Zula Zanzibar m/ morgenmad

Luk Vindue
Billede 1 af 8
Zula Zanzibar er et populært mindre resort, men den bedste beliggenhed i Paje på Zanzibar. Resortet har egen privat strand, og ligger i gåafstand byens liv, restauranter og lokale butikker. Her kan man nyde de rolige omgivelser og havudsigten direkte fra din terrasse. Blot få skridt fra hotelværelset ligger resortets swimmingpool, og har man det bedst med at sole sig i fred og ro fra strandsælgere, så er det en fordel at resortet har indhegnet et stykke af stranden med liggestole og parasoller – kun til resortets gæster. 
Resortet består af 32 værelser fordelt i bungalows med værelser i stueetage med terrasse og på første sal med balkon. Atmosfæren her er hyggelig og rolig, og her bor du direkte ud til den smukke hvide strand. 

Uanset om du leder efter en romantisk ferie eller en mere aktiv og sportslig ferie, så er Zula Zanzibar et godt udgangspunkt for dit ophold i Zanzibar-paradis. 

Beliggenhed
Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ud til den smukke hvide sandstrand og omgivet af svajende palmer. Der er blot få minutters gåafstand til centrum og øvrige restauranter, barer og natteliv.

Faciliteter
Hotellet er et 3-stjernet hotel, og omgivelserne trækker blot hotellet lidt yderligere op. Resortet har swimmingpool, restaurant og bar. Gratis trådløst internet på resortets fællesområder.  

Værelser
Alle de 32 værelser på Zula har aircondition, badeværelse og egen balkon eller terrasse. Der findes minikøleskab og safetybox.  De fleste værelser har udsigt over pool området og endnu bedre: Det Indiske Ocean. Værelserne er indrettet med en blanding af afrikansk og arabisk indretning. Endelig er hver seng dækket af et myggenet, så det er muligt at holde myg ude om natten.
Værelserne fås som dobbeltværelser og twin-værelser (evt. med 1 ekstra seng mod tillæg). Der kan max. være 3 personer på ét værelse. Er man flere end 3 personer, skal der bookes 2 værelser. Der er ikke mulighed for værelser med dør imellem.  
Ved ankomst ligger der pool-håndklæder på værelset. De kan skiftes efter behov i hotellets reception. 

Pension
Opholdet er med morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe Halvpension (morgen- og aftensmad inkluderet).
Morgenmad (og aftensmad) serveres i hotellets restaurant med udsigt til stranden. 
Drikkevarer kan, ud over i restauranten, også indtages i hotellets bar i åbningstiden. Det letteste er at skrive drikkevarer på værelsets nummeret, og betale hele regningen ved check ud.

Tilkøb af halvpension
Voksen/Børn kr. 225 pr. dag

Check-ud fra hotellet
Check-ud er som regel senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Afgår transfer til lufthavnen senere på dagen, kan kufferter opbevares på hotellet, ligesom man kan benytte hotellets faciliteter indtil afgang. 

Turistskat:
Hotellet opkræver en turistskat på 1-1,5 USD pr. person/nat. Det betales direkte til hotellet ved check ud.
Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >