Rejser i skolernes ferie er næsten udsolgt - De bedste rejsetilbud er til august eller september

Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Side ligger på en halvø med skønne sandstrande til begge sider.
 • Gammel havneby med smuk romersk arkitektur
 • Lange badestrande
 • Gode shopping muligheder
Luk Vindue
Billede 1 af 25

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere

FAKTA

Side ligger på en halvø med skønne sandstrande til begge sider.

 • Gammel havneby med smuk romersk arkitektur
 • Lange badestrande
 • Gode shopping muligheder
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 26o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning

Tyrkiet - Side

Udflugter i Side

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Side. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Onsdag Historien om det antikke Side Byvandring i det antikke Side, tid på egen hånd samt tyrkisk te og kage på havnen 19€ pr voksen/ 9,50€ pr. barn (under 12 år) / børn 0-3 år gratis
Mandag Velkomsttur med solnedgang En hyggelig aften med bjergtur, byrundtur, bådtur og aftensmad 15€ pr. voksen/ 7,50€ pr. barn (under 12 år)/ børn 0-3 år gratis
Tirsdag På besøg hos de lokale Tur til appelsinplantage, Lyrbe, moske, besøg hos lokal familie samt landsbyskole. 15€ pr. voksen/ 7,50€ pr. barn (under 12 år)/ børn 0-3 år gratis
Onsdag Bådtur Ren afslapning med frokost på båden 35€ pr. voksen/ 17,50€ pr. barn (under 12 år)/ børn 0-3 år gratis
Generel information
Udflugtsdag Onsdag

Aftentur

Historien om det antikke Side

Byvandring i det antikke Side, tid på egen hånd samt tyrkisk te og kage på havnen

Side har meget at byde på og derfor inviterer vi jer med på en tur rundt i det antikke Side. Her vil vi sammen med en lokalguide fortælle om den lille by, hvis befolkning indtil for 20 år siden især levede af landbrug og fiskeri, men nu tiltrækker tusindvis af turister hver sommer.

Ruinerne og de romerske søjler kombineret med hyggelige restauranter, caféer og særprægede huse, giver en charmerende blanding af historie og nutid. I vil få lov at gå rundt på egen hånd, hvor det er ganske ufarligt at forvilde sig væk mellem kulørte souvenirboder, caféer og spisesteder og finde de stille gader, hvor traditionelle træ- og stenhuse med skyggefulde gårdhaver ligger gemt bag høje mure og blomstrende bougainvilleaer.

Som afslutning byder en hyggelig restaurant på en kop tyrkisk te og en lækker dessert med udsigt til den charmerende havn

Priser i EURO: 19€ pr voksen/ 9,50€ pr. barn (under 12 år) / børn 0-3 år gratis
Huskeliste

Kamera

Penge til shopping

Udflugtsdag Mandag

Heldagstur

Velkomsttur med solnedgang

En hyggelig aften med bjergtur, byrundtur, bådtur og aftensmad

Tag familien eller vennerne under armen og kom med ud på en unik tur i Alanya I de smukke aftentimer. Vi begynder turen med at køre op langs bjergsiderne, hvor i får den smukkeste udsigt ud over Alanya centrum og middelhavet. Vi gør stop ved terrasserne, som er en smuk udkigspost og et hyggeligt område som de lokale ofte besøger. Her kan i få taget nogle af feriens smukkeste billeder af byen, den grønne natur og Taurusbjergene.

Herefter går turen mod Alanya centrum, hvor vi vil gerne give jer et godt indblik i jeres muligheder, for at få dækket jeres shoppingsbehov på bedste vis. Vi går samlet igennem de hyggelige gader i basarområdet, hvor vi vil udpege nogle af Alanyas bedste restauranter for jer. Ved havnekajen venter en hyggelig båd på os, som vil sejle os ud på en eventyrlig og smuk aftentur. Vi sejler blandt andet forbi det røde tårn, Alanya borgen og eventyrlige grotter. Undervejs sætter vi anker og nyder en skøn aftensmad ombord, mens solens stråler danser på bølgerne. Smukkest er dog solnedgangen, som vi vil komme til at opleve fra sejlbåden, mens vi skåler med andre af vores danske gæster og hinanden.

Turen er placeret i starten af ugen så i kan få lov til at møde jeres medrejsende og lære hinanden og os bedre at kende.

Priser i EURO: 15€ pr. voksen/ 7,50€ pr. barn (under 12 år)/ børn 0-3 år gratis
Huskeliste

Kamera

Håndklæde og badetøj

Kontanter til drikkevarer på båden

Udflugtsdag Tirsdag

Formiddagstur

På besøg hos de lokale

Tur til appelsinplantage, Lyrbe, moske, besøg hos lokal familie samt landsbyskole.

På denne udflugt tager vi rejseledere dig med på en formiddagstur bag facaden. Vi vil vise dig, hvad Tyrkiets lokalsamfund har at byde på, og hvordan de lokale lever væk fra alt der hedder swimmingpools, storhoteller og højhuse.

Vi starter turen på en lille lokal appelsinplantage, hvor de også har morbær, citron, mandarin, æble, pære og granatæbletræer til eget forbrug. Mens man vandrer rundt i den velduftende have, kan man nyde deres friskpressede juice enten af appelsiner eller granatæble.

Herefter skal vi videre til Lyrbe og se det der er tilbage af bymure, templer og agoraen fra hellenistisk, romersk og byzantinsk tid inden vi tager til en lille nærliggende landsby. I landsbyen åbner en sød familie dørene op og viser os deres primitive hjem, hvor nymoderne elektronik bestemt ikke præger billedet. Lige rundt om hjørnet ligger den lokale skole, hvor vi kan komme på besøg, såfremt vi ikke kommer midt i undervisningen. Inden turen går hjem, tager vi også et smut forbi den lokale moske.

Priser i EURO: 15€ pr. voksen/ 7,50€ pr. barn (under 12 år)/ børn 0-3 år gratis
Huskeliste

Kamera

Sko der sidder fast til foden (Lyrbe er et meget ujævnt område)

Udflugtsdag Onsdag

Heldagstur

Bådtur

Ren afslapning med frokost på båden

På med badetøjet og håndklædet under armen, for nu skal vi ud og sejle. Denne bådtur står 100% i afslapningens tegn og hele dagen vil byde på hygge for voksne såvel som børn. Turen byder på sejlads ude på det åbne Middelhav inden turen går til Manavgatfloden, hvor der vil være et badestop ved den skønneste strand.

På stoppet vil besætningen tilberede en let frokost og der vil under hele sejladsen være mulighed for at købe drikkevarer ombord.

Turen er for dem der har lyst til at opleve det lokale Side til vands samt den kendte Manavgatflod. Har man energi og kræfter til at opleve mere er man selvfølgelig velkommen til at udforske Side by efter bådturen.

Priser i EURO: 35€ pr. voksen/ 17,50€ pr. barn (under 12 år)/ børn 0-3 år gratis
Huskeliste

Kamera

Håndklæde og badetøj

Solcreme

Kontanter til drikkevarer på båden

Generel information

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen