Diamond Resort Phuket m/ morgenmad

Luk Vindue
Billede 1 af 26
Nyt, moderne og stilrent resort med kæmpe pool, tæt på både strand og by
Beliggenhed
Diamond Resort Phuket ligger på Phukets vestkyst og kun omkring 900 meter fra Bang Tao Beach, som er bedømt til at være én af Phukets bedste strande, og hvis gåturen ikke er fristende, så kører der shuttlebus fra resortet hver time. Så der er rigtig god mulighed for, at nyde godt af den fine, gyldne strand og de bløde bølger.
Diamond Resort Phuket er placeret i et af Phukets mest attraktive områder, og her er der masser af aktiviteter for hele familien. Hvis ikke den kæmpestore pool, det gode vejr og de lækre strande skulle være lokkemad nok, så byder dette område også på både markeder, masser af restauranter, caféer, barer og udflugter. Forhør jer i receptionen på Diamond Resort Phuket – så skal de nok hjælpe jer!

Faciliteter
Diamond Resort Phuket er et nyt og moderne indrettet hotel, bygget i tropiske omgivelser, og med en 50 meter lang pool mellem bygningerne. Der er også en børnepool, hvor vandet ikke er så dybt, hvor de små kan plaske rundt i timevis.
Diamond Resort Phuket har også egen restaurant, Infuse Restaurant, der serverer både lokale thailandske og internationale retter, i enten buffet eller a la carte. 
Der er både gratis shuttle fra Diamond Resort Phuket til stranden hver time, og til flere andre steder i området – eksempelvis Boat Avenue Phuket, Fun Friday Avenue Market, Villa Market og flere andre steder.
På hotellet er der også mulighed for at booke forskellige former for udflugter, hvis I gerne vil ud og udforske Phuket.

Værelser
Alle værelser har enten privat balkon eller terrasse, tv, lille tekøkken med køleskab og mikroovn og lille spiseplads, privat badeværelse med bruser.
Deluxe Suite henvender sig til 2-3 personer, med en ekstra opredning på sovesofa. 
2-bedroom Suite består af 2 separate soveværelser med en dobbeltseng i hvert værelse, samt et fælles rum i midten med spiseplads, samt sofa og tv. 

Betaling
Der kan betales med MasterCard, Visa, American Express og kontanter på Diamond Resort Phuket. 

Pension
Der er morgenmad inkluderet under jeres ophold på Diamond Resort Phuket. Det bliver serveret i buffet hver morgen.

Check-ud fra hotellet
Der er check-in på hotellet mellem kl. 14 og 22, og check-ud mellem kl. 06 og 12.

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.