Michamwi Sunset Bay Resort m/halvpension

Luk Vindue
Billede 1 af 23
Gemt væk fra øens mere besøgte store strande, ligger den betagende og billedskønne bugt med et hvide sandstrand, på den sydøstlige side af Zanzibar. Og med den bedste placering i denne bugt, ligger det hyggelige resort med blot 20 værelser, Michamwi Sunset Bay Resort. 
Her er dømt ferietid i et lille stykke afrikansk paradis. Og da resortet ikke er større, er atmosfæren både varm, imødekommende og afslappende. Sea Breeze Restauranten serverer både morgenmad og frokost, med den betagende udsigt over havet. Aftensmaden serveres ofte i Garden Restaurant eller direkte på stranden. Maden er god og varieret med lækre råvarer.  
Sunset Bar serverer lækre drinks det meste af dagen, og er et samlingssted ved solnedgangstid, samt efter aftensmaden. 
Generelt er stemningen behagelig på hele resortet, og personalet sørger for en personlig og imødekommende service hele vejen igennem opholdet. 

Værelserne er dobbeltværelser i en god størrelse, der gør det muligt med både 1 og 2 ekstra senge på værelset. Der er også mulighed for at 4 voksne kan bo på samme værelse. Børn under 4 år bor og spiser gratis.

Alle ophold er INKLUSIV HALVPENSION

Ønsker man at udforske området omkring resortet, så er det muligt at gå en tur i den lokale landsby Michamwi, eller sejle med en af deres traditionelle træbåde til mangroven, booke en snorkeltur eller slentre en tur langs stranden. 
Har man brug for lidt mere liv, så kan I bestille en taxa og køre ca. 20 min. til Paje hvor der er flere små lokale butikker, restauranter og barer. 

Turistskat:
Hotellet opkræver en turistskat på 1-1,5 USD pr. person/nat. Det betales direkte til hotellet ved check ud.
Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >