Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Tenerife

Den største af de Kanariske øer har et væld af smukke strande, enestående natur og gode shopping muligheder

Tenerife er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
 • Den største af de Kanariske øer med skønne, familievenlige strande
 • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
 • Et spændende miks af det spanske, portugisiske og afrikanske køkken
Luk Vindue
Billede 1 af 24

Info om Tenerife

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.2 ud af 5
 • Indkvartering
 • Rejseledere
 • Serviceoplevelse
 • Totaloplevelse
Se rejsetips

Spanien - Tenerife

Udflugter på Tenerife

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Tenerife. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Mandag Velkomstmiddag Pris: 32 € for voksne og 16 € for børn (2-11 år)
Tirsdag Det skjulte Tenerife Pris: 45 € for voksne og 22,5 € for børn(2-11 år)
Onsdag Bådtur Pris: 44 € for voksne og 22 € for børn (2-11 år)
Onsdag Strandtræf Gratis
Torsdag La Gomera Pris: 95 € for voksne og 60 € for børn (2-11 år)
Fredag Ubådstur Pris: 53 € for voksne og 32 € for børn (2-11 år)
Alle dage Loro Park - uden dansk rejseleder Pris: 37 € for voksne og 25 € for børn (2-11 år)
Alle dage Siam Park - uden dansk rejseleder Pris: 37 € for voksne og 25 € for børn (2-11 år)
Generel information
Udflugtsdag Mandag

Aftenarrangement

Velkomstmiddag

Som en velkomst til Tenerife mødes Primo Tours’ og Århus Charters gæster og rejseleder til en hyggelig aften med god mad og vin/øl på en af de hyggelige restauranter langs strandpromenaden, Las Olas. Vi vil til forret skal smage på nogle lokale spanske tapasretter. Til hovedret kan der vælges imellem entrecote, kylling og søtunge og til dessert vil der blive serveret pandekage med is. Vi glæder os til en hyggelig aften i hinandens selskab.

Priser i EURO: Pris: 32 € for voksne og 16 € for børn (2-11 år)
Udflugtsdag Tirsdag

Heldagstur inkl. vinsmagning.

Det skjulte Tenerife

På denne tur har vi rejseledere skræddersyet et program der byder på netop de oplevelser vi finder allermest spændene på Tenerife.

Vi lægger turen ud med at køre op til Teides nationalpark, hvor vi kommer helt tæt på Teide og på egen krop virkelig mærker, at man er kommet op i omkring 2000 meters højde, med en temperatur på lige omkring 8 grader, derfor er det en god idé at huske trøje ????. Her holder vi et lille fotostop, hvor vi kommer tæt på de populære stenformationer Roque Cinchaco og selvfølgelig med Teide i baggrunden.

Efter vores første stop forsætter vi videre i nationalparken hen til det imponerende månelandskab der bestemt er et stop værdigt. Efter vores stop i nationalparken kører vi videre til den næststørste by på hele Tenerife, nemlig havnebyen Puerto de la Cruz. Her har vi vores frokoststop, hvor der vil være mulighed for at gå på opdagelse og spise frokost. Fra vores frokoststop begiver vi os videre til det angiveligt ældste drageblodstræ i verden ”El Drago” der skiller sig ud fra sine artsfæller ved sin enorme størrelse. Ved dette stop har vi også en lille liqour-og vinsmagning.

På vores sidste del af turen byder det på bjergkørsel og fotostops gennem mascadalen, der rummer Tenerifes mest frodige natur og udsigter uden lige.

Fra kl. 8.30-17.00

Priser i EURO: Pris: 45 € for voksne og 22,5 € for børn(2-11 år)
Udflugtsdag Onsdag

Halvdagstur

Bådtur - båden "Royal Delfin" med glasbund

Tenerife er et af de få steder i verden, hvor man kan opleve grindehvaler og delfiner. På vores hyggelige bådtur er der en enestående mulighed for at se disse fantastiske dyr på nærmeste hold, mens vi sejler med udsigt til Tenerifes smukke kystlinje. Vi sejler med Royal Delfin på en 3-timers tur, hvor der vil være 99 % chance, for at opleve de legesyge delfiner og sociale grindehvaler i deres vante opgivelser. Royal Delfin har glasbund i begge sidder og derfor vil der være mulighed for at se dem under vandet på nærmeste hold.

Undervejs har vi et badestop, hvor man kan tage sig en forfriskende svømmetur i det krystalklare hav. Tag endelig snorkelmasken eller dykkebrillerne med og se om I kan spotte fisk under havets overflade. Besætningen på båden skaber en god stemning, og mens man læner sig tilbage og slapper af til dejlig musik, kan man nyde udsigten til Tenerife og se Teide fra havsiden. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at se smukke Tenerife til søs og nyde den friske havluft i atlanterhavet.

På båden er der inkluderet frokost og lokale drikkevarer, som består af sodavand, sangria og øl

Onsdag fra kl. 10:30-13:30 

Priser i EURO: Pris: 44 € for voksne og 22 € for børn (2-11 år)
Udflugtsdag Onsdag

Eftermiddag

Strandtræf

Primo Tours vil gerne invitere dig til vores hyggelige strandtræf, som vi afholder på én af Tenerifes skønne strande. Dette arrangement giver anledning til at møde os rejseledere samt andre Primo Tours og Århus Charter gæster i uformelle omgivelser, hvor kongespil, kølige forfriskninger og flotte omgivelser skaber rammerne for en hyggelig eftermiddag. Arrangementet er ganske uforpligtende og gratis. Der kræves ikke forhåndstilmelding. Primo Tours afholder strandtræf ved Playa Fañabe, som er indtegnet på dit områdekort under punkt nr. 2.

Priser i EURO: Gratis
Udflugtsdag Torsdag

Heldagstur

La Gomera

La Gomera er den 3 mindste af de beboede kanariske øer, der huser en lokalbefolkning på lige omkring 20.000 mennesker. Øen byder på en sprudlende natur i smukke bakkede landskaber, der bestemt er et besøg værdigt.

På denne heldagsudflugt starter dagen med opsamling i jeeps, der kan rumme op til 6 personer. Fra opsamlingspunktet går turen til færgen der sejler os direkte til La Gomera på 45 minutter. Ved ankomst til La Gomera har turen sin endelige start og man er ikke et sekund i tvivl om at man er kommet til en ø, hvor frodige arealer og en frisk duft af natur er at finde alle vegne.

Ved turens første stop tager jeepen os et godt stykke op i bjergene hvor vi holder ind ved en lille Aloe vera plantage. På plantagen vil vi udforske planten og fortælling vil følge om dens nu engang overraskende egenskaber. Fra en plantage til en anden, kører vi videre til La Gomeras største bananplantage og her vil vi også lære om hvad der gør kanariske bananer så specielle. Næste stop er frokoststoppet, der forgår på en lille charmerende restaurant, med fantastisk udsigt i bjergene. Her vil vi også opleve et nærmest uddødt sprog, der til dags dato kun praktiseres på La Gomera, nemlig fløjtesprog. Fra frokost går turen videre til turens sidste stop Garajonay National Park, i La Gomeras hjerte, der har fået status som det smukkeste naturområde i Spanien og har været på UNESCO’s verdensarvsliste siden 1986. Efter det sidste stop går turen tilbage til La Gomeras havn som ligger i byen San Sebastian, hvor der vil være omkring 1 time på egen hånd inden færgen sejler tilbage til Tenerife.

Torsdag fra kl. 07:30-18:30 

Priser i EURO: Pris: 95 € for voksne og 60 € for børn (2-11 år)
Udflugtsdag Fredag

Ubådstur

Stig om bord på ubåden "Sub Fun Cinco" for en unik oplevelse under vandet. Turen begynder i havnen San Miguel på den sydlige spids og varer cirka 1 time. Når du er ombord på ubåden, vil du dykke til en dybde på ca. 30 meter. Herfra kan du opleve de mange fisk, såsom trompetfisk, blæksprutter, piratfisk og havenes stolthed, en pigrokke-familie. Under turen vil du få følgeskab af erfarne dykkere, der vil friste fiskene endnu tættere på.

Kontakt rejseleder for mere information om tiden

Priser i EURO: Pris: 53 € for voksne og 32 € for børn (2-11 år)
Udflugtsdag Alle dage

Heldagstur

Loro Park

Tag med på tur til en af Tenerife’s største seværdigheder, der er kendt som en af de bedste dyreparker i verden, med majestætiske dyr og forskellige shows i løbet af dagen. Denne dyrepark er oplagt for alle dyre elskere og passer perfekt som en dagstur med familien. Undervejs i parken vil i opleve at parken går rigtig meget op i dyrevelfærd og bl.a. har flere truede dyrearter, som ellers ikke ville overleve i deres vante omgivelser pga. klimaændringer. Loro Park fonden gør har her et stort ansvar, da det har til ansvar, er at bevare truede arter af papegøjer og deres levesteder.

Spar besværet og køen begge steder ved at købe dagsbilletter ved en af dine rejseledere. Prisen er alligevel den samme! Der kører gratis busser rundt flere gange om dagen til Siam Park. Busserne til Loro park kører tidligt om morgen og koster 15€. Dette kan bookes igennem din rejseleder.

Priser i EURO: Pris: 37 € for voksne og 25 € for børn (2-11 år)
Udflugtsdag Alle dage

Heldagstur

Siam Park

Har i lyst til adrenalinkick og afslappende stunder i familiens nærvær er Siam Park det oplagte valg. Siam park er for 5. år i træk blevet kåret som verdens bedste vandland. Og dette er absolut ikke uden grund. Siam Park er, foruden de mange vandforlystelser, opbygget som et tropisk paradis med arkitektur i Thaiinspireret stil og har tilmed tilpassede forlystelser til enhver smag og alder. I Siam Park kommer I bestemt ikke til at kede jer og man kan sagtens få en hel dag til at gå med de mange forlystelser og der er tilmed mulighed for at spise frokost flere steder i parken.

Spar besværet og køen begge steder ved at købe dagsbilletter ved en af dine rejseledere. Prisen er alligevel den samme! Der kører gratis busser rundt flere gange om dagen til Siam Park. Busserne til Loro park kører tidligt om morgen og koster 15€. Dette kan bookes igennem din rejseleder.

Priser i EURO: Pris: 37 € for voksne og 25 € for børn (2-11 år)

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen
GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her