Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Tenerife

Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Tenerife er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Den største af de Kanariske øer med skønne, familievenlige strande
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Et spændende miks af det spanske, portugisiske og afrikanske køkken
Luk Vindue
Billede 1 af 24

Info om Tenerife

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.2 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Strande på Tenerife

Rigtig mange tager til øens sydlige del, for at komme til stranden og få sol. Her ligger nemlig nogle af de lækreste strande. I feriebyerne Los Cristianos, Las Americas og Costa Adeje findes der blandet andet disse strande:

La playa de graciosa

Stranden er for dig, der gerne vil have lidt afstand til de andre badegæster. Her er ikke fyldt med turister, men mere fredeligt og privat. Her må ikke nøgenbades. 

Playa de las vistas

Denne strand er det direkte modsatte til playa de graciosa, som er en naturlig og rustik strand, med både klipper og sten. Las vistas er en strand, som er kunstigt skabt. Ikke desto mindre er det en af mest populære strande på hele Tenerife, da der er gode forhold for børnfamilier og for vandsport. 

La playa del camison

Denne strand besøges af mange i området, da sandet her er hvidt og fint. Her er børnevenligt, barer og butikker i nærheden. 

Playa Troya

Playa Troya er en sort strand og har mere vildt vand. Her er det derfor vigtigt at holde øje med badeflaget. 

Bahia del Duque

Denne strand tilbyder luksuriøse liggestole og parasoller. Stranden gøres rent af hotellets ansatte og her er rig mulighed for at nyde en kold drink under parasollen til lokale musikere. 

Dette var blot et udpluk, af de mange betagende sandstrande, som du kan opleve på din rejse til Tenerife. Sammensæt selv dine turer eller tag på en udflugt sammen med en af vores guider, og lad os stå for alt det praktiske. Uanset rejseform, så er der rig mulighed for at opleve de mange sider af Tenerife ved de forskellige lokale seværdigheder.

Vind rejsegavekort
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.
Vind et rejsegavekort på kr. 5.000,-

Vinderen trækkes én gang årligt