Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Tilbagemelding

I fredags d. 29. maj 2020 blev Udenrigsministeriets officielle rejsevejledning forlænget til og med d. 31 august 2020. Det betyder desværre også, at vi er forhindret i at gennemføre alle ikke-nødvendige rejser i perioden, deriblandt din ferie.

Da vi grundet ovenstående ekstraordinære omstændigheder ikke kan gennemføre din planlagte rejse, er vi glade for at kunne tilbyde dig én af nedenstående valgmuligheder.

OBS. Uanset hvilket af nedenstående valg du vælger, er vi pålagt at få bekræftet, at du ikke har søgt og modtaget nogen form for refundering fra eget forsikringsselskab grundet din annullerede rejse, da det ikke er tilladt at modtage refusion for annulleret ferie fra to forskellige instanser. Såfremt du kan bekræfte dette, bedes du sætte flueben i boksen ved ”Tro/love erklæring”, så vi sikrer at du under “Tro og Love” ikke har modtaget refundering for annulleret ferie af eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at man ikke kan foretage et valg uden, at der er sat flueben i boksen. 

 

VALGMULIGHED 1: FLYT REJSEN TIL VORES SPÆNDENDE NYHEDER – FÆRØERNE & ISLAND

NYHED! Rigtig manges sommerferie er desværre aflyst grundet regeringens forlængede rejsevejledningsperiode. Med glæde kan vi derfor nu præsentere dig for nye rejsemål, således du har mulighed for at afvikle årets sommerferie udenfor Danmarks grænser. Vi har arbejdet hurtigt i kulissen, siden udmeldingen kom i fredags, og kan nu tilbyde to spektakulære Atlanterhavsøer, som vi ved mange drømmer om at opleve; Færøerne og Island.

Det bliver charterferie, som du kender det, med vores danske rejseledere og sammensatte rejser, med charterfly og hotel, af en- eller to-ugers varighed. Oplev enestående natur og storslåede udflugter med oplevelser, du sent vil glemme. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Færøerne og Island denne sommer.

Ekstraordinær nyhedsrabat kr. 1.000,- pr. person!
- Til dig der allerede har bestilt en rejse til sommer, tilbyder vi rabatten på den aktuelle listepris på hjemmesiden. Bestil din rejse til Færøerne eller Island senest d. 17 juni, så fratrækker vi beløbet på din nye rejse (vi tager forbehold for ledig kapacitet på bestillingstidspunktet).

Afrejse fra Billund Lufthavn med Atlantic Airways
- hver søndag i perioden fra d. 28 juni til d. 2 august 2020(sidste afrejsedato).

Vi er glade for at kunne tilbyde gratis parkering i Billund Lufthavn
- når du bestiller en rejse til Færøerne eller Island.

Det indbetalte beløb fra din nuværende rejse flyttes over på dit nye rejsebevis

- Læs mere om Færøerne og vores hotelprogram her

- Læs mere om Island og vores hotelprogram her

VALGMULIGHED 2: FLYT DIN REJSE TIL SENERE PÅ SOMMEREN ELLER KOMMENDE VINTER

Du har mulighed for at flytte din bestilte rejse frem i tiden uden nogen form for ændringsgebyr. Det vil være den aktuelle dagspris på den ønskede afrejsedato, som er gældende, og en eventuel merbetaling kan forekomme. De aktuelle dagspriser kan du se på vores hjemmeside.

Når du har udfyldt nedenstående vil vi kontakte dig, så vi sammen kan ordne det praktiske (der tages forbehold for ledig kapacitet på bestillingstidspunktet).  

OBS. Rejser du med børn under 2 år, som vil være fyldt 2 år på det nye afrejsetidspunkt, vil der forekomme en prisjustering, da børn over 2 år skal have eget flysæde, bussæde og hotelseng. Ligeledes kan eventuel opredningsrabat også være anderledes grundet børns alder på det nye afrejsetidspunkt. 

VALGMULIGHED 3: FLYT DIN REJSE TIL SAMME REJSE I 2021 – TIL SAMME PRIS

Flyt din rejse til sommeren 2021 til samme pris.

Vi kan reservere samme afrejsetidspunkt og hotel, som din bestilte rejse - og så garanterer vi samme pris, og du skal heller ikke betale ændringsgebyr! Afrejsedagen vil være forskudt en dag i forhold til i år.

Når du har udfyldt nedenstående vil vi kontakte dig, så vi sammen kan ordne det praktiske (der tages forbehold for ledig kapacitet på bestillingstidspunktet).  

OBS. Rejser du med børn under 2 år, som vil være fyldt 2 år på det nye afrejsetidspunkt, vil der forekomme en prisjustering, da børn over 2 år skal have eget flysæde, bussæde og hotelseng. Ligeledes kan eventuel opredningsrabat også være anderledes grundet børns alder på det nye afrejsetidspunkt. 

VALGMULIGHED 4: FÅ ET REJSEGAVEKORT + 10%

Helt ekstraordinært kan vi tilbyde dig et rejsegavekort, hvor du udover dit indbetalte beløb for rejsen, også vil modtage ekstra 10% oven i fra os.

Gavekortet er gældende i tre år, og sendes straks til dig med post, hvorefter du kan bruge det på alle nybookede pakkerejser med Primo Tours.

Beløbet på gavekortet er ét samlet beløb, som udgør dit indbetalte beløb plus de 10%. Udstedte gavekort i forbindelse med Covid-19 situationen er statsgaranterede, som betyder at beløbet herpå er sikret for dig, uanset om konkurser i rejsebranchen skulle indtræffe.

VALGMULIGHED 5: FÅ KONTANT REFUNDERING AF DIN ANNULLEREDE REJSE

Ønsker du at annullere rejsen og få dit indbetalte beløb retur, bedes du udfylde nedenstående, hvorefter vi vil igangsætte refunderingen af dit indbetalte beløb.

Folketingets lovbehandling om lånepakker for den nye rejsevejledningsperiode er for nuværende endnu ikke igangsat. Vi forventer, at der kommer til at gå en anseelig rum tid inden dette er på plads med Rejsegarantifonden. Det synes vi dog ikke skal komme dig til last, hvorfor vi har besluttet selv at igangsætte en løsning om dit indbetalte beløb udenom Rejsegarantifonden.

OBS. Vi gør opmærksom på, at afbestillingssikring tilknyttet rejsen ikke refunderes. Er hele, eller en andel af, rejsens pris betalt med gavekort, vil det tilsvarende beløb refunderes som gavekort, gældende i tre år. 

Vi behandler indsendte data i henhold til GDPR lovgivningen, og indtastet data bliver slettet, så snart de er blevet færdigbehandlet. Klik for nærmere information omkring privatlivspolitik

 

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her