Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 26

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Sivota

Antal bedømmelser i alt: 63
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  16   >  

Rigtig dejligt hotel, fantastisk udsigt.

Skrevet af Kirsten Sørensen

Rigtig dejligt hotel, stille og roligt, så der var rig mulighed for afslapning og at nyde det dejlige poolområde. God mad og venlig personale. Skøn beliggenhed, tæt på både by, vandsport, og dejligt badevand. Helt enestående udsigt. - vi kommer helt sikkert tilbage til Sivota og Diamond Spa.

Fantastisk ferie på Sivota Diamond Spa

Skrevet af Lenette Bundgaard

Er lige komme hjem fra den mest vidunderlige ferie. Hotellet var så gennemført vidunderlig og smukt. Udsigten fra vores Bungalow Var noget at det smukkeste jeg har set. Små øer og det smukke grønne vand så langt øjet rækker. Vi lejede en båd en hel dag, med et andet dansk par vi mødte på hotellet, og vi havde en vidunderlig dag med snorkel, små strande, laguner og hyggeligt samvær. Guiderne var så hjælpsomme og vi kommer helt sikkert tilbage til Sivota Diamond Spa.

Fantastisk oplevelse

Skrevet af Flemming Brøndum

Sivota Diamond levede op til de 5 stjerner med flotte bygninger, flotte omgivelser og en helt fantastisk udsigt. Meget stille og rolige omgivelser dog stadig tæt på by og strand. God kontakt med guiderne og en meget velfungerende transfer, hvor kufferter blev leveret og hentet på værelserne. På glædeligt gensyn.

Intet mindre end fantastisk ...

Skrevet af Lone Brøndum

Sivota Diamond er en vidunderlig lille perle med den skønneste beliggenhed i skønne Sivota, som vi helt sikkert vender tilbage til - forhåbentligt allerede til næste år. Vi boede i en bungalow med en fuldstændig outstanding udsigt. Stor tak til guiderne Mads, Maria og Anne (de bedste guider ever). Turen på floden til Hades var en oplevelse i særklasse, som absolut tåler en gentagelse. Alt i alt har dette godt nok været en dejlig oplevelse, og vi glæder os meget til at komme igen..

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.