Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Tenerife

Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Tenerife er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Den største af de Kanariske øer med skønne, familievenlige strande
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Et spændende miks af det spanske, portugisiske og afrikanske køkken
Luk Vindue
Billede 1 af 24

Info om Tenerife

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.2 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Restauranter

En ferie er som regel forbundet med afslapning, hygge, god mad og vin.

Derfor har Primo Tours forsøgt at finde et udvalg af forskellige restauranter, der lever op til enhver smag.

I området ved Costa Adeje

 

LAS OLAS

Denne restaurant er meget populær, som har noget for enhver smag. Her finder man en hyggelig atmosfære med levende musik og en sød og livlig betjening. Restauranten ligger ved Puerto Colón, så mens man nyder et dejligt måltid, kan man være en del af den livlige stemning ved havnen. Bestemt et besøg værd.

ROSSINI’S

Rossini’s er en hyggelig lille restaurant beliggende lige ved C.C. San Eugenio. De røde og hvidternede duge og den venlige betjening, skaber rammer for en god aften med lækker mad. Rossini’s har et spændende, varieret menukort og samtidig også dagens ret, som alle kan fås til en fornuftig pris.

EL MOLINO BLANCO

Hvis I en aften vil forkæle jer selv, eller har noget at fejre, er El Molino Blanco et ideelt valgt. Menukortet indeholder retter for enhver smag, hvor især deres varianter af steaks kan anbefales. Restauranten, som er bygget op som en gammel mølle, har en unik atmosfære med levende musik og sang. bordreservation er nødvendig, gerne et par dage i forvejen. Kontakt Primo Tours.

I området ved Playa De Las Américas

 

MÉSON CASTELLANO

En spansk restaurant med de velkendte serrano skinker i loftet, trofæer på væggene og en hyggelig sydlandsk stemning. her er både fisk, tapas og lød af højest kvalitet, ligesom der er et stort udvalg af velsmagende vine. Betjeningen er imødekommende, og man er ikke i tvivl om, at restauranten er familieejet.

 

I området ved Los Cristianos Havn

 

CHILL OUT

For enden af strandpromenaden lige ved siden af Los Cristianos Havn, ligger denne skønne restaurant i flotte omgivelser. Chill Out byder på velsmagende både lokale og internationale retter med pæne anretninger og store portioner. Desuden er personalet ekstremt serviceminded, og man bliver budt velkommen med åbne arme.

I området ved La Caleta

 

MASIA DEL MAR

Denne familierestaurant er beliggende helt ud til havet i La Caleta. Her kan man sidde på en overdækkede terrasse, mens man lytter til havet. Stemningen og servicen er altid i top og der bydes på velsmagende frisk fanget fisk. Et godt valg hvis aftenen skal stå på fisk af den bedste kvalitet.

LA VIEJA 

La Vieja er en af de bare fem lokale friskerestauranter, som ligger i den lille by La Caleta. Mange af de lokale kommer gerne selv og får frisk fanget fisk på restauranten, som hver dag har dagens fisk. La Vieja er blandt andet kendt for deres spanske specialitet paella som fås i flere gode varianter.

 

I området ved bjergbyen Adeje

 

LA RAMBLA 

Blot 300 meter fra den berømte Helvedeskløft i Adeje ligger La Rambla. José fra Tenerife og danske Alexandra byder hjerteligt velkommen i deres familiedrevne restaurant, som ligger på torvet ikke langt fra kirken. Her tilbydes kanariske specialiteter i hyggelige omgivelser. Menuen kan variere, men man kan altid være sikker på, at maden er helt frisk og lavet på bedste vis af José selv.

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her