Luk Vindue
Billede 1 af 19
Midt på Zanzibars lækreste strand, i frodige og rolige omgivelser
Warere Beach Hotel er bygget i frodige omgivelser, med palmer, buske, blomster og et næsten uendeligt antal af tropiske planter. Warere Beach Hotel ligger desuden på en rolig, isoleret del af stranden, hvor der virkelig er mulighed for at nyde både ro og omgivelser i fred, og skrue helt ned for tempoet. Hvis man vil have mere liv og tempo, er det blot en kort gåtur ind til Nungwi.
Beliggenhed
Warere Beach Hotel ligger i Nungwi, på Zanzibars nordlige spids, og under ét minuts gang fra stranden. Der hører endda et privat strandområde til hotellet, og der er udsigt ud over det store hav, næsten lige meget hvor I befinder jer på hotellet. 

Tidevandet spiller en del ind ved Warere Beach Hotel – men på den helt rigtige måde! Når det er højvande, kan du hoppe i det klare hav, direkte fra hotellets trappe. Ved lavvande åbner stranden sig op, og det kridhvide sand strækker sig så langt øjet rækker – når det er lavvande kan man gå på stranden hele vejen til Nungwi by.

Nungwi, også kaldet Ras Nungwi er Zanzibars 2. største landsby, og traditionelt en fiskerlandsby. Der er dog sket lidt siden, og der er nu meget mere end blot fiskerhytter at finde i byen.

Nungwi’s strand, og den strand der går ned til Warere Beach Hotel er anerkendt af CNN for at være én af verdens 100 bedste strande – det bliver bekræftet, så snart I får dyppet tæerne i det kridhvide, bløde sand, og det rolige krystalklare hav.

Faciliteter
Hotellets restaurant serverer lokale afrikanske retter, og også både halal- og vegetarretter. Der er også bar på Warere Beach Hotel, hvor I både kan læske jer i vin, cocktails, mocktails, kaffe, the og masser af andre kolde drikkevarer.

Warere Beach Hotels pool er en infinitypool, placeret midt i hotellets private tropiske have. Hvis I trænger til en omgang massage, eller anden lækker behandling, for virkelig at komme helt ned i gear på jeres rejse, har hotellet også deres eget spa-område, Warere Spa.

På hotellet tilbydes der flere forskellige udflugter. Tag på endagstur til Stone Town, og få indblik i den spændende og barske fortid i byen, eller tag på opdagelse undervands, blandt tropiske fisk og farverige koraller. Zanzibar er også kendt for deres krydderier, så vi kan også anbefale at tage på hotellets ”Spice Tour”, hvor I kan smage på de lokale krydderiblandinger. Dette er blot eksempler på udflugter der tilbydes på Warere Beach Hotel, og der findes endnu flere – forhør jer på hotellet.

Hvis I bare vil ud at snorkle på egen hånd, kan man gratis låne badesko, svømmefødder og dykkermaske. 

Værelser
I skal bo på Warere Beach Hotels Ocean View dobbeltværelse, med egen privat balkon, hvorfra der er udsigt over det store azurblå hav, og den kridhvide strand.

Alle værelser har kedel, skrivebord, myggenet over sengen og eget privat badeværelse med brusebad.

Pension
Jeres ophold er inklusive morgenmad.

Check-ud fra hotellet
Der er check-in på Warere Beach Hotel fra kl. 14, og check-ud senest kl. 10.

Turistskat
Hotellet opkræver en turistskat på 1-1,5 USD pr. person/nat. Det betales direkte til hotellet ved check ud.

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >