Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.
Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.

Oplevelsesprogram

- På egen hånd

Udover de udflugter, Primo Tours tilbyder, er der naturligvis også rig mulighed for at komme ud og opleve øen på egen hånd. Nedenfor findes adskillige gode bud på, hvad der værd at se, når man er kommet til Tenerife. Ønskes der deltagelse i en af nedenstående udflugter eller nærmere information vedr. transport, pris eller noget helt tredje – Kontakt da venligst Primo Tours’ rejseledere, som altid vil være behjælpelige.

JUNGLEPARK

Junglepark ligger i Las Aguilas i det sydlige Tenerife, kun 15 min udenfor Costa Adeje og Playa de las Americas. Junglepark er en frodig zoologisk- og botaniskpark med 75.000 m2 jungle og over 500 forskellige dyr. Parken er opbygget med forskellige gangstier, tunneller, vandfald, laguner og grotter. Der er god mulighed for at få kendskab til de mange dyr, planter, samt en spændende dag i fantastiske omgivelser. 

SIAM PARK

Siam Park har siden etablering i 2008 opnået status som et af verdens bedste vandlande. Dette er absolut ikke uden grund! Siam Park er, foruden de mange vandforlystelser, opbygget som et tropisk paradis med arkitektur i Thai inspireret stil og har tilmed tilpassede forlystelser til enhver smag og alder. Der er både mulighed for vilde adrenalinkick, og afslappede stunder i familiens nærvær.

Barranco del Infierno


Helvedeskløften, Barranco del Infierno er en 6,5 km lang vandresti ind i en op til 1300 m høj sprække ind i klippen. Den lille sti snor sig frem mellem tørt krat og planter med to høje klippevægge på hver side – man kan ikke fare vild. Stien ender ved et lille vandfald. Alt efter sæsonen er der mere eller mindre vand og grønne planter. Om sommeren kan der blive varmt, deraf navnet. Der er entre fra 08:00 til 14:30 og det er en god ide at booke i forvejen, da de kun lukker et bestemt antal besøgende ind om dagen.

Book billet:https://www.barrancodelinfierno.es/en/

SANTA CRUZ DE TENERIFE

Santa Cruz er med sine over 220.000 indbyggere hovedstaden på Tenerife. Denne smukke by har beliggenhed helt ned til vandet med det berømte operahus i front. Foruden dette har byen en pulserende atmosfære med et utal af cafeer, restauranter og butikker, som ligger side og side i de snørklede gader, der alle fører til det smukke torv med springvandet i centrum. En by, der uden tvivl er et besøg værd.

LOS GIGANTES


Los Gigantes er opkaldt efter de imponerende klipper, der har en højde på 800 meter lige foran landsbyen af samme navn, som også er en populære ferieby på øen. Her er der mere stille end de andre feriebyer på sydsiden. I byen findes der en hyggelig havn, hvor man langs kysten finder mange hoteller, restauranter og barer. Derudover ligger der for foden af Los Gigantes en af de naturlig vulkanske sorte strande.

VANDSPORTSAKTIVITETER

Her på sydkysten er der et væld af vandsportsaktiviteter, hvis man bevæger sig ned på strandpromenaden. Er man til fart over feltet, hitter jetski altid. Ønsker man derimod at se Tenerife oppefra, kan man prøve parasailing, hvor en faldskærm forbundet til en speedbåd gør dette muligt. Brænder man for at se Tenerife under havets overflade, kan man tage på undervandssafari eller ud at dykke.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!