Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Tenerife

Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Tenerife er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Den største af de Kanariske øer med skønne, familievenlige strande
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Et spændende miks af det spanske, portugisiske og afrikanske køkken
Luk Vindue
Billede 1 af 24

Info om Tenerife

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.2 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Oplevelsesprogram

- På egen hånd

Udover de udflugter, Primo Tours tilbyder, er der naturligvis også rig mulighed for at komme ud og opleve øen på egen hånd. Nedenfor findes adskillige gode bud på, hvad der værd at se, når man er kommet til Tenerife. Ønskes der deltagelse i en af nedenstående udflugter eller nærmere information vedr. transport, pris eller noget helt tredje – Kontakt da venligst Primo Tours’ rejseledere, som altid vil være behjælpelige.

JUNGLEPARK

Junglepark ligger i Las Aguilas i det sydlige Tenerife, kun 15 min udenfor Costa Adeje og Playa de las Americas. Junglepark er en frodig zoologisk- og botaniskpark med 75.000 m2 jungle og over 500 forskellige dyr. Parken er opbygget med forskellige gangstier, tunneller, vandfald, laguner og grotter. Der er god mulighed for at få kendskab til de mange dyr, planter, samt en spændende dag i fantastiske omgivelser. 

Barranco del Infierno


Helvedeskløften, Barranco del Infierno er en 6,5 km lang vandresti ind i en op til 1300 m høj sprække ind i klippen. Den lille sti snor sig frem mellem tørt krat og planter med to høje klippevægge på hver side – man kan ikke fare vild. Stien ender ved et lille vandfald. Alt efter sæsonen er der mere eller mindre vand og grønne planter. Om sommeren kan der blive varmt, deraf navnet. Der er entre fra 08:00 til 14:30 og det er en god ide at booke i forvejen, da de kun lukker et bestemt antal besøgende ind om dagen.

SANTA CRUZ DE TENERIFE

Santa Cruz er med sine over 220.000 indbyggere hovedstaden på Tenerife. Denne smukke by har beliggenhed helt ned til vandet med det berømte operahus i front. Foruden dette har byen en pulserende atmosfære med et utal af cafeer, restauranter og butikker, som ligger side og side i de snørklede gader, der alle fører til det smukke torv med springvandet i centrum. En by, der uden tvivl er et besøg værd.

LOS GIGANTES


Los Gigantes er opkaldt efter de imponerende klipper, der har en højde på 800 meter lige foran landsbyen af samme navn, som også er en populære ferieby på øen. Her er der mere stille end de andre feriebyer på sydsiden. I byen findes der en hyggelig havn, hvor man langs kysten finder mange hoteller, restauranter og barer. Derudover ligger der for foden af Los Gigantes en af de naturlig vulkanske sorte strande.

VANDSPORTSAKTIVITETER

Her på sydkysten er der et væld af vandsportsaktiviteter, hvis man bevæger sig ned på strandpromenaden. Er man til fart over feltet, hitter jetski altid. Ønsker man derimod at se Tenerife oppefra, kan man prøve parasailing, hvor en faldskærm forbundet til en speedbåd gør dette muligt. Brænder man for at se Tenerife under havets overflade, kan man tage på undervandssafari eller ud at dykke.

AQUALAND

Aqualand ligger i Costa Adeje, og henvender sig specielt de yngste medlemmer af familien, som kan udforske Kidsworld zones, Forestland og Dragonland. Stjernerne i Aqualand er delfinerne, som giver en smagsprøve på deres færdigheder, smidighed og fart. En sjov dag for hele familien!

*Aqualand har sine egne gratis busser. Se tider under afsnit gratis busser

Pyramiderne nær byen Güimar

De berømte pyramider nær byen Güimar. Man mener, at de stammer helt tilbage fra 1200 f.kr. og kan have en forbindelse til pyramiderne i Ægypten og Sydamerika. På det fantastiske område er der blevet opført et moderne museum, som huser mange af de fund man har gjort i området. Et besøg her, er virkelig som at træde tilbage i tiden.

 

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her