Side
Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Fakta

  • Gammel Havneby
  • Smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Side
Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Fakta

  • Gammel Havneby
  • Smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder

Tyrkiet - Side

Udflugter i Side

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Side.

Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det modtagede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Spørg guiderne Dimcay Spørg guiderne
Se velkomstmappen eller spørg guiderne Bådtur Voksen €42 / Børn €21
Se velkomstmappen eller spørg guiderne Landsbytur Voksen €29 / Børn €14,5
Se velkomstmappen eller spørg guiderne Manavgat bådtur Voksen €42 / Børn €21
Generel information
Udflugtsdag Spørg guiderne

Spørg guiderne

Byrundtur i det spændende antikke Side

Denne tur er en oplagt mulighed for at få set Side og alle dets vidundere, samt komme ud og shoppe lidt i Sides bazar og få pruttet om prisen på tyrkisk manér.

Priser i EURO: Spørg guiderne
Udflugtsdag Se velkomstmappen eller spørg guiderne

Cirkatider - se din billet. Kl. 9:30-16:30

Bådtur

Nogen hyggelige timer på Middelhavet ud for Alanyas kyst. På turen vil der være mulighed for at bade, hygge og slappe af. Turen er for hele familien, der er rig mulighed for at få sol. Er man mere til skygge kan man også sidde der.

Priser i EURO: Voksen €42 / Børn €21
Udflugtsdag Se velkomstmappen eller spørg guiderne

Cirkatider - se din billet. Kl. 8:30-15:30

Landsbytur

På denne tur får I lov til at smage, opleve og se det ægte, lokale Tyrkiet. Hele dagen tilbringer vi i den smukke bjergkæde, Taurus bjergene. Vi kommer ind og ser en gammel landsby moske’ fra 1200-tallet. Herefter fortsætter vi igennem de små landsbyer, op til mahmutsaydi. Vi vil nyde en hyggelig frokost, for derefter at fortsætte op til Hassan, som er den lokale smed i det lille samfund. Han har en udfordring til Jer stærke mænd og kvinder.

Priser i EURO: Voksen €29 / Børn €14,5
Udflugtsdag Se velkomstmappen eller spørg guiderne

Cirkatider - se din billet. Kl. 8.30-17.00

Manavgat bådtur

Denne dag har 3 vidunderlige aspekter i sig. Botanik, bådtur og beundringsværdig kultur. Dagen starter med et besøg på appelsin plantagen, hvor der vil være rig mulighed for at smage på de fantastiske orange appelsiner som Alanya området er kendt for. Vi sætter derefter kurs mod manavgat havn, hvor vi går ombord på en smuk og rummelig sejlbåd lavet af træ.
Når sejlene er sat, sejler vi mod Manavgatflodens munding. Vi lægger vi til ved en fantastisk sandstrand hvor der er mulighed for at bade i det saltede havvand eller i det iskolde smeltevand i Manavgatfloden. Efter frokosten er blevet serveret og spist, sætter vi sejl mod Manavgat mosken, som er den største moské i området. Her vil vi guider fortælle og berette om Islam og forskellige tyrkiske traditioner, som f.eks. hvad alle tegnene i loftet beretter om, og hvad antallet af minareter, som er på en moske, har af betydning.

Priser i EURO: Voksen €42 / Børn €21

Generel information

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger, samt udsolgte udflugter. Udflugterne bestilles nede på destinationen igennem vores danske guider.
Børn til og med 12 år halv pris. Børn under 2 år gratis. Tilmelding er bindende.