Rhodos

Masser af strande, hvor du kan nyde ferien. Besøg den hyggelige gamle bydel i Rhodos by

Rhodos byder på hele 300 årlige solskinsdage, hvorfor øen også kaldes Solgudens Ø.
  • Rhodos' areal er 1.400 km² og har 100.000 indbyggere
  • Øen er 70 km. lang med moderne butikker og hyggelige caféområder
  • På landet ses og lever de i et bondesamfund
Luk Vindue
Billede 1 af 49

Info om Rhodos

Denne klassiske charterdestination ligger ca. 500 km sydøst for Piræus på det græske fastland, men kun 20km fra Tyrkiets kyst, og kaldes også "Solens Ø" eller "Solgudens Ø". Tilnavnene skyldes henholdsvis, at solen i gennemsnit skinner 300 dage om året, og at solguden Helios, ifølge mytologien, fik Rhodos foræret af overguden Zeus.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Rhodos

Antal bedømmelser i alt: 56
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  14   >  

Afslappet familieferie

Skrevet af Martin Mose

Vi har været en uge på Relax hotel og til afslapning og en hygge aftentur i byen er det en fin placering, kort afstand til strand. Vi er ikke imponeret over deres mad, der er ikke meget variation så frokost og aftensmad er tit det samme i flere dage i træk. Fin service og rengøring på hotellet

Synd man ikke kan givefrie en halv stjerne!

Skrevet af John Ernst Lundgren

Har været på Oceanis i to uger her i August/ September 2019. Hotellet er et godt hotel. Nogle steder lidt slidt, men det der gælder er det i top. Personale er bare alle venlige og klar til at hjælpe, hvis der er noget. Maden er for sig selv - efter to uger var der fire retter, jeg syntes havde været lidt la la, og jeg går op i min mad. Resten af maden var super og deres pizzaglem Italien!. Underholdning hver aften, der dækker alle, var i top og animationsteam fik folk med. Guiderne på Rhodos er på, og det dem fra Ålborg over Århus til Billund. Er et hotel jeg kun kan anbefale.

Dejligt hotel

Skrevet af Betina Gram

Vi er lige vendt hjem efter en ferie på dette hotel. Der er en superlækker pool og masser af solstole, sådan at man kan finde en solstol uanset hvad tidspunkt man kommer på. Vi havde Mini all inklusive med morgenmad og drikkevarer til kl 22. Og is til børnene hver dag mellem kl 15-17. Det er et super godt concept og det har sparet os for mange udgifter at vi ikke skulle tænke på drikkevarer i løbet af dagen. Morgenbuffeten er meget stor og der er noget for enhver smag. Vores frokost indtog vi de fleste dage ved poolområdet hvor personalet var meget smilende og venligt. Eneste minus ved hotellet er beliggenheden da man ikke kan nå byerne i gåafstand, så man er tvunget til at skulle med taxa, bus eller den shuttletransport der kørte til Rhodos by hver dag fra hotellet og tilbage igen. Man skal derfor påregne ekstraudgifter til transport, hvis man gerne vil ud og spise om aftenen. Der er dog mulighed for at spise på hotellet også og man kan både bestille fra en a la carte menu til værelset eller i bar eller man kan købe sig til et måltid i hotellets restaurant. Alt i alt en dejlig oplevelse og det er bestemt ikke udelukket at vi kommer til at besøge hotellet igen engang.

Dejligt

Skrevet af Troels Egtved

Dejligt hotel med imødekommende og behjælpeligt personale. Værelserne bliver løbende og i etaper opgraderede og moderniseret. Pool og poolområdet er hjertet af hotellet og virkelig lækkert. Buffet-restaurant er stort og rummeligt, man kan nyde en meget varieret menu f.eks 3 slags kartofler, pasta, salatbar og 3-4 slags kød, muzaka,osv samt pizza, fantastisk!!! Tema-aftener m italiensk, mexicansk, græsk, japansk osv. ALT dirigeres af chefen, Spyros. Han har overblikket og roen til at sørge for at gæsten kan nyde den dejlige mad. Værelser m havudsigt ligger ud mod poolen og kystvejen, der kan forekomme en smule støj herfra

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  
Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.