Karafuu Beach Resort m/halvpension

Luk Vindue
Billede 1 af 27
Karafuu Beach Resort ligger på Zanzibars sydøstlige kyst, med direkte adgang til den hvide sandstrand. Udsigten fra resortets pool er fantastisk, og det er ikke uden grund at poolen der vender mod vandet, og poolbaren, er et samlingspunkt for hotellets gæster. 
Er man mere til saltvand så er stranden blot få meter væk. På hele østkysten er strandene påvirket af tidevand, og vandet tækker sig langt ud flere gange om dagen. For dem der vil bade, har man lavet en løsning med en bro der fører forbi korallerne og ud til dybere vand så man - uanset tidevand - kan bade i det klare vand. For børn der vil soppe i "mini bassiner" af blødt sand og varmt vand, er tidevandet kun et plus.  

Det første der møder øjet når man ankommer til hotellet er den store imødekommende reception med højt til loftet, bygget i lokal afrikansk stil. Herfra følger man små stier rundt på resortet, til bungalows, til restauranter, til stranden og til swimmingpools. Bemærk at resortet ligger på en lettere kuperet grund.
Resortet har en størrelse der gør, at de stort set tilbyder alle de faciliterer man har behov for på sin ferie. Der er god plads til alle, gratis solsenge og en god atmosfære. 

Alle ophold er med halvpension (morgen- og aftensmad) og der er mulighed for at opgradere til All Inclusive. 
Med halvpension serveres alle måltider i hoved restauranten "Kijiji". Har man tilkøbt All Inclusive kan man benytte hotellets 4 restauranter, herunder Pizzaria og Masai Village med lokale specialiteter. Ønsker man at spise på deres seafood restaurant er dette dog mod tillæg.  vælge imellem 

I nærområdet er det mest lokale afrikanske landsbyer og større resorts, og blot 15 min kørsel derfra ligger Paje der byder på flere restauranter, lokale butikker, barer og natteliv. 
Gå en tur langs stranden, tag på en snorkeltur eller besøg den berømte restaurant "The Rock" der ligger på et stykke klippe midt ude i vandet. 

Værelser: 
Alle værelser er bygget i afrikansk stil, og er forskellige i forhold til typer, både i stil og størrelse. Alle værelser har egen terrasse der vender ud mod haven, aircondition, eget badeværelse, kaffe- og tefaciliteter, TV, minibar, safetybox og gratis wifi. 

Bondeni værelserne ligger lidt længere tilbage på resortet, beliggende rundt om resortets anden pool (Bondeni pool). Værelserne har plads til max 3 personer. Er man en større familie er der mulighed for at få 2 værelser med interconnecting dør imellem.  

Cottage værelserne er relativt store, og ligger i 2.-3. række fra vandet. Værelserne er til max. 4 personer - det kan også være 4 voksne.

Aktiviteter: 
Resortet har eget dykkercenter, fitness faciliteter, sportsaktiviteter som bordtennis, beachvolley, tennis. Og skal pulsen ned og selvforkælelsen op, så har hotellet også deres egen spaafdeling med havudsigt, der tilbyder forskellige former for massage og behandlinger. 

Turistskat:
Hotellet opkræver en turistskat på 1-1,5 USD pr. person/nat. Det betales direkte til hotellet ved check ud.
Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >