Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.
Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.

SPANIEN - TENERIFE

REJSELEDER BLOG FRA TENERIFE

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på Tenerife.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Jesper
23 år
Thomas
21 år
Gitte
24 år
Emma
21 år

Håndboldstemning!

Skrevet af Kirstine 2016-01-21

Den indledende runde i EM herrehåndbold er netop afsluttet på fantastisk vis med en overbevisende sejr over Ungarn på 30-22, og her på Tenerife var opbakningen fabelagtig. Det er en utrolig skøn følelse at sidde udendørs i den lune temperatur med en samlig glade gæster, og efter gårsdagens sejr, vil glæden ingen ende tage.

Arrangementer som disse bringer os guider tættere på vores gæster, idét fællesfølelsen er enorm. Det har hidtil været super hyggeligt at se kampene sammen, og derfor har vi naturligvis i sinde at fortsætte succesen i mellemrunden!

Ellers byder vores herlige ø på solskin fra en skyfri himmel, hvilket selvfølgelig også sætter et solidt, positivt præg på humøret blandt alle :-)

De nye år!

Skrevet af Jacob 2016-01-17

Vi er startet helt utroligt ud her på dejlige Tenerife, solen skinner som aldrig før. Vi har imellem 20 og 25 grader stort set hver dag og det er noget som vi er meget tilfredse med. Vejret hernede minder mest af rigtig godt dansk sommervejr og det er også noget, som vores gæster kan mærke. De er kommet herned for at komme lidt væk fra kolde Danmark, som det nu er fortiden, hvor der bliver varslet om -10 grader. Vinterjakkerne og handsker er byttet ud med shorts, T-shirt og måske en sol hat. Strandene og strandpromenade langs kysten, er et sikkert hit hernede, med vandtemperaturer på omkring de 20 grader, nyder rigtig mange af vores gæster en god dag ved stranden eller en god gåtur langs strandpromenaden, som er så hyggelig at gå langs med.


Under sydens sol, er vi selvfølgelig også interesseret i hvordan det går i Danmark, men mest af alt hvordan det går herrerne under denne omgangs EM i håndbold. Vi håber selvfølgelig at vi når hele vejen, så vi bakker også op hernede fra. Vi har et arrangement til kampene, hvor vi mødes og ser kampene på storskærm, så vi i flok kan få skabt en god stemning og dét håber vi kan mærkes på herrernes landshold under turneringen. Vi glæder os utrolig meget til at se de næste par kampe og ønsker landsholdet alt muligt held og lykke!


De bedste solskinshilsner Jacob

Jul på Tenerife

Skrevet af Jacob 2016-01-04

Når man holder jul i syden, er det altid lidt specielt. Da man imod sætning til kolde Danmark, kan man nyde denne højttid under solen og med varme. Julestemningen kan godt halte lidt, da det er så forskelligt i forhold til hvad man er vant til, dog skal det siges at de lokale gør sit for at pynte op og sprede julestemningen rundt omkring i byen. Der bliver pyntet op, til den helt store guldmedalje med juletræer, nisser og julemænd. Folk klæder sig ud med nissehuer og julemands kostumer, som alligevel minder én om at det er jul. Butikkerne er selvfølgelig også med på moden med julepynt og deres sædvandlige juletilbud, som giver masser af muligheder for at købe gaverne til sine kære.


Vi ønsker en rigtig go' jul til, jer der var hernede med os, jer der kommer ned og besøger os og selvfølgelig alle jer i Danmark.

De bedste solskins hilsner alle i Primo Tours!

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA TENERIFE

Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA TENERIFE

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Bil udlejning

Spørgsmål:

Hvilken priser er der på jeres ture.


Svar:

Hej Flemming, Her på Tenerife har vi følgende udflugter: - En tur til vulkanen Teide, som koster 36 € for voksne og 18 € for børn. - En tur til det nordlige, lokale Tenerife. Denne udflugt er en heldagstur, og koster 55 € for voksne og 30 € for børn. - En tur til søs, hvor vi søger efter delfiner og grindehvaler. Dette er en 3 timers sejltur, der koster 39 € for voksne, og 19,5 € for børn. Ellers er vi naturligvis også behjælpelige med forslag, vejledning og arrangering af andre potentielle udflugter. Solskinshilsner fra Kirstine, Primo Tours, Tenerife.

Dykning

Spørgsmål:

Har i nogen erfaring med dykkercentre på Tenerif


Svar:

Kære Flemming. Her på Tenerife er det mest anbefalelsesværdige dykkerfirma helt sikkert "Tenerife Scuba". Dette selskab udbyder dykning til alle niveauer, og er super professionelle. Du kan tjekke deres hjemmeside ud her: http://www.divingtenerifescuba.com/ - Her vil du kunne finde info om både kontakt, priser og forskellige kurser. De bedste hilsner Kirstine, Primo Tours

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.