Tenerife

Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Tenerife er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Den største af de Kanariske øer med skønne, familievenlige strande
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Et spændende miks af det spanske, portugisiske og afrikanske køkken
Luk Vindue
Billede 1 af 24

Info om Tenerife

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.2 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Tenerife

Antal bedømmelser i alt: 6
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  2   >  

STØJ i baren.

Skrevet af Dorith Jørgensen

Der var meget STØJ i baren, fordi der kom støj fra musikken udefra, og der kom støj bagfra ved scenen, så vi kunne ikke være i baren for støj, om aftenen. Men ellers det bedste hotel, med den bedste service nogensinde, dejligt !!

Fantastisk

Skrevet af Ebba Olesen

Har holdt ferie på Tagoro 12 gange og det er et dejligt sted, fantastiske medarbejdere over det hele, så for os er det dejligt.

Hotel

Skrevet af Birgit Nielsen

Hotellet er meget slidt.

Skøn ferie, men med skønhedsfejl fra Primotours

Skrevet af Allan Landry Sørensen

Hej, først syntes jeg at det giver lidt forvirring at man bliver modtaget afÅrhus charter i lufthavnen på Tenerife, det havde vi ikke opdaget i det vi havde fået tilsendt fra Primotours, Derefter havde vi en super ferie, lækkert hotel, alt var super, lækkert område, alt var flot og pænt i hele området intet at klage på, Lidt mere alvorlig malurt skal dog hældes i bægeret, da vi Torsdag før afrejse fra hotellet kiggede i Primo tours mappe, var der stadig ikke sat en seddel i mappen med afrejsetid fra hotellet, Fredag det samme resultat, kl ca 15.00 begyndte jeg at ringe på servicetelefonen, ingen tog opkaldet, det samme skete de næste 14 gange både mens det var alm. service tlf. og da det gik over til nødtelefon. Lørdag morgen måtte vi derfor sætte os i receptionen for at være sikker på at være der når bussen ko, vi ringede til Primo tours i DK, og fik en rar medarbejder i røret som under søgte sagen og ringede tilbage med afhentnings tidspunktet, det var dog forsent til at vi kunne den resterende tid til noget fornuftigt. Det er uheldigt at en ellers perfekt ferie skal skæmmes af en guide som ikke passer sit job. mvh Allan

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  
KNALDGODE MESSETILBUD!
10 år med charterrejser
- store rabatter på ALLE hoteller
Se vores messetilbud her