Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Rhodos

Masser af strande og historiske seværdigheder

Info om Rhodos

Denne klassiske charterdestination ligger ca. 500 km sydøst for Piræus på det græske fastland, men kun 20km fra Tyrkiets kyst, og kaldes også "Solens Ø" eller "Solgudens Ø". Tilnavnene skyldes henholdsvis, at solen i gennemsnit skinner 300 dage om året, og at solguden Helios, ifølge mytologien, fik Rhodos foræret af overguden Zeus.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Rhodos:

Oceanis Hotel
m/All Inclusive

Se hotellet her

Grækenland - Rhodos

Udflugter på Rhodos

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Rhodos. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Lindos By Night

På denne tur får du mulighed for at se den måske mest berømte by på Rhodos, nemlig den hvide by Lindos. Turen er en hyggelig aftentur, hvor der er rig mulighed for at udforske Lindos på egen hånd. Du kan gå en tur i de snoede gader, mærke pulsen falde på en af de mange små cafeer eller tage turen op til toppen af byen, til det imponerende Lindos Akropolis, hvorfra der er den skønneste udsigt. Som aftenen skrider frem, vil du mærke hvordan det tynder ud blandt folk, og en uspoleret ro falder over byen, mens dag bliver til aften.

Middelhavs Bådtur

Tag med ud og oplev Rhodos på en anden måde end du normalt ville gøre, nemlig fra havets overflade. Dagen byder på badestop ved fire af Rhodos’ absolut flotteste strande omringet af det turkisblå vand, som man bare skal opleve, når man holder ferie på Rhodos. Vi starter med at sejle ned langs østkysten, hvor første stop vil være ved Anthony Quinn Bay, som er en af de smukkeste bugte på Rhodos. Efter dette stop sejler vi videre mod Tsambika stranden, der er kåret som den bedste sandstrand på hele Rhodos. Det er også her der vil være mulighed for at få lidt i maven. Vi vil få serveret noget lækkert græsk mad, bestående af forskellige specialiteter. Efter vores stop ved Tsambika, går turen videre til Afandou stranden, som er en af de længste strande på Rhodos. Dette stop giver mulighed for at svømme ind mod kysten til de små klippegrotter. På det sidste stop skal vi selvfølgelig også forbi Kallithea Springs, som specielt er kendt for de smukke klipper, som giver gode muligheder for at komme ud at snorkle og opleve livet under havoverfladen. Der vil under hele turen være god mulighed for afslapning, badning og hygge på båden. Har du dit eget snorkeludstyr med på ferien, anbefaler vi at du tager det med på turen. OBS: det er en forholdsvis stor båd med plads til omkring 200 mennesker, som vi sejler med, hvorfor båden altså ikke lægger til inde ved de enkelte strande. Vi lægger derimod anker ude i vandet, hvorfra man kan hoppe i det krystalklare vand direkte fra båden.

Byvandring med græsk middag

Kom med på en historisk byvandring igennem Rhodos by, hvor vi kommer forbi nogle af byens smukkeste og mest spændende steder - her vil du desuden få en masse god viden og historier om de forskellige steder. Vi starter turen ved byens nye havn, Mandraki Havnen, og tager derefter op og besøger Rhodos’ Akropolis (Apollon templet) og det antikke stadion, inden vi bevæger os ned mod den gamle bydel. Den gamle bydel i Rhodos er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Byen blev bygget af Johanniterne i den sene middelalder og har en længere historie, da den både har været besat af Tyrkerne, Italienerne og Johanniterne, og dette kan tydeligt ses og mærkes i den dejlige by. Den gamle bydel er en imponerende by med masser af hyggelige torve og butikker, samt en masse historiske monumenter, så du skal naturligvis huske at få kameraet med. Vi gør flere stop undervejs inde i den gamle bydel, så du har tid til at få alle de skønne oplevelser helt ind under huden. Aftenens sidste stop bliver på den græske taverna, Restaurant Romeo, hvor vi skal nyde en dejlig græsk middag under åben himmel. OBS: Denne udflugt er uden transport tilbage til hotellet efter aftenens arrangement.