Rhodos

Masser af strande og historiske seværdigheder

Info om Rhodos

Denne klassiske charterdestination ligger ca. 500 km sydøst for Piræus på det græske fastland, men kun 20km fra Tyrkiets kyst, og kaldes også "Solens Ø" eller "Solgudens Ø". Tilnavnene skyldes henholdsvis, at solen i gennemsnit skinner 300 dage om året, og at solguden Helios, ifølge mytologien, fik Rhodos foræret af overguden Zeus.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Rhodos:

Oceanis Hotel
m/All Inclusive

Se hotellet her

Grækenland - Rhodos

Udflugter på Rhodos

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Rhodos. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Vinsmagning

Tag med på en smagsfyldt oplevelse rundt på to af de lokale vingårde her på Rhodos. Her er der rig mulighed for at smage på nogle af de lokalproduceret vine, samt andre produkter som honning, suma og olivenolie. Her kommer vi også komme helt tæt på de flotte vinmarker og hører om hvordan de producerer den lækre vin.Udflugten er hele dagen og der vil også være et frokoststop på turen.  Frokost er ikke inkluderet i prisen

Rhodos Natur

Tag med på tur når vi drager på opdagelse i Rhodos smukke naturlige omgivelser. Rhodos er kendt for dets smukke natur med de fascinerende bjergområder, flotte parker og grønne områder. På denne tur får du muligheden for at opleve nogle af Rhodos mest populære naturomgivelser. Vi starter turen med opsamling fra hotellerne og kører derefter til turens første stop nemlig Filerimos bjerget. På dette stop kan man gå turen af en lang sti under cyprestræerne ud til det kæmpe kors. Herude har du en fantastisk udsigt over Rhodos. Det specielle her er de fritgående påfugle der er at finde på toppen. Har man lyst kan man tage turen op til det unikke gamle kloster som ligger på Filerimos Bjerget. Andet stop på turen er ved den populære sommerfugledal. Her oplever man den smukke frodige park, hvor man går langs den flotte sti og de små vandhuller. Har man et godt øje kan man måske spotte alle sommerfuglene kamufleret på træer og klipper. Efterfølgende vil der være stop ved en lokal restaurant helt ned til vandet. Her vil vi få serveret et lækkert måltid i smukke omgivelser inden turen går videre til dagens sidste stop; nemlig de 7 kilder. De 7 kilder er kendt for dens 150 m lange tunnel man kan gå igennem samt det smukke naturområde med den flotte sø der føres til et vandfald og selvfølgelig de små vandudspring fra klippen. Denne tur har noget for alle aldre og er en perfekt måde at komme ud og opleve hvad smukke Rhodos har at byde på. OBS: Denne tur er ikke for gangbesværet Valgfrit: Indgangen til sommerfugledalen er 6€ pr person og indgangen til klosteret ved Filerimos er 6€ pr person. Frokosten er inkluderet.

Lindos By Night

På denne tur får du muligheden for at se den måske mest berømte by på Rhodos, nemlig den hvide by Lindos. Turen er en hyggelig aftentur, hvor der er rig mulighed for at udforske Lindos på egen hånd. Du kan gå en tur i de snoede gader, mærke pulsen falde på en af de mange små cafeer eller tage turen op til toppen af byen, til det imponerende Lindos Akropolis, hvorfra der er den skønneste udsigt. Som aftenen skrider frem, vil du mærke hvordan det tynder ud blandt folk, og en uspoleret ro falder over byen, mens dag bliver til aften. *Vi gør opmærksomme på at mad og drikke ikke er inkluderet. ** Vælger man at tage turen til Lindos Akropolis er der fri entré for folk under 25 år, så frem de kan vise id. Prisen for indgang er 12€ pr person og halv pris for folk over 65 år som kan fremvise id.

Middelhavs Bådtur

Tag med ud og oplev Rhodos på en anden måde end du normalt ville gøre, nemlig fra havets overflade. Dagen byder på badestop ved fire af Rhodos’ absolut flotteste strande omringet af det turkisblå vand, som man bare skal opleve, når man holder ferie på Rhodos. Vi starter med at sejle ned langs østkysten, hvor første stop vil være ved Anthony Quinn Bay, som er en af de smukkeste bugte på Rhodos. Efter dette stop sejler vi videre mod Tsambika stranden, der er kåret som den bedste sandstrand på hele Rhodos. Det er også her der vil være mulighed for at få lidt i maven. Vi vil få serveret noget lækkert græsk mad, bestående af forskellige specialiteter. Efter vores stop ved Tsambika, går turen videre til Afandou stranden, som er en af de længste strande på Rhodos. Dette stop giver mulighed for at svømme ind mod kysten til de små klippegrotter. På det sidste stop skal vi selvfølgelig også forbi Kallithea Springs, som specielt er kendt for de smukke klipper, som giver gode muligheder for at komme ud at snorkle og opleve livet under havoverfladen. Der vil under hele turen være god mulighed for afslapning, badning og hygge på båden. Har du dit eget snorkeludstyr med på ferien, anbefaler vi at du tager det med på turen. OBS: det er en forholdsvis stor båd med plads til omkring 200 mennesker, som vi sejler med, hvorfor båden altså ikke lægger til inde ved de enkelte strande. Vi lægger derimod anker ude i vandet, hvorfra man kan hoppe i det krystalklare vand direkte fra båden.

Byvandring uden græsk middag

Kom med på en historisk byvandring igennem Rhodos by, hvor vi kommer forbi nogle af byens smukkeste og mest spændende steder - her vil du desuden få en masse god viden og historier om stederne. Vi starter turen på den smukke havn og kører derefter hen til Rhodos’ Akropolis, også kendt som Apollos Akropolis, hvor vi kan se det antikke stadion og afprøve amfiteateret. Efterfølgende kører vi ned til den gamle bydel, som er Europas bedst bevarede middelalderby. Den blev bygget af Johanniterne i den sene middelalder, og stedet har en helt unik og historisk stemning. Byen har en lang historie, da den både har været besat af Tyrkerne, Italienerne og Johanniterne, og dette bærer byen tydeligt præg af både i arkitekturen og monumenterne. I byen finder du mange små gader, hyggelige torve og butikker, samt en masse smukke og historiske monumenter, så det er vigtigt at få kameraet med på turen. Vi laver flere stop undervejs i den gamle bydel, hvor du virkelig får lov til at opleve stedet og stemningen, samt få en fornemmelse for stedets lange og spændende historie. Denne udflugt er uden græsk middag. Når byvandringen er færdig er du derfor velkommen til at opleve endnu mere af Rhodos gamle by på egen hånd. OBS: denne tur er uden transport tilbage til hotellet.

Byvandring med græsk middag

Kom med på en historisk byvandring igennem Rhodos by, hvor vi kommer forbi nogle af byens smukkeste og mest spændende steder - her vil du desuden få en masse god viden og historier om de forskellige steder. Vi starter turen ved byens nye havn, Mandraki Havnen, og tager derefter op og besøger Rhodos’ Akropolis (Apollon templet) og det antikke stadion, inden vi bevæger os ned mod den gamle bydel. Den gamle bydel i Rhodos er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Byen blev bygget af Johanniterne i den sene middelalder og har en længere historie, da den både har været besat af Tyrkerne, Italienerne og Johanniterne, og dette kan tydeligt ses og mærkes i den dejlige by. Den gamle bydel er en imponerende by med masser af hyggelige torve og butikker, samt en masse historiske monumenter, så du skal naturligvis huske at få kameraet med. Vi gør flere stop undervejs inde i den gamle bydel, så du har tid til at få alle de skønne oplevelser helt ind under huden. Aftenens sidste stop bliver på den græske taverna, Restaurant Romeo, hvor vi skal nyde en dejlig græsk middag under åben himmel. OBS: Denne udflugt er uden transport tilbage til hotellet efter aftenens arrangement.