Alanya
Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter
  • Moderne ferieby
  • Ca. 300.000 indbyggere
  • Byens varetegn - Alanya borgen
  • Et væld af butikker - tøj og sko er i overtal
Alanya
Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter
  • Moderne ferieby
  • Ca. 300.000 indbyggere
  • Byens varetegn - Alanya borgen
  • Et væld af butikker - tøj og sko er i overtal
Gæsternes

Rejsetips om Alanya

ferie 2019

Skrevet af frank stahl pedersen

Har lige været afsted på Diamond Hill her uge 26. pænt og rent god service, men deres elevatore de køre da som om varmen genere dem. vi boede heldigvis på 4 etage godt vi ikke boede højere da vi brugte trapperne 9 ud af 10 gange da elevatorene bare kørte forbi en selvom man havde trykket og ventet laaaaang tid. Ultra all inclusive det er sgu da nemt når man bare har det samme hver dag i et tids rum. poolbaren havde i hvert fald det samme 6 ud af 7 dage det er for ringe med de stjerner hotellet har. der står snacks mellem måltiderne men det er det samme der er fremme fra 12 til 16.

Ris og ros

Skrevet af Susanne Petersen

Har besøgt hotellet 3 gange og sidst i uge 22, personalet er altid hjælpsomme og smilende, men i år var hotellet fyldt med russere og de fylder ekstremt meget på alle fronter. Ifølge hoteldirektøren er der ikke mange af dem i juni-juli, så vil anbefale man tjekker med Primo Tours inden der bestilles. Primo Tours er som altid med skønne og glade guider.

Monart city.

Skrevet af Erik jacobsen

Vores oplevelse på monart City er god. Vi har været der 2 gange inden for 1år. Vi har planlagt samme sted igen. Personale og forplejning er god.

Lækkert hotel

Skrevet af Gitte

Vi har boet en uge på Diamond Hill her i uge 41-42-2018 Super positiv oplevelse. Lækre værelser, som dagligt blev gjort rent, og fik skiftet håndklæder, af de sødeste stuepiger. rigtig søde tjenere, der gjorde alt for at servicere os med smil på læben. Skøn mad, kæmpe buffet, med nye retter hver dag og iskolde drikke. Altid plads ved poolen, som har sol det meste af dagen.. stranden ligger tæt på, og altid ledige solsenge. Yderst hjælpsomt personale. Vi kommer helt sikkert igen næste år til samme hotel.

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.