Sardinien
Middelhavets smukkeste ø – beliggende syd for Korsika og ud for Italiens vestkyst

Fakta

 • Sardiniens areal er 24.090 km²
 • Øens største by er Cagliari
 • På hele øen bor ca. 1.6 mio
 • Sardiniens højeste punkt er Punta la Marmora, 1.834 m
 • Her får man et utal af enestående og uspolerede
  strande
Sardinien
Middelhavets smukkeste ø – beliggende syd for Korsika og ud for Italiens vestkyst

Fakta

 • Sardiniens areal er 24.090 km²
 • Øens største by er Cagliari
 • På hele øen bor ca. 1.6 mio
 • Sardiniens højeste punkt er Punta la Marmora, 1.834 m
 • Her får man et utal af enestående og uspolerede
  strande

Italien - Sardinien

Udflugter på Sardinien

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Sardinien. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Mandag Sardinsk aften Voksen €35 / Børn €25
Søndag Jeep tur Voksen €76 / Børn €71
Lørdag Into the blue Voksen €50 / Børn €30. Grotte €8
Onsdag Park & dyretur Gratis
Tirsdag Barbagia – kultur og traditioner Voksen €78 / Børn €63
Generel information
Mandag Oplev Ogliastra Voksen 42 € / Børn 37 €
Torsdag Vinsmagning Voksen 20 € / Børn 10 €
Udflugtsdag Mandag

Cirkatider - se din billet. Kl. 20:30 Restaurant Le Coile

Sardinsk aften

Er du klar til sardinsk ”grisefest”? Vi byder på en hyggelig aften, hvor der serveres et hav af traditionel mad og drikkevarer. Vi sidder under åben himmel ved stenborde og med Arbatax’ flotteste udsigt på toppen af halvøen. Denne aften skal opleves, for at få en bid af den sardinske kultur!

Priser i EURO: Voksen €35 / Børn €25
Udflugtsdag Søndag

Cirkatider - se din billet. Kl. 16:00 - 20:30

Jeep tur

Denne hyggelige køretur er perfekt til dig der vil rundt i bjergene og se det autentiske Sardinien. Vi kører til de flotteste steder i nærområdet. Betagende udsigtspunkter, geologiske vidundere og gamle ”Nuraghe” ruiner helt fra den spanske besættelse af. På med de gode sko, og lad os komme af sted!

Priser i EURO: Voksen €76 / Børn €71
Udflugtsdag Lørdag

Cirkatider - se din billet. Kl. 8:30 - 18:00

Into the blue - bådtur

Sardinien er det sted i hele Italien der har de smukkeste strande og det mest tyrkisblå hav – sådan siger Italienerne selv. Denne oplevelse må man absolut ikke gå glip af på sin ferie! Vi sejler ud langs rå klippevægge, til smukke strande med fortryllende klart vand for at se Sardinien fra sin bedste side – til søs!

Priser i EURO: Voksen €50 / Børn €30. Grotte €8
Huskeliste
 • Solcreme
 • madpakke
 • vand
 • badetøj
 • håndklæde
 • (evt. badesko)
Udflugtsdag Onsdag

Cirkatider - se din billet. Kl. 16.00

Park & dyretur

En tur for dyre elskerne, en tur for hele familien! Vi tager med rundt i hjertet af Arbatax resortet. Her kommer vi helt tæt på dyrene og de smukke omgivelser.

Priser i EURO: Gratis
Udflugtsdag Tirsdag

Cirkatider - se din billet. Kl. 8:30-20:00

Barbagia – kultur og traditioner

Dagen starter med afgang fra resortet omkring kl. 09.00, hvor kursen bliver sat mod Mamoiada. Man kører først til ”Maschere” museet, hvor en guide vil vente og vise jer rundt. Det unikke ved museet er, at det oprindeligt blev bygget for at være et mødested for Mamoiadas lille bys traditioner og kulturen fra det italienske fastland. I vil også besøge Orgosolo, som er en lille by i Sardiniens bjerge. Byen er placeret omkring 620 meter over havets overflade. Byen er især kendt for de tegninger, der er blevet tegnet på diverse huse og sten/klipper. I Orgosolo vil der både være en guided tour og mulighed for efterfølgende at gå rundt på egen hånd.
På denne tur er der også en lækker traditionel frokost inkluderet, hvor man kan smage på forskellige sardinske specialiteter. Denne tur er for alle som ønsker at se og høre en masse om sardinsk historie og kultur.

Priser i EURO: Voksen €78 / Børn €63
Huskeliste

Husk billet
Husk kamera

Generel information

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger, samt udsolgte udflugter. Udflugterne bestilles nede på destinationen igennem vores danske rejseledere.
Børnepris gælder for børn mellem 3 og 10 år. Børn under 3 år gratis. Tilmelding er bindende.

Betaling

Alle priser er angivet i euro og det er kun muligt at betale kontant i euro til de danske rejseledere.

Cancelation

Hvis udflugten, imod forventning, bliver aflyst grundet vejrmæssige eller andre uventede forhold, vil I få alle pengene tilbage hurtigst muligt. Rejselederen vil kontakte jer, såfremt denne situation opstår. Ønsker I at aflyse en udflugt, kan I få 100 % af pengene tilbage, såfremt at I aflyser senest 24 timer før udflugtens start eller ved fremvisning af gyldig lægeerklæring

Udflugtsdag Mandag

Oplev Ogliastra

Oplev Ogliastra

Der er afgang fra hotellerne omkring kl. 15.00, hvor kursen sættes mod Ulassai, her skal I ind og opleve Su Mamuri grotterne. Grotterne blev først åbnet for offentligheden tilbage i 1950’erne. Så snart man træder ind i grotterne vil man blive blæst bagover af det betagende syn, der møder en. De smukke kalcium koncentrater kombineret med de store rum giver en helt speciel oplevelse af grotterne. Efter det imponerende besøg i grotterne, skal I videre mod en tekstil fabrik der laver originale Sardinske tæpper. Sidst men ikke mindst, gøres der et fotostop ved Old Gairos gader. Disse gader er meget berømte, da de blev ødelagt af en flod i 1951 og har været fuldstændig forladt siden da.


OBS.: Denne tur er ikke for gangbesværede

OBS.: Denne tur er med engelsktalende rejseleder.

Priser i EURO: Voksen 42 € / Børn 37 €
Huskeliste

Husk billet
Husk kamera
Husk ordentlig fodtøj til besøget i grotten

Udflugtsdag Torsdag

Vinsmagning

Vinsmagning

Kom med os til den lokale vin bar, der vil være mulighed for at prøve lidt forskelligt til ganen, at det Sardinske vin. Alle de forskellige sanser vil blive brugt, da Sardinien har nogle helt fantastiske vine, som man bare burde smage. Ønsker du at blive klogere på de sardinske vine, så er der rig mulighed for det. Baren er et lille udendørs område, omringet af oliventræer og dæmpet musik i baggrunden. Til vinsmagningen sidder vi under stjernerne og smager os frem til de forskellige toner vinen, vi skal forsøge at finde.

Vi mødes ved hovedindgangen, derefter er der 10 minutters gang, til vinbaren. Ejeren Andrea vil finde det bedste af det bedste som vi skal smage på i løbet af aftenen. I løbet af aftenen, vil vi blive budt på lidt antipasti, som skal rense ganen, inden vi skifter vin. Aftenen byder på en autentisk stemning, hvor man kommer helt tæt på den lokale vinkultur.

Priser i EURO: Voksen 20 € / Børn 10 €
Huskeliste

Husk en trøje/sweater
Godt humør, til den gode stemning