Arbatax Borgo m/helpension
Arbatax Borgo m/helpension

Flotte omgivelser og en fantastisk panoramaudsigt

Arbatax Park Resort er et unikt og lækkert resort beliggende på egen, privat halvø, som spreder sig over 60 hektar. Stedet består af flere forskellige ferielandsbyer med alle tænkelige faciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Hver landsby har sin charme, sin kvalitet og sine omgivelser – fælles for alle er den betagende panoramaudsigt, som åbner sig ud over det krystalklare sardinske hav.


Borgo
Landsbyen Borgo er bygget i den autentiske sardinske byggestil. Området, der løbende er blevet restaureret i 2010 og 2011, er kendetegnet ved smalle brostensbelagte gader, gamle træer og hyggelig stemning, som får én til at tro, at man går i en landsby fra det 18. århundrede. Alle byggematerialer og dekorationer er holdt i en antik stil med karakter og flotte detaljer. Byen består af moderne stenhuse, som er bygget i en kombination af nyt og gammelt.

Alle huse har en fantastisk charme og er indrettet med en følsom hånd. Målet om at genskabe omgivelser som i en gammel sardinsk landsby er til fulde blevet opfyldt. Et ophold i Borgo er en virkelig enestående oplevelse, og det anses for at være det mest charmerende sted på Ogliastra kysten. På det centrale torv i Borgo findes der en bar, en restaurant, lækker solterrasse med panoramaudsigt og en dejlig swimmingpool. Der er desuden en elevator, som forbinder pladsen med den sti, der fører til havet.Grundet halvøens kuperede terræn, kan Borgo ikke anbefales til dårligt gående eller kørestolsbrugere.Fra lufthavnen i Cagliari til Arbatax Park Resort er der 135 km., svarende til en cirka 2 1/2 timers bustur afhængig af trafikken.

Beliggenhed

Arbatax Borgo er beliggende højt på halvøen, og har dermed en imponerende panoramaudsigt over havet. Det er den nyeste ferielandsby på resortet, og formentlig den mest charmerende del. Den nærmeste by i området er Tortoli, som er en smuk middelalderby med en herlig italiensk charme. Denne ligger omtrent 5 km. væk. Den lille Arbatax havneby ligger knap 2 km. fra resortet. Her er der, udover mindre spisesteder på havnen, blandt andet et Margherita supermarked. Der er mulighed for at komme over til en fantastisk sandstrand, som er ca. 15 min sejlads væk. Det koster 5 euro t/r at komme med båden, denne båd skal forhåndsbestilles dagen før og er inklusiv liggestole på stranden.

Faciliteter
Hele Arbatax halvøen byder på et utal af faciliteter, der helt kan give én åndenød, hvis man vil nå at prøve alle. Her findes blandt andet udendørs fitness, børneklub, tennisbaner, fodboldbaner, beachvolley, masser af vandsportsaktiviteter plus meget, meget mere. Der er et fuldt aktivitetsprogram i dagstimerne og underholdning nogle aftener. Visse af faciliteterne er mod gebyr, som for eksempel det eksklusive wellness og spa center. Der er desuden trådløst internet flere steder på resortet. I et indhegnet område på halvøen, har man indrettet et naturområde som en zoologisk have. Her kan man som gæst på hotellet opleve et udvalg af dyr, der traditionelt lever på Sardinien. Naturområdet byder blandt andet på vilde heste, vildsvin, geder, æsler og et storslået udvalg af fugleliv. Det er også muligt at opleve Sardiniens farvefulde liv under vandet i Resortets dykkercenter mod gebyr.

Værelser
Værelserne i Arbatax Borgo er bygget efter lokalt, sardinsk præg, hvilket blandt andet omfatter varierende stenmateriale, som medvirker, at lysindfaldet i værelserne ikke er ens. Værelserne er af ældre dato, men flotte og velindrettede med det føromtalte lokale, sardinske præg. Værelsesstørrelsen varierer afhængigt af antal personer på rejsebeviset. Alle værelser har aircondition, TV, telefon, køleskab og badeværelse med hårtørrer. Der er ikke balkon på værelserne.

Pension
Opholdet er med helpension, hvilket vil sige, at morgen-, middags-, og aftensmad. Postevand, sodavand, lokal vin og øl er inkluderet til måltiderne. Alle måltider serveres fra en buffet og man spiser måltiderne ved 8 personers borde i restauranten.

Morgenmad: kl. 7.30-10.00.
Frokost: 12.30-14.30.
Aftensmad: kl. 19.30-21.30.

Man er kun berettiget til at spise i restauranten beliggende i det resort, som man bor i. Alle andre restauranter i Arbatax resortet er mod betaling. Det er desværre ikke muligt at tilkøbe All Inclusive på stedet.

Check-ud fra hotellet
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Resort armbånd til Arbatax Park Resort
Når man er indkvarteret på Arbatax Park Resort, er det nødvendigt at have hotellets obligatoriske Resort-armbånd, som gælder til en række forskellige faciliteter. Resort-armbåndet modtager man ved indtjekning på resortet, og det synliggør overfor resortets ansatte hvilke faciliteter og pensionsform, man kan benytte uden beregning på resortet. Se nedenstående beskrivelse af Resort-armbåndets muligheder.
Resort-armbåndet er gratis for Primo Tours gæster. Primo Tours er blot formidler af armbåndets information, alt øvrigt vedrørende Resort-armbåndet skal ske via receptionen på Arbatax Park Resort.

Resort armbåndets muligheder

Resort-armbåndet inkluderer gratis adgang til Bellavista naturparken i Arbatax Park Resort inklusiv guidede ture på fod med lokale guider, forskellige sport- og underholdningsmuligheder såsom animation, børne-/juniorklub, cabaret, turneringer med mere. Desuden giver det adgang til strande og pools ved resortet, dog på nær Monte Turri pool & Relax pool i Telis/Cottage, samt gratis brug af solstole og parasoller, håndklædeservice mod depositum og gratis brug af internet i de synliggjorte wifi-områder på resortet.

Chipkort som betalingsform
Arbatax Park Resort fungerer hovedsageligt som et pengeløst resort. Derfor oprettes der ved ankomst til receptionen et chipkort, der benyttes som betalingsmiddel under opholdet. Chipkortet kan optankes med kontanter i Euro i alle receptioner på resortet. Kortet kan løbende optankes. Der findes en hæveautomat i hovedreceptionen på resortet. Vi anbefaler dog, at man medbringer euro hjemmefra, så oprettelsen ved indtjekningen i receptionen går så smertefrit, som muligt. OBS: Enkelte steder på resortet, som eksempelvis i små kiosker og ved isboderne, kan chipkortet ikke benyttes. Her kan kun betales med kontanter (euro).
Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 5000 m
 • Afstand til strand 500 m
 • Afstand til indkøb 2000 m
 • Antal værelser 260
 • Etager 2
 • Pool Ja
 • Børnepool Ja
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Air conditioning Ja
 • Håndklædeservice Ja
 • Køleskab Ja
 • Minibar Nej
 • Mini Marked Ja
 • Underholdning Ja
 • Have Nej
 • Elevator Nej
 • WiFi Ja
 • Parasoller Ja
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Ja
 • Sikkerhedsboks/safetyboks Ja
 • Balkon / Terrasse Nej
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Antal pools
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 135 km
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der tillægges kr. 178,- pr. person i ovenstående priser.
  Dækker over olie- samt valutajusteringer.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:
 • Afbestillingsforsikring kr. 195,- pr. person
 • Mad på flyet tur/retur kr. 198,- pr. person
 • Sædereservation alm. sæde fra kr. 60,- pr. vej
 • Sædereservation ekstra benplads kr. 175,- pr. vej.
 • Transfer til og fra lufthavnen kr. 350,- pr. person.
 • Bagage, kuffert á 20 kg tur/retur, kr. 130,- pr. stk

Bedømmelser

Flotte og hyggelige omgivelser - elendig "into the blue" tur

Skrevet af Morten Bruhn

Vi var på Sardinien (Arbatax Borgo) med Primo Torus og havde overordnet en god ferie, der stemte fint overens med vore forventinger. Stedet ligger højt og der er fantastisk udsigt. Det er kuperet og super hyggeligt at gå rundt i gaderne / området. Værelse og mad var ok. På værelset savner man terrasse eller balkon og maden er noget ensformig men i god kvalitet. Pizza måtte vi se langt efter - den skulle man betale for i anden restaurent. Skulle nogen samme sted hen må vi på det kraftigste fraråde deres tur "into the blue" som de snakker om som værende det mest fantastiske. Alene prisen på 50 euro pr. snude er fuldstændigt overkill. Man betaler praktisk talt for ikke andet end en båd (halvdelen af dagen går på båden), der sejler 200 gæster hen til to forskellige strande og en grotte, hverken frokost eller grotte entre er inkluderet. Grotesk at det skal koste så meget. Halvdelen havde måske været fair. Vores familie på to voksne og to børn havde set frem til grotte besøget, men blev slemt skuffet. Vi nåede slet ikke af båden, inden de lukkede for adgang til grotten, da børnene hurtigt skulle tisse inden grotte besøget. Primo Tours var noget nær ligeglade og meldte tilbage at det var eget ansvar at nå af båden i tide. Der var gennemført elendig service af Sardinerne, der havde ansvaret på båden og Primo Tours efterfølgende.

Flot område

Skrevet af Leonardt jensen

Rigtig god mad men et minus at poolbar og is ikke er med, det er første gang, vi har prøvet det.Vi spiste en aften på restauranten, der ligger i området, det var en dyr og en dårlig oplevelse

Dejligt rustikt ... Super klippestrand!

Skrevet af Lars

Et virkeligt dejligt sted, over al forventning, med virkelighedstro omgivelser af en gammel italiensk landsby, med små snoede stier, smalle veje, små torve, og et utrolig flot og blomsterig beplantning. Ægte skønhed for øjet og sjælen. Maden var god, med et stort udvalg fra havet, dog lidt ensformigt fra dag til dag. Lækker italiensk kaffebar. Superhyggeligt om aftenen. Værelserne var rustikke og romantiske. Der er utrolig mange trapper, så det er ikke for gangbesværede. Men trappeturene ned til klippestranden, hvor man kunne svømme over hele bugten, til den anden side, springe fra klipper, og sole sig i fred, var det hele værd. Fint snorklested, klart vand, fiskerigt, ingen søpinsvin. Stor parklignende område lige ved siden af, til lange hyggelige gåture. Gode udflugter. Søde, aktive, hjælpsomme og synlige guider. - Vi giver vores bedste anbefalinger.

Paradis på jord :-)

Skrevet af Vanja Eik

Har ikke ord nok- det skal bare opleves ;-)