Holiday Ao Nang Beach Resort

Luk Vindue
Billede 1 af 24
Holiday Ao Nang Beach Resort henvender sig både til parret der ønsker værelse med direkte adgang til poolen, og romantiske omgivelser, ligesom det er populært for børnefamilier der søger et lækkert resort med gode faciliteter for både børnene og forældrene. 
Beliggenhed
Holiday Ao Nang Beach Resort er et af de bedste familieresorts i Krabi, i gåafstand til byens liv og muligheder. Resortet opfylder de fleste ønsker og behov for en dejlig ferie, og ønsker man lidt ud over resortet ligger det indenfor gåafstand. Stranden finder man på den anden side af strandpromenaden og har man lyst til at besøge Railay Bay – en lille strand omkranset af høje kalkstensklipper – kan det let nås med en privat longtailbåd.  

Faciliteter
Børn elsker dette resort, og kan få masser af timer til at gå i de mange swimmingpools og vandrutsjebaner. De behøver ikke engang at gå op af vandet, når tørsten melder sig, for nede i vandet servere der både kolde drikke og shakes fra poolbaren. Resortet har desuden børneklub.  
Resortet byder på hele to restauranter og flere barer. InnAsia Restaurant, som er en á la carte ligger placeret på resortets tagterrasse. Herfra kan man nyde udsigten over havet og solnedgangen. 
Der findes i øvrigt fitnesscenter der frit kan benyttes fra 6.00-20.00, samt en lækker spaafdeling der står klar til at forkæle krop og sjæl med forskellige behandlinger, udført af professionelle massører. 

Værelser
Alle værelserne på Holiday Ao Nang Beach Resort har enten altan eller terrasse med udsigt over den frodige have eller et af pool områderne. På værelserne er der aircondition, elkedel og eget privat badeværelse med bruser.
I kan vælge mellem værelsestyperne Leisure Pool View (2-3 personer), Deluxe Pool Access (2-3 personer) og Family Pool View (2voksne + 2børn).  

Betaling
Hotellet tager både imod MasterCard, Visa, American Express og kontanter.

Pension
Jeres ophold er inklusive morgenmad.

Check-ud fra hotellet
Der er check-ud fra Holiday Ao Nang Beach Resort frem til kl. 12, og check-in fra kl. 14.

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.