Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.
Tenerife
Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Fakta

 • Den største af de Kanariske øer
 • Skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping
 • Et spændende og lækkert miks af det spanske,
  portugisiske og afrikanske køkken.

Spanien - Tenerife

Udflugter på Tenerife

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Tenerife. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Søndag Strandtræf Gratis
Tirsdag Teide Pris: 36 € for voksne og 18 € for børn.
Søndag Velkomstmiddag Pris: 32 € for voksne og 16 € for børn.
Onsdag Peter Pan Bådtur Pris: 39 € for voksne og 19,50 € for børn.
Torsdag Tenerifes skjulte skatte Pris: 49,50 € for voksne og 25 € for børn
Generel information
Udflugtsdag Søndag

Eftermiddag

Strandtræf

Strandtræf er et hyggeligt arrangement, som Primo Tours afholder her på Tenerife. Dette arrangement giver anledning til at møde os rejseledere samt andre Primo Tours gæster i uformelle omgivelser, hvor kongespil, kølige forfriskninger og flotte omgivelser skaber rammerne for en hyggelig eftermiddag. Arrangementet er ganske uforpligtende og gratis, hvilket betyder, der ikke kræves tilmelding. Dvs. I bare dukker op, hvis lysten indfinder sig. Primo Tours afholder strandtræf ved Playa Fañabe, som er indtegnet på jeres områdekort under punkt nr. 2.
Søndag kl. 15.00

Priser i EURO: Gratis
Udflugtsdag Tirsdag

Halvdagstur

Teide

Teide er verdens tredjestørste vulkan og ikke mindst Europas højeste punkt uden for Alperne. Under turen oplever vi flere forskellige landskaber med hver sin charme, alt fra stikkende kaktus, frodige pinjeskove til goldt lavalandskab med snørklede og imponerende klippeformationer i de flotteste farvekombinationer. Det helt unikke område udgør Europas mest besøgte nationalpark. På en klar dag kan man nyde den flotte udsigt ud over Tenerife, Atlanterhavet og de øvrige Kanariske Øer fra Teides top, hvortil det er muligt at komme med lift på egen hånd. Hvis ikke man ønsker at tage liften op, kører bussen videre gennem det fantastiske vulkanlandskab, hvor vi vil nyde en dejlig spansk frokost på en familieejet restaurant i 2300 meters højde.

Halvdagstur eksklusiv lift og frokost. Hjemme ca. kl. 15.00.  
Husk varmt overtøj.

Priser i EURO: Pris: 36 € for voksne og 18 € for børn.
Udflugtsdag Søndag

Aftenarrangement

Velkomstmiddag

Som en velkomst til Tenerife mødes Primo Tours gæster og guider til en hyggelig aften med god mad og vin på en af de hyggelige restauranter langs strandpromenaden, Las Olas. Menuen er udleveret i separat dokument, og vi vil bl.a. smage på nogle lokale spanske specialiteter. Vi glæder os til en festlig aften i hinandens selskab.

Priser i EURO: Pris: 32 € for voksne og 16 € for børn.
Udflugtsdag Onsdag

Halvdagstur

Peter Pan Bådtur

Tenerife er et af de få steder i verden, hvor man kan opleve grindehvaler og delfiner. Vores hyggelige bådtur er en enestående mulighed for at se disse fantastiske dyr på nærmeste hold, mens vi sejler med udsigt til Tenerifes smukke kystlinje. Undervejs har vi badestop, hvor man kan tage sig en forfriskende svømmetur i det krystalklare hav. Besætningen på båden skaber en god stemning, og mens man læner sig tilbage og slapper af til dejlig musik, bliver man præsenteret for en indbydende spansk frokost. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at se smukke Tenerife til søs.
Halvdagstur med all-inclusive. Hjemme ca. kl. 13.30. 

Priser i EURO: Pris: 39 € for voksne og 19,50 € for børn.
Udflugtsdag Torsdag

Heldagstur inkl. frokost + vinsmagning. Hjemme ca. kl. 16.30.

Tenerifes skjulte skatte

Tag med på en storslående tur til Tenerifes nordside, hvor den ægte kanariske atmosfære opleves på tæt hold. Øens vulkanske oprindelse samt turisme træder tydeligt i kræft på sydsiden, mens frodig natur og lokalsamfund beskriver øen på den nordlige side af bjergene. Efter en smuk køretur på øens vestkyst, gøres et stop ved Los Gigantes, hvor man kan opleve den fantastiske klippeformation. Herefter sætter vi kurs mod byen Icod De Los Vinos, hvor vi vil besøge det ældgamle drageblodstræ, hvorefter vi får lidt godt til ganen med lokal vinsmagning og tilhørende oste. Vi fortsætter mod La Orotava, hvor vi til fods vil opleve områdets rigdomme. Vi går bl.a. igennem en smuk have med udsigt til de mange velbevarede rigmandshuse og slutter af ved byens vigtigste kirke. Herefter kører vi til det fænomenale herskabshus fra 1754, hvor vi skal ind og se den autentiske arkitektur og indtage en pragtfuld 3-retters menu. Heldagstur inkl. frokost + vinsmagning.

Hjemme ca. kl. 16.30. 

Priser i EURO: Pris: 49,50 € for voksne og 25 € for børn

Generel information

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger og udsolgte udflugter. Tilmelding direkte til Primo Tours senest 24 timer før den pågældende udflugts start. Ønsker man at deltage i vores velkomstmiddag skal tilmeldingen dog ske efter velkomstmødet. Børnepriser er til og med 12 år. Børn under 2 år er gratis. Der tages imod euro samt DKK og dankort mod gebyr.