Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.
Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.

Spanien - Tenerife

Udflugter på Tenerife

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Tenerife. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Søndag Strandtræf Gratis
Tirsdag Teide Pris: 38 € for voksne og 19 € for børn.
Søndag Velkomstmiddag Pris: 32 € for voksne og 16 € for børn.
Onsdag Peter Pan Bådtur Pris: 39 € for voksne og 19,50 € for børn.
Torsdag Tenerifes skjulte skatte Pris: 49,50 € for voksne og 25 € for børn
Generel information
Udflugtsdag Søndag

Eftermiddag

Strandtræf

Primo Tours vil gerne invitere dig til vores hyggelige strandtræf, som vi afholder på én af Tenerifes skønne strande. Dette arrangement giver anledning til at møde os guider samt andre Primo Tours og Århus Charter gæster i uformelle omgivelser, hvor kongespil, kølige forfriskninger og flotte omgivelser skaber rammerne for en hyggelig eftermiddag. Arrangementet er ganske uforpligtende og gratis. Der kræves ikke forhåndstilmelding. Primo Tours afholder strandtræf ved Playa Fañabe, som er indtegnet på jeres områdekort under punkt nr. 2.
Søndag kl. 15.00

Priser i EURO: Gratis
Udflugtsdag Tirsdag

Halvdagstur ekskl. frokost og liftkort.

Teide

Teide er verdens tredjestørste vulkan og Europas højeste punkt udenfor Alperne. På turen oplever vi flere forskellige landskaber med hver sin charme, alt fra stikkende kaktus, frodige pinjeskove til goldt lavalandskab med snørklede og imponerende klippeformationer i de flotteste farvekombinationer. Det helt unikke område er tilmed Europas mest besøgte nationalpark. På en klar dag kan man fra Teides top nyde den flotte udsigt ud over Tenerife, Atlanterhavet og de øvrige Kanariske Øer. Man kan komme til tops på egen hånd med en lift. Ønsker man ikke dette, kører bussen videre gennem det fantastiske vulkanlandskab, hvor vi vil nyde en dejlig spansk frokost på en familieejet restaurant i 2300 meters højde.

Hjemkomst ca. kl. 15.00.  
Husk varmt overtøj.

Priser i EURO: Pris: 38 € for voksne og 19 € for børn.
Udflugtsdag Søndag

Aftenarrangement

Velkomstmiddag

Som en velkomst til Tenerife mødes Primo Tours’ og Århus Charters gæster og guider til en hyggelig aften med god mad og vin på en af de hyggelige restauranter langs strandpromenaden, Las Olas. Vi vil bl.a. smage på nogle lokale spanske specialiteter (menuen er vedlagt separat). Vi glæder os til en festlig aften i hinandens selskab.

Priser i EURO: Pris: 32 € for voksne og 16 € for børn.
Udflugtsdag Onsdag

Halvdagstur

Peter Pan Bådtur

Tenerife er et af de få steder i verden, hvor man kan opleve grindehvaler og delfiner. Vores hyggelige bådtur er en enestående mulighed for at se disse fantastiske dyr på nærmeste hold, mens vi sejler med udsigt til Tenerifes smukke kystlinje. Undervejs har vi badestop, hvor man kan tage sig en forfriskende svømmetur i det krystalklare hav. Besætningen på båden skaber en god stemning, og mens man læner sig tilbage og slapper af til dejlig musik, forberedes en indbydende, spansk frokost. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at se smukke Tenerife til søs. Hjemkomst ca. kl. 13.30.

Priser i EURO: Pris: 39 € for voksne og 19,50 € for børn.
Udflugtsdag Torsdag

Heldagstur inkl. frokost + vinsmagning.

Tenerifes skjulte skatte

Tag med på en storslået tur til Tenerifes nordside, hvor den ægte kanariske atmosfære opleves på tæt hold. Øens vulkanske oprindelse samt turismen sætter sit præg på sydsiden, mens frodig natur og lokalsamfund beskriver øen på den nordlige side af bjergene. Efter en smuk køretur på øens vestkyst, gøres stop ved Los Gigantes, hvor man kan opleve den fantastiske klippeformation. Herefter sætter vi kurs mod byen Icod De Los Vinos, hvor vi vil besøge det ældgamle drageblodstræ, hvorefter vi får lidt godt til ganen med lokal vinsmagning og tilhørende oste. Vi fortsætter mod La Orotava, hvor vi til fods vil opleve områdets rigdomme. Vi går bl.a. igennem en smuk have med udsigt til de mange velbevarede rigmandshuse og slutter af ved byens vigtigste kirke. Herefter kører vi til det fænomenale Bodegas Alvaro, hvor vi skal ind og nyde den kanariske stemning og indtage en pragtfuld frokost.

Hjemkomst ca. kl. 16.30. 

Priser i EURO: Pris: 49,50 € for voksne og 25 € for børn

Generel information

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger og udsolgte udflugter. Tilmelding direkte til Primo Tours senest 24 timer før den pågældende udflugts start. Ønsker man at deltage i vores velkomstmiddag skal tilmeldingen dog ske efter velkomstmødet. Børnepriser er til og med 12 år. Børn under 2 år er gratis. Der tages imod euro samt DKK og dankort mod gebyr.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!