Book-tidlig rabat 1.000,- pr. person på alle sommerrejser udløber den 14 december 2022.

Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Side ligger på en halvø med skønne sandstrande til begge sider.
  • Gammel havneby med smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere

FAKTA

Side ligger på en halvø med skønne sandstrande til begge sider.

  • Gammel havneby med smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 17o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

TYRKIET - SIDE

REJSELEDER BLOG FRA SIDE

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere i Side.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Børnevenlige strande

Skrevet af Jette 19-06-2019

Tiden flyver afsted, når man er på stranden, hvad end man er på land eller i vandet! I Side kan man gå langt ud i vandet, uden det bliver særligt dybt, og derfor er det ideelt at tage børnene med. Især midt på sommeren stiger temperaturen i Tyrkiet til et højt niveau, men så er det jo heldigt, at man kan tage en dukkert i det lækre Middelhav.

Stranden

Vi glæder os til at se jer i Side!

Den sidste uge...

Skrevet af Emma 14-10-2016

Så tager vi desværre snart hul på den sidste uge hernede i Tyrkiet. På lørdag får vi det sidste hold gæster ned og det betyder, at vi også snart skal til at smutte hjem ad - selvom jeg slet ikke vil!
Det har været helt trist og skulle skrive de sidste velkomstkuverter, skal holde de sidste velkomstmøder hernede og køre den sidste transfer hernede.

Den kommende uge kommer derfor til at stå på en masse pakning! Jeg har nemlig ingen idé om, hvordan jeg skal få alle mine ting med hjem. Det er lige før, jeg er nødt til at købe en ekstra kuffert..

Der er så mange ting jeg kommer til at savne hernede, og det er absolut ikke sidste gang jeg er i Side! 
Jeg har fuldstændig forelsket mig i stedet - strandene, menneskerne, vejret, ruinerne, historien. Ja, det er næsten ikke det jeg ikke kommer til at savne. 

Jeg ved, at mange har fravalgt Tyrkiet i denne sæson, hvilket har været super ærgerligt. Der har nemlig været helt stille og roligt hele sæsonen igennem. Alt den uro der har været, har været så langt væk fra os, at vi ikke har mærket noget til den.
Jeg håber på Tyrkiets vegne, at næste sæson bliver bedre. Det fortjener turistbyerne, de har nemlig ikke gjort noget galt, de savner turisterne og har ikke være andet en venlige over for alle hernede. 

Men det er som sagt den sidste uge i næste uge i hvert fald for denne sæson, og jeg vil nyde hvert et sekund af den inden jeg selv sidder på flyveren hjem til kolde Danmark. 

Mange solrige feriehilsner fra
Emma

Fun facts omkring Tyrkiet!

Skrevet af Emma 01-09-2016

Frederikke og jeg har samlet lidt sjove facts omkring Tyrkiet som I kan læse her: 

Vidste du..?

At Tyrkiet er et rigtig stort land, som er mere end 1600 km langt og 800 km bredt. Der lever i landet helt op til 74,9 millioner af mennesker.

At Tyrkiet f.eks er verdens 3. største forbrugere af Facebook? De har optil 14 millioner brugere af det sociale web site.

At de fleste tyrkere drikker optil 10 kopper te om dagen? I Tyrkiet er det et tegn på gæstfrihed, hvis man bliver budt på te.

At tyrkerne var dem som gav hollænderne deres berømte tulipaner?

At Istanbul er den eneste by der er beliggende på 2 kontinenter? Kun 3 % er beliggende i Europa mens de resterende 97 % er beliggende i Asien. I Istanbul er der en bro som deler kontinenterne fra hinanden og som deler byen i 2 dele.

At det var tyrkerne som introducerede kaffe til europæerne? De introducerede dem for det i 1500 tallet, da de eksporterede det til Italien. Derefter begyndte produktionen kraftigt at stige i hele Europa.

At mere end 1/4 af dem, som er ansat i det offentlige, kun har til opgave at servere te for de andre ansatte.

At Side faktisk betyder granatæble.

       

Mange solrige feriehilsner fra
Emma

Solnedgang i Middelhavet

Skrevet af Frederikke 02-08-2016

Om mandagen tager vi jer med på den fantastiske tur til den livlige by, Alanya! 

Vi hiver jer nemlig med op på Alanyas borg, som ikke kun er byen bedste udsigtspunkt men også Alanyas varemærke. Her får i det bedste postkort billede i kunne drømme om. Herefter tager vi ned til vores gode ven Hilmi, som har en lille overraskelse klar til jer i hans unikke smykkeforretning. Herefter bliver der rig mulighed for at få shoppet i den farverige Alanya bazar, hvor man kan forhandle sig til alt fra sko, sourvenirs, tøj og meget mere! Efter, at penge pungen er blevet luftet, tager vi ned til havnen og hopper på vores rummelig sejlbåd og får os en dejlig omgang aftenmad ude på bølgerne. Her fra båden vil vi også vise jer de spændende grotter som blev brugt i Alanyas antikke tid. 

Vi slutter selvfølgelig turen af med at nyde den smukkeste solnedgang som går ned i Middelhavet, og som spejler sig i havet i alle former for rødlige og orange nuancer.

Denne tur er oplagt for dem som ønker at se en solnedgang forsvinde i havet og for dem som bare elsker bådtur og bazar med stort B!

                   

Vi glæder os til at vise jer vores mindeværdige nabo by! 

Mange solrige ferie hilsner fra Frederikke :-)

Vand ballade!

Skrevet af Emma 05-07-2016

For ikke så længe siden havde vi en rigtig sjov dag, sammen med resten af vores team - nemlig team Alanya!
Vi var oppe i noget, der hedder Gold Cable Park, hvor vi stod på wakeboard i vandet. 

Det var super sjovt, men det var ikke os alle der var naturtalenter. Der var i hvert fald flere af os som fløj direkte i vandet. 

Det er begyndt at være rigtig varmt hernede, så derfor var det fantastisk at bruge en dag i vandet med skønne kollegaer!

Mange solrige feriehilsner fra
Emma

Ramadan Kareem/Mubarak! = glædelig Ramadan!

Skrevet af Emma 07-06-2016

Her i Tyrkiet er de fleste muslimer, og det betyder også at rigtig mange følger Ramadanen. 
Den startede i går, dvs. mandag d. 06/06/2016, og så en måned frem.
Under Ramadanen faster muslimer fra daggry til solnedgang og så de næste 30 dage frem. 
Efter hver solnedgang begynder iftar, og det er tidspunktet, hvor muslimerne bryder fasten og gerne må spise og drikke.
Dette gør de ofte i lidt større forsamling i selskab med venner og familie. 

Det er sådan, at Ramadanen aldrig ligger på samme tidspunkt af året. Ramadanen følger nemlig den islamiske månekalender, og hver måned starter, når der er nymåne. 
Det betyder derfor også, at Ramadanen rykker sig 10 dage for hvert år. 
Mange muslimer glæder sig til, at Ramadanen om mange år ligger i februar, da det er utrolig hårdt, hverken at må spise eller drikke i 30 graders varme! 

Egentlig er det sådan at alle skal deltage i Ramadan, dog er der nogle enkelte som er undskyldt f.eks. er syge, ammende, ældre, rejsende, gravide og børn undtaget for fasten. 

Der er forskellige forklaringer og grunde til, hvorfor folk faster, nogle vil mene det er for at vise sympati med de fattige, hvorimod andre mener, at der er med til at samle familien.
Alt i alt er hovedformålet dog den indre renselse, og et ønske om at blive et endnu bedre menneske overfor sig selv som overfor sine omgivelser. 
Derfor betyder fasten ikke nok i sig selv, for at opnå den ultimative renselse må man under Ramadanen hverken lyve, bagtale, snyde osv. - det er selvfølgelig også vigtigt at holde sig fra dette hele året igennem, men er især vigtigt under Ramadan!

Jeg håber, at dette gav lidt forståelse og forklaring for Ramadanen. 
Ramadan Mubarak til jer alle! 

Vores fællesskab

Skrevet af Pernille 07-09-2017

Når du er ude som rejseleder, er du langt væk fra de trygge rammer hjemme hos familien og
vennerne. Derfor er det rigtig vigtigt at have et godt team, du kan dele alle oplevelserne med.
Jeg har været rigtig heldig at komme i team med Morten, Toke og Leah. Vi svinger godt sammen, og
jeg føler, at der er en god balance mellem arbejde og sjov og ballade. Når vi har fri, er det tit at vi
tager ud og spiser sammen eller laver noget andet hyggeligt. Vi er gode til at huske hyggen, og
selvom vi er kollegaer, er vi også rigtig gode venner, der kan lave sjov og fis med hinanden.
Vi er så heldige på vores destination, at vi ikke har haft nogen udskiftning i vores team, hvilket
betyder, at vi er kommet til at kende hinanden rigtig godt. Vi både bor og arbejder sammen, så
meget af vores tid tilbringer vi med hinanden. Det betyder også, at det bliver noget af en forandring,
når vi igen vender snuden mod Danmark. Én ting er helt sikkert – jeg kommer i hvert fald til at savne
dem ;-) Sæsonen slutter om seks uger, hvilket betyder, at vi alle skal hver til sit – men mon ikke at vi
stikker hovederne sammen på et tidspunkt igen ;-)

Fredags forberedelser

Skrevet af Emma 07-10-2016

I dag er det fredag og det betyder én ting for os hernede - det er nemlig den store forberedelse dag til de nye gæster der kommer imorgen!
Det er altid spændende, når der kommer nye gæster, især når man - ligesom jeg - elsker at møde nye mennesker og høre deres historier. 

En typisk fredag for mig, er hvor jeg tager på kontoret om morgenen, så begynder jeg at pakke velkomstmateriale, tjekke op på listerne til imorgen, sørge for at servicetiderne passer og mange andre ting. Når alt det praktiske på kontoret er klaret, så smutter jeg ud på vores hoteller og sørger for, at de giver vores søde gæster de korrekte værelser, samt hvis nogen har specielle behov som f.eks. en babyseng i værelset, at der kommer styr på det. 

Samtidig med at jeg er ude på hotellerne, så tager jeg lige rundt og kigger til de nuværende gæster for at høre, om de er klar til at komme hjem. Det er sjældent, de gider at tage hjem fra deres rigtig go' ferie, men desværre så skal alt jo have en ende. 

Vi begynder også så småt at kunne se en ende på sæsonen, hvilket faktisk er virkelig trist. Nu har man været hernede så længe, så man har slet ikke lyst til at komme hjem. Især ikke, når man ved, at det er begyndt at blive koldt hjem i Danmark, hernede har vi stadig dejlige 25-30 grader om dagen, så hvis i ikke allerede har gjort det, så skynd jer at booke jeres ferie herned, så i kan nå at få lidt sol og varme inden det bliver alt for koldt hjemme i Danmark.
Jeg vil i hvert fald glæde mig til at tage imod jer og give jer en rigtig go' ferie.

Mange solrige feriehilsner fra
Emma

Crystal Sunset - Luksus og afslapning

Skrevet af Emma 23-08-2016

Her i Side har vi to helt fantastiske hoteller. Den ene af dem hedder Crystal Sunset Luxury Resort - og her får man virkelig luksus for alle pengene. 
Hotellet, som har rigtig mange faciliteter er et perfekt sted at holde sin ferie, dette gælder for både store og små.
Trods hotellets luksuriøse ydre og indre, er det meget børnevenligt med bl.a. de mange vandrustjebaner. 
Der er uden tvivl noget for barnligesjæle, og til de der har brug for lidt mere ro, kan man nyde dagen ved voksenpoolen, der skal man nemlig være 16+ for at være.

Crystal Sunset har en perfekt placering mellem de to store bydele, nemlig Kumköy og Antik Side, så et smut med dolmussen og så er man inde ved centrum på 5 minutter. 

En af de ting, som jeg er mest fascineret over er bl.a. deres a la carte fiskerestaurant. Det er nemlig en stor yacht som ligger i poolen, hvor man så kan booke sig ind og så komme ind og spise. 

           

Har man brug for afslapning og luksus for både store og små, så er Crystal Sunset det helt perfekte hotel!

Mange solskinshilsner fra 
Emma

Doktor Fisk!

Skrevet af Frederikke 21-07-2016

Her i Tyrkiet kan man prøve det sjove fiske spa og her i Side er det nemlig også muligt at få prøvet at stikke fødderne ned til en masse vrimlene fisk. Det fik Mette og jeg nemlig afprøvet her i tirsdags. 

Fiskene hedder normalt Garra Rufa fisk. Her i Tyrkiet kalder vi dem for Doktor fisk.

En sådan behandling består i at man sætter sine fødder ned i et akvarium til en masse af disse doktor fisk, og her begynder fiskene at vrimle og røre dine fødder og de begynder her at spise dine dødehudceller på fødderne. Når fiskene spiser dine fødder så gør det overhovedet ikke ondt. Er man dog en smule kilden under fødderne skal man lige vænne sig til det i starten. Da min kollega Mette og jeg prøvede det her i ugens løb tog det lige noget overvindelse før vi kunne lade fødderne blive i vandet og før det stoppede med at kilde. Efter man havde vænnet sig til, at fiskene spiste ens døde hud føltes det blot som en let massage. Og ens fødder føltes meget lettere og blødere bagefter. 

Ikke nok med, at fiskene fjerner ens døde hudceller så efterlader de et enzym som blødgør ens hud. 

Dette fiskespa er meget populært i blandt turisterne hernede og oftest noget man bare skal prøve når man er i Tyrkiet! 

 

Vi glæder os til at høre jeres oplevelser med fiskespa! 

Mange varme solskinshilsner fra Frederikke :-) 

Det Blå Øje

Skrevet af Frederikke 29-06-2016

Hernede syd på sker det ofte, at man render ind i "det blå øje". Det blå øje findes både i Grækenland og Tyrkiet, og der ligger faktisk flere forskellige historier bag dette øje. 

Øjet ses oftest hænge udenfor butikker, restauranter og boliger. Nogle gange ser man det også være muret ned i fliserne, som man bl.a. har det flere steder her i antik Side. De fleste steder kan man købe det blå øje som nøgleringe og armbånd, hvilket mange benytter sig af, da det er en velset gave at give til hinanden. 

Her i Tyrkiet giver det blå øje held og lykke, hvis man har fået det i gave af en anden person. Dog bringer det dig uheld hvis du køber det til dig selv eller hvis man giver gaven videre til en anden, vil det bringe uheld for personen som har modtaget det. Derfor bliver "det blå øje" også kaldt for den tyrkiske lykkeamulet. 

Ellers går der en historie om, at den tyrkiske lykkeamulet (det blå øje) beskytter en imod "det onde øje". I følge gamle traditioner og historier er det onde øje misundelige blikke. Og hermed beskytter øjet en imod de negative energier som er rettet imod en fra andre misundelige mennesker. Det kommer også af udtrykket "hvis øjne kunne dræbe", og man siger, at lykke amuleten sørger for at man ikke bliver dræbt af en andens blik. Man siger at amuleten er blå, da det er valgt udfra udtrykket "blå af misundelse".Der er en teori om,at det blå øje symbolisere folket nord på som havde de blå øjne og Anatolien troede, at folket fra nord sendte dem "de onde øjne", da de indvaderede. Derfor lavede Anatoliens folk det blå øje, som et modsvar til de nordiske blikke. 

Her i Side kan man købe det blå øje over alt. Så smut ned på det lokale marked og køb en lille sourvenir til dem derhjemme! En sådan lille gave kan betyde mere end hvad "øjet" kan se ;)

 

Instagram uge!

Skrevet af Emma 01-06-2016

Hej alle sammen!
Hos Primo Tours går vores instagram på runde, og i denne uge er det os i Side der har den.
Her opdaterer vi jævnligt, så skynd jer ind og følg os, så i kan følge med i vores hverdag!
I kan finde os under navnet: primo_tours 

Velkommen til vores børneklub

Skrevet af Pernille 09-07-2017

Så er vi ved at godt i gang her i Alanya og Side!

Graderne stiger og stiger hernede, og vi kan godt mærke, at højsæsonen er gået i gang. Vi har fået en masse søde børnefamilier herned, og derfor har vi selvfølgelig sat gang i en masse aktiviteter for børnene.

Både tirsdag og torsdag i sidste uge holdte jeg børneklub på hotel Dream World Hill Family Club i Side, og jeg må sige, at det var et hit!

Tirsdag var vi en flok nede i poolbaren, hvor vi drak fine, farverige børnedrinks med flotte sugerør, malede i malebøger og lavede ansigtsmaling. Vi hyggede os rigtig, og jeg fik lavet både flotte sommerfugle og farlige pirater! Som afslutning mente børnene kun at det var fair, hvis jeg også skulle males. Så hver især fik børnene en farve i hånden, og så gik de ellers i gang med den helt store omgang ansigtsmaling! Jeg må sige, at jeg blev rigtig flot – jeg var i hvertfald den, der havde mest maling i hovedet!

Torsdag stod den på skattejagt for de allermodigste af børnene. Vi fik samlet en stor flok, og drog ellers afsted rundt på hotellet, for at finde ledetråde til skatten. Alle var klædt ud med flotte bandanaer, så vi lignede ægte pirater! Der var børn i flere forskellige aldre, men alle hyggede sig, og vi havde en rigtig god eftermiddag sammen. Når det er så varmt her i Tyrkiet, så er det jo vigtigt at få lidt koldt en gang i mellem, så derfor var skatten selvfølgelig is til hele flokken!

Så som I kan høre, har vi en dejlig masse at se til hernede, men det er skønt, når der er godt vejr og søde gæster! 

300 soldage om året

Skrevet af Emma 23-09-2016

Det er jo sådan, at der her i Tyrkiet er 300 soldage om året, de få regndage der er ligger for det meste også i vintermånederne. 
Dette gør at bl.a. at Tyrkiets sæson er rigtig lang, fordi der er så dejligt her det meste af året.

Dog kan det ske, at der engang imellem kommer et lille regnskyl. Det er vel bare undtagelsen, som bekræfter reglen? Det var i hvert fald det der var tilfældet i tirsdag hernede.

De havde sagt det skulle regne lidt, og mange tyrkere glædede sig faktisk, da det ikke har regnet i tre måneder. Det regnskyl der kom, tror jeg dog ikke nogen havde troet. 
Det lynede og tordnede, heldigvis var det ikke særlig længe, og det er typisk for regnen i Tyrkiet, det kan stå ned i stænger, men det er maks 2 timer! 

Det var dog lidt voldsomt i tirsdag, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er særlig stor fan af lyn og torden! 
Heldigvis havde jeg nogle rigtig søde gæster, som gad at sidde og snakke med mig, for at jeg kunne glemme det lidt. Det var super sødt af dem, og før vi havde set os om, så var det holdt op med at regne og solen var allerede fremme igen. 

Selvom det var dejligt for tyrkerne med lidt regn, så kan vi guider nu bedst lide solen, og det er der heldigvis masser af, og den næste uge ser også super dejlig ud! 

Mange solrige feriehilsner fra
Emma

Det gamle Amfiteater

Skrevet af Frederikke 16-08-2016

Side er en utrolig smuk og antik by, og gemmer på historier som strækker sig helt tilbage til 2000 år før kristi fødsel. Siden da har Side haft mange beboere såsom hittiterne, grækerne, perserne, romerne, byzantinerne og sidst men ikke mindst tyrkerne. Men det som er helt specielt ved Sides historie er, at den ikke kun kan fortælles men også ses inde i den smukke antikke bydel, hvor ruinerne står til frit skue. Her finder man bl.a. også det fantastisk smukke amfiteater.

 Sides amfiteater er af græsk/romersk arkitektur. Man siger, at det var en romersk imperier ved navn Vespasianus som byggede teateret i det 4. århundrede efter kristi fødsel. Teateret havde primært gladiator kampe som underholdning. Teateret er bygget således at der nedenfor er en scene, med en mur som adskiller tilskuer pladserne og scenen. Men i Sides amfiteater er der i denne mur fundet cement, hvilket bygger på en teori om, at romerne i sin tid har fyldt scenen med vand og udført mindre søslag som underholdning. 

Idag kan man stadig komme op og se det fantastiske amfiteater, og kommer man med os på vores byrundtur som vi har hver søndag, fortæller vi jer meget mere om Sides historie og hvilke kulturer Side har været præget af igennem tusinder af år. 

   

Mange solrige feriehilsner fra Frederikke :-) 

Fantastiske Marked i Manavgat

Skrevet af Frederikke 13-07-2016

Manavgat er en by som ligger lige uden for Side. Hver mandag og torsdag har det utrolige marked inde i Manavgat åbent for alle, som er på rov efter en god "deal".

Her finder man farvestrålende grøntsager liggende i store bunker. Solmodne tomater, gigantiske kartofler og kæmpe løg. Markedet er ikke kun frugt og grønt, her finder man også ost, honning, smykker og utallige af forskellige tyrkiske sourvenirs! 

At besøge et marked i Tyrkiet er en oplevelse i sig selv og især i Manavgat kommer man helt tæt på den tyrkiske kultur og den lokale befolkning. På Manavgat markedet handler det om at "prutte om prisen". Og man kan sagtens få sig nogle fordelagtige køb indenfor te, frugter, grøntsager, krydderier og tørklæder, selvom et tørklode højst sandsynligt ikke er et man får brug for i det hede Tyrkiet. 

Vi har hver torsdag vores mindeværdige tur til Manavgat, hvor vi bl.a. kommer forbi markedet, men faktiske også den flotte moske, efterflugt af en dejlig bådtur på Manavgat floden. Her besøger vi også den smukke appelsin plantage. 

Denne heldagstur er noget vores gæster snakker om hele ferien og også når de kommer hjem. Den er mindeværdig på grund af dens mulighed for at se og høre om den tyrkiske kultur og snakke med de lokale. 

 

Mange solskins hilsner fra 
Frederikke :-)

Jeep Safari - en dag med fart over feltet

Skrevet af Emma 23-06-2016

I tirsdags var Frederikke og jeg ude på den vildt fede jeep safari tur og det var en rigtig sjov oplevelse med fart over feltet!

Vi startede med at køre oppe i de smukke Taurus bjerge og her kommer man hurtigt væk fra bylivet, ud på landet og får set den utrolig flotte natur i bjergene, som Side byder på. Det var utrolig sjovt at køre på de snoede og bumpede veje og her kicker adrenalinen bestemt også ind. På turen kom vi forbi en smuk moske, hvor de også fortæller hvordan og hvornår de ber her i Tyrkiet. Ellers kom vi forbi den smukke Manavgat flod, hvor der var rig mulighed for at bade. Flodens vand er fantastisk at bade i på grund af dens utrolige mineraler som kommer oppe fra bjergene. Disse mineraler gør ogs, at vandets farve har det smukkeste tyrkis grønlige skær. På turen ser man også de smukke ruiner fra det antikke Side, Som findes nogle få steder i bjergene og hvilket gemmer fantastiske historier!

 

Tyrkiet er rigtig dejlig varm her i højsæsons månederne, men nogle gange er det også bare for varmt. Derfor synes vi at en sådan tur oppe i bjergene er dejlig luftende og et dejligt afbræk fra hotellet, byen og poolen, hvor sveden nærmest pibler fra en. Jeep safari er bestemt også for dem som søger noget aktion i deres hverdag og elsker et godt adrenalin kick, for der er nemlig masser af speed på turen! Så har du noget benzin gemt i blodet så prøv vores sjove jeep safari! 

Et ferieparadis med masser af historie!

Skrevet af Emma 24-05-2016

Nu er det vist på tide, at vi får givet en ordentlig melding om situationen her i Tyrkiet og især vores ferieparadis - Side!

Det er jo desværre sådan, at utrolig mange fravælger at rejse til Tyrkiet i denne sæson, da der har været en del uro hernede. 
Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, da man absolut ikke mærker til denne uro hernede, til gengæld går man bare glip af en utrolig dejlig ferie på en fantastisk destination!
Hernede foregår alt som normalt - solen skinner, drinksene er kolde, maden er vidunderlig og vandet er skønt. 
Ofte når vi ringer hjem til gæster får vi det samme spørgsmål, nemlig: "hvordan står det til dernede?", og til det kan vi jo kun sige sandheden nemlig, at her er lige så skønt som normalt. 
Vi kan sagtens forstå, at man kan være bekymret, men vi forsikrer jer om, at det er de danske medier der har blæst det hele op. 
Hvis der overhovedet sker noget hernede, er det langt fra, hvor vi er, vi er jo på vestkysten og det er østkysten som udenrigsministeriet anbefaler, at man ikke skal rejse til.
Det er altså en bustur på minimum 13 timer, der er tale om, det svarer til en tur fra Jylland til Milano i Italien. 

           

Side er fyldt med en masse historie og charme, hvilket gør den til et oplagt feriemål for både børn, voksne og ældre. 
For bare 15 år siden var Side stadig en lille fiskerby! 
Side er utrolig hyggelig og som det kan ses på billederne, er der en smuk udsigt nede ved havnen, samt de flotte ruiner fylder byen med liv og historien. 
På det andet billede ses resterne af Apollon templet som den dag i dag, stadig står stærkt og flot. 
Om søndagen her i Side har vi vores berømte byrundtur og velkomstmiddag, hvor vi vil fortælle meget mere om ruinerne og Sides historie.

Vi ber' jer om, at stole på os, når vi siger, at her er helt stille og roligt, for ellers misser i muligheden for en helt uforglemmelig ferie!

Vi glæder os utrolig meget til at møde jer alle sæsonen igennem og til at vise jer vores ferieparadis!
Og hvis i ikke allerede har booket en rejse hertil, jamen hvad venter I så på? - Vi står i hvert fald klar til at tage imod jer!

Sankt Hans i Alanya

Skrevet af Morten 26-06-2017

Hej allesammen!

Mit navn er Morten og det er vist ved at være på tide at i også hører fra mig her inde på rejselederforummet. Jeg arbejder ligesom Leah, Pernille og Toke som rejseleder hernede i skønne Tyrkiet.

Selvom noget af det bedste ved at være ude som guide, er at lære andre kulturer og traditioner at kende, kan det også være dejligt stadig at holde fast i dem man kender hjemmefra. En af de traditioner som specielt jeg har kært, er Sankt Hans aften – en aften som min familie fejrer hvert år med stort bål og fest med venner. Her i Tyrkiet kender tyrkerne ikke til en dansk tradition som Sankt Hans, men heldigvis er danskerne så talstærkt til stede i Alanya, at det slet ikke er noget problem at finde nok mennesker til at holde Sankt Hans fest. Derfor inviterede restauranten En Vie Beach, som ligger på den smukke øst strand i Alanya, til Sankt Hans aften d. 23. juni.

Da jeg hørte om arrangementet tøvede jeg ikke et sekund med at melde mig til, og heldigvis ville mine tre kollegaer også gerne med. Arrangementet startede klokken 18, hvor der blev budt velkommen til danskerne samt de svenskere og nordmænd, der også var mødt op for at fejre årets længste dag. Til middagen blev der serveret En Vie’s altid lækre tapas til lyden af hyggelig live musik, mens vi kunne se solen gå ned bag Alanya borgen og middelhavet.

Da mørket ligeså stille begyndte at falde på, og vi alle var blevet godt mætte, trak selskabet ned til vandet. Her stod Mustafa klar til at tænde bålet og brænde heksen der tronede på toppen, til tonerne af Midsommervisen sunget i fællesskab. Ilden tog hurtigt fat i det knastørre tømmer, og heksen blev på kort tid forvandlet til aske til stor begejstring for børnene, der kiggede på. Efter at bålets flammer begyndte at blive mindre, kunne vi alle riste lækre snobrød over gløderne.

Bålets gløder kunne desværre ikke brænde for evigt, og da det sidste lys slukkede begyndte folk så smådt at vende snuden hjemad, efter en hyggelig og yderst vellykket Sankt Hans aften. Jeg gik i hvert fald hjem med en følelse af at det havde været en rigtig Sankt Hans aften som hjemme i Danmark.

Hamam/Tyrkisk bad

Skrevet af Emma 15-09-2016

Til de der har været i Tyrkiet før er hamam blevet en fast del af ferieprogrammet, og for dem som aldrig har været i Tyrkiet før eller prøve hamam (også kaldet tyrkisk bad) - så er der en afslappende dag i vente!

Hamam er det her lækre tyrkiske bad, hvor man får peelet alle sine døde hudceller af så kroppen er helt klar til en uge med sol og varme. 
Her hos os kan man booke tyrkisk bad hvilken som helst dag det skal være.

Det tyrkiske bad består i, at man bliver hentet på sit hotel og fragtet ud til hamamet. Derefter går man ind og klæder om til badetøj, hvorefter man så går ind i saunaen. Her sidder man i 10-15 minutter (alt afhængig af hvad man kan holde til) og virkelig slapper af og får åbnet sine porer. 
Derefter bevæger man sig ind i dampbadet og sidder 5-10 minutter. 

Når dette er overstået kommer man ind i selve hamamet - og det er her oplevelse virkelig begynder! 
Man kommer nemlig ind i det flotteste marmor belagte rum. Her ligger man sig ned på den varme marmorplade, hvor man bliver skyllet igennem med vand. 
Herefter bliver man skrubbet af den specielle hamphandske, som skrubber alle de døde hudceller af! Man bliver skrubbet både foran og bagved! 
(Sjov bonus info - man siger, at man kan få skrubbet op til en deciliter døde hudceller af!)
Det gør slet ikke ondt at få denne peeling, til gengæld er det super behageligt!

Når man så er blevet skrubbet ordenligt igennem fylder de en spand med vand og sæbe, og tager derefter et pudebetræk og skyller i spanden.
Så lufter de pudebetrækket så det er fyldt med luft og kører det blidt hen over kroppen - det er simpelthen den mest behagelige følelse der findes! Derefter tømmer de betrækket for sæbe, så man kan mærke skummet flyde ned af siderne på kroppen. 
Efter man er blevet sæbet godt igennem, får man en dejlig skummassage.

Når man så har ligget og fået masseret hele kroppen bliver man skyllet igen, og derefter kommer man ud og ligge i et relax room. Her er helt stille og man kan bare ligge og slappe af, inden man skal ind og have den dejligste kropsmassage! 

Hos os er det også muligt at vælge VIP pakken, hvor der også følger en dejlig ansigtsmaske med samt fiske spa!

Hamam bør være en fast del af ens ferie til Tyrkiet, for her kommer man virkelig i ferie mode og får slappet af! 
Vi anbefaler, at man tager i hamam i starten af ens ferie, da man får en mere jævn farve, og så er det altså bare ærgerligt at ligge og sole sig en hel uge, for at det så muligvis kan blive skrubbet af lige inden man skal hjem!

Hvis i kunne tænke jer at komme i hamam, skal i bare tage fat i os, når i engang kommer herned. 

Mange solrige feriehilsner fra
Emma

En "gave" fra Danmark

Skrevet af Emma 08-08-2016

Når man er ude som rejseleder i længere tid af gangen, som vi jo er her i Tyrkiet, så kan man altså komme til at savne dansk mad.
Madvarer som man før synes var lidt "kedelige" er pludselig blevet guld værd! 
Heldigvis er der engang i mellem nogle søde gæster, der tager mad med til os.
Vi har f.eks. lige fået rugbrød, spegepølse, remoulade og ristede løg - mums! 

Lige for tiden savner vi rigtig meget koldskål med kammerjunker, som normalt er et must-have under den danske sommer, så hvis nogle skulle have lyst og mulighed for at tage det med ned, ville vi absolut ikke have noget imod det!

Mange solskinshilsner fra
Emma

Ramadan Bajram

Skrevet af Emma 05-07-2016

Så er den hellige måned ved at være slut, og dette betyder, at der fejres Bajram. 
Den hellige måned er Ramadanen, hvor de faster fra solopgang til solnedgang, dette kan i også læse meget mere om i et af vores opslag længere nede. 

Men Bajram fejrer de efter Ramadanen, det er en slags "tre-dages-ferie", og derfor er der rigtig meget som også lukker ned i denne periode, bl.a. PTT, som er posthuset, og bankerne. 

For mange betyder det også, at man tager sig tid til at mødes med familien, udveksle gaver og historier og så især spise en masse mad! Det er især også vigtigt at besøge gravene fra ens afdøde i denne her tid, samt at give penge til de fattige. 

På et mere spirituelt niveau fejrer man også Bajram for at fejre, at man tilgiver hinanden, man har opnået moralsk sejr og fred, og sidst men ikke mindst fællesskabet - Under Bajram fejrer de ikke kun, at Ramadanen er slut, men også at gud, Allah, gav dem styrken til at holde det ud, især med den varme vi har haft på det sidste. De takker også Allah for at lære dem selvbeherskelse igennem den seneste måned.

Grundet Bajram kom jeg også op på kontoret i morges til det største morgenmadsbord jeg længe har set, jeg kom godt nok lidt efter, de havde spist, men som man kan se på billedet nedenunder, havde der været nok mad til alle. 

Mange solrige feriehilsner fra
Emma

Nyt ansigt i Side

Skrevet af Frederikke 22-06-2016

Kære gæster 

Jeg er den nye guide hernede i Side og jeg skal være her resten af sæsonen sammen med Emma, og jeg glæder mig rigtig meget til en masser af hyggelige stunder sammen med alle jer dejlige gæster, som kommer herned i løbet af sæsonen. Nu da jeg er ankommet er vi det fuldendte team, nemlig Emma og jeg. I kan tro at vi er vilde med Side og vi glæder os til at fortælle om/vise hvilke smukke kulturelle monumenter Side indebærer. 

Jeg kommer til at stå for en masse fede og sjove aktiviteter på Prime Family Club. Der kommer til at være mindst en aktivitet om dagen og aktiviteterne er alt fra plaskende vand aerobic, aktiv rundbold, sjov børneleg og rolige yoga timer. Der kommer til at være nye aktiviteter hver uge og jeg glæder mig rigtig meget til at tilbringe en masse sjove timer sammen med jer på Prime Family Club. 

Her i ugen har Emma og jeg været på jeep safari og det var en helt fantastisk tur! Vi kom helt op i bjergene og væk fra byen, hvor der også var mulighed for at se og høre om nogle af Sides gamle ruiner. Vi var bl.a. også ude at bade i Manavgat floden som var utrolig lækker, ikke mindst på grund af alle dens utrolige mineraler som kommer oppe fra bjergene. Alt sammen noget som man hører og oplever på denne spændende og sjove tur. Den er helt sikkert også for dem som har lidt benzin i blodet. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at hygge med jer gæster og komme igang med en masser af sjove aktiviteter. Og generelt så glæder Emma og jeg os til en rigtig go' sæson her i Side. 

Mange solrige hilsner 

Frederikke 

Hyggelig aften på Prime Family Club

Skrevet af Emma 19-05-2016

I mandags havde Kitte som er en af vores søde gæster på Prime Family Club fødsesldag, Mette og jeg fik fornøjelsen af at fejre dagen med Kitte og hendes familie. Vi havde sammen med hendes familie arrangeret en lille fødselsdags overraskelse for hende. Hendes familie havde fine fødselsdagslys og danske flag med hjemmefra. Vi arrangeret en flot fødselsdagskage og et fint fødselsdagsbord på hotellet til aftensmaden. Da vi var færdige med at spise listede Mette, børnene og jeg ud for at hente fødselsdagskagen, vi fik tændt de flotte lys også gik vi ind i restauranten og viftede med flagene imens vi sang "I dag er det Kittes fødseldag." Efter vi havde spist den lækre kage stod den på mini disco, og Mette og jeg skulle selvfølgelig være med. Selvom kagen lå tungt i maven gav vi den gas og dansede med alle børnene. Vi havde en rigtig hyggelig aften på hotellet og vi guider siger jo aldrig nej til kage og fødselsdagshygge! 

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA SIDE

Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA SIDE

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Hotel med mere

Spørgsmål:

Dato: 22-08-2019

Hej Vi er så heldig at skulle besøge Side sidst i september. Vi skal bo på Dream Family Club. Vi har tidligere oplevet at der er meget høj musik ved og omkring poolområdet, på de forskellige hoteller. Er det også tilfældet ved Dream Family Club? Kan forstå der er flere pools på det hotel? Mht valuta, hvad anbefaler i at tage med? Tyrkiske lira eller euro? Med venlig hilsen Michael Jensen


Svar:

Hej Michael Som du selv skriver, så forholder det sig sådan at der en del forskellige pools på hotellet. Ved 'hovedpoolen' sker der næsten altid noget og der er godt gang i musikken, men er man mere til ren afslapning så er der eksempelvis også en 18+ pool, hvor der er fuldstændig stilhed. Derudover er der selvfølgelig også flere pools, hvor det er en god mellemting, så ungerne stadig kan plaske rundt, men musikken ikke tager helt over. Mht. til valutaen er der både fordele og ulemper ved begge dele. Vælger du euro så skal du vide at prisen godt lige kan være rundet op (men altså også en smule ned sommetider), da det bliver brugt lidt som en turistvaluta. Fordelen er klart at meget hernede står opført i euro og desuden er det jo bestemt også lettere at komme af med andre steder, hvis du skulle have penge til overs efter ferien ;-) Vælger du liraen skal du være opmærksom på de store kurssvingninger, som de heller ikke altid er fuldstændig opdateret på hernede, når de omregner.  Håber det gav svar nok - vi glæder os til at se jer hernede! Mvh. Jette

Klapvogn

Spørgsmål:

Dato: 19-07-2019

Hej. Kan man leje klapvogne på Dream family Club?


Svar:

Hej igen Det kan man godt ja ;-) Mvh. Jette, Primo Tours

Udflugt

Spørgsmål:

Dato: 19-06-2019

Hej Bådruten om onsdagen - hvilken tid til og fra ca?og skal man selv komme til båden i havnen?


Svar:

Hej Gitte Vi tager afsted fra hotellet kl. 10.00 og er cirka hjemme igen kl. 16.30. Vi skal også nok sørge for at fragte jer både frem og tilbage fra hotellet (det er med i prisen) ;-) Mvh. Jette

værelse

Spørgsmål:

Dato: 24-05-2018

Vi vil lige høre om i guider vil være venlige og gøre alt for at vi får lejlighed nr.1304 vi boede i denne juli sidste år, og det var meget lækkert. vi har ønsket dette da vi bookede rejsen hos jer, men hvis i også vil sige det i receptionen så vi får dette nr. igen . På forhånd tak mvh Anne Fabricius . Vi kommer på lørdag d. 26 Maj og vi er 3 voksne personer, og har bestilt familieværelse Billet nr. 681953 VI glæder os til at komme til dette dejlige hotel igen


Svar:

Hej Anne, tak for din henvendelse. Vi vil selvfølgelig gøre alt i samarbejde med hotellet for, at i får samme værelse igen - det kan dog ikke garanteres. Vi glæder os til at tage imod jer :-) Varme solskinshilsner fra Mikkel, Primo Tours

Busforbindelser

Spørgsmål:

Dato: 14-07-2017

Hej, Vi er et par, som gerne rejse til Side, vi har fundet et hotel der hedder Ramada Resort. Jeg kan se at hotellet ligger udenfor Side centrum. Derfor ville jeg høre om der er busforbindelser fra i nærheden af hotellet, hvis man gerne vil ud og opleve byen eller arrangere shoppe tur til Antalya. På forhånd tak ????.


Svar:

Hej!Der går en Dolmus-bus fra hotellet til Side centrum. Den kører også samme vej tilbage. Det koster 2,5 euro at tage denne bus til Side.Hvis i gerne vil til Antalya, skal i skifte bus et par gange for at komme frem, men det er muligt. Vi kan altid vejlede jer mere om jeres muligheder her, når i er kommet frem til hotellet :)Mange solhilsner, Leah.

Restaurant

Spørgsmål:

Dato: 03-08-2016

Hej vi skal besøge jer fra den 10-9 til 24-9 er der nogle gode restauranter i kan anbefale selv om vi har all inclution Mvh Susanne og Erik


Svar:

Hej Susanne og Erik. Først og fremmest glæder vi os til, at i besøger os. Vi har to restauranter, som vi anbefaler. Den ene hedder Aphrodite, den har en fantastisk placering lige ned til havnen. Her kan man få næsten alt, hvad hjerter begærer, og det er virkelig god mad. Derudover har de gratis Pick up service, hvilket vil sige, at de henter en på hotellet, dog skal man selv sørge for uren tilbage til hotellet. Hvis man har lyst til at prøve ægte tyrkisk mad, anbefaler vi den der hedder Ocakbasi. De ligger nr. 1 på tripadvisor for hele Side og laver exceptionel tyrkisk mad. De har dog ikke Pick up service, men det er nemt og finde, samt et måltid mad man vil snakke længe om. Begge restauranter ligger inde i antik Side. Med venlig hilsen Jeres rejseleder, Emma

Telefon eller mail

Spørgsmål:

Dato: 15-07-2016

Hejsa. Kommer ned til jer i september, min datter vil rigtig gerne derned med mand og børn og ville gerne fra onsdag til onsdag og ville derfor booke direkte på hotel Dream Family Club (tidligere Prime Family) vi har før booket på den måde. De har skiftet telefon og mail og vi kan nu ikke komme i kontakt med dem. Kan I hjælpe ? Har snakket med kontoret i DK og det var dem der foreslog jer. Håber på hurtigt svar så vi kan booke. Vi ses 24/9.


Svar:

Hej Jane. Deres e-mail er: fo@dreamfamilyclub.com Og telefonnummeret er (+90) 242 756 04 35. Vi glæder os meget til at se jer. Med venlig hilsen Jeres rejseleder, Emma

ankomst

Spørgsmål:

Dato: 27-06-2015

vil lige høre her på falderebet hvor lang tid det tager fra lufthavnen og til vores hotel i side primo fammilie hotel og vi glæder os til at komme der ned i dag/aften M.V.H.Kurt Devantier.


Svar:

Kære Kurt. Det tager omkring en time at køre fra lufthavnen til hotellet. Vi glæder os til at tage i mod dig og familien i dag! Vh. Sofie, Primo Tours

Min Rejse

Spørgsmål:

Dato: 14-05-2015

Så vil jeg håbe at i kan sørge for at vi får de 2 famillie værelser ved siden af hinanden og jeg ringer til kontoret i morgen og snakker med dem Mvh. Kurt Devantier


Svar:

Temperaturen i uge 25 ca. ??

Spørgsmål:

Dato: 13-05-2015

Hvad er ca. Temperaturen i side i uge 25?? Er lidt bekymret om det er for varmt.


Svar:

Kære Lone. Gennemsnits temperaturen for Juni måned i Side, ligger på omkring 25 grader. Uge 25 ligger midt i Juni, så det er altså lige inden det begynder at blive meget varmt. Venlig hilsen Sofie, Primo Tours

Cykel leje

Spørgsmål:

Dato: 12-09-2015

Hej :-) Kan se i jeres FAQ at det er muligt at leje cykler i Side. Er det muligt at leje en racer cykel (eller er det kun mountainbike) og i så fald, hvad er prisen ca.?? Ses i uge 41. Mvh Henrik Bøgh (646254)


Svar:

Hej Henrik. Der er mulighed for leje af både mountainbike og racer cykler. Prisen for racer cykler er 25€ pr. dag. Hvis I ønsker leje dem en hel uge ad gangen, bliver prisen 20€ pr. dag. Håber det var svar nok, vi glæder os til at give Jer en Rigtig go' ferie, i uge 41! Vh. Sofie, din rejseleder

Brev

Spørgsmål:

Dato: 02-08-2015

Hej Sofie jeg vil høre om du har fået det brev som jeg sendte til Bjarke om din umoderlig gode hjælp til min familie da vi var i side i uge 27 og måtte på sygehuset men en af vores børnebørn M.V.H. Kurt Devantier .


Svar:

Hej Kurt. Vi har modtaget din besked hernede også. Tusinde tak for de flotte ord! Håber I alle sammen kom godt hjem til Danmark igen, og vi ses igen en gang ude i den store verden. Vh. Sofie, Primo Tours

Min rejse

Spørgsmål:

Dato: 18-05-2015

jeg håber i kan gøre noget for at vi får to famillieværelser ved siden af hinanden når vi kommer til side i uge 27 som skrevet tidligere


Svar:

Kære Kurt. Vi skal selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at efterkomme Jeres ønske. Vi glæder os til at se Jer i Side, og håber I får en Rigtig go' ferie! Vh. Sofie, Primo Tours

Ankomst

Spørgsmål:

Dato: 17-05-2015

Hej :-) vi kommer til Side lørdag den 30 maj og skal bo på Prime Family Club hotel , hvordan ser det ud når vi ankommer til vores hotel bliver der serveret nogen form for natmad når vi kommer ( Vi har børn med )eller hvordan forgår det ? Mvh. Per


Svar:

Kære Per. Der vil være natsuppe i restauranten ved ankomst, så I kan få lidt at spise ved ankomst. Vi glæder os til at se Jer, vi håber I får en Rigtig go' ferie! Vh. Sofie, Primo Tours

tempaturen

Spørgsmål:

Dato: 15-05-2015

Hvor varmt er der i side i uge 27


Svar:

Kære Kurt. Gennemsnits temperaturen for Juni måned i Side, ligger på omkring 25 grader. Uge 27 ligger lige i slutningen af Juni, så her kan I nok godt regne med en 25-30 grader. Venlig hilsen Sofie, Primo Tours

God restaurant

Spørgsmål:

Dato: 02-06-2014

Hej, vi holder ferie i side fra den 28 juni ,i 14 dage vi skal bo på øzlem garden. Min mand fylder 60 år den 29 juni - kan i anbefale en restaurant hvor vi kan få god mad en dejlig hyggelig aften. Vi er 4 voksne og to børn. Vi glæder os til ferie og håber selvfølgelig vi får to lejligheder ved siden af hinanden, kan i gøre noget for det?


Svar:

Hej Connie Du kan tro jeg anbefale en dejlig restaurant I Side. Der ligger en skøn restaurant med udsigt til havnen og solnedgangen i Antik Side. Her serverer de rigtig lækre traditionelle retter, også er de også rigtig gode inde for det mexikanske køkken. Betjeningen er enormt venlig og jeg er sikker på de nok skal sørge for at I får en rigtig dejlig aften. Vi skal selvfølgelig nok gøre vores for at I får to lejligheder ved siden af hinanden. Vi glæder os til at se jer! Mvh Signe og Susan

min rejse

Spørgsmål:

Dato: 08-05-2015

jeg har bestildt en rejse til Prime Family Club m/All Inclusive sammen med min familie i uge 27 12 personer og er blevet lovet at de 2 familie værlser og 1 familie Suite kommer til at ligge lige ved siden af hinanden da da mine børn og børnebørn kan være sammen så vi om aften kan hygge os der sammen og rejsen har jeg bestildt da jeg bliver 60 og i stedfor at holde en stor fest heller vil dette og der for bestildte jeg denne rejse fordi vi fik loving på at det godt kunne lade sig gøre at mine børn og der børn kunne komme til at bo ved siden af hinanden og hotellet er blevet godkendt af mine børnebørn. Håber i vil tage positiv imod min mail da det er et most at dette kan lade sig gøre som lovet Mvh. Kurt Devantier. Ps .midt bookingnr. er 639144


Svar:

Hej Kurt, Jeg kan se på din booking at i har bestilt et dobbeltværelse, to familieværelser og en familiesuite på Prime Family Club. Da I har bestilt 3 forskellige værelsestyper, er det desværre ikke muligt at komme til at bo ved siden af hinanden, da de ligger i forskellige blokke på hotellet. Det fremgår også på jeres billet på 2. side, at I har ønsket at bo ved siden af hinanden, men at det ej er blevet lovet. Hvis i ønsker en mere yddybende forklaring, eller at ændre på jeres booking, er i mere end velkomne til at kontakte hovedkontoret i Danmark. Vi glæder os til at se jer hernede! Hilsen Sofie fra Primo Tours

ankomst

Spørgsmål:

Dato: 08-05-2015

Hvornår kommer i til Side så man kan skrive til jer om den rejse vi skal på der til Mvh. Kurt Devantier.


Svar:

Kære Kurt, Vi er allerede i Side, så du kan bare spørge løs. Vi glæder os til i kommer herned. Med venlig hilsen Sandra - Team Side

Køleskab

Spørgsmål:

Dato: 22-06-2014

Vi skal bo på Øzlem garden fra den 28 juni til 12 juli, vil der være mulighed for at låne et køleskab??


Svar:

Hej Connie På alle værelser på Özlem Garden er der en minibar, altså et lille køleskab, som er til fri afbenyttelse! Vi ses d. 28! Med venlig hilsen Susan

Valuta

Spørgsmål:

Dato: 22-06-2014

Jeg synes ikke jeg kan finde noget om, hvilken valuta, I anbefaler til Tyrkiet/Side. Har I nogle generelle anbefalinger, I vil dele?


Svar:

Hej Lars! Generelt anbefaler vi, og bruger selv, deres egen valuta - altså Tyrkiske Lire (TL). Det er dog efterhånden også muligt at bruge Euro de fleste steder. Med venlig hilsen Susan

Booking 639612

Spørgsmål:

Dato: 08-08-2015

Vil I venligst undersøge om vi (16 personer samlet familie) den 10/10 allerede nu kan få lovning på at beholde en suite fra kl 1200 til vi skal med bus til flyet, som først afgår sidst på aftenen og evt et lille ekstra beløb derfor? Vi har ønsket at bo så tæt på hinanden som muligt, hvilket vi også forventer. Håber både hotel og vejret er godt. Vi glæder os. Er der udflugter fra Side på det tidspunkt også? Mvh Margit


Svar:

Kære Margit. Vi glæder os til at få Jer på besøg her i skønne Side! Vi fortsætter med at køre udflugter i oktober måned, også fra Side. Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at få Jer placeret så tæt som muligt, det er noteret. Mht. sen check out på afrejsedagen, er det ikke noget vi kan arrangere allerede nu. Det aftales altid dagen inden hjemrejse, når I er kommet ned på destinationen. På Prime Family Club er det som regel muligt at tilkøbe et værelse til kl. 16.00, 18.00 eller 20.00. Det kan vi altid tales ved om når I kommer herned, og umiddelbart tror jeg heller ikke der vil være nogle problemer med at beholde værelset. Hav en rigtig go' dag! Vh. Sofie, Primo Tours

Cykeludflugt

Spørgsmål:

Dato: 03-07-2014

Er der mulighed for cykel udflugt i side området, mountainbike.


Svar:

Hej Henrik! Vi guider har desværre ingen cykeludflugter. Området er dog rigtig smukt, så i kan sagtens leje cykler og tage en tur på egen hånd! Eller så har vi udflugter som quad- og buggy- safari, hvor du også får vind i håret og kører i bakket terræn. Hiv endelig fat i os guider hvis i skulle have lyst til noget af dette! Med venlig hilsen Susan

Bustransfer, Side - Antalya tur/retur

Spørgsmål:

Dato: 15-07-2014

Hej med Jer... Synes ikke jeg kan finde så meget info omkring transfer som vi har bestilt. Vi er 2 voksne og 3 børn som kommer ned på Hotel Prime family club i næste uge. Jeg går ud fra at busserne holder udenfor lufthavnen i Antalya når vi lander på lørdag kl. Ca. 21.00, men hvordan næste lørdag når vi skal retur til lufthavnen i Antalya og med fly kl. Ca. 21.45 igen. Hvad tide kører busserne så fra Side og dertil ? går ud fra at vi kan lave en aftale om bagage på hotellet, men kører bussen flere gange eller ? mvh Rikke


Svar:

Hej Rikke Når I kommer ud af ankomsthallen, står jeg eller en af mine kollegaer ude foran og tager imod jer. Vi viser jeg ned til busserne og en af os kører også med på bussen og hjælper jer ind på hotellet. Når i skal hjem igen, skriver vi jeres afrejse tider i informationsmappen der ligger I receptionen på jeres hotel. Vi henter jeg med bussen og følger jer på bussen ud til lufthavnen. I skal tjekke ud fra hotellet om lørdagen kl. 12.00, her er der mulighed for at stille bagage i receptionen og dertil benytte sig af all-inclusive, pool osv. indtil I skal hjem. Bussen kører kun en gang fra og til lufthavnen. Håber jeg har svaret på det hele. Vi glæder os til at tage imod jer på lørdag. Mvh Team Side Signe

Værelser på Prime Family Club

Spørgsmål:

Dato: 12-05-2015

Bookingnr. 641375 Vi ankommer natten mellem 16. og 17. maj og skal bo i 2 Familie Suiter. Vi er 8 personer, deraf 3 mindre børn og en handicappet voksen. Det er meget vigtigt for os at få 2 suiter ved siden af eller meget tæt på hinanden. Jeg skriver, fordi vi sidste gang vi rejste med Primo Tours fik 2 hotellejligheder i hver sin ende af det store hotel, og det var ikke muligt at få det ændret efter ankomst.


Svar:

Hej Hans-Jørgen, Vi skal nok nævne for hotellet, at i gerne vil have værelser ved siden af hinanden, eller tæt på hinanden, og så skal de selvfølgelig nok gøre hvad de kan for at det skal kunne lykkedes, dog kan vi jo desværre ikke love noget. Vi glæder os til i kommer! Hilsen Sofie, Primo Tours

Arrangementer

Spørgsmål:

Dato: 28-07-2014

Hej Jeg skal ned til jer den 30. august, og ville i den forbindelse hører ca. hvilken arrangementer/tur er i uge 36, og hvad er priserne. Desuden er jeg interesseret i hvad prisen ca. er på Hamam, og hvor er det bedst. Ude i byen eller på hotellet. Kun nysgerrighed og for at have nok valuta med. Hilsen Kirsten. PS Vi glæder os vildt og det er første gang på chartertur


Svar:

Hej Kirsten! Det lyder spændende med jeres første charterferie, det vil vi glæde os til at hjælpe jer med! Vores program kommer til at variere lidt efter højsæsonen, men lige nu er der byrundtur i Antik Side, zumba og riverrafting på programmet med os danske rejseledere. Angående Hamam, så koster det Hamam vi anbefaler 200 danske kroner pr. person. Dette Hamam ligger inde i byen. Ofte er det bedre ind i byen, prisen er ofte bedre og de har større faciliteter. Vi glæder os til at tage imod jer! Mvh Team Side, Susan.

Min rejse

Spørgsmål:

Dato: 12-05-2015

Ja det skulle jeg jo lige havde vidst så havde jeg aldrig bruge 60.000 kr på denne rejse ved jer og jeg blev ikke oplyst om da jeg bestilte at disse 2 slagsen værelser lå i hver sin bygning men så ved man da det at det ikke er jer man skal rejse med mere. For der findes andre der kan holde det de lover Kurt Devantier.


Svar:

Hej Kurt, jeg vil gerne bede dig kontakte hovedkontoret i Danmark omkring dette, da vi desværre ikke kan gøre noget hernede fra destinationen af. Hilsen Sofie, Primo Tours

Dresscode

Spørgsmål:

Dato: 06-08-2014

Hej! Vi har booket et ophold på crystal sunset i Side, og jeg har lige et bette spørgsmål: jeg kan se at mænd skal være iklædt lange bukser i restauranten, men gælder dette alle måltider, eller er dette kun gældende om aftenen? Mvh Jens Warming


Svar:

Hej Jens! Nej, generelt er de ikke særlig skrappe med dresscoden på Crystal Sunset. Det handler mest om at man ikke må spise i restauranten i badetøj. Knickers eller shorts plejer også at være acceptabelt til alle måltider i buffeten, i A la carte restauranterne som i kan spise på 3 gange i løbet af ugen er de lidt mere striks angående dresscoden. Vi ses når i kommer!

Strandhåndklæder

Spørgsmål:

Dato: 11-09-2014

Hej. bare lige høre om man må medbringe hotellets håndklæder på stranden. m.v.h. Conni Lorenzen.


Svar:

Kære Conni. Da jeg ikke kan finde nogen information om hvilket hotel du skal bo på, vil jeg bede dig spørger guiden i bussen ved ankomst :)

Priser på div udflugter?

Spørgsmål:

Dato: 17-09-2015

Da vi kommer med 8 børnebørn i forsk aldre og da en har spurgt på pris på dykning, rafling og lign samt også pris på gode udflugter, da rart at vide, hvormange penge, man skal have med. Taknog vi glæder os. Booking 639612


Svar:

Hej Margit. Vores udflugtsprogram hernede kan variere, dog kan vi lige nu tilbyde vores gratis byrundtur i starten af Jeres ferie. Derudover tilbyder vi en spændende og oplevelsesrig udflugt til nabobyen Manavgat for 260DKK. Dykning koster 410 DKK og rafting 250 DKK. Alle priser er vejledende og kan variere efter sæsonen. Håber det er svar nok, eller små I endelig sige til. Vi glæder os til at give Jer en Rigtig go' ferie! Vh. Sofie, Jeres rejseleder

Quad og Buggy

Spørgsmål:

Dato: 23-09-2014

Hej vi er familie på 5 med tre drenge i alderen 10,13,15 år Vi er interesseret i quad og buggy turen i uge 41 Hvor gammel skal man være for at køre? Hvad koster turen?


Svar:

Kære Lis. Minimum alderen for quad og buggy, er 10 år. priserne er Quad: 280 dk Buggy: 330 Vi glæder os til at se jer :)

barneseng

Spørgsmål:

Dato: 04-10-2014

Hej. Vi skal bo på Özlem garden i uge 42. Vi har vores datter med på 2 år. Er der en børneseng vi kan låne/leje? Kan man ønske en bungalow/lejlighed tæt på hotellets restaurant/pool? (Vi er 11 = 5 par der rejser sammen med kun os der har barn)


Svar:

Hej Tanja, Jeg har netop nu nævnt for hotellet, at det er vigtigt at der en barneseng klar til jeres datter, så det skulle være i orden til jeres ankomst. Derudover har jeg også nævnt jeres ønske, om at bo tæt på hotellets restaurant og poolområde. Hvis der er ledigt, så skulle det kunne lade sig gøre. Vi glæder os til jeres ankomst på lørdag. Mvh Sandra - Primo Tours.

Golf

Spørgsmål:

Dato: 21-06-2015

jeg vil høre om der er nogle golf butikker i side eller nogle butikker der handler med golf ting .


Svar:

Hej Kurt. Her i Side finder man ikke det store udvalg indenfor golf-udstyr. Her henviser vi til at besøge Belek under jeres ophold, som er et sandt golf paradis. Vh. Sofie, Primo Tours

Adapter

Spørgsmål:

Dato: 12-06-2015

Er det nødvendigt at medbringe adapter så vi kan oplade Tlf. Osv???


Svar:

Kære Lone. Umiddelbart er det ikke nødvendigt at medbringe en adapter. De fleste stik er stort set ligesom vores hjemme i Danmark. De eneste stik, der ikke kan gå i, er de der er helt runde. Oftest vil det være muligt at låne en adapter på hotellet, hvis det skulle blive muligt. Vh. Sofie, Primo Tours

Værelses Type?

Spørgsmål:

Dato: 09-06-2015

Hej. Jesper/Sofie. Vi er tre Mor/Far og datter på 10 år, som tager til Side på hotel Prime Familie Club her lørdag den 13/6.i 14 dage. booking nr. 639673. Vi glæder os meget til rejsen. Vi har ligeledes observeret her på internettet at der forefindes kælder lejligheder, vi ville være meget kede af at blive indlogeret i en sådan. Vores værelsestype er Dobbeltværelse (2 pers + evt.1 barn.) Håber på forståelsen og på forhånd tak. Glæder os til at møde jer. Kærlig Hilsen. Helene, Lotte, Og Jens Ole.


Svar:

Kære Helene, Lotte og Jens Ole. Tusinde tak for Jeres henvendelse. Jeg har noteret Jeres ønske, og skal gøre hvad jeg kan for at efterkomme det. Vi glæder os til at tage imod Jer hernede i Side! Vh. Sofie

Ankomst

Spørgsmål:

Dato: 18-05-2015

Jeg vil høre om der også er noget natmad til os 12 personer der kommer ned til jer i uge 27 for vi er nok først der nede ved kl 01,00 tiden og vi har 5 børn med vi skal flyve fra Billund kl 18,30 Mvh. Kurt


Svar:

Hej Kurt, der vil også være natmad i form af suppe til Jer, ved ankomst til hotellet. Vh. Sofie, Primo tours

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.