Billige restpladser i marts og april. Fra kun kr. 3.498,- med gratis golf, spa, vandreture, tennis og lån af cykler - se mere her

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Gæsternes

vurdering af Sivota

Skøn ferie - Skøn by - Skønt hotel

Skrevet af Jørgen & Pernille Johansen

Fantastisk skøn perle i den blå hav. Sivota er en skøn lille ny med den smukkeste udsigt. Vi boede på Diamond hotel, med udsigt over havet, det nød vi virkelig. Men man skal være obs på de meget stejle bakker, der er op til hotellet. Taxa kan tages for 5 €. Hotellet var rent og pænt, og personalet var søde og smilende. Nød ferien i denne lille havneby. Vejret var skønt her i maj. op til 26 gr. Vores 4. gang med Primo Tours, servicen er i top. Vi havde bestilt denne ferie for 2½ år siden, men grundet nedlukninger har den været rykket. Så ekstra skønt endelig at komme afsted. Tak til Primo Tours for endnu en dejlig ferie.

smukke Sivota..........

Skrevet af Ole Lautrup

Vi var på Sivota sidste år og var meget begejstrede for såvel by som område. Vi tager med derned igen i 7-21 august 2020 og glæder os meget til gensynet.

Total afslapning

Skrevet af Eva Petersen

Er lige hjemvendt fra en pragtfuld ferie i Sivota!☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Dejligt hotel med gå afstand til det mest krystalklare vand man bare ikke vil op af igen! Omgivelserne er det rene paradis! Et minus er nok vejen til og fra hotellet med en stigning så høj at den er lige ved at ta pusten fra folk.. Vi var glade for at bussen den dag kunne køre helt ned til hotellet,det sker nemlig ikke hver gang, og så er det svært at styre en kuffert med fire hjul under. Synes der mangler mulighed for at købe vand, da man skal slæbe det med helt nede fra byen, og der går mange liter til i den varme.

Sivota er fantastisk

Skrevet af Anne

Tilbragte sidste sommer 1 uge på det vidunderlige Diamond Spa Resort, hvor omgivelser, rengøring, og service er i top ;o) Et lille "men" som vi også hørte fra mange danskere på hotellet var, at der kun en enkelt dag var Tzatziki i buffeten... Os der holder af græsk mad savnede dette karakteristiske tilbehør meget! Det er ikke tilladt at reservere solstole, men dette blev bestemt ikke overholdt, og det giver nogle trælse, ærgerlige episoder. Sivota er ubeskriveligt smukt og ikke som andre turistfælder, og vi håber, at disse småting på "vores" hotel er på plads til sommer, for vi har booket en uge igen på samme hotel.

5
Fremragende
5 anmeldelser
100% af vores gæster har givet dette hotel 4 eller 5-sjernede anmeldelser.
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Skriv din vurdering her

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.