Billige restpladser i marts og april. Fra kun kr. 3.498,- med gratis golf, spa, vandreture, tennis og lån af cykler - se mere her

Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

TYRKIET - ALANYA

REJSELEDER BLOG FRA ALANYA

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere i Alanya.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Kun 2 uger tilbage

Skrevet af Leah 05-10-2017

Det er med blandede følelser at vi snart lakker mod enden hernede i Alanya og Side.
Vi har blot to uger tilbage før vi lukker og slukker, og det har i den grad været en dejlig sæson!
Jeg kommer naturligvis til at savne det gode vejr og palmerne, men jeg kommer uden tvivl mest til at savne mit fantastiske team. Pernille tager hjem på lørdag, og det er en meget mærkelig følelse at vi alle snart skal skilles, når vi har gået op og ned af hinanden siden maj. Når man er sådan et lille team som os kommer man meget tæt på hinanden, og man lever næsten i sin egen lille primo-bobbel, og det er virkelig trist at vores lille familie hernede snart skal splittes.

Vejret hernede er stadig dejligt, efter min optik er vejret perfekt ligenu! Vi har omkring 25 grader, og aftenerne og morgenerne er kølige. Det er ikke for varmt at gå en god tur, det er ikke for varmt at ligge ved poolen, det er simpelthen lige som det skal være. Dog får vi oftere og oftere besøg af skyerne, og nogle gange kommer der også et skyl. Det er heldigvis stadig sjældent at vi får rigtig uvejr.

Her er en lille walk-down-memory-lane med mine skønne kolleger.

Dykning i Alanya

Skrevet af Morten 07-09-2017

Hernede i Tyrkiet har os rejseledere kun én fridag om ugen, og den forsøger vi at nyde så meget som overhovedet muligt. Nogle gange er vi endda også så heldige at 2 af os har fri den samme dag. Præcis dette oplevede Toke og jeg i sidste uge, hvor vi begge havde fået vores ugentlige fridag placeret samtidigt.

Normalt kommer os rejseledere vidt omkring i byen som en del af vores arbejde, derfor tilbringer vi de fleste af vores fridage hjemme i vores lejlighed. Dog syntes Toke og jeg at der skulle ske noget nyt i sidste uge - derfor tog vi ud og dykkede med vores samarbejdspartner, Dolphin Dive Center.

Dagen startede med at vi sejlede ud til Alanya klippehalvøen, hvor vi lavede to dyk. Fordi jeg var nybegynder måtte jeg ”kun” dykke ned på 8 meters dybde, imens Toke der har dykkercertifikat, kom ned på hele 18 meters dybde. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse at komme så dybt under havets overflade og opleve det fantastiske dyreliv der er omkring klippehalvøen. Jeg så massevis af fisk og planter, og bare oplevelsen med at dykke med ilttank og svømmefødder var helt speciel, og noget jeg helt sikkert kommer til at gøre igen.

Fordi Toke har dykkercertifikat, fik han lov til at dykke ind i en af de mange undersøiske grotter der er i klippen, hvilket Toke syntes var en eventyrlig oplevelse.

Da vi, efter de to dyk og indtagelse af en lækker frokost, sejlede ind af mod havnen var både Toke og jeg godt udkørte. Da vi kom hjem faldt vi hurtigt i søvn foran TV’et efter en lang dag fyldt med oplevelser jeg sent vil glemme.

Det tyrkiske sommervejr

Skrevet af Leah 10-08-2017

Et stort samtaleemne hernede i Tyrkiet er selvfølgelig det gode vejr. Vi har over hele sommeren haft 30-35 grader, og det er lang tid siden at vi sidst har haft besøg af regnbygerne. Det danske sommervejr har ikke ligefrem været noget og råbe hurra for - flere gæster har endda fortalt os at det aldrig har været så dårligt i Danmark som nu, hvertfald ikke i de sidste 30 år! Derfor er vores gæster UTROLIG glade for at komme ned til varmen og solstrålerne, nu hvor den danske sommer har svigtet.

Vi her hos Primo Tours har jo den service at vi ringer gæster op før de ankommer, og her er det også oftest spørgsmål omkring vejret vi modtager. Det er virkelig tydeligt, at jer derhjemme hungrer efter solen - og derfor er vi så glade for, at vi igen og igen kan forsikre jer om at vi ikke døjer med ustadigt regnvejr, blæst og grå skyer hernede.

Når det så er sagt, så savner jeg efter flere måneder i heden nu alligevel regnen. Det er ikke noget jeg snakker højt om, det skal man passe på med blandt danskere der alle kommer fra regn, men alligevel må jeg indrømme at jeg savner det gode, danske grå sommervejr! Tænk, det troede jeg ALDRIG jeg skulle sige - men luften, naturen og stemningen er bare helt speciel efter en masse regn hernede i Tyrkiet, og jeg glæder mig til den dag, vi får regn!

Det varme vejr fortsætter dog som det ser ud nu, og August er kendt for at være en meget varm måned i Tyrkiet. Varmen fortsætter ofte ind i september, og aftager først langsomt ind i Oktober. Vi glæder os til mere sol og varme (og måske lidt regn??? :-))

Sæt tænderne i tyrkisk mad!

Skrevet af Toke 26-07-2017

Noget af det som er fedt ved at være rejseleder, er at man for lov at smage på de mange delikatesser i forskellige lande. Her i Tyrkiet har de et af verdens bedste køkkener, med bredt udvalg af en masse fantastisk mad. Der er virkelig noget for en hver smag, så hvis man går sulten i seng her i Tyrkiet, er det næsten ens egen skyld.

En af de mange ting jeg rigtigt godt kan lide at spise er Köfte. Köfte er en slags tyrkisk frikadelle, som hovedsageligt er lavet på lamme- og oksekød. De to slags kød komplimenterer hinanden i høj grad, og det smager fantastisk med de forskellige krydderier oveni. Tager man med på vores Solnedgangstur, vil der også blive serveret en köfte, så her er jo yderligere incitament til at tage med på denne ;-).

Noget andet der ikke bare er lækkert at spise, men også er en vidunderlig del af den tyrkiske kultur er det der hedder meze. Meze er en forret som bliver serveret de fleste steder, som typisk består af et stort oppusteligt brød, som hedder Lavasbrød. Dette brød serveres som ofte med lidt forskelligt dyppelse. For det meste er der esme til, som man dypper brødet i. Esme er en blanding af forskellige urter og krydderier samt tomater, og det smager super lækkert. Grunden til at dette meze er en vidunderlig den af den tyrkiske kultur, er at det som oftest bliver serveret gratis, hvis man er ude at spise. Så hvis i en dag er ude at spise, og en tjener kommer forbi med det, så skal i endelig bare tage imod det.

Når man er i Tyrkiet skal man selvfølgelig også have lidt at drikke. Til at slukke tørsten kan man blandt andet drikke Ayran, som næsten alle tyrkere er helt vilde med. Ayran er en blanding af yoghurt, vand og salt. Den har en lidt speciel smag, og er måske ikke alles kop te, men det er helt sikkert noget som man bør prøve! Apropos te så er det noget andet som tyrkerne drikker utroligt meget af. På en helt almindelig dag, kan en tyrker sagtens drikke 10 små kopper te. Téen har en anderledes smag end man er vant til hjemme fra Danmark. Personligt putter jeg en del sukkerknalder i, når jeg skal drikke tyrkisk te.

Noget andet man måske ikke skal nyde i ligeså store mængder som ayran og tyrkisk te er raki. Raki minder en del om det græske ouzo. Raki er en anislikør, som har smag af sambucca. Så hvis man ønsker at smage raki, er det en meget god ting lige at være forberedt på. Rakien er nok heller ikke så børnevenlig, men det er der heldigvis så meget andet der er!

Prøv kræfter med tyrkisk morgenmad

Skrevet af Toke 09-07-2017

I sidste uge var jeg så heldig at få lov til at stå for vores Dim Morgenmadstur.

Turen foregår oppe i de smukke Taurusbjerge, hvor der virkelig er rig mulighed for at nyde en god udsigt, og få taget en masse flotte billeder. Det hele starter med at vi samler de tilmeldte gæster op på deres hoteller, hvorefter vi har en hyggelig bustur op til Ada Piknik, hvor vi skal nyde den autentiske tyrkiske morgenmad. Morgenmaden består typisk af en helt masse forskellige spændende retter, som bliver serveret på en tømmerflåde med overdæk, ude på selve Dim Cay floden. Der bliver serveret alt ligefra nogle lokale tyrkiske retter, til klassiske æg. Der er virkelig stort udvalg, så hvis man går sulten herfra er det altså ens egen skyld. J

Udover at spise morgenmad, er der også mulighed for at bade i smeltevandsfloden. Temperaturen her ligger omkring de 10 grader, så man kan godt få lidt af en chok, når man springer i. Ada Piknik har også nogle pools, som der er mulighed for at bade i. Flere af børnene på turen i sidste uge var utroligt glade for at bade i floden, og de hyggede sig virkeligt meget.

Efter at have nydt morgenmaden og badet en smule, satte vi kursen op mod Dim Dam, som forsyner Alanya med cirka 35% af alt strøm. Dæmningen er cirka 75 meter høj, så det er virkelig også et fascinerende syn. Udover at se på dammen og tage billeder af den, er der heroppe også en virkelig smuk udsigt ud over Taurusbjergene, som man kan fotografere på livet løs.

Oppe i bjergene bor der også mange lokale. De bor lidt mere primitivt oppe i bjergene, end de gør nede i byen, men dette har også sin helt egen charme. Der går en sjov historie om at om vinteren opvarmer de lokale i bjergene deres hus, ved at der står en ko i kælderen, som afgiver kropsvarme.

Efter stoppet ved Dim Dam, fortsatte vi længere op i bjergene til Dim Cave, som er Tyrkiets anden største drypstenshule. Her er der rig mulighed for virkelig at få en på opleveren, når man går de 350 meter gennem grotten, med både stalagmitter og stalakitter på begge sider. For enden af grotten er der en sten som ligner en kvinde der holder en baby, stort set på en prik. Ligheden er nærmest en smule skræmmende.

Dim Cave er sidste stop på turen, hvorefter vi vender hjemad, med en hel flok af glade gæster.

Sukkerfest i Tyrkiet!

Skrevet af Leah 26-06-2017

"Iyi bayramlar"! Sådan lykønskerr tyrkerne hinanden i dagene fra den 25 - 27 juni, hvor sukkefesten fejres.

Tyrkerne har i den seneste måneds tid fejret en stor islamisk højtid, nemlig Ramadanen.
Ramadanen startede fredag den 26. maj og slutter den 24. juni.

Ramadan er navnet på den niende måned i den islamiske kalender og er en betegnelsen for den muslimske fastemåned. Religionen islam foreskriver, at rettroende muslimer i denne periode ikke må indtage mad eller væske fra solopgang til solnedgang.

Hvorfor faster muslimer?
Den sult, man føler under fasten, skal få en muslim til at tænke på fattige og nødlidende børn og voksne i verden, der må gå i seng på tom mave. Denne nye omtanke har til hensigt at skabe en større opmærksomhed på folk i nød i fremtiden.

Fysiologisk betyder fasten en øget renhed og afgiftning af kroppen. Afgiftningen foregår ved, at nogle af de organer, der normalt er optaget året rundt med mad og fordøjelse, får længere hvileperioder og derved bl.a. udskiller skadelige stoffer som de normalt ikke får tid til.

Sukkerfest; en glædelig højtid blandt lokalbefolkningen
Under jeres ferie vil i kunne opleve den spændende højtid, da ramadanens ende fejres den 25, 26 og juni med den såkaldte ’sukkerfest’ eller på tyrkisk ’Seker Bayram’. Festlighederne varer i tre dage, og flere butikker bugner med søde sager. Grunden til at højtiden kaldes for sukkerfesten, er da man fejrer at man igen kan indtage alt det gode i livet – heraf, selvfølgelig, søde sager ????

Højtiden markeres med store familiesammenkomster, ferie, festivaler og koncerter. De fleste tyrkere har fri fra arbejde og fri fra skole under sukkerfesten, som varer i disse tre dage. I vil derfor kunne opleve mange lokale i bybilledet, som alle fejrer denne store højtid.

Sukkerfesten er også en sød tid for os rejseledere, da hotellerne alle tilbyder os chokolade og slik hver dag - mums!

"Hvad laver en guide?"

Skrevet af Leah 20-09-2017

For mange år siden var en guide en person der viste folk hen til deres busser i lufthavnen, ønskede dem en god tur, og gik sin vej. En guide var forhen en person der stod og fik kramper i armen af at holde et skilt i lufthavnen, og med en robot-stemme henviste gæster til en terminal.
Førhen var der mange fordomme om guider og deres intelligensniveau, da jobbet netop ikke krævede de mest vanvittige kommunikative og sociale færdigheder.

Idag forholder dette sig helt anderledes. For det første er vi ikke guider; vi er meget mere end det! Idag er vi rejseledere, et begreb der forsøger at komme de trælse fordomme man har til guide-faget til livs. Idag kræver det meget mere at blive "guide", og derfor er begrebet "rejseleder" netop også opstået.

Os rejseledere får ofte spørgsmålet om hvad vi egentlig laver. For at levere den service er der en masse arbejde bag, et arbejde som man ikke altid tænker over. Der er meget adminstrativt arbejde i faget, som gør at vi kan levere den service vi gør, og som gør at vi altid er et skridt foran.

Derudover tager vi imod vores gæster i lufthavnen, byder dem ordentligt velkomne med en flaske vand, viser dem til busserne, giver dansk information i busserne og kører med til hvert hotel. Vi afholder gratis informationsmøder, besøger gæsterne dagligt på hotellerne, kører udflugter med dansk information, besøger gæsterne på værelserne, leger med gæsternes børn, og sender gæsterne personligt hjem fra lufthavnen med håndtryk og et ønske om et glædeligt gensyn.Udover disse nævnte ting er der så meget andet i faget, for ikke mindst at tale om al forberedelsen der er til nye gæster hver uge. Vi giver alle gæster en personlig håndskreven kuvert med informativ indhold ved ankomst, og har på forhånd ringet gæsterne op fra Tyrkiet før deres ankomst, til en lille snak om vind og vejr.

En rejseleder har fokus på service, og det er noget vi konstant har i baghovedet i vores dagligdag. Det er et fag hvor man skal kunne klare rigtig mange situationer, og et fag hvor man lærer at arbejde med rigtig mange forskellige typer af mennesker. Man lærer at begå sig i et andet lands kultur og at bruge de kommunikative færdigheder det nu end kræver. Generelt er det et fag som rustner os utrolig meget til vores fremtid på forskellige måder, som vi altid kan kigge tilbage på og huske med glæde og savn. Der er hvertfald ingen tvivl om at jeg vil savne mit fantastiske team jeg har hernede, og de dejlige bekendtskaber jeg har opnået igennem arbejdet!

Endelig fik vi regn!

Skrevet af Pernille 23-08-2017

I dag vågnede vi op til at det dryppede på taget, og hvor var det dejligt! Antalya-regionen har gennemsnitligt over 300 solskinsdage om året, så det er ikke så tit, at vi får et ordentligt regnskyld her i Alanya og Side. Sidst det regnede her var tilbage i maj, så I kan selv regne ud, at det er længe siden ;-)

Selvom I derhjemme i Danmark nok ikke savner regn, så kan man altså godt mangle det lidt, når det ikke har regnet i flere måneder. Da jeg kom ud af lejligheden i morges duftede der helt frisk, og det var lige til at få forårsfornemmelser af.  

Typisk når det regner her i Antalya-regionen, så skyller regnen virkelig ned, men det varer normalt kun et par timer, hvilket jo er skønt. Det er ikke ligesom derhjemme, hvor det småregner i flere uger.
Men det har virkelig været skønt at få renset lidt ud i luften, og nu er vi altså klar til endnu flere dejlige solskinsdage her i Tyrkiet!  

Så sidder I derhjemme og er trætte af det danske ”sommervejr,” så vil vi glæde os til at byde jer velkommen hernede!

Vores fridage

Skrevet af Toke 10-08-2017

Som rejseleder får man ofte spørgsmålene: ”Hvor tit har i fri, og hvad laver i på jeres
fridage?”
Det er sådan at vi har en fridag om ugen, som vi forsøger at nyde fuldt ud hver gang.
Som oftest er det rart at have en dag om ugen, hvor man kan sove liiiiiidt længere
end de andre. På arbejdsdagene står vi som regelt forholdsvis tidligt op, så vi kan
komme tidligt ud på hotellerne og sørge for, at alle gæster har en helt fantastisk ferie.
Når vi så har fået sovet ud, er det et væld af forskellige ting at give sig til her i Alanya.
Det kan for eksempel være at tage en tur til poolen eller stranden og få sig lidt farve.
Der hvor vi bor, er der et lækkert poolområde til, som vi benytter flittigt, når vi har
tiden til det.
Noget andet vi bruger vores tid på, et at tage ud at shoppe. Der er mange forksellige
outlets og gode tøjbutikker i Alanya, samt Alanyum som er et stort shoppingcenter,
der ligger rimelig centralt i byen, oppe ved 35 meter vejen. Her er der både mulighed
for at købe dagligdagsvarer, tøj, elektronik, mad og alverdens forskelligt tyrkisk slik,
såsom Turkish Delight. Så her er altså mulighed for at tilbringe en masse tid.
Som rejseledere kan vi på vores fridage også få lov til at tage på nogle af de udflugter
på egen hånd som vi tilbyder. Det kan være jeepsafari, quadsafari, dykning osv. I
morgen skal Morten og jeg ud og prøve kræfter med quadsafari, hvilket vi glæder os
utroligt meget til!
Jeg håber at dette gav et lille indblik i, hvad vi bruger vores fridage på! 

Hvorfor vælge Tyrkiet?

Skrevet af Pernille 26-07-2017

Så er det endelig blevet min tur til at fortælle lidt fra vores skønne ferieparadis her i Tyrkiet.

Det er ingen hemmelighed, at der er lidt fordomme om Tyrkiet, hvilket jeg synes, er rigtig synd. Det er et dejligt sted at holde ferie, så det er virkelig en skam, at nogen vælger stedet fra, når de går på jagt efter næste tur sydpå.
Personligt er jeg rigtig glad for Tyrkiet, og jeg føler mig virkelig tilpas her. Det er sjældent, at vi får regn, priserne hernede er generelt lave, strandene er skønne og de lokale er flinke! Og hvem synes ikke, at det er lækkert på en sommerferie?
Når vi snakker med vores gæster, så er der en del, der har været her før, og med glæde er kommet tilbage hertil igen. Nogen er også på ferie her for aller første gang, og det er dælme sjældent, at vi hører nogen, der ikke er blevet positivt overrasket. Vi elsker at byde velkommen til Tyrkiet, og vi synes, at det er fedt, når vores gæster fortæller os, at det var bedre, end de havde regnet med.

Jeg har selv været en del på ferie hernede, og selvom der også findes mange andre fine feriedestinationer, så står Tyrkiet altid højt på min liste. Jeg må indrømme, at jeg er blevet rigtig glad for Tyrkiets charme og den venlighed jeg altid møder, når jeg snakker med nogen. Det er skønt, at jeg ofte bliver mødt med et smil, når jeg får øjenkontakt med nogen på gaden, og det er virkelig noget, jeg kommer til at savne, når jeg rejser tilbage til Danmark igen.

Så hvis I sidder derhjemme, og er i tvivl om turen skal gå til Tyrkiet eller ej, så får I mine varmeste anbefalinger herfra!

Velkommen til vores børneklub

Skrevet af Pernille 09-07-2017

Så er vi ved at godt i gang her i Alanya og Side!

Graderne stiger og stiger hernede, og vi kan godt mærke, at højsæsonen er gået i gang. Vi har fået en masse søde børnefamilier herned, og derfor har vi selvfølgelig sat gang i en masse aktiviteter for børnene.

Både tirsdag og torsdag i sidste uge holdte jeg børneklub på hotel Dream World Hill Family Club i Side, og jeg må sige, at det var et hit!

Tirsdag var vi en flok nede i poolbaren, hvor vi drak fine, farverige børnedrinks med flotte sugerør, malede i malebøger og lavede ansigtsmaling. Vi hyggede os rigtig, og jeg fik lavet både flotte sommerfugle og farlige pirater! Som afslutning mente børnene kun at det var fair, hvis jeg også skulle males. Så hver især fik børnene en farve i hånden, og så gik de ellers i gang med den helt store omgang ansigtsmaling! Jeg må sige, at jeg blev rigtig flot – jeg var i hvertfald den, der havde mest maling i hovedet!

Torsdag stod den på skattejagt for de allermodigste af børnene. Vi fik samlet en stor flok, og drog ellers afsted rundt på hotellet, for at finde ledetråde til skatten. Alle var klædt ud med flotte bandanaer, så vi lignede ægte pirater! Der var børn i flere forskellige aldre, men alle hyggede sig, og vi havde en rigtig god eftermiddag sammen. Når det er så varmt her i Tyrkiet, så er det jo vigtigt at få lidt koldt en gang i mellem, så derfor var skatten selvfølgelig is til hele flokken!

Så som I kan høre, har vi en dejlig masse at se til hernede, men det er skønt, når der er godt vejr og søde gæster! 

 

Kom med på vores udflugt til søs, til lands og til bjergene!

Skrevet af Toke 22-06-2017

Mit navn er Toke Hansson. Jeg er rejseleder for Primo Tours her i skønne og solrige Alanya.

Noget af det jeg allerbedst kan lide ved at være rejseleder i Alanya, er vores Alanya Sunset Tour – Eller som vi også kalder den, solnedgang over middelhavet. Jeg holder virkelig meget af denne udflugt, da den er utroligt indholdsrig, og man oplever en masse spændende ting ved Alanya. Blandt andet starter vores tur i Alanyas fantastiske terraser, som ligger et stykke oppe i Taurusbjergene, med en ekstraordinær udsigt ud over byen. Stedet er endnu ikke så turist-befolket, så det er en slags skjult perle, der ligger deroppe.

Efter at have nydt den smukke udsigt fra toppen af terraserne, fortsætter vi med bussen ned i Alanyas flotte gader, som bugner med forskellige butikker, resturanter osv. Her er der mulighed for at gøre en rigtig god handel, der er nærmest ikke det, man ikke kan få hernede.

Her hilser vi på nogle af de steder vi samarbejder med, og gæsterne får noget nyttig information omkring stederne. Et af stederne vi gør et pit-stop er blandt andet Josef’s platz, som er en virkelig hyggelig restaurant, hvor man kan få nogle af Alanyas mest fantastiske bøffer, med flere forskellige saucer.

Efter at have snoet os igennem gaderne, ender vi nede på marien, hvor vi går ombord på en vaskeægte piratskib, næsten da. Det er et stort skib, som har udseende som et piratskib, hvilket er noget store såvel som små synes rigtigt godt om, også mig selv deriblandt. Ombord på skibet er der utroligt hyggeligt, og der er rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende, hvilket jeg personligt rigtigt godt kan lide ved denne tur. På sejlturen for vi også nogle af Alanyas største seværdigheder at se, blandt andet Alanya Borgen og Det Røde Tårn, som er to meget flotte og interessante monumenter, som også er meget velbevarede. På båden nyder vi også et lækkert måltid aftensmad, som bliver serveret af det søde personale ombord på båden. Efter vi har spist, er der mulighed for at bade fra båden, i det dejligt varme middelhav, som jeg selv springer i hver gang vi er afsted.

Efter vores stop, sejler vi om på den anden side af klippen, hvor der er flere spændende grotter man kan se. Det er også her vi nyder den smukke solnedgang, før vi til sidst sejler ind til havnen igen og går i land. Herfra er udflugten slut, og så kan folk gå glade og tilfredse hjem, ovenpå en fantastisk tur.

Sensommer i Alanya

Skrevet af Morten 20-09-2017

Nu hvor vi er et godt stykke inde i den første efterårsmåned, den tid som man også kalder sensommer, er dagene allerede begyndt at blive kortere. Solen går i dag ned kl. 18:50, mens den for bare en måned siden først gik ned omkring kl. 20:00. Den tidligere solnedgang betyder blandt andet at det nu er blevet lidt køligere om aftenen, hvilket jeg selv synes er behageligt. De køligere aftener bevirker at jeg ikke længere har et så stort behov for air condition som tidligere. Derfor kan jeg trygt lægge mig til at sove uden air condtion og ikke behøve at frygte at jeg vågner med en slem forkølelse.

En hel anden ting der også bliver påvirket af den tidlige solnedgang er vores mandagsudflugt ”Solnedgang fra Middelhavet”, hvor solnedgangen netop er en af hovedbegivenhederne. Fordi solen går så hurtigt ned, er resten af udflugten også nødt til at blive afviklet hurtigere. Heldigvis er os rejseledere opfindsomme nok til at ændre tilpas meget i udflugts-programmet til at den tidlige solnedgang ikke har nogen effekt på helhedsoplevelsen.

Vores gæster har hellere ikke noget imod at det bliver lidt hurtgiere mørkt. For eksempel når solen er gået ned på vores udflugt om mandagen, og vi er kommet tilbage i havn, er der et stadig stigende antal af vores gæster der vælger at blive i centrum i stedet for at tage hjem til hotellerne. Alanya er så sandelig også en charmerende by om aftenen når mørket er faldet på, med den oplyste borg og små hyggelige cafeer og barer. Vi håber at jer derhjemme har lyst til at komme med på udflugt og nyde den betagende og fuldstændige enestående solnedgang samt Alanyas hyggelige natteliv.

Taxa knappen!

Skrevet af Pernille 23-08-2017

Ordet lyder måske en smule besynderligt, men taxa-knappen er virkelig en smart ting! De af jer der har været i Alanya før, har måske set de her små, gule bokse med en grøn knap på. De hænger overalt i Alanya, og du kan tit spotte dem på lygtepælene, træerne eller ved busstoppesteder.
Står du og har brug for en taxa, så trykker du bare en enkelt gang på knappen, og så går der altså ikke længe, før der holder en taxa lige der, hvor du står.

Taxaerne og taxa-knapperne er delt ind i zoner/områder, alt efter hvor henne de hænger. Det betyder altså, at taxaen kommer hurtigt, og man skal ikke vente meget mere end 2 minutter, før taxaen er der. Det er virkelig smart, og så er du fri for at skulle huske på nummeret til taxamanden eller vente en halv time, på at der er en taxa der har tid til at hente dig.

Det er dejlig nemt at komme rundt med taxa hernede. Alle taxachaufførene kender området virkelig godt, så du er næsten sikker på, at han også kender til det sted, hvor du lige netop skal hen. Du kan enten vælge at benytte dig af taxametret, hvor startprisen er 4,5 tyrkiske lira, eller også kan du forhandle dig til en god pris. Det foregår på samme måde, som når man er nede i bazarområdet for at shoppe, for man kan nemlig også prutte om prisen i taxaerne.

Det bedste ved Tyrkiet

Skrevet af Leah 03-08-2017

Jeg lavede tidligere en liste over hvad jeg savnede mest ved Danmark, men der er alligevel også mange ting, so jeg værdsætter utrolig meget i Tyrkiet.


- Vejret; vi har over 300 solskinsdage om året, og det er videnskabeligt bevist at sol giver bedre humør!
- Billigt frugt og grønt; Jeg elsker at tage på marked og håndplukke hvilke billige frugter og grøntsager jeg gerne vil have. De smager af meget mere end i Danmark, og er som sagt langt billigere!
- det tyrkiske folk; folkefærdet hernede er utrolig venlige, og vil gøre meget for at hjælpe dig. Dette er uden tvivl noget jeg eksempelvis savner i Danmark, hvor folk ofte har tralvt med at passe dem selv.
- Strandene; strandpromenaden hernede er hyggelig, flot og livlig.
- Bylivet; Butikkerne lukker sent i Tyrkiet, og man skal ikke langt væk hjemmefra for at finde hvad man skal bruge.
- Naturen; Tyrkiet har flotte bjerge, og storslået natur. Man skal ikke søge langt væk fra byen, for at stå midt i naturen blandt lokalbefolkningen.
- Den billige levestandard; Det er billigt at bo og leve i Tyrkiet - dog er lønningerne hernede også meget lave, så tyrkerne føler ikke nødvendigvis at alt er billigt, men med danske briller ser tingene meget billigt ud.
- Landets historie; Tyrkiet har en virkelig spændende fortid, og jeg elsker at dykke ned i denne og udforske forskellige historiske steder i landet.

Der er helt sikkert mange flere ting der gør Tyrkiet til et dejligt land, har du måske nogle andre ting du elsker ved landet? :-)

Vidste du godt, at Side er en gammel græsk by?

Skrevet af Pernille 19-07-2017

Er du lige på trappene til at skulle på ferie her i skønne Side, så kan du godt glæde dig! Her emmer virkelig af dejlig feriestemning, graderne er skruet godt op, og det er sjældent, at vi ser skyer på himlen hernede.

Side er en gammel havneby, og både grækerne og romerne har haft stor indflydelse på byen. Tager I ind til centrum, kan I derfor opleve både det gamle amfiteater og det antikke Apollon-tempel. Begge ting er virkelig en oplevelse, og er du bare en lille smule historisk interesseret, så er Side virkelig et besøg værd.

Personligt synes jeg, at Side har en helt unik charme. Når du bevæger dig ned gennem bazargaden, ender du nede ved den moderne havnepromenade. Her er altid hyggelig stemning, og har du lyst til at spise ude en dag, så findes der her en masse restauranter med den fineste udsigt til havnen. Det er også ved havnen, at man virkelig kan fornemme det gamle og antikke, der møder det nye og moderne. Hernede findes nemlig Apollon-templet, der ligger klods op af bazaren og havnen. Så skal I på ferie her i Side, kan jeg kun anbefale jer, at tage en tur ind til centrum!

Jeg glæder mig til, at vi ses hernede!

 

Hvad savner man mest fra Danmark?

Skrevet af Leah 05-07-2017

Når man bor mange måneder i Tyrkiet, går det ofte op for en hvilke ting man egentlig savner fra dejlige Danmark.

Dette spørgsmål får vi også tit fra gæster, og nogle gæster er endda så søde at tage nogle af vores savnede ting med ned til os, når de kommer på ferie. Det varmer om hjertet!
Nogle ting ved man ikke man vil savne, før man pludselig ikke har mulighed for at købe det. Jeg har aldrig selv været mega fan af lakrids, men lige pludselig har jeg altid lyst til lakrids, bare fordi jeg ikke kan få det! Det er da typisk :-)


Jeg har lavet en liste over hvad jeg savner allermest fra Danmark. Måske du kan genkende nogle ting, når du er på ferie?

- MIN FAMILIE
- Rugbrød (mange kerner)
- Makrel i tomat
- Remulade
- Søde lakridser, salt lakridser
- Pikantost med krydderier
- Haribo Mix
- Flagermus-vingummier
- Bland selv slik
- Danske rundstykker
- Danske kager
- Regn (engang imellem)


Mange solhilsner,
LeahVelkommen til Alanya og Side!

Skrevet af Leah 14-06-2017

Hej allesammen!


Vi er kommet godt igang hernede i Tyrkiet, og glæder os utrolig meget til at tage imod jer i løbet af sæsonen.
Solen skinner og temperaturen har for længst sneget op over 30 grader.
Middelhavet har aldrig set mere blåt og smukt ud, og middelhavskysten lokker med dets flotte sandstrande.

Både Alanya og Side har noget helt særligt at tilbyde, hvad enten man er til ren afslapning, kultur eller historie.

Hvis i har nogle spørgsmål må i endelig bare skrive til os, vi er for at hjælpe jer, så i kan få den bedste ferie.


Jeg håber vi ses snart!

Mange solhilsner
Leah

Efterårsvejret i Tyrkiet

Skrevet af Toke 15-09-2017

Så er vi halvvejs gennem september, men det sætter ikke en stopper for det fantastiske tyrkiske vejr. Her i Tyrkiet kommer temperaturen fortsat over de 30 grader stort set hver dag, så der er rig mulighed for at nyde det skønne vejr, når nu ”sommervejret” i Danmark begynder at lakke mod enden.

Det varme vejr skulle meget gerne fortsætte lidt tid endnu, så I gæster der kommer her i september og oktober, stadig kan nå at få lidt farve inden sæsonen slutter. I oktober er der typisk omkring 25 grader, hvilket jo er en del varmere og langt mere solrigt, end hvad vi er vant til i Danmark på denne tid af året.

Regn er heller ikke noget vi ser specielt meget til hernede. Siden vi ankom i starten af maj måned, har vi faktisk kun haft tre dage med regnvejr, hvoraf de to af dem var i maj.

Så hvis i sidder derhjemme og overvejer om I burde tage et smut til Alanya, her hvor efteråret rigtigt begynder at tage fat derhjemme, så kan det helt klart anbefales. Det triste efterårsvejr er i hvert fald ikke noget vi mærker til her.

Tyrkiets små særheder

Skrevet af Pernille 18-08-2017


Jeg får mig dagligt et lille grin, over de små særheder, der i dagligdagen præger bybilledet i Tyrkiets gader. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange ting hernede, der ikke fungerer, som de gør hjemme i Danmark. Eksempelvis ser vi en gang i mellem tyrkernes ”hjemmeløsninger,” der på mange måder er skøre men også rimelige smarte til tider ;-) Her den anden dag var jeg på vej på morgentræf, men jeg måtte lige kigge en ekstra gang, da jeg går forbi en lille scooter med tilhørende hjemmelavet trailer – lidt ligesom hvis vi derhjemme kører rundt med en trailer bag på bilen. Manden der ejede scooteren og traileren var såmen bare på vej ned med noget skrald, og det var da smart lige at smide det i ”scooter-traileren.”

Vi ser mange spøjse ting hernede, og det er altså en ting jeg kommet til at savne, når vi igen pakker kufferten og vender hjem til knap så varme Danmark. Hvis jeg en dag er lidt træt eller mut, så kan det tit give et smil på læben, at se nogen tyrkernes spøjse lappeløsninger.

Vi ses forhåbentligt snart!:-)

Tyrkiets hjemløse dyr

Skrevet af Leah 03-08-2017

Det skal ikke være nogen hemmelighed at der desværre findes flere hjemløse hunde og katte i Alanya og Side, som render langs strandvejen i søgen efter mad og kærlighed. Dog er rigtig mange tyrkere utrolig gode til at tage sig af de hjemløse dyr, og jeg syntes det giver stof til eftertanke, når jeg ser hvor meget frivilligt arbejde mange lægger i at passe på de hjemløse dyr. Kommunnen har sågar indsat forskellige automater rundt om i bybilledet, hvor man kan donere penge til hundefoder mm. Flere steder har kommunen også lavet hjem til kattene, opsat foderskåle til hundene også videre. Der findes endda en kattepark i Alanya centrum, hvor hjemløse katte bor i en afhegnet park, hvor kommunen og lokale fodrer dem. Der findes også en lokal tyrkisk dame, som har viet hele hendes liv til at hjælpe tyrkiske gadehunde. Jeg har selv besøgt hendes hjem, og her er der cirka 30 søde hunde som bor. Hun får hundene vaccineret og gør dem klar til adoption, og igennem gode forbindelser på blandt andet facebook, får hun faktisk sendt rigtig mange hunde til blandt andet Danmark, Sverige og Norge. Der findes flere grupper på facebook, du kan melde dig ind i, hvis du gerne vil se hvilke hunde der er klar til adoption mm. Blandt andet kan du søge på "Alanya gadehunde". Det er så dejligt og følge med i hvordan hjemløse hunde alligevel får et lykkeligt liv med en ny familie, og hvordan folk hjælper hinanden med at støtte hundene fra nær og fjern. Hver aften tager denne kvinde ud og fodrer dyrene i byen, og nogle gange kører hun rundt i bjergene i søgen efter hunde der trænger til hjælp. Hun arbejder helt frivilligt, og tjener ingenting på hendes arbejde. Hendes arbejde kan lade sig gøre igennem sponsorater mm., og jeg syntes det er en smuk ting ved Alanya, man måske ikke lige tænker over. Rigtig mange hjemløse hunde har faktisk endda også et godt liv, selvom de lever på gaden, netop fordi folk omkring dem alligevel passer på dem. Jeg er selv et stort dyre-menneske, og har selv altid haft hunde og katte i mit hjem. Her i Alanya har jeg også fundet killinger i min have, og taget dem ind og givet dem en god start på livet, for derefter at sætte dem ud igen, når de kan klare sig selv. Lige nu har jeg faktisk en killing hjemme i lejligheden, der hedder Gordon. Det kræver ikke meget af mig at hjælpe til, men det betyder alt for killingens liv at jeg gør dette.

Næste gang i besøger Alanya eller Side vil jeg opfordre jer til at holde øje med disse tiltag, som kommunen har gjort for dyrene, og generelt være åben overfor at udstrække en hjælpende hånd til dyr i nød, både i Danmark, men også hernede :-)

Det er Gordon på billedet! ;-)

Tyrkiet: En gæstfrihed i særklasse!

Skrevet af Morten 19-07-2017

 

Noget af det bedste ved at være rejseleder er, at man i den tid man befinder sig på en destination, lærer kulturen og lokalbefolkningen utroligt godt at kende. Jeg har nu haft bopæl i tyrkiet i godt 2½ måned, og jeg kan med sikkerhed i stemmen sige at tyrkerne er et af de mest gæstfrie og imødekommende folkeslag i denne verden.

Jer der har været i Tyrkiet før ved sikkert præcis hvad jeg snakker om, og mange har nok oplevet hvor hjælpsomme og venlige tyrkerne er. Os rejseledere har flere gange erfaret tyrkernes vilje til at hjælpe deres næste. For eksempel oplevede mine to kollegaer, Toke og Leah, for noget tid siden hvordan det tyrkiske folk altid er klar til at hjælpe helt tilfældige mennesker på gaden. Toke og Leah var nemlig på vej fra et Inspirationsmøde på vores flotte hotel, Diamond Hill, til et andet på hyggelige Monart City. Vejret havde været ustadigt dagen igennem, og lige da mine kære kollegaer var kommet 200 meter væk fra hotellet, åbnede himlen sig og regnen væltede ned i uanede mængder. Toke og Leah stod ved Atatürkvejen og havde ikke noget sted at søge ly. Heldigvis var der en helt tilfældig og fremmed tyrker der pludselig holdt ind til siden og tilbød Leah og Toke at søge ly i sin bil, som ikke tøvede et sekund med at komme ud af den voldsomme regn. Ikke nok med at tyrkeren gav dem ly for regnen, han kørte dem også hele vejen til der hvor de skulle hen, Monart City, uden på nogen måde at forvente at få noget igen.

Et andet eksempel på tyrkerens gæstfrihed var i sidste uge hvor Leah styrtede på sin cykel og fik sig nogle voldsomme hudafskrabninger. Få sekunder efter hendes styrt var Leah omringet af de lokale som ville sikre sig at hun var okay. Da det gik op for dem der kom til undsætning, hvor slemt det stod til, blev Leah med det samme båret op i en nærliggende butiks baglokale. Her fik Leah plejet sine sår og fik lov til at komme sig over chokket, indtil vores agent Hasan hurtigt kom for at køre hende til vores læge. Her fik Leah renset sårene og så meget bandage på, at hun nærmest lignede en mumie. Her snart en uge efter, er Leah heldigvis næsten kommet sig fuldstændig efter det voldsomme styrt.

Dette er bare to eksempler ud af mange på hvor fantastisk et folk tyrkerne er, noget jer derhjemme helt sikkert kommer til at opleve hvis i tager på ferie hernede i skønne Tyrkiet.

Hedebølge i Tyrkiet

Skrevet af Morten 05-07-2017

En af hovedårsagerne til at flere millioner turister rejser på ferie i det sydlige Tyrkiet hver sommer, er jo det dejlige vejr. Man siger at solen skinder 300 dage om året hernede, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at der er sandhed i den påstand. Det varme vejr er også en af grundene til at jeg valgte at blive rejseleder – både fordi det er dejligt at man hver dag får masser af sol og varme, men også fordi det gode vejr gør at man altid er i godt humør.

Men selvom det er dejligt med sol og varme, kan det også i perioder blive lidt ekstraordinært varmt. Et eksempel på det var i den forgangne uge, hvor Side og Alanya over et par dage blev ramt af en mindre hedebølge med temperaturer der ved middagstid nærmede sige 45 grader. Det kan man kalde god sommervarme, og heldigvis kunne gæsterne blive kølet af enten i poolen eller i havet. Jeg synes også det var lidt voldsomt med den kraftige varme, men efter at have boet hernede i snart to måneder, er jeg blevet vant til høj varme. Derfor synes jeg egentlig ikke det gør så meget at temperaturen er høj, lige bortset fra at man skal vaske sit tøj lidt oftere, fordi at man sveder så meget.

Varmen har ikke kun betydning for os mennesker, men selvfølgelig også naturen. En af de måder hvorpå den høje varme påvirker naturen er at den udtørrer træer og planter ekstremt meget, og så skal der kke mere end en lille gnist til før et skovområde kan blive opslugt af flammer. Desværre skete præcis dette i Taurusbjergene nordøst for Alanya i fredags, hvor der udbrød skovbrand. På grund af en varm og kraftig vind, spredte skovbranden sig hurtigt, og man var nødt til at evakuere nogle små omkringliggende landsbyer. Nede i Alanya by kunne man være vidne til at store flyvemaskiner fløj ned til havets overflade og samlede tusindvis liter vand op, for så at smide det ud over de brændende skovområder. På grund af den tidlige evakuering var der ikke nogen mennesker der blev kvæstet. Branden gik derimod mest ud over bananplantager, drivhuse og et mindre antal villaer. Heldigvis fik myndighederne , i takt med at den kraftige vind aftog i styrke, kontrol over branden i løbet af natten til lørdag, og dem der var blevet evakueret kunne i løbet af weekenden vende tilbage til deres hjem.

I går og i dag er temperaturen lige så stille vendt tilbage til de cirka 30 grader, hvilket den normalt ligger på i løbet af sommeren – og jeg ser frem til at kunne gå rundt på vores hoteller igen, uden at jeg sveder så meget, at det ligner jeg lige er steget op af poolen.  

En uforglemmelig sæson!

Skrevet af Emma 21-10-2016

Nu løber sæsonen virkelig på den sidste tid, imorgen skal kufferten pakkes helt og så er det med flyet hjem mod Danmark. 

Personligt har det for mig været en helt igennem fantastisk sæson, jeg har lært så mange fantastiske ting og mødt så mange søde mennesker, og så har jeg jo også haft Danmarks bedste gæster - hvad mere kan man ønske sig?

Jeg ville benytte dette indlæg til at sige tusinde tak til alle de søde gæster, der har været her sæsonen igennem - tak for alle jeres spændende historier og åbne sind. 
Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så er det lidt trist at skulle herfra nu, når man har været her siden april - især fordi, at jeg har hørt det er utrolig koldt hjemme i Danmark lige for tiden. 

Dog glæder jeg mig til at komme hjem for en stund, inden jeg engang i december flyver videre til en ny destination, selvfølgelig stadig i den flotteste uniform og for Danmarks bedste charter bureau!

Mange solrige feriehilsner fra
Emma

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA ALANYA

Panorama Hotel Tyrkiet
Panorama Hotel
Hotel Sara
Panorama Garden børneklub
Jeep Safari
Mini Disco
Delfin show
Strandtræf
Gæsterne snakker
Nicolai fortæller
bådtur
Fordelskøb i Tyrkiet
Fordelskøb i Alanya
Det tyrkiske bad
Hamam
Fish Spa
Gold Cable Park
Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA ALANYA

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Valuta

Spørgsmål:

Dato: 27-08-2019

Vi skal til Tyrkiet og vil høre hvad valuta der er bedst at have med - er det Euro eller tyrkiske lira?


Svar:

Hej Gitte, Tak for din besked. Man kan bruge begge valutaer hernede. I de fleste butikker i bazaren er priserne oplyst i Euro, men man kan stadig godt betale med Tyrkiske lira. Hvis i skal handle en del imens i er hernede, vil den tyrkiske lira være en god ide at have med. Dette skyldes, at kursen er meget lav i øjeblikket, hvilket er med til at i får mere for pengene, ved at bruge tyrkisk lira. Håber at ovenstående er svar nok, ellers er du mere end velkommen til at skrive tilbage til mig. I ønskes en rigtig go' søndag. Vi glæder os til at tage imod Jer her i skønne Alanya! De bedste hilsner Pernille, rejseleder for Primo Tours.  

reservation i bussen fra lufthavn

Spørgsmål:

Dato: 05-05-2019

min mand og jeg ankommer 18. maj. Jeg går med rollator og har meget svært ved at komme op i bussen. Vil I være venlig og reservere første sæde bag chaufføren til os, idet jeg har meget svært ved gå ned gennem bussen. På forhånd tak og på dejligt gensyn. Mvh Inger og Hans Rasmusen ps. Vi skal bo på Monart City


Svar:

Hej Inger og Hans. Jeg har været i dialog med vores rejseledere, og de har reserveret første sæde i bussen. Hvis I blot henvender jer til dem, så skal de nok hjælpe jer. Er der andet ,så siger I endelig blot til. Rigtig go' ferie til jer - Tanja Steenbuch, ferierådgiver

monart city hotel alanya

Spørgsmål:

Dato: 22-04-2019

hejsa vi har bestilt 2 store værelser 2 voksne og 2 børn med havudsigt. vi har været der 3 gange og denne gang har vi min bror og hans hustru med med samme str værelse er det muligt på samme etage?hvis i klarer det tager vi remoulade med som sidste år gg mvh ses vi glæder os igen til 3 besøg på dette hotel booking nr 693427+692266 mvh


Svar:

Hej Hardy. Jeg har nu noteret på begge jeres bookinger at I ønsker værelser side om side. Dog er dette ikke noget jeg kan stille som 100% garanti. Hotellerne plejer dog at være gode til at opfylde de forskellige ønsker der evt. skulle komme. Er der andet vi kan hjælpe med, så siger du selvfølgelig blot til. Rigtig go' tur til jer, når I når der til. - Tanja Steenbuch, ferierådgiver

leje af klapvogn/ værelser

Spørgsmål:

Dato: 13-08-2017

Kan man leje klapvogn på Diamond hill hotel ? Vi ankommer d. 9/11. Vi har bestilt 3 værelser, er der mulighed for at vi kommer til at bo forholdsvis tæt ved hinanden ? Mvh Susanne Thomsen.


Svar:

Hej med jer.    Det er muligt at leje en klapvogn hos os rejseledere. I kan leje en klapvogn for 100 lira og en uge, eller 20 lira for en dag. Vi kan forsøge at få hotellet til at placere jeres værelser ved siden af hinanden - men vi kan ikke love noget. vi glæder os til at se jer :-)   Mvh  Leah  

vandsport

Spørgsmål:

Dato: 25-04-2017

Er der mulighed for at prøve vandsport, så som vandscooter og andet?


Svar:

Kære Brian.Tak for din henvendelse. Der er masser af mulighed for at prøve vandsport langs øst-stranden på østsiden og kleopatra-stranden på vestsiden. Her taler vi både vandscooter, paragliding, og forskellige former for jetski. Vil man gerne prøve nogle af disse oplevelser sælger de direkte på stranden. Mange solhilsner, Leah

Håndklæde service ( Diamond Hill Resort )

Spørgsmål:

Dato: 07-03-2017

hej Guide... Min kære ældre mor har inviteret mig med på ferie så vi skal til Alanya D. 17 Juni en uge på Hotel Diamond Hill Resort .. Så vil vi gerne forhør nu hvor det er et Ultra All Inclusive vi har .. så også er DAGLIGT Håndklæde skift ....? og så har jeg et forespørgsel / ønske hvis det kunne blive muligt.. nemlig at være så heldig at komme så langt op og bo.. særlig nu hvor der er denne unikke smukke udsigt ... jeg og mor vil ihvertifalde krydse xxxxx finger og håbe at i måske kan gøre / løse det smiler.. indtil da ønskes du/i en fantastik smuk forår/sommer.. vi glæder oz utrolig meget ... mvh Heidi og Mutti


Svar:

Kære Heidi og Mutti :-)Tak for jeres fine henvendelse. Det er op til jer, hvornår i gerne vil have nye håndklæder på Diamond Hill. Dermed kan de altså sagtens blive skiftet hver dag. I lægger dem blot på gulvet når i vil have nye, så skifter rengøringspersonalet så snart de kommer forbi værelset igen.Jeg noterer at i ønsker at bo højt, jeg kan ikke love jer noget, men jeg vil arbejde på at det lykkedes - hvilket det oftest gør :-) Og ja, der er nemlig en fantastisk udsigt fra hotellet!Vi glæder os til at tage imod jer. Mange solhilsner, LeahTeam Alanya

vugge til barn i flyet

Spørgsmål:

Dato: 20-02-2017

Hvis vi har brug for en Vugge/lift (ved ikke hvad den hedder) men sådan en til at hænge på væggen i flyvemaskinen. Da vi har et barn med på 5 mdr. Er det så noget i kan hjælpe os med at vi får? hvordan kommer vi billigst fra lufhavenen til hotelet?


Svar:

Kære Mette.Tak for din henvendelse. DAT tilbyder desværre ikke en vugge til børn under flyvningen. Dog er et tip at anvende sovepose-etui, da dette kan fastgøres til væggen. Jeg kan se at i har tilkøbt transfer ved os på jeres billet - så i kan altså bare køre med vores busser når i ankommer. Vi kører så hurtigt vi kan :-) Mange hilsner, Leah

Internet

Spørgsmål:

Dato: 07-09-2016

Jeg har lige booket ophold på Diamond Hill Resort i Alanya og kan ikke se der er fri internet og det vil vi meget gerne have. Kan du fortælle mig om det er rigtigt, eller er det fordi i ikke oplyser det Mvh Pia Larsen


Svar:

Hej Pia. På Diamond Hill er der fri internet. Dog er det bedst i receptionen. Mvh Mette

Tlf besked

Spørgsmål:

Dato: 10-08-2016

Vi har modtaget et opkald på tlf fra en guide, men lyden er så dårlig at vi ikke kan høre hvad der bliver sagt, mvh Hanne


Svar:

Hej Hanne, Det er sådan at vi altid ringer ud til vores gæster, som skal herned, for at høre om de har nogle spørgsmål med hensyn til deres rejse. Vi ringer igen i dag og ellers står vi klar på lørdag til at tage imod jer i lufthavnen. Med Venlig Hilsen Guiderne i Alanya

Bil leje Pris

Spørgsmål:

Dato: 17-07-2016

Jeg kan ikke finde prise på bil-leje nogen steder.


Svar:

Hej Kristian. Den billigste bil vi har er en Fiat Albea, med aircondition. Den koster 45 euro om dagen med fuld kaskoforsikring. Med venlig hilsen Alanya guiderne

Monart city

Spørgsmål:

Dato: 04-07-2016

Hej vi ankommer 16 juli og har bestilt med havudsigt og vil gerne så højt op som muligt hvis det er muligt. Er der safe box på værelset? Booking nr 658387 Hilsen Brian og Cornelia


Svar:

Hej med jer. Vi tager altid rundt og snakker med hotellerne omkring ønsker og vi gør vores bedste på at opfylde dem. Der er safetybox på værelserne, disse koster 10 € pr uge at leje. Vi glæder os til at i kommer herned! Med Venlig Hilsen Guiderne i Alanya

Værelse på Dizalya Palm Garden

Spørgsmål:

Dato: 27-06-2016

Hej Vi har bestilt et familieværelse på Dizalia P.G. (booking nr. 659766). På billederne ser det ud som om der er 2 soveværelser men jeg er ikke sikker. Vi er en sammenbragt familie med en 14 årig teenager (ung dame) som helt sikkert ikke synes det er sjovt at sove i samme rum som os "gamle". Kan I oplyse om der er 2 soverum eller om sengene står i samme rum. Kan I evt også se om det kan lade sig gøre at få et værelse så højt oppe som muligt - gerne med lidt udsigt ud over strand/hav. Det kunne jeg ikke umiddelbart bestille hjemmefra. Vi glæder os til sol og varme :-) Mvh Palle K


Svar:

Hej Palle, familieværelserne kan være med 2 separate rum eller med et stort. Vi gør selvfølgelig alt, for at I kan få et af de familieværelser med 2 rum og så højt oppe som muligt, men vi kan desværre ikke love noget. Mange solskinshilsner fra guiderne i Alanya

3 dobbeltværelser

Spørgsmål:

Dato: 13-06-2016

Jeg har bestilt 3 dobbeltværelser på Monart City til min mand og jeg samt til vores 2 sønner og svigerdøtre. Vi vil blive glade, hvis det kan lade sig gøre, at de ligger ved siden af hinanden og selvfølgelig gerne med en god havudsigt. De er bestilt på hhv. bookingnr. 653272 (2 uger fra den 9.-23. juli) og på nr. 653274 (1 uge fra den 9.-16. juli). Er der noget med at man skal betale for lån af strandhåndklæder, eller skal vi selv medbringe nogen hjemmefra? Hvordan med sikkerheden i byen? Fraråder I at man tager ind på markedet, til koncerter eller op til borgen, hvor der jo færdes mange turister?


Svar:

Hej Maj-Britt Vi kan desværre ikke love noget, men vi vil gøre vores bedste på at de ligger ved siden af hinanden og med god udsigt. Med hensyn til håndklæder på stranden er det muligt at låne dem på hotellet, der er et depositum på 10 € som man får tilbage når man afleverer håndklædet igen. Til sidst med sikkerheden, så mærker man intet hernede, alt er som det plejer og det hele er dejligt. Man kan roligt tage ind til centrum/koncerter eller hvor man ellers vil hen. Vi glæder os meget til at i kommer herned! Med Venlig Hilsen Guiderne i Alanya

Hotelværelse tæt på hinanden, ekstra nøgler,køleskab

Spørgsmål:

Dato: 10-06-2016

Har netop bestilt rejse fra 25. juni til 2. juli. Vi er 2 voksne og 3 børn (11,14,17) og skal bo på Diamond Hill Resort. Spørgsmål: 1) Vi har bestilt to værelser - Vi vil rigtigt gerne have to værelser på samme gang - gerne ved siden af hinanden eller tæt på hinanden. Vi ønsker ikke dør mellem hinanden. 2) Vi vil gerne have 2 nøgler til hvert værelse. 3) Er der køleskab (minibar) på mindst det ene værelse? Vi har noget medicin, der skal på køl. På forhånd tak for jeres svar. Vi glæder os.


Svar:

Hej Mette. Det lyder hyggeligt med en lille ferie. Guiderne hernede skal nok gøre alt hvad vi kan for at opfylde jeres ønsker med hensyn til placering af værelser. Derudover kan jeg fortælle dig at der er køleskab på værelserne. Vi glæder os til at se jer hernede. Med Venlig Hilsen Guiderne i Alanya

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 31-05-2016

hej guider, min kæreste og jeg skal til Alanya d.6 august på Diamond Hill Resort. mit spørgsmål går på om vi har mulighed for at få et værelse med strand udsigt og eventuelt på en af de høje etager. Hilsen Casper


Svar:

Hej Casper. Vi skal gøre vores bedste på at opfylde dit ønske, men vi kan desværre ikke love noget. Vi glæder os til at tage imod jer når i kommer herned!

Værelse på Monart

Spørgsmål:

Dato: 21-05-2016

Hej Guider! Mon ikke vi kunne få jer til at overtale Hotel Monart City til igen-igen at give os værelse 1511...vi trænger så frygteligt til et par ugers gensyn :):):) Det vedr. bookingnr. 653156. Vi glæder os til at hilse på jer. Mvh. Tina


Svar:

Hej Tina! Vi skal i hvert fald gøre vores bedste for at I igen-igen kan få værelse 1511. Vi glæder os til at tage imod jer. Mvh Guiderne

Værelse øverste etage med havudsigt

Spørgsmål:

Dato: 17-05-2016

Hej Guider Har bestilt rejse til jeres skønne område - kan I evt. hjælpe med en forespørgelse på Hotel Diamond Hill Resort om vi kan få et værelse på øverste etage med havudsigt - er meget sensitiv mht. larm - vi skal bare ned og slappe af og totalt afstresse ( meget tiltrængt) samt skal vi være friske til at få trænet alle dage. Håber I kan hjælpe os Ses om et par dage til en dejlig afstressende ferie uden børn (første gang) Lene.


Svar:

Hej Lene, Det lyder da skønt med sådan en tiltrængt ferie. Hvis du giver os dit bookingnr vil vi informere hotellet om jeres ønske, vi håber selvfølgelig på det kan lade sig gøre, men vi kan desværre ikke love noget. Vi glæder os til at se jer hernede! Hilsen Martin fra Primo Tours :)

rejser til alanya 2017

Spørgsmål:

Dato: 16-03-2016

jeg glæder mig til komme til Alanya igen i 2017 jeg vil rejser sidste i juni 2017 hilsen Karl Henrik Thøstesen


Svar:

MTB cykel

Spørgsmål:

Dato: 08-03-2016

Vi er flok venner på 11 stk der skal til Side i uge 19 på Prime Family Club, er det muligt at leje cykler i nærheden af hotelet, evt en guided tur.


Svar:

Koncert på Palm Beach

Spørgsmål:

Dato: 29-06-2015

Har før været med til koncert på Palm Beach. Har I også det i år, og hvor finder man programmet? Vi skal afsted fra d. 11/7 - 18/7 2015 Mvh. Diana


Svar:

Hej Diana, Når i er på ferie hernede, vil der den 14/7 være koncert med Rasmus Seebach, og der vil være standup med Andreas Bo d. 15/7. I kan sagtens købe billetter ved os rejseledere hernede i Alanya :-) Vi glæder os til at se jer! Hilsen Mia fra Primo Tours

Vedr. vandland og waterrafting

Spørgsmål:

Dato: 05-08-2015

Hej Mia. Tak for dit svar vedr. vandland og waterrafting. Det er en rigtig god service at kunne få svar, før vi rejser til vores feriemål :-) Vi skal bo på Akman apts. Hvordan kommer vi i kontakt med jer - er I til stede i receptionen på Akman apts. på et tidspunkt, så vi kan tale med jer og bestille en udflugt? Og ved du, hvad waterrafting ca. koster pr. person (en voksen og et barn)- og må et barn på 7 år overhovedet komme med? Kh, Pia


Svar:

Hej igen, Vi kommer på hotellet hver eneste dag, udover søndag hvor vi holder velkomst møde. Tidspunktet for dette kan du se i vores informations mappe, som ligger i receptionen. Ang. rafting, så er der en del transport der ud, men ellers er det en fantastisk tur op i bjergene og ned igen. Det koster 240 DKK for en voksen person og 120 DKK for et barn (under 12 år), 7-årige må gerne komme med- Bedste solskins hilsner Mia

vandland og water rafting

Spørgsmål:

Dato: 04-08-2015

Hej! Min søn og jeg skal til Alanya med Primotours med afrejse d. 8.8. På en anden udbyders side (Startour)har jeg set, at de arrangerer ture til to forskellige vandland i Alanya samt water rafting ned af en flod. Vil I kunne hjælpe os med at arrangere, at vi kan komme med på lignende ture? Eller hjælpe os med, hvordan vi selv kommer hen til et af de to vandland? Hilsen fra Pia


Svar:

Hej Pia, Her i Alanya, har vi desværre ikke nogle udflugter vi tilbyder til disse to vandland, men vi vil hellere end gerne være behjælpelige med, at hjælpe jer med, at finde derhen på egen hånd. Når i kommer herned, kan I bare henvende jer til os, og så skal vi nok hjælpe :-) Angående riverrafting, har vi en tur dertil dog med engelsk guide, hvor man bliver hentet på hotellet, og også kørt hjem igen, når turen er slut. Dette kan i sagtens booke ved os. Vi glæder os til at se jer! Solskinshilsner Mia, Primo Tours

Forsikring

Spørgsmål:

Dato: 03-08-2015

Tak for svar angående Hamam Mia. :) Vi har købt tranfer fra lufthavn til hotel. :) Vi har også et andet spørgsmål, vi har tilkøbt Årsrejsef.Udv.EU(Enk.)m.bagage+ulykke+PRIMO Total, og har ikke fået modtaget mail med nogle papirer på dette, skal vi ikke have det? Det eneste vi har modtaget er vores billetter, bekræftelse og rejsebetingelser. :)


Svar:

Hej Camilla, Vedr forsikringer får I først Jeres ”rigtige” police nr. når I kommer hjem fra ferien. Indtil da er det Jeres booking nr der gælder som police nr hvis I skal havde fat i Gouda under deres ferie. Vi glæder os til at tage imod jer. Med venlig hilsen Sandra - Team Alanya.

Haman

Spørgsmål:

Dato: 03-08-2015

Hej, min søster og jeg skal til Alanya her d. 8/8, hvor vi skal bo på Hotel boulevard, vi rejser om morgen og er derfor nede i alanya omkring eftermiddagen, er der mulighed enten at komme i Hamam allerede der eller dagen efter? :)


Svar:

Hej Camilla, Der er rig mulighed for at komme i hamam enten på dagen, eller dagen efter. Hvis i skal med vores transferbus til hotellet fra lufthavnen, vil i også få mere info om hamam. I bussen vil i faktisk også have mulighed for at booke en hamambehandling ved os guider, så I kan få en tid enten på dagen, eller dagen efter. Vi glæder os til at se jer! Solskinshilsner Mia, Primo Tours

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 14-05-2015

Hej igen???????? Tusind tsk for svar, vores booking nr er: 642540 Ved godt at i ikke kan garanterer noget men tak fordi i vil prøve???? Vi glæder os ????????????


Svar:

Hej Pia, jeg sender med det samme jeres ønske videre, og så håber vi, at det kan lade sig gøre. Rigtig Go' Dag. Med venlig hilsen Sandra - Team Alanya.

Busafgang til Mersin.

Spørgsmål:

Dato: 15-08-2015

Hej med Jer. Jeg ankommer til Blue Sky den 27. 9 efter midnat. Skal videre til Bryllup i Byen Silifke. (kystby længere øst på) og kommer så tilbage til Hotellet for at holde ferie. og glæder mig. Men jeg har brug for at vide hvornår der går busser mod Mersin. i løbet af den 27. sept. Gerne flere muligheder hvis der er flere afgange. På forhånd tak. Mvh. Ove Lodahl


Svar:

Hej Ole, det lyder da skønt :-) Vi er lige nu ved at undersøge det, og så vender vi selvfølgelig tilbage, når vi ved noget nærmere. Venlig hilsen Mia, Primo tours

Bustransport fra Kontakli til SIde og retur

Spørgsmål:

Dato: 21-07-2015

Hej guider Jeg er blevet henvist til jer fra jere hovedkontor :-) Kan I svare på hvordan man kommer med bussen (Dolmus?) fra Konakli til Side og retur. - Hvor ofte kører busserne fra Konakli? - Hvad er tidligste afgang fra Konakli mod Side og seneste fra Side mod Konakli? - Hvad koster en billet? - Hvor lang tid tager turen? Mvh Mette


Svar:

Hej Mette, Busserne mod Side kører i løbet af hele dagen- De starter ud tidligt om morgenen, og slutter sent aften, de har dog ikke som sådan en busplan de kører efter :-) Skal man med bussen mod Side fra Konakli, skal man gå op til hovedvejen, og fange en bus der går til Manavgat. Der står i forruden, hvor busserne kører hen. Herfra Manavgat skal man så skifte bus, til en der kører mod Side. Hjem igen til Konakli, skal man fra Side med en bus der kører til Manavgat, og skifte igen til en bus der kører mod enten Alanya eller Konakli. Dette står i forruden. En tur til Side, vil ca. koste 10 tyrkiske lire. Vi glæder os til at se jer! Hilsen Mia, Primo Tours

Monart city hotel

Spørgsmål:

Dato: 04-09-2015

Kære guider Min kæreste og jeg skal på en velfortjent tur ned til jer i uge 42. Vi har brokket en rejse hos jer til Monart city hotel og har bestilt værelse med havudsigt, er det muligt at i kan kontakte hotellet så vi kan få et værelse øverst oppe med god udsigt over havet? Vi har booking nr. 650327 Samtidig vil vi høre hvad ture i har i uge 42? Vi glæder os til at møde jer. Kh Katrine og Mads


Svar:

Hej med jer, Det lyder da dejligt med sådan en kæreste-tur :) Vi skal selvfølgelig nok kontakte hotellet, for at sørge for I får et værelse højt oppe, men vi kan jo desværre ikke love noget. Når I også har bestilt værelse med havudsigt, skal I nok få dette hvertfald :) Det er lidt svært at sige præcis hvilke udflugter vi har i uge 42, da det afhænger af sæsonen. Lige nu har vi: Shoppingtur rundt i Alanyas centrum, Bag om Tyrkiet (Her kommer man op i bjergene og ser en gammel moske, et landsbyhus og får smagt den tyrkiske mad), Alanya bådtur (En hel dag på havet, med en masse badestop og afslapning), Manavgat bådtur (En dag ved byen Manavgat, hvor vi besøger sydkystens største bazarområde, en sejltur på Manavgat floden og et stop ved den største moske i området) og sidst men ikke mindst Dimcay (En tur hvor man besøger en lokal frugtplantage, kommer forbi drypstenshulen Dimcave, og nyder en frokost på Dimcay floden, hvor man sidder i tømmerflåde lignende borde i floden). Som sagt, er det ikke sikkert at programmet er lige præcis sådan, når I kommer herned, men I får også udleveret et udflugtsprogram af os guider, så I kan se lige præcis hvilke udflugter vi har :) Bedste hilsner Mia, Primo Tours

Autostole på transfer

Spørgsmål:

Dato: 07-02-2014

Er der autostole i transfer fra lufthavnen og til gold city?


Svar:

Kære Peter. Nej desværre findes der ikke autostole til busser :) Mvh Mia, Primo Tours

Håndklædeservice på Monart City

Spørgsmål:

Dato: 14-06-2014

Hej jeg skal afsted ned på Monart City med mine to drenge den 28/6,der står i beskrivelsen mulighed for håndklædeservice mod depositum hvor meget er det og er det håndklæder til pool/stranden??


Svar:

Kære Rikke. Det koster 10 Euro i depositum. Håndklæderne er til poolen og stranden, ja :) Mvh Mia, Primo Tours

Hjælp i lufthavnen

Spørgsmål:

Dato: 16-04-2014

Hej har lige et spørgsmål hvordan med hjælp i lufthavn da min ven er meget dårlig gående er der mulighed for transport der han går meget langsom vi kommer på lørdag mvh Anne Marie


Svar:

Kære Anne Marie. I skal bare nævne det for personalet når i lander, så skal de nok hjælpe ham godt igennem lufthavnen, det samme når i skal hjem igen, så nævn det får os så skal vi nok hjælpe så godt vi kan. Mvh Mia, Primo Tours

Betaling udflugter

Spørgsmål:

Dato: 04-05-2014

Hej vi skal,til Tyrkiet til juli og sidder og snakker om hvordan det er bedst at klare betalingen af udflugter - i euro, dankort eller lira - det er af hensyn,til hvor mange penge vi skal veksle hjemmefra.


Svar:

Kære Gitte. Vi tager imod det hele, dog fordi i er i Tyrkiet anbefaler vi at i bruger Lira. Mvh Mia, Primo Tours

Valuta og forsikring

Spørgsmål:

Dato: 15-05-2015

Hej Primo Tours. Vi skal rejse med jer her den 30. maj og vi glæder os vildt meget, da det er første gang mine børn/teenagere og jeg skal til udlandet sammen!! Jeg kan læse mig til, I anbefalder, man betaler med den tyrkiske Lira. Hvor kan jeg veklse til den - i lufthavnen, på hotellet eller i automater? Ang. forsikring, så har jeg min egen til både børnene og mig selv - skal I have oplyst noget policenummer - just in case - eller skal jeg bare selv medbringe det i bagagen? På forhånd tak. Hilsen Mariann :-)


Svar:

Hej Mariann, Det er korrekt, at vi anbefaler man bruger den tyrkiske lire hernede, da man altså får mere for pengene, i forhold til Euro. Hvis du medbringer penge hjemmefra, er det bedst at veksle på PTT i Alanya, som er posthuset, der veksler man til langt den bedste kurs. Man kan selvfølgelig også vælge at hæve i en hæveautomat hernede, man skal bare være opmærksom på, der selvfølgelig er et gebyr på 30-50 dkkr :-) Angående forsikringen, skal du bare medbringe dit policenummer i håndbaggagen herned, hvis der uheldigvist skulle ske noget, hvilket vi selvfølgelig ikke håber :) Vi glæder os til at modtage jer hernede! Hilsen Mia fra Primo Tours

overnatning

Spørgsmål:

Dato: 10-08-2015

hvad er prisen


Svar:

Hej Jytte, Jeg har undersøgt nogle muligheder for jer. Jeg tyror det vil være nemmest for jer, at få et værelse på det lejlighedshotel som hedder Akman Beach. Det vil ca. koste 150 tyrkiske lira, dvs. 375 danske kroner pr. værelse pr. overnatning. Det er selvfølgelig alt efter hvornår i kommer hertil. Hvis jeg skal hjælpe jer med at booke, må du endelig sige til. Mange sommerhilsner Sandra - Team Alanya.

værelse

Spørgsmål:

Dato: 30-04-2015

Hej Mia prøv om det kan lade sig gøre på forhånd tak. hilsen Egon


Svar:

Hamam, Tyrkisk bad.

Spørgsmål:

Dato: 11-07-2015

HEja. Er det muligt at bestille tid hjemmefra ? Vi skal bo på Golden Rock Bach, Marmaris . Hilsen Maj


Svar:

Hej Maj Vi har desværre ikke noget med Marmaris at gøre. Du skal bare gå ind under rejsemålet Marmaris her på guideforum, ligesom du har gjort her. Vi ønsker en dejlig tur til Marmaris. Hilsen Team Alanya

marked

Spørgsmål:

Dato: 10-08-2015

hej skal lige høre om der er marked i alanya og kan vi finde et værelse for en nat da vi komme fra marmeris


Svar:

Hej Jytte, Der er den store Basar i Alanya, som ligger nede ved havneområdet. Disse basarbutikker har åbent hver dag. Derudover er der tirsdagsmarked, hvor der sælges en masse billigt og lækkert frugt og grønt, og selvfølgelig er der også tøj, sko og tasker at finde. Det skulle være muligt at booke en enkelt overnatning på et af vores små lejlighedshoteller. F.eks Yeniacun apart. Dette skal dog ikke gøres gennem hovedkontoret, men gennem mig her i Alanya, hvis I ønsker dette. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen, Sandra.

Markeder, åbningstider og valuta

Spørgsmål:

Dato: 09-07-2014

Hey! Vi er nogle piger som skal afsted til Alanya i starten af august, hvilket vi selvfølgelig glæder os meget til. I forhold til rejsen har jeg et par spørgsmål jeg ønsker svar på. -Hvis vi gerne vil på et marked, hvilket anbefaler I så som det bedste? og er det en bestemt dag på ugen det er? -Er det for varmt, at tage på udflugt om dagen? og hvornår lukker butikker og andre attraktioner? -Er det bedst at have Euro elle Lira som betalingsmiddel? Mvh Liv


Svar:

Kære Liv. Tak for dit spørgsmål. Med markeder er det største marked om tirsdagen, oppe ved noget der hedder markeds hallerne, når i kommer her ned skal vi nok være behjælpelige med at vise jer hvor det ligger. Temperaturen er høj i starten af august, dog er det stadig dejligt at være på udflugter, ikke kun fordi det er en fantastisk oplevelse, men også fordi de fleste af vores udflugter er i bjergene og der er mere luft, Ellers er det jo bare en tur i vandet ;) hvis du med "butikker" mener bazaren, så har de åbent fra omkring klokken 9.00 - 24.00 Da i rejser til Tyrkiet anbefaler vi at i bruger lira. kursen på den er lige pt. 2.57 Vi glæder os meget til i kommer! Mvh Mia, Primo Tours

Adapter til lysnet

Spørgsmål:

Dato: 24-08-2015

Hej ! Skal der bruges adapter f.eks til shaver. (Skal bo på AKMAN) m.v.h. L. Venning


Svar:

Hej Lars, nej, du skal ikke bruge adapter når du rejser til Alanya. Vi glæder os til at tage imod jer hernede. Mange hilsner Sandra - Team Alanya

Leje af håndklæder

Spørgsmål:

Dato: 05-05-2015

Er det muligt at leje håndklæder til brug på solsenge og hvad er prisen? Hvis det er muligt at få værelse på øverste etage, vil vi gerne dette. Glæder os til at komme ned til jer d. 16/5.Med venlig hilsen Hanne og Jill.


Svar:

Hej Hanne og Jill, Hvis I vil skrive hvilket hotel i skal bo på, samt jeres bookingnummer, skal vi nok se hvad vi kan gøre :) Hilsen Mia, Primo Tours

Udflugter til Pamukkale

Spørgsmål:

Dato: 26-12-2015

når vi ankommer i juli 2016 er der så nogen udflugter til Pamukkale arrangeret af jer ? eller er der mulighed for at tage med andre udbydere dog med dansk-talende guide :-)


Svar:

Kære Christopher Tak for din henvendelse. Vi kan sagtens være behjælpelige med at finde en tur til Pamukkale til jer, dog er der ikke dansk-talende guider med. Vi vil selvfølgelig undersøge om der er andre der har dette for dig. Vi glæder os til at tage imod jer :) Mvh Martin, Primo Tours Alanya

Hvad kan man lave når det regner?

Spørgsmål:

Dato: 26-07-2014

Ja hvad kan man lave her nede når det regner, her nede i alanya?


Svar:

Hej, Ja, der er jo mange muligheder når solen står højt på himlen og skinner. Når det derimod regner, og er lidt gråt og trist i vejret, er det lækkert og komme i hamam, og blive forkælet. Hvis man gerne vil ud og lave noget aktivt, så er der indendørs go kart baner, som vi også kan hjælpe med at booke. Der er også biografer i byen, som viser amerikanske film. God dag! MVH. Sandra - Team Alanya

Aircondition på White Gold

Spørgsmål:

Dato: 01-08-2014

Hej Er der aircondition på vores værelser? Nogle steder står der at det er tilkøb, andre steder at der er det?


Svar:

Hej Jan, På hotel White Gold er der aircondition på værelset og det er ikke mod gebyr. Vi glæder os til at se dig hernede. Med venlig hilsen Sandra - Primo Tours.

iPad

Spørgsmål:

Dato: 03-09-2015

Hej. Vi skal bo på Hotel Boulevard. Der står under "fakta" at man kan benytte internettet i lobbyen. Vil det betyde at man ikke kan benytte sin iPad oppe på værelset. Flere steder i verden kan man få en kode så man kan bruge sin egen bærbar/ iPad på værelset. Vh Connie Nielsen


Svar:

Hej Connie Ja det muligt at benytte hotellets internet på sin Ipad. Men der er bedst forbindelse i lobbyen og meget svagt signal på værelset. Mvh. Primo Tours Alanya

Køb af smykker

Spørgsmål:

Dato: 12-09-2014

Hej Guider. Jeg har givet min kone denne ferietil Kleopatra life, i sølvbryllupsgave. Vi skal ned og nyde hinanden, slappe af, og købe en ring til hende. Har i nogle kontakter til pålidelige smykkefirmaer i Alanya, som kan tilbyde et fordelagtigt smykkekøb. Jeg tænker på en art prinsessering i rødguld. Vi glæder os til at møde jer. Vi rejser i morgen tidlig og er nede hos jer lørdag middag. Venligst John


Svar:

Hej John, Hvor lyder det bare til at I skal have en rigtig dejlig ferie sammen. Vi har en juveler som vi anbefaler at bruge. Den hedder Plaza Diamond. Vi har en gratis shoppingtur mandag, hvor vi tager vores gæster med ind i netop den juveler, så den er I mere end velkommen til at tage med på. Derudover kan vi arrangerer at I bliver hentet på jeres hotel, præcis den dag og tid i gerne vil ind og se på smykker. Her er transporten gratis. Vi skal nok hjælpe jer, når I kommer herned :) Mange feriehilsner - Sandra, Team Alanya

Rullestol?

Spørgsmål:

Dato: 15-09-2015

Hej. Jeg har tidligere henvendt mig min ikke modtaget noget svar. Da jeg pt er lidt dårligt gående vil jeg gerne vide, om der evt. findes en rullestol på Dizalya. Jeg kommer den 19.9. sammen med hele min familie, i alt 11 personer. Booking nr.639774. Venlig hilsen Jens Ove Tinggaard


Svar:

Hej med jer, Umiddelbart forefindes der ingen kørestol på hotellet, men I kan leje en kørestol hernede overfor et hospital, der hedder Anadolu. Mvh Team Alanya

Leje af klapvogn på Gold City

Spørgsmål:

Dato: 30-09-2014

Hej. Vi skal bo på Gold City i uge 42, og vi kunne godt tænke os at leje en klapvogn til vores søn på hotellet. Kan det lade sig gøre? Og kan vi evt. booke den på forhånd? Mvh. Stine T. Svendsen


Svar:

Hej Stine, Det er muligt at leje en klapvogn på Gold City. Det koster 2 Euro pr. dag. Hvis I er interesseret i at jeg skal booke den til jer, så kan du skrive en mail til mig på: primotours.ayt@gmail.com. Her må du meget gerne skrive dit booking nr, og dato for din ankomst. Jeg kan ikke garantere at der er ledige klapvogne. Vi glæder os til at få jer herned :) Med venlig Hilsen Sandra

Pris på udflugter

Spørgsmål:

Dato: 05-04-2015

Hvad er prisen på turene. Er det de ture der står på siden, vi kan vælge imellem? Skal til Alania 16/5.


Svar:

Hej, Vi har en shopping/byrundtur rundt i Alanya som er gratis. Vi har også en tur der er for dem som elsker natur, nemlig turen, Dimcay/sapadere. Der kan findes billeder på nettet af sapaderekløften, som vi bl.a. skal besøge. Desuden har vi en bådtur fra havnen i Alanya, hvor ren afslapning kan nydes. I kan også komme med på Landsbytur hvor vi kommer væk fra al turismen i Alanya, og oplever det ægte Tyrkiet. Vi kan selvfølgelig også tilbyde hamam, som er en lukususoplevelse til få penge. Man får peeling, jacuzzi, dampbad, sæbemassage og olimassage. Dimcay/Sapadere: 295 kr. Bådtur: 110 kr. Landsbytur 250 kr. Hamam 195 kr. Vi glæder os til at se jer henrede i maj, og så håber vi selvfølgelig at se jer med på vores udflugter :-) Med venlig hilsen Sandra, Team Alanya.

Forespørgsel på bestemt værelse

Spørgsmål:

Dato: 13-04-2015

rejse nr. 639578 . Jeg ved jeg har skrevet om det før , men nok med forkert værelses nr. Er der mulighed for at i forespørger White Gold om muligheden for at få værelse 512 igen når vi ankommer den 2/5 for 14 dages ophold. Jeg ved godt i ikke kan garanterer noget , men jeg håber i spørger dem i receptionen. Vi glæder os meget til gensyn med jer dernede om kun ganske kort tid. Ses i Alanya. Med venlig hilsen Peter Messmann Primo Fan


Svar:

Kære Peter, Selvfølgelig vil vi gerne spørge hotellet, om det er muligt, at I kan få værelse nr. 512. Vi glæder os meget til at se jer, hernede. Mvh. Sandra, Team Alanya.

Er der noget i mangler?

Spørgsmål:

Dato: 21-04-2015

Hej Pernille og i andre. :) Hvad kunne i tænke jer vi tog med ned til jer,når vi kommer den 9.5. Husker det er noget med lakrids pasteller .....


Svar:

Hej Pia, Hvor er det sødt af dig, at tænke på os. Saltlakrids og rugbrød er altid et hit, så hvis du kan have det med, ville det være rigtig dejligt. Vi glæder os til at se Jer hernede igen :) Rigtig god dag, Med venlig hilsen Sandra - Team Alanya

Pris på udflugter 2

Spørgsmål:

Dato: 15-04-2015

Jeg sendte for ca. 14 dage siden,et spørgsmål ang. ture og priserne på disse. Jeg kan ikke se hvor mit svar er.


Svar:

Hej igen, vores svar står under dit første spørgsmål, men sender lige svaret her igen :-) Vi har en shopping/byrundtur rundt i Alanya som er gratis. Vi har også en tur der er for dem som elsker natur, nemlig turen, Dimcay/sapadere. Der kan findes billeder på nettet af sapaderekløften, som vi bl.a. skal besøge. Desuden har vi en bådtur fra havnen i Alanya, hvor ren afslapning kan nydes. I kan også komme med på Landsbytur hvor vi kommer væk fra al turismen i Alanya, og oplever det ægte Tyrkiet. Vi kan selvfølgelig også tilbyde hamam, som er en lukususoplevelse til få penge. Man får peeling, jacuzzi, dampbad, sæbemassage og olimassage. Dimcay/Sapadere: 295 kr. Bådtur: 110 kr. Landsbytur 250 kr. Hamam 195 kr. Vi glæder os til at se jer henrede i maj, og så håber vi selvfølgelig at se jer med på vores udflugter :-) Med venlig hilsen Sandra, Team Alanya.

Sapadere

Spørgsmål:

Dato: 23-06-2016

Har I nogle udflugter til Sapadere i juli måned? Eller er der mulighed for offentlig transport fra Alanya og derop?


Svar:

Hvis I gerne vil afsted kan vi være behjælpelig med at finde en tur til Jer. Der går desværre ingen offentlig transport til Sapadere.

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 02-08-2015

Hej Vi skal bo på yeniacun fra d 3-10 indtil10-10 hvor længe før må vi spørge på vores favorit lejlighedsnr


Svar:

Hej Per, Det kan I allerede gøre nu, hvis I ved hvilken lejlighed i ønsker. Vi glæder os til I kommer herned. Mange solskinshilsner, Sandra - Primo Tours.

Køb af babybleer og babymos

Spørgsmål:

Dato: 07-08-2015

Kan man købe babybleer og babymos på gold city i Alanya ?


Svar:

Hej Else. Ja, det er muligt at købe både bleer og babymad ude på Gold City. Hav en rigtig go' dag! Vh. din rejseleder, Primo Tours

Indhold af All-Inclusive

Spørgsmål:

Dato: 05-05-2015

Hej, Vi ankommer til Sultans of Dreams på lørdag d. 9 maj. Mit spørgsmål går på indhold af all-inclusive. Vores datter spørger om der er alle former for is inkluderet og om der er tidsrum hvor der IKKE er muligt at få is.?


Svar:

Hej Peter. Der er is inkluderet på hotellet, det er is med vaffel. Man kan få is til frokost, til aftensmad og mellem kl 15.30 og 16.30 fra snackbaren. Hilsen Mia fra Primo Tours

Spørgsmål vedr. Hotel Boulevard

Spørgsmål:

Dato: 17-06-2015

Hej. Vi vil gerne høre om der er is med i all-inclusive? Og er der betaling ifbm. fitness-faciliteterne på hotellet? Derudover vil vi høre om det er muligt at få et værelse på enten 4. eller 5. sal med udsigt mod havet/borgen. Vores bookingnr. er; 640920. På forhånd tak :-)


Svar:

Hej Dennis, På hotel Boulevard er der ikke is med i all-inkl. men heldigvis er is meget billige her i Alanya :-) Det fitness som er på hotellet, er gratis at benytte. Jeg har hermed kontaktet hotellet og givet jeres ønske videre, om at bo på 4. eller 5. sal med havudsigt. Hvis der er et ledigt værelse, så får i dette. Vi glæder os meget til at tage imod jer, her i skønne Alanya. Med venlig hilsen Sandra - Team Alanya

Værelsesnummer

Spørgsmål:

Dato: 23-04-2015

Hej PrimoTours Sidste år boede vi på Blue Sky i Alanya. Vi boede på 5. sal i første værelse på højre hånd fra elevatoren, med altan ud imod stranden. Min kæreste lider af en svag form for autisme, og for at få en behagelig oplevelse som muligt, ønsker vi det samme værelse. Mener det hed 505 - men er det noget i kan be- eller afkræfte ? Mvh Thomas Damgaard


Svar:

Hej Thomas, Dejligt at i vælger at komme tilbage til skønne Alanya! For at kunne undersøge muligheden for samme værelse, vil vi gerne bede om dit bookingnummer, og så skal vi selvfølgelig nok gøre hvad vi kan for at i kan få samme værelse, som sidst i var her. Der er mange selskaber på hotellet, så derfor kan vi desværre ikke love noget, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at i kan få en dejlig ferie på Blue Sky. Mvh. Mia, Primo Tours

Udsigt og håndklæder

Spørgsmål:

Dato: 15-06-2015

Hej. Vi er ved at gøre os klar til at tage til Gold City næste lørdag. Vi glæder os enormt meget. Lige to hurtige spørgsmål. 1) Er der håndklædeservice på Gold City? 2) Er det muligt at få jer til at spørge hotellet om mulighed for at få udsigt mod havet? (vores bestillingsnummer er 645648). På forhånd tak :)


Svar:

Hej Thomas, Det lyder rigtigt godt at i er ved at være klar :-) Der er hændklædeservice på Gold City, og det er gratis, så I kan få udleveret håndklædekort i receptionen. Vi skal nok forhøre os ad ved hotellet, så det ved, at I godt kunne tænke jer dette, men vi kan jo desværre ikke love noget :) Vi glæder os til at se jer på lørdag! Solskinshilsner fra Mia, Primo Tours

Haman

Spørgsmål:

Dato: 08-06-2015

Hej er der Haman på Gold City og hvad koster det? Kommer den 19.juli


Svar:

Hej Gitte, ja der er hamam på Gold City, men det er et firma, der har lejet sig ind på hotellet, som vi ikke har noget med at gøre, og derfor ikke ved prisen på. Derfor har vi været ude i byen og finde et hamam, som vi kan stå inde for, og ved at kvaliteten plus den behandling man får der, er en god oplevelse for vores gæster, da vi desværre har haft flere episoder med dårlige oplevelser, når gæsterne har været i hamam på deres hotel. Dette hamam vi anbefaler henter en på jeres hotel, og kører en hjem igen når man er færdig med den skønne behandling. Denne behandling koster kun 200 dkkr, hvis man allerede booker det i transferbussen, ellers koster det 215 dkkr. Solskinshilsner Mia fra Primo Tours

håndklædeservice

Spørgsmål:

Dato: 25-05-2015

Er der håndklædeservice på hotel Dizalya Palm Garden? og kan man tage disse håndklæder med til stranden? Er der gratis parasol på stranden? Kører der dolmus fra stedet og til Alanya? Det er første gang vi skal rejse all inklusive og med mindre børn.


Svar:

Hej Anette, Ja, der er håndklædeservice på Dizalya Palm Garden, og disse må gerne tages med til stranden. Der er også gratis parasol på stranden, og der kører også dolmusser fra hovedvejen og ind til Alanya :) Vi glæder os til at modtage jer hernede! Hilsen Mia, Primo Tours

Badesko til stranden

Spørgsmål:

Dato: 28-07-2012

Hej. Skal man have badesko på når man bader ved stranden? Har hørt der nogle fisk man kan blive syg af at træde på. Er det rigtigt? På forhånd tak.


Svar:

Hej Vi har ikke nogen dårlig erfaring med ikke at have badesko på, og vi har ikke oplevet at nogle har trådt på noget når de bader. Men hvis du vil være på den helt sikre side så kan du sagtens bruge badesko. Mvh Mia, Primo Tours Vi glæder os til at se jer!

Udsigt

Spørgsmål:

Dato: 20-05-2015

Hej Primo Tours. Tak for jeres svar vedr valuta og forsikring tidligere. Nu vil jeg så gerne høre, om det er muligt, vi måske kan få et værelse med udsigt. Det vil vi sætte rigtig stor pris på. Vores bookingnr er 642100. På forhånd mange tak for hjælpen.


Svar:

Hej Mariann! Jeg har nu givet jeres ønske om et værelse med udsigt videre. Både vi og hotellet gør naturligvis hvad vi kan for at opfylde jeres ønske, dog må jeg gøre opmærksom på, at vi altså ikke på nuværende tidspunkt kan garantere, at I får med udsigt. Mvh Emilie, Primo Tours

Sealanya samt billeje

Spørgsmål:

Dato: 25-06-2015

Vi er en familie på 4, som kommer på ferie i uge 32 på Savk i Alanya. Nogle af os kunne godt tænke os at prøve at svømme med delfiner, velvidende at det nok er dyrt. Hvor langt ligger Sealanya fra vores hotel og er der mulighed for at leje bil for kun en enkelt dag? Vil I hjælpe os med bestilling osv? Og skal det gøres nu eller kan det vente til vi kommer frem? Vi vil også deltage i nogle af jeres udflugter. Vi glæder os meget. Bookingnr. 641070 Vh. Annette


Svar:

Hej Annette! Sealanya ligger små 20km fra Savk Hotel, i et område, som hedder Türkler. Billeje er muligt for et døgn eller mere. Vi hjælper selvfølgelig med det hele, og bilen kan leveres foran jeres hotel, når I ønsker det. Det kan sagtens vente til I er nået frem. Vi glæder os meget til at se jer i uge 32. Mvh. Mathias, Primo Tours

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 12-05-2015

Hej. Vi skal bo på Blue Sky fra D. 6-13 juni. Vil høre om vi har mulighed for at få hav udsigt ?? Vi plejer at kunne bestille og betale for det men det kan vi jo ikke her :)


Svar:

Hej Pia, hvis i oplyser os jeres bookingnummer, skal vi nok nævne det for hotellet, og så gør de deres bedste for at det kan lade sig gøre, men vi kan desværre ikke love noget. Vi glæder os til at se jer! Hilsen Mia, Primo Tours

Plads i bussen

Spørgsmål:

Dato: 02-10-2015

Hej guider Min kone, min datter Agnes og jeg ankommer til Alanya i morgen (03.10.2015) og skal bo på En Vie Beach. Agnes har tendens til køresyge, og vi vil derfor høre, om det er muligt for os at reservere to sæder forest i bussen, så vi kan minske risikoen for ubehag. Vi glæder os til en uge i Alanya. Med venlig hilsen Christer Steffensen, Sofie Lahn Christensen og Agnes Lahn


Svar:

Hej Christer, Vi skal nok sørge for at reservere sæder til jer, men da jeres datter er så lille, så tillader buschaufføren ikke, at i må sidde på aller forreste sæder. jeg vil dog sørge for, at reservere 2. række til jer. Vi glæder os meget til at modtage jer imorgen. Mange feriehilsner, Sandra - Team Alanya.

Transport tid fra og til lufthavn

Spørgsmål:

Dato: 06-02-2012

Hvor lang tid tager det at komme fra lufthavnen til hotellerne? Og er denne transport med i prisen?


Svar:

Hej! Turen fra til/fra lufthavnen tager ca. 2 timer. Vi har halvejs et lille stop (begge veje) på ca. 10 min. så man kan komme på toilettet, få en cigaret, lidt at drikke og få strukket ben. Mvh Mia, Primo Tours

Hvilken lufthavn?

Spørgsmål:

Dato: 09-01-2012

hej. Hvilken lufthavn lander vi i?


Svar:

Hej! Alle rejsene med Primo Tours vil lande i Antalya lufthavn (AYT), ca. to timers kørsel fra Alanya. Mvh Mia, Primo Tours

Værelsesnummer

Spørgsmål:

Dato: 29-04-2015

Hej Mie Jeg talte med en fra kundeservice igår, og vedkommende fortalte, at hvis de får det korrekte værelsesnummer skrevet ind i min "booking". Er det muligt at be- eller afkræfte om hvad værelsesnummeret var ? Nuværende bookingnr: 642487 Sidste år bookingnr:633975 Mvh Thomas


Svar:

Hej Thomas, Jeg har lige snakket med hotellet, og de siger det er værelse 504 i har boet på sidste år. Nu kan jeg se i kommer herned den 27/6, og jeg skal nok allerede nu snakke med vores bookingansvarlig, som står for vores kontakt til hotellerne, omkring at I meget gerne vil have samme værelse som sidste år. Hilsen Mia fra Primo Tours :)

Egen racercykel

Spørgsmål:

Dato: 09-09-2011

Hej. Jeg vil medbringe egen racercykel på ferien til Alanya. Er det muligt at køre gode turer i bjergene omkring Alanya? Er der god asfalt?


Svar:

Hej Jørn. Der er rigtig fine ture oppe i bjergene, men asfalten er ikke 100 % god alle steder. Mvh Mia, Primo Tours

Værelse med udsigt

Spørgsmål:

Dato: 30-04-2015

Alanya , Anahtar, og primo tours er vores foretrukne ferie og helst i 14 dage ???? Det er okay , vi må se hvad der byder sig når vi når så langt . .. Jeg glæder mig til noget sol og sommer .. Stor ros til jeg guider som altid er søde og hjælpsomme .. Ses????


Svar:

værelse

Spørgsmål:

Dato: 30-04-2015

Da. jeg bestilte på Ada Alanya for en uge siden, kan jeg idag se at jeg har betalt 500, mere for rejsen ? kan i opgradere mig og min hustru til et bedre værelse/lejlighed please.


Svar:

Hej Egon, Det er jo desværre sådan med bestilling af en rejse, kan være lidt af et sats, da priser jo går op og ned pga. udbud og efterspørgsel. Værelsestypen i har bestilt, kan vi desværre ikke ændre på her på destinationen, men du er velkommen til at kontakte hovedkontoret i Danmark. Hvis i ønsker det, kan vi selvfølgelig høre hotellet ad, om i kan få et godt værelse med en god havudsigt, med samme værelsestype, som I har bestilt nu, dog kan vi desværre ikke love noget. Vi glæder os til at se jer! Hilsen Mia fra Primo Tours :)

Værelse med udsigt

Spørgsmål:

Dato: 30-04-2015

Hejsa søde guider. Vi skal til Alyana igen igen og for tredie gang bo på Anathar apart i 14 dage som er et skøn hotel . Vi vil rigtig gerne bo højt og med havudsigt Igen som vi har haft hver gang. Har i evt mulighed for indflydelse her. Vi ankommer lørdag den 11 juli om eftermiddagen..???? bookinger er 639833 og 640562 ......... Bliver der lavet en riverrafting tur i år ????? VH Inger Nordvig


Svar:

Hej Inger, Det lyder da skønt at I vælger at tage en tur til Alanya igen :) Jeg har allerede nu kontaktet vores agent, som står for kontakt mellem os og hotellerne, hvor hun selvfølgelig vil informere hotellet om jeres ønske, vi håber selvfølgelig på det kan lade sig gøre, men vi kan desværre ikke love noget. Der vil mulighed for at kunne booke riverrafting ture, når i kommer herned, om det bliver med dansk rejseleder eller ej, kan vi desværre ikke sige endnu :) Vi glæder os til at se jer hernede! Hilsen Mia fra Primo Tours :)

Billeje

Spørgsmål:

Dato: 29-04-2015

Vi skal til Alanya den 9.5 og har lejet bil i tre dage. Hvornår og hvor skal vi give besked om, hvilke tre dage vi ønsker? Har I forslag til, hvor bilturene kan gå hen?


Svar:

Hej Lene. Det kan I sagtens gøre nu her, så vil vi gerne vide hvornår i gerne vil have bilen, og hvorhenne i vil have den leveret. Vi skal her også bruge jeres bookingnummer. Vi har en masse forslag til bilture stående i vores informationsmappe på jeres hotel, ellers kan turen selvfølgelig gå til Dimcay floden, hvor man kan nyde en lækker frokost, eller en tur til Manavgat for at se floden der, og se sydkystens største bazar om torsdagen, eller en tur til Side, for at se den antikke bydel, eller en tur til storbyen Antalya, hvor der er fremragende shoppingmuligheder og en smuk gammel bydel. Vi glæder os til at se jer! Hilsen Mia fra Primo Tours

Lufthavnen

Spørgsmål:

Dato: 23-06-2011

Er i meget synlige ude i lufthavnen når vi ankommer til Tyrkiet?


Svar:

Ja det er vi bestemt! Vi er flere guider at finde i lufthavnen, lige når i kommer ud af lufthavnen med Primo Tours skilte og i Uniform! Mvh Mia, Primo Tours

Valuta

Spørgsmål:

Dato: 23-06-2011

Hvilken valuta skal man veksle for at kunne betale jer til udflugter og nede i byen?


Svar:

Hejsa, Os rejseledere hernede i Alanya bruger selv kun den tyrkiske lira, og det goer vi, fordi vi mener det er her man for mest for pengene. Man kan baede betale med danske, tyrkiske og euro naar der skal bookes udflugter gennem os. Kursen på liren er 2,56 og kursen på euro er på 7,46 :) Mvh Mia, Primo Tours

Ang. værelse

Spørgsmål:

Dato: 07-05-2015

Vi ville gerne bo på øverste etage,vi skal bo på Kleopatra Dreams Beach og vores bookingnr. 641979.På forhånd tak. Hvordan med leje af håndklæder? Hilsen Hanne og Jill.


Svar:

Hej Hanne og Jill, Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at I kan komme til at bo på øverste etage. Kleopatra Dreams Beach har ikke håndklædeservice. Engang imellem er hotellet dog søde til at hjælpe med at skaffe håndklæder, men det er ikke noget man kan forvente. Vi glæder os til at tage imod jer hernede. Med venlig hilsen Sandra - Team Alanya.

Har i mange udflugter?

Spørgsmål:

Dato: 22-06-2011

Har i nogle udflugter til alle aldre?


Svar:

Ja vi har mange udflugter til alle, børn samt voksne. For eksempel har vi arrangeret en Jeep Safari med fart over feltet når vi kører off-road samtidig er vi ude og se nogle kulturelle ting som et landsbyhus. Alle vores udflugter kan læses her på siden! Mvh Mia, Primo Tours

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når guiden har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.