Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Side ligger på en halvø med skønne sandstrande til begge sider.
  • Gammel havneby med smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Luk Vindue
Billede 1 af 22

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.6 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Side

Antal bedømmelser i alt: 14
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  4   >  

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Kenneth, Rikke, Sofia & Vigga

Kære Primo Tours Vi siger tusinde tak for at have ledsaget os på en helt igennem fantastisk rejse. Vi bestilte allerede sidste år i september og endelig kom september 2019. Ferien har levet 100% op til vores forventninger og så meget mere. Hotellet er fint, værelserne har det man skal bruge, maden er det som kan forventes. Overordnet god service, lækre pool-faciliteter og gode aktiviteter men noget af det bedste har uden tvivl været vores 3 fantastiske guidepiger Jette, Amalie og Ida. Tusinde tak for at have gjort vores ferie mere end 5 stjernet. Vores piger Sofia & Vigga er fuldstændigt tryllebundet af jeres milde, søde, hjælpsomme og overbærende sind

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Familien Høgfeldt/Kristensen

Kære Primo Tours og jeres fantastiske hjælpsomme og altid venlige guider. Vi har nydt en 1 uge på dette skønne hotel med god mad og dejlige faciliteter. Første gang vi har været på en ferie, hvor guiderne har været så synlige og har lavet aktiviteter med os. Heldigvis har vi en uge mere, vi kan nyde her i dejlige Side. Tak for en super ferie.

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Sophia, Mathilde, Mike, Jacob & Mette

1000 tak for en dejlig ferie med god service og skønne lejligheder. Vejret har været super, vi har badet, spist is, spist god mad og badet næsten hele tiden. Tak for denne gang.

Dejligt sted

Skrevet af Annette Christiansen

Dejligt sted, med fantastiske guider Amalie - Jette og Ida. Stor restaurant med masser af mad. Desværre er folk meget emsige og myrer og har mega travlt som om de lige var kommet ind med 4 toget. Meget høj musik ved poolen. Og enormt glatte fliser. Meget tysk inspireret, selv om vi var mange danskere. Gode værelser

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  
Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.