La Vela Khao Lak m/ morgenmad

Luk Vindue
Billede 1 af 32
Luksuriøst strandhotel med flotte pools, der fungerer som eksotisk oase for både par og børnefamilier. Hotellet der blot er 5 år gammelt, er designet med lækre detaljer på både værelser og hotellets øvrige områder hvor du både finder restaurant, bar, strandklub og både indendørs og udendørs legeplads til børnene.
Her er plads til afslapning på solsengene der er placeret enten på stranden eller ved poolen – nogle af solsengene endda ude i poolen – og så bliver det næsten ikke nemmere at tage sig en kølig dukkert. 
Er man mere til saltvand og snorkling, er der ikke mere end få meter til det bløde sand og varme havvand. 
Beliggenhed
Resortet ligger få kilometer fra Khao Lak by, hvor der findes masser af restauranter, barer og butikker. Det er nemt at hoppe i en taxa dertil, og på få minutter (og for billige penge) har du blot endnu flere muligheder for at opleve den hyggelige stemning i Khao Lak. 

Faciliteter
Skal kroppen aktiveres lidt ekstra, er det muligt at leje kanoer eller prøve kræfter på et SUP-bræt. Man kan også leje cykler og tage på oplevelser i eget cykeltempo i Khao Lak området, der både byder på by, strand og frodig natur. 
Der findes desuden et flot fitnesscenter og spaafdeling der tilbyder lækre behandlinger som bodyscrub, aromaterapi massage og den traditionelle thaimassage. Snyd ikke dig selv for lidt ekstra ferieforkælelse.     

Værelser
I har mulighed for at indlogerer jer i lækre store værelser, designet med henblik på både komfort og en æstetisk smag. De store vinduespartier åbner op til en privat balkon med udsigt over pools, og gør værelset lyst og rart. På værelset findes desuden en komfortabel seng, køleskab, fladskærms-tv, sofa og sofabord, samt et rummeligt badeværelse med brusekabine og stilfuldt badekar. Med andre ord er der dømt lækre rammer for jeres ferie i Thailand. 

Pension
Jeres ophold er inklusive morgenmad. 

Check-ud fra hotellet
Check-ud er frem til kl. 12, og check-in fra kl. 14.

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.