Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere

Team Alanya - Danske rejseledere

Hos Primo Tours i Alanya har vi et team af danske rejseledere. Vi er her for dig og for at hjælpe til med, at du får en fantastisk og uforglemmelig ferie.

Vi er at finde på hotellerne dagligt. Her i mappen kan du se hvilke tidspunkter du kan møde os rejseledere. Udenfor vores hotelservice tider, kan du ringe på vores servicetelefon, hvor vi altid vil være klar til at hjælpe dig.

Servicetelefon 08.00 - 20.00 (009) 0549 773 48 71
Nødtelefon 20.00 - 08.00 (009) 0549 773 48 71

Efter kl. 18.00 er den kun en nødtelefon, og vi beder Jer derfor om kun at bruge den i nødstilfælde, dog skal I hellere ringe én gang for meget end én gang for lidt.

Tilmelding af udflugter

Vi har et spændende udflugtsprogram, hvor der vil være lidt for enhver smag. Du kan tilmelde dig udflugterne på vores velkomstmøde, vores hotelservice samt over vores servicetelefon.
Husk blot at tilmeldingen til vores udflugter skal ske dagen i forvejen senest kl. 12.00.

Tilmeldingen er bindende og refundering sker kun ved forevisning af lægeerklæring. Hos os kan du selvfølgelig betale med Euro, Tyrkiske Liraog Visa dankort. Med betaling af VISA dankort, trækkes der et gebyr på 25 kr.

Vi glæder os til at møde dig.