Side
Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Fakta

  • Gammel Havneby
  • Smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Side
Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Fakta

  • Gammel Havneby
  • Smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Gæsternes

Rejsetips om Side

Simpelthen det bedste..........

Skrevet af Bo Kristiansen

Har boet på rigtig mange hoteller med børn og må sige, at Dream World simpelthen er det bedste hotel, vi nogensinde har boet på. Der er alt for børnefamilien. Masser af plads både ved alle pools, ved hotellets strand, på værelset ( med to balkoner ) og pihotellets restaurant, hvor der er noget for selv de mest kræsne børn. Der mangler ikke noget... Og så gør det ikke noget, at Side er en kanon hyggelig by med kort afstand til lufthavnen. Vi er helt klar til at komme igen i 2018.

Super i orden.

Skrevet af Dorthe Gramberg Pedersen

Lige hjemvendt fra dette hotel. Alt i skønneste orden. Venligt personale, skønne værelser, dejlig roligt, gode pools, godt og meget mad, lækker strand, lækker all incl koncept på stranden, gode og mega søde guider, alt i alt en super lækker ferie destination. Byen er hyggelig og der er masser af aktivitet. Ellers tager det 10 min. med dolmus som man blot vinker efter lige ud for døren til Side centrum. Eneste vi ikke vil anbefale er Primo Tours " Side by Night" tur. Der føler man sig snydt. Vi boede i den " gamle" del af hotellet som vi til hver en tid vil bestille igen pga. den rolige beliggenhed. 5* herfra. Hilsen fam. Hye (17-74 år)

Dejligt hotel

Skrevet af Sebastian Hviid Villadsen

Min bedstefar havde bestilt en ferie på dette hotel 2017. De havde lige åbnet det nye "main" hotel, der er kommet fitness rum. Service er tiptop, dejlige mennesker som arbejder der, de kan lide at snakke med gæsterne, er meget venlige. Dog er wifi kun bedst i den nye reception. Mødte nogle af dem som arbejder der nede, de er virkelig dejlige. Kan varmt anbefale dette hotel. Vi havde mistet noget, og hele personalet hjalp med at lede efter det. Der er virkelig søde, men når man spiser i deres 2 resturentar. De har 2 en til Morgen mad og middagsmad og en til Aftensmad og midnats mad . Dem som går der nede og rydder op er lidt for hurtige. Jeg havde fyldt min tallerken op med mad (Maden er også vildt god!) jeg skulle lige hente noget at drikke, selvom alle andre jeg var med sad ved samme bord tog de stadig hele den tallerken. De er lidt for hurtige til at tage ting, men ellers virkelig hyggelig hotel. Deres pools er fantastiske! Efter deres nye del af hotellet har de fået 2-3 nye pools og fitness center.

Ozlemgarden

Skrevet af Ketty Jensen

Et fantastisk sted kan kun anbefales jeg håber i har den på 2017 april ??

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!