August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Tilbagemelding

Da vi grundet ekstraordinære omstændigheder ikke kan gennemføre din planlagte rejse, er vi glade for at kunne tilbyde dig én af nedenstående valgmuligheder.

OBS. Uanset hvilket af nedenstående valg du vælger, er vi pålagt at få bekræftet, at du ikke har søgt og modtaget nogen form for refundering fra eget forsikringsselskab grundet din annullerede rejse, da det ikke er tilladt at modtage refusion for annulleret ferie fra to forskellige instanser. Såfremt du kan bekræfte dette, bedes du sætte flueben i boksen ved ”Tro/love erklæring”, så vi sikrer at du under “Tro og Love” ikke har modtaget refundering for annulleret ferie af eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at man ikke kan foretage et valg uden, at der er sat flueben i boksen. 

 

VALGMULIGHED 1: REJS TIL KRETA PÅ SAMME AFREJSEDATO FRA AARHUS LUFTHAVN

Ønsker du at rejse på en Rigtig go' ferie til Kreta på samme afrejsedato som oprindeligt bestilt fra Aarhus Lufthavn kl. 15.10, bedes du udfylde nedenstående.

Du bibeholder samme hotel, tilvalg og gratis parkering - og til samme pris.

Når du udfylder nedenstående formular, accepterer du samtidig, at være indforstået med følgende ændringer samt gældende krav og restriktioner.

  • Afrejsen bliver fra AARHUS LUFTHAVN, søndag d. 12. september kl. 15.10
  • Der vil være krav om fremvisning af vaccine, immunitet eller negativ coronatest inden afrejsen
  • Der vil være krav om fremvisning af QR-kode, som fås ved at udfylde en online indrejseformular inden afrejsen
  • Der kan være obligatorisk coronatest ved hjemkomsten til lufthavnen

 

 

Var du i forvejen booket ind til Kreta, skal du alligevel udfylde formularen nedenfor, og du vil i løbet af et par dage modtage et opdateret rejsebevis. Ligeledes ændres afrejsetidspunktet til kl. 15.10 fra Aarhus Lufthavn.

 

VALGMULIGHED 2: FLYT DIN REJSE TIL ET ANDET REJSEMÅL I SAMME AFREJSE-WEEKEND ELLER SENERE PÅ SOMMEREN (TIL OG MED UGE 42)

Du har mulighed for at flytte din bestilte rejse til et andet rejsemål i samme afrejse-weekend eller frem i tiden uden nogen form for ændringsgebyr. Det vil være den aktuelle dagspris på den ønskede afrejsedato, som er gældende, og en eventuel merbetaling kan forekomme. De aktuelle dagspriser kan du se på vores hjemmeside.

Når du har udfyldt nedenstående vil vi kontakte dig, så vi sammen kan ordne det praktiske (der tages forbehold for ledig kapacitet på bestillingstidspunktet).  

OBS. Rejser du med børn under 2 år, som vil være fyldt 2 år på det nye afrejsetidspunkt, vil der forekomme en prisjustering, da børn over 2 år skal have eget flysæde, bussæde og hotelseng. Ligeledes kan eventuel opredningsrabat også være anderledes grundet børns alder på det nye afrejsetidspunkt. 

VALGMULIGHED 3: FLYT DIN REJSE TIL SAMME REJSE I 2022 – TIL SAMME PRIS

Flyt din rejse til sommeren 2022 til samme pris

Vi kan reservere samme afrejsetidspunkt, afrejselufthavn og hotel, som din bestilte rejse - og så garanterer vi samme pris som i år. Afrejsedagen vil være forskudt en dag i forhold til i år.

Når du har udfyldt nedenstående vil vi kontakte dig, så vi sammen kan ordne det praktiske (der tages forbehold for ledig kapacitet på bestillingstidspunktet).  

OBS. Rejser du med børn under 2 år, som vil være fyldt 2 år på det nye afrejsetidspunkt, vil der forekomme en prisjustering, da børn over 2 år skal have eget flysæde, bussæde og hotelseng. Ligeledes kan eventuel opredningsrabat også være anderledes grundet børns alder på det nye afrejsetidspunkt. 

VALGMULIGHED 4: FÅ ET REJSEGAVEKORT PÅ DIT TILGODEHAVENDE BELØB

Vælg at få dit tilgodehavende beløb overført på et rejsegavekort til Primo Tours.

Gavekortet er gældende i to år, og sendes til dig pr. email, hvorefter du kan bruge det på alle nybookede pakkerejser med Primo Tours.

Udstedte gavekort i forbindelse med Covid-19 situationen er statsgaranterede, som betyder at beløbet herpå er sikret for dig, uanset om konkurser i rejsebranchen skulle indtræffe.

VALGMULIGHED 5: FÅ KONTANT REFUNDERING AF DIN ANNULLEREDE REJSE

Ønsker du at annullere rejsen og få dit indbetalte beløb retur, bedes du udfylde nedenstående, hvorefter vi vil igangsætte refunderingen af dit indbetalte beløb. Vi sætter en ære i, at du hurtigt får dine penge retur, så de skulle være på din konto indenfor 7 dage, efter vi har modtaget dine kontooplysninger.

OBS. Vi gør opmærksom på, at afbestillingssikring tilknyttet rejsen ikke refunderes. Er hele, eller en andel af, rejsens pris betalt med gavekort, vil det tilsvarende beløb refunderes som gavekort, gældende i to år. 

Vi behandler indsendte data i henhold til GDPR lovgivningen, og indtastet data bliver slettet, så snart de er blevet færdigbehandlet. Klik for nærmere information omkring privatlivspolitik