Kata Palm Resort m/morgenmad

Luk Vindue
Billede 1 af 17
Kata Palm Resort er indrettet i klassisk thai-stil, og emmer generelt af en meget autentisk atmosfære. På Kata Palm Resort får du en ægte følelse af troperne, da der omkring alle værelser og pools er plantet massevis af lokale, tropiske planter, og masser af palmer. 
Beliggenhed
Kata Palm Resort er centralt placeret, tæt på den offentlige strand, og flere lokale seværdigheder. Det tager omkring 20 minutter at komme ind til centrum af Phuket by, hvis man er ude efter mere byliv, shopping og flere restauranter og barer. 
Der ligger dog også flere restauranter og barer lige i nærheden af hotellet, i Kata-området, som man kan gå på opdagelse i.
Hotellet ligger desuden få meter fra den populære Kata Beach – kridhvidt sand, så langt øjet rækker og rolige bølger. Stranden er meget børnevenlig, da vandet er klar og roligt, og lavvande.

Faciliteter
Der er døgnåben reception på Kata Palm Resort, så der er altid nogle af spørge, hvis man skulle have brug for hjælp, eller hvis man mangler noget.
Der er hele tre restauranter på Kata Palm Resort og to barer. Hovedrestauranten på hotellet serverer udelukkende mad i buffeten, hvor de to andre har en a la carte-menu, man kan bestille fra. Den ene a la carte-restaurant serverer blandt andet ”alt godt fra havet”, men begge har også blandede retter fra flere steder i verden.
Den ene restaurant og den ene bar er placeret ved poolområdet, så når man lægger og slænger sig i solen, behøver man ikke gå langt, for forfriskninger.
To pools med børnepool område ved begge, omgivet af flere tropiske planter og palmer – ægte bountyfølelse. Der er masser af liggestole og parasoller placeret i poolområdet som man kan besnytte sig af. Børnepool-områderne har lavt vand, og springvand som de små kan lege i.
Den tætteste strand er blot 3 minutter gang fra Kata Palm Resort, og det er derfor også let at komme ud og mærke det skønne, lune havvand, der med rolige, klare bølger, sætter den perfekte feriestemning på den kridhvide strand.
Kata Palm Resort har desuden et lækkert spaområde, hvor der tilbydes flere forskellige former for massage og et spaområde med blandt andet dampbad, sauna og jacuzzi, man kan slænge sig i, mod betaling.

Værelser
Kata Palm Resorts Superior værelser i den nye bygning Royal Blue King, er alle med egen balkon, badeværelse og aircondition. Udsigt fra balkonen vender enten mod hotellets poolområde, eller de grønne omgivelser. Alle værelserne er indrettet i klassisk thaistil, med håndskåret møbler af teamtræ, der er med til at sætte stemning for jeres ophold i Thailand. 
Der er mulighed for en ekstra opredning på værelset så I kan bo 3 personer sammen. 

Betaling
Kata Palm Resort tager imod både MasterCard, Visa og kontanter.

Pension
Jeres ophold er inklusive morgenmad.

Check-ud fra hotellet
Check-ud er frem til kl. 12, og check-in fra kl. 14.

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.