Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

FAKTA

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.

  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 21o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Gæsternes

vurdering af Sivota

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  

Helt fantastisk ferie

Skrevet af Julie Lundahl Sørensen

Book Hotel Roula, hvis du gerne vil bo tæt på både den hyggelige havneby og en masse lækre stande, som du nemt kan udforske på gåben! Sivota er en fantastisk feriedestination og Hotel Roula et fantastisk hoteloplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Sivota med Primo Tours!

1000 Tak for en fantastisk ferie til Sivota Hotel Roula

Skrevet af Klaus Klinggaard

Tak til Primo Tours for fantastisk ferie. Dejligt start på ferie - Dansktalende personale i flyveren. Var så heldig af sidde ved siden af Bjarke Hansen, god snak på flyveturen. Blev vel modtaget i lufthavne af søde guider. Ankomst til lejlighedshotel Roula, hvor indehaver anviste til værelse nr. 5, som hun selv mente var det bedste på hotellet, det kan vi 100 % bekræfte. Velkomstmøde – vandretur og sejltur med guider alt klapper 100 %. Sejltur på egen hånd en oplevelse som også skal prøves, også uden sejler erfaring. Ellers afslapning på lokal strand samt ved hotellet pool. Der er ingen børnepool, som er dejligt, når man rejser som voksen uden børn. Byen kan vi anbefale 5 spisesteder: Steakhouse , Onion , Ostria Thesali og Kyma , hvor de servere super lækker mad. Vi kommer gerne igen. Tak – Bh Klaus

Dejligt sted med skøn udsigt.

Skrevet af Thomas Jepsen

Virkeligt et skøn sted med god udsigt til hav og bjerge. Meget kuperet terræn men også det som gør hele området charmerende . Rene værelser og rent sted i det hele taget. Sivota by er præget af livlig aktivitet om aftenen med mange souvenir butikker m.v så hvis det er det autentiske Grækenland man søge,r er det måske ikke lige dette sted, man skal tage til. Lækre pools og venligt personale. Maden er varieret og i det hele taget rigtig god ift. hvad vi har været vant til fra andre steder. Lidt mange hvepse her i juli måned ved måltiderne men sikkert svært at gøre noget ved. Alt i alt et sted som varmt kan anbefales.

Skøn beliggenhed

Skrevet af Aase

Dejlig hotel med skøn beliggenhed. Der ligger en lille by i nærheden, som man kan gå til. Hotellets personale er venlige og behjælpelig.

Skriv din vurdering her

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.