Rejser i skolernes ferie er næsten udsolgt - De bedste rejsetilbud er til august eller september

Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Side ligger på en halvø med skønne sandstrande til begge sider.
  • Gammel havneby med smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Luk Vindue
Billede 1 af 25

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere

FAKTA

Side ligger på en halvø med skønne sandstrande til begge sider.

  • Gammel havneby med smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 26o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning
Gæsternes

Rejsetips om Side

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  

Fantastisk hotel og skønne Guider !

Skrevet af Kathrine Møller Thomsen

Et helt igennem fantastisk hotel. Lækre værelser, pools, indretning osv. Desværre var maden ikke helt 1. Klasse. Men det var der og det kunne spises. Guiderne Ida, Jette og hende fra Århus charter vi selvfølgelig ikke kan huske hvad hedder, var helt fantastiske. Vores datter var helt besat af dem og taler stadig om dem her snart 3 måneder efter ferien. Tak for skøn service, hjælp og råd.

Endnu en god familieferie

Skrevet af Inge Vesterskov Sørensen

Det er anden gang vi har hele familien med til Dream Family Club. Denne gang var vi 15 i alt. Børnene var godt underholdt med alle de gode pools og vandrutsjebaner. Værelserne er store, lyse og rene. Maden var fin - der var noget for enhver smag. Jette var den perfekte rejseleder sammen med Amalie. Vi var med på udflugt, som var vældig interessant. Samtidig hjalp Jette os med, at få lejet en båd, så vi kunne få vores egen udflugt. Det var helt perfekt. Vi blev hentet på hotellet, fulgt til og fra båden, sejlet rundt i 4 timer, med stop til badning. Der blev også sørget for en lækker frokost til os. Den tur får topkarakter af os alle sammen. Dejligt med danske rejseledere, som er så hjælpsomme, smilende, tilstede og gode til at underholde.

Ferie

Skrevet af Christine Sandberg

Perfekt hotel Utrolige flinke og hjælpsomme guider. Ikke sidste gang vi rejser med Primo Tours

Fra hotellets gæstebog

Skrevet af Kenneth, Rikke, Sofia & Vigga

Kære Primo Tours Vi siger tusinde tak for at have ledsaget os på en helt igennem fantastisk rejse. Vi bestilte allerede sidste år i september og endelig kom september 2019. Ferien har levet 100% op til vores forventninger og så meget mere. Hotellet er fint, værelserne har det man skal bruge, maden er det som kan forventes. Overordnet god service, lækre pool-faciliteter og gode aktiviteter men noget af det bedste har uden tvivl været vores 3 fantastiske guidepiger Jette, Amalie og Ida. Tusinde tak for at have gjort vores ferie mere end 5 stjernet. Vores piger Sofia & Vigga er fuldstændigt tryllebundet af jeres milde, søde, hjælpsomme og overbærende sind

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.