Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

I Tyrkiet får du rigtig meget ferie for pengene med skønne hoteller og lange sandstrande.
  • Moderne ferieby med ca. 300.000 indbyggere
  • Byens varetegn er Alanya borgen
  • Et væld af butikker - tøj og sko er i overtal
Luk Vindue
Billede 1 af 17

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Alanya

Antal bedømmelser i alt: 106
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  27   >  

Det bedste hotel i Alanya

Skrevet af Ann Vardar

Der findes ikke bedre hotel end Panorama i Alanya. Alt er simpelthen lækkert og fantastisk personale. Der er altid pænt rent og der mangler overhovedet ingenting. Selvom man bor uf til hovedvejen, så hører man ikke trafikken og den er der alligevel en del af, men der er fuldstændig isoleret og værelserne er så lækre. Ligger helt fantastisk og det tager kun 8-10 min, så står man midt i basaren. Elsker bare at være på det hotel.

Super lækkert

Skrevet af Gitte Vinther Jensen

Alladin beach hotel er et virkelig lækkert hotel, god beliggenhed helt på stranden og pool tæt på. Utrolig serviceminded personale på hotellet.. Pænt og rent. Maden var virkelig god, ikke så stort udvalg, men god variation. Derudover ligger det bare godt, der er ikke langt ind til Alanyas bymidte.. Super lækkert, at det er et voksenhotel. Vi kommer helt sikkert retur.

Ferie + ris og ros.

Skrevet af Vita Steiner

Diamond Hill Resort i Tosmur. Det skønneste hotel, flot og med den bedste udsigt og super god service. Utrolig glad og venlig Hoteldirektør. Skønt smilende personale i både Reseption og restaurant, personalet ved både pool og især stranden er fantastiske, super rengøring hver dag af søde kvinder. Har været på Diamond mange gange og har allerede bestilt næste rejse igen til Diamond og altid ved det aller bedste rejseselskab Primo Tours. Som også har de skønneste sødeste hjælpsomme guider. Tak til Pernille, Simon og Anders.

Fint hotel

Skrevet af Peter

Stort og dejligt hotel med fantastisk udsigt. All incl. i den bedre ende selvom at det forskellige kød på buffeten ikke er af højeste kvalitet. Stort og varieret udbud af salater, brød og dessert kager. Pool og strandafsnit med masser af liggestole og mulighed for både sol og skygge. Gæsterne på hotellet er overvejende russere, men vi oplevede absolut ingen negative ting i den forbindelse. Værelserne er fine men trænger efterhånden til en overhaling. Hotellet pryder sig med 5 stjerner. Måske Tyrkiske stjerne er lidt anderledes :-), men de fleste danskere vil nok syndes at 4 stjerner er en mere rammende klassificering. Primo Tours er et rigtigt retro charter selskab. Lidt som at rejse for 20 år siden. Danske guider som er synlige, serviceminde, og som vitterligt gør hvad de kan, for at gæsterne får den bedst mulige ferie. Det oplever man ikke ved de store selskaber længere. Alt i alt en god oplevelse at rejse med Primo tours, og bo på Diamond Hill. Eneste lille negative ting er at personalet i receptionen virker overlegne og med manglende øje for alm imødekommenhed og service.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: