Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Tenerife

Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Tenerife er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Den største af de Kanariske øer med skønne, familievenlige strande
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Et spændende miks af det spanske, portugisiske og afrikanske køkken
Luk Vindue
Billede 1 af 24

Info om Tenerife

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.2 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Tenerifes seværdigheder 

På Tenerife er der en lang række forskellige seværdigheder.

På øen kan du derfor også opleve alt fra gamle ruiner til madmarkeder og et livligt byliv. Hos Primo Tours vil vi derfor gerne give dig det bedst mulige overblik over, hvilke populære seværdigheder, der er at finde på Tenerife.

Vulkanen El Teide

Vulkanen El teide er en oplagt seværdighed,  når du besøger Tenerife. Faktisk, er det ikke til at komme udenom vulkanen, da du kan se den, uanset hvor du befinder dig på øen. Når du skal besøge vulkanen tager du først til den dertilhørende nationalpark Las Cañadas. Her er en lavaslette, som mest af alt ligner noget fra en anden planet. Derfra kan du tage på vandreturer med lokale guider, eller du kan tage kabelbanen længere op ad vulkanen. Hvis du vil helt til toppen, er den sidste strækning på gåben og dette skal du søge om tilladelse til inden. Husk dog en sweater, eller jakke, da der er en del koldere på vulkanen end for foden af den. 

Amazonia

Denne park er, som det ligger i navnet, en mini kopi af Amazonas. Her er der junglelignende bevoksning, eksotiske fugle, fugtigt klima, frøer, skildpadder, farvestrålende blomster og meget mere. 

Parque Las Aguilas

Dette er en dyrepark, som er et besøg værd, hvis du rejser med børn. Her er en masse forskellige eksotiske dyr, som børnene kan opleve. Her er der blandt andet opleve show med rovfugle og du kommer her helt tæt på dyrene. Her bor alt fra krokodiller til tigre og fugle. Her er gode faciliteter og både restauranter og barer. 

Los Roques de Garcia

Dette er stenformationer, som alle er formet helt specielt, de ligger i nationalparken Las Cañadas. Herfra går der også mange gode vandrestier rundt i området. 

La Orotava

På Tenerifes nordlige del ligger den gamle by La Orotava. Denne by er helt sikkert et besøg værd, hvis du leder efter unikt og historisk artikettur. Husene her er som taget ud af en film, med deres farverige faceder og stenbelagte gader. Den store plads i byen er ikke til at komme udenom på sit besøg, og her oplever man virkelig den lokale stemning. Ved bymidten ligger den gamle kirke La Conception og et hus med smukke balkonner, som sjovt nok hedder La casa de los balcones. Derudover er der mange smukke haver i byen, som alle byder på hver deres unikke planter og blomster. 

Vind rejsegavekort
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.
Vind et rejsegavekort på kr. 5.000,-

Vinderen trækkes én gang årligt