Side
Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Fakta

  • Gammel Havneby
  • Smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Side
Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Fakta

  • Gammel Havneby
  • Smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Gæsternes

Rejsetips om Side

Igen en super ferie

Skrevet af John Lundgren

Kan kun anbefale hotellet! Stedet er ideelt for familier med børn, lukket område så ungerne kan gå rundt uden det store opsyn! Har lige været der for andet år i træk med børn, børnebørn, kæreste mm. Vi var 13 afsted og rejseleder Jette fra Primo Tours og Amalie fra Århus charter var bare de sødeste og imødekommende guider man kan ønske sig! Ungerne syntes også de var super, især da de fik dem begge smidt i poolen , og det var med et stort smil fra begge piger! Personalet på hotellet var imødekommende og var super til at hjælpe med borde mm til måltiderne når vi nu var en “lille” familie der skulle sidde sammen! Så det var en ferie til topkarakter!

Fantastisk dejligt hotel.

Skrevet af Kirsten Pedersen

Har lige tilbragt den sidste uge i maj på dette dejlige hotel. Vi rejste 3 generationer. Fantastisk hotel med dejlige rene værelser og 2 altaner, alt for børn i alle aldre. Flotte vandrutchebaner, både for små børn og til de store vandhunde. Børnedisco og underholdning om aftenen. Dejlig mad og perfekt service fra personalet. Bussen kører til den dejlige strand hele dagen. Kan varmt anbefale dette skønne hotel.

Den bedste ferie

Skrevet af Janni Danielsen

Den bedste ferie vi i længe har haft. Vi besøgte hotellet for første gang i uge 42 2018, og det hele var rigtig lækkert. Dejligt mad, hvor der var noget for hele familien og sødt personale. Meget pænt og rent. Virkelig et godt sted til børnefamilier. Nemt med hotelbussen der kører til stranden næsten hele tiden, hvis børnene ikke gider gå den lille tur. Guiden anbefalede en tur til Side by, hvor vi gik langs de gamle ruiner og til sidst endte oppe i byen. Virkelig en lækker by, og guiden havde bestilt bord til os på en restaurant som de samarbejde med. Det var virkelig lækkert mad, store oksebøffer og steaks. Det var et lækkert afbræk fra all inclusive buffeten og BILLIGT.

Simpelthen det bedste..........

Skrevet af Bo Kristiansen

Har boet på rigtig mange hoteller med børn og må sige, at Dream World simpelthen er det bedste hotel, vi nogensinde har boet på. Der er alt for børnefamilien. Masser af plads både ved alle pools, ved hotellets strand, på værelset ( med to balkoner ) og pihotellets restaurant, hvor der er noget for selv de mest kræsne børn. Der mangler ikke noget... Og så gør det ikke noget, at Side er en kanon hyggelig by med kort afstand til lufthavnen. Vi er helt klar til at komme igen i 2018.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!