Skoleferien er tæt på udsolgt – se de bedste tilbud i august eller september

Centara Tropicana Koh Chang m/morgenmad

Luk Vindue
Billede 1 af 14
Foreløbige afgange - flere er på vej:
Afrejse den 12. oktober fra Kastrup (10 nætter)

Beliggenhed
Centara Tropicana Resort ligger på Koh Changs vestkyst, midt på Klong Prao Strand, og ikke langt fra øens jungle og frodige omgivelser. 
 
Der er direkte adgang til stranden, som er meget børnevenlig. Der er fra morgen til aften stor forskel på, høj- og lavvande, hvilket betyder at vandet trækker sig tilbage fra stranden henad aftenen. Helt generelt er det altid lavvande og roligt hav, så stedet er perfekt for hele familien, og små børn der vil sidde i vandkanten og lege. 
Der ligger små strandbarer og restauranter langs hele Klong Prao Beach, så man kan nyde det hvide sand, og det klare, rolige hav langs hele stranden.

Centara Tropicana og Klong Prao Beach ligger på vestkysten af Koh Chang, hvilket betyder at I hver aften kan nyde den smukke solnedgang. Der er desuden rig mulighed for at tage ud og spise, og besøge lokale butikker i Klong Prao området, der kun ligger omkring 200 meter fra receptionen på Centara Tropicana. 

Faciliteter
Der er to forskellige restauranter på Centara Tropicana Resort Koh Chang. Sea Breeze Restaurant er placeret lige ved stranden, og her kan man sidde og nyde et lækkert lokalt måltid direkte på det bløde sand. Restauranten serverer både lokale thailandske retter, men har også et bredt udvalg af internationale retter.  

Lobby Bar er placeret i yderkanten af den åbne lobby, og lige ved resortets Splash Pool Bar. Lobby Bar serverer et større udvalg af både internationale og thailandske retter, der er perfekte til både den lille sult, men er også helt oplagt til både frokost og aftensmad. Splash Pool Bar, der ligger lige ved The Lobby Bar, serverer drinks direkte til poolen – så I behøver slet ikke bevæge jer op ad vandet for at nyde en kølig drink. 

På Centara Tropicana Resort Koh Chang finder I også en lækker spaafdeling – Spa Cenvaree. Her kan man mod betaling, vælge imellem flere forskellige spa-oplevelser og krops- og ansigtsbehandlinger, aromaterapi og zoneterapi. Der findes desuden også både sauna og spabade. Priserne på massage og behandlinger er i øvrigt meget billigere end i Danmark, så mange nøjes sjældent med et enkelt besøg i spaafdelingen. Bemærk at de fleste behandlinger skal bookes på forhånd for at være sikker på ledige tider. 

På Centara Tropicana Resort Koh Chang er der to store udendørs swimmingpools, en børnepool, og vandrutsjebane. Ved begge pools og på stranden er der liggestole man kan benytte sig af, og parasoller man kan slå op, hvis de varme solstråler alligevel skulle blive en tand for meget.

Der er gratis WiFi alle steder på resortet.

Aktiviteter 
Centara Tropicana tilbyder mange forskellige aktiviteter, man kan blandt andet deltage i både yoga, forskellige strand-sportsgrene eller tage en tur ud i kayak. Det er også muligt at booke både snorkel- og dykkerture på hotellet, hvis man gerne vil udforske undervandslivet ved de omkringliggende bounty-øer. 

Gå en tur til Klong Prao by i nærheden af hotellet, og gå på opdagelse i små lokale butikker, eller nyd et lækkert, lokalt måltid på én af  restauranterne. Klong Plu vandfaldet ligger også kun ca. 2 km fra hotellet, og er også et rigtig smukt udflugtsmål.

Værelser
Alle værelser på Centara Tropicana Resort Koh Chang er indrettet med centralstyret aircondition, fladskærms-tv, eget privat badeværelse med de vigtigste toiletartikler og hårtørrer. Derudover har alle værelser enten privat balkon eller terrasse. 
Der er mulighed for én ekstra opredning på hvert værelse. 

Betaling
Centara Tropicana Resort Koh Chang benytter sig udelukkende af kortbetalinger på resortet, og det er ikke muligt at betale med kontanter. Det eneste I skal bruge kontanter til her, er til drikkepenge til personalet. 

Pension
Jeres ophold er inklusive morgenmad, som kan nydes i morgenmadsbuffeten på Sea Breeze Restaurant hver morgen. Restauranten har et stort, åbent fællesområde med en rigtig lækker morgenbuffet.

Check-ud fra hotellet
Der er check-ud fra hotellet kl. 12.00

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.