luk Vindue
Billede 1 af 49

Info om Rhodos

Denne klassiske charterdestination ligger ca. 500 km sydøst for Piræus på det græske fastland, men kun 20km fra Tyrkiets kyst, og kaldes også "Solens Ø" eller "Solgudens Ø". Tilnavnene skyldes henholdsvis, at solen i gennemsnit skinner 300 dage om året, og at solguden Helios, ifølge mytologien, fik Rhodos foræret af overguden Zeus.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Rhodos

Antal bedømmelser i alt: 61
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  16   >  

Kundeservice ud over alle grænser!

Skrevet af Carsten Ramsing

Hvor er jeg glad for, det er sådan et professionelt selskab vi entrerer med. Først fik vi flyttet vores rejse til Kresten Palace på Rhodos et år, pga. Corona, uden dikkedarer! Dernæst ønskede vi 14 dage i stedet for en uge. Derfor kontaktede vi igen kontoret i Ringkøbing, om det var muligt. Deres medarbejder i kundeservice, Tina Lervad Andersen sørgede for, vi fik som ønsket. Vi er dybt taknemmelige for dette! Kun rosende ord herfra! Fantastiske medarbejdere er guld værd.

Fedt at vi fik hotellet igen

Skrevet af Carsten Ramsing

Så lykkedes det alligevel. Vi var hamrende træt af, at Kresten Palace måske var på vej ud af programmet hos Primo Tours. Der gik for lang tid, inden det kom igen, så vi bookede en tur til Kreta i stedet for. Kreta er også utrolig dejlig som ferieø, men Rhodos er lige en tand mere grøn og frodig, og så virker det for os, lige nok så roligt der. Nu kom Kresten Palace så igen, og det lykkedes for os af få rejsen ændret. Tak for det Linea ved Primo Tours. Nu glæder vi os så bare til at komme tilbage for fjerde gang. Det er næsten som at komme hjem. Man kender det hele, og skal ikke bruge oceaner af tid på at finde alting.

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Skrevet af Stine & Mikael

Vi er et blindt par og vil rigtig gerne takke personalet for altid at være behjælpelige og venlige til at hjælpe os, blandt andet ved at finde buffetten. Kærlig hilsen Stine & Mikael

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Skrevet af Verner og Karen

Tak for en dejlig ferie med afslapning og dejlig mad. Det er anden gang vi er her, var her for 2 år siden.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  
GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her