Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Tenerife

Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Tenerife er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Den største af de Kanariske øer med skønne, familievenlige strande
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Et spændende miks af det spanske, portugisiske og afrikanske køkken
Luk Vindue
Billede 1 af 24

Info om Tenerife

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.2 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Shopping på Tenerife

Der findes rigtig gode shoppingsmuligheder på Tenerife, bl.a. i den sydlige del af øen i områderne Los Cristianos, Playa de las Americas og Costa Adeje. Men også på den nordlige del af øen, omkring Puerto de la Cruz og i hovedstaden, Santa Cruz, findes fantastiske muligheder for shopping i verdensklasse, pga. de mange shoppingcentre.
På Tenerife og de andre kanariske øer er der kun 8 % moms, i forhold til de 21 % moms som er gældende i resten af Spanien. Man kan derfor med fordel få en god pris på mange af varerne i butikkerne, i forhold til resten af Europa.

Santa Cruz

I Santa Cruz ligger der tre shoppingscentre som anses for at være de bedste.
El Corte Inglés er et nationalt shoppingscenter som minder meget om Magasin som vi har i Danmark. Der findes forskellige tøjbutikker og specialbutikker i centret og med de 8 etager er der noget for enhver smag. Man kan desuden nyde en fin udsigt ud over Santa Cruz fra den øverste etage, hvor der også findes en café.

Centro Comercial El Meridiano ligger bag de to andre shoppingscentre. Her kan man finde mange forskellige restauranter, en biograf og en masse tøjbutikker. Der ligger bl.a. butikker som Zara, Mango, H&M, Levi’s, Bershka osv.
Alle centre ligger tæt ved busstationen El Intercambiador.

Ud over disse tre centre, findes den skønne gågade, Calle Castillo, lidt længere mod bymidten.

Los Cristianos

Centro Comercial Passarela Oasis er fyldt med butikker og caféer, hvor der er lidt for enhver smag. I centret er der god mulighed for at nyde en kop kaffe, eller nyde maden på en af de små restauranter.

Centro Comercial Parque Santiago 6 ligger i mellem Los Cristianos og Playa de las Americas. Der er et lille udvalg af butikker og centret huser bl.a. en H&M.

Playa de las Americas

Centro Comercial Safari er et fint udsmykket shoppingscenter, som huser mange forskellige butikker og restauranter. Man kan bl.a. finde butikker som Nike og Gerry Weber.

Costa Adeje

Centro Comercial Plaza del Duque, ligger ud mod Fanabé i Costa Adeje. Shoppingcentret har et stort udvalg af internationale butikker, hvor man finder mange kendte tøj- og skomærker. Her er også muligt at finde forskellige smykkeforretninger.

Derudover er der et utal af gadebutikker samt mindre shoppingcentre, hvor der sælges tøj, sko, lædervarer, tasker, smykker, mad, souvenirs og meget meget mere. Man kan også købe billig elektronik på Tenerife, hvilket også kan betale sig.  Det er blot meget vigtigt, at man passer på, hvor man køber det, da der også er mange defekte og falske produkter på markedet.

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her