Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.
Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.

Oplevelsesprogram

- På egen hånd

Udover de udflugter, Primo Tours tilbyder, er der naturligvis også rig mulighed for at komme ud og opleve øen på egen hånd. Nedenfor findes adskillige gode bud på, hvad der værd at se, når man er kommet til Tenerife. Ønskes der deltagelse i en af nedenstående udflugter eller nærmere information vedr. transport, pris eller noget helt tredje – Kontakt da venligst Primo Tours’ rejseledere, som altid vil være behjælpelige.

JUNGLEPARK

Junglepark ligger i Las Aguilas i det sydlige Tenerife, kun 15 min udenfor Costa Adeje og Playa de las Americas. Junglepark er en frodig zoologisk- og botaniskpark med 75.000 m2 jungle og over 500 forskellige dyr. Parken er opbygget med forskellige gangstier, tunneller, vandfald, laguner og grotter. Der er god mulighed for at få kendskab til de mange dyr, planter, samt en spændende dag i fantastiske omgivelser. 

SIAM PARK

Siam Park har siden etablering i 2008 opnået status som et af verdens bedste vandlande. Dette er absolut ikke uden grund! Siam Park er, foruden de mange vandforlystelser, opbygget som et tropisk paradis med arkitektur i Thai inspireret stil og har tilmed tilpassede forlystelser til enhver smag og alder. Der er både mulighed for vilde adrenalinkick, og afslappede stunder i familiens nærvær.

MASCADALEN

Mascadalen er en perle i Tenerifes natur. Dette sted byder på en unik vandretur på ca. 8 km med blændende udsigt, hvor man bringes ad smalle, snoede stier gennem et forhistorisk og vildt landskab med utrolige klippeformationer til Masca bugten. Herfra har man to valgmuligheder: Enten kan man vandre retur, hvilket kræver god kondition eller man kan tage en båd fra bugten til Los Gigantes.

SANTA CRUZ DE TENERIFE

Santa Cruz er med sine over 220.000 indbyggere hovedstaden på Tenerife. Denne smukke by har beliggenhed helt ned til vandet med det berømte operahus i front. Foruden dette har byen en pulserende atmosfære med et utal af cafeer, restauranter og butikker, som ligger side og side i de snørklede gader, der alle fører til det smukke torv med springvandet i centrum. En by, der uden tvivl er et besøg værd.

LOS GIGANTES

Los Gigantes er en utrolig charmerende by med tilhørende hyggelig havn. Byen er specielt kendt for de storslåede klippeformationer med samme navn, som har beliggenhed ud til havet og siges at være det første stykke land på hele Tenerife. Disse imponerende klipper strækker sig op til en højde på hele 600 meter over havets overflade, og dette område er også et attraktivt feriested. 

LA GOMERA

La Gomera er naboøen til Tenerife, og på blot 50 minutter med hurtigfærgen fra Los Cristianos, har man mulighed for at komme til denne mere uberørte kanariske ø. La Gomera har en fantastisk smuk, frodig natur og huserer over én af Europas sidste urskove. Denne urskov, ved navn Garajonay, er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Denne ø er uden tvivl et besøg værd, hvis man er glad for naturen.

VANDSPORTSAKTIVITETER

Her på sydkysten er der et væld af vandsportsaktiviteter, hvis man bevæger sig ned på strandpromenaden. Er man til fart over feltet, hitter jetski altid. Ønsker man derimod at se Tenerife oppefra, kan man prøve parasailing, hvor en faldskærm forbundet til en speedbåd gør dette muligt. Brænder man for at se Tenerife under havets overflade, kan man tage på undervandssafari eller ud at dykke.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!