Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

Afbudsrejser og
restpladser med Primo Tours

- Gå ikke glip af din kommende afbudsrejse

Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.

Dine informationer

* Felter markeret med stjerne (*) skal udfyldesAfbudsrejser fra Billund Lufthavn til Grækenland, Spanien, Portugal og Tyrkiet

Vores afbudsrejser er altid i den kendte Primo-klasse, også selvom prisen er lavere. Hvis du på forhånd ikke har lagt dig fast på at ferien skal gå til et bestemt rejsemål, og hvis det er ligegyldigt for dig, om det bliver det ene eller det andet hotel, så er vores billige afbudsrejser og restpladser helt sikkert noget for dig. Vi flyver altid direkte fra Billund Lufthavn til voresrejsemål, hvor du altid vil blive taget godt imod af vores danske rejseledere.

Sådan booker du din afbudsrejse

Du kan sortere din søgning efter din afbudsrejse ved at udfylde de ovenstående felter, hvor du kan sortere din søgning alt efter om du prioriterer rejsemål, pris eller afrejsetidspunkt. Klik herefter på "Opdater listen" og de afbudsrejser, der passer til dine kriterier vil derefter komme frem.

Du kan også bestille overvågning af vores afbudsrejser og restpladser. Her kan du udfylde hvornår din tidligste og seneste afgang passer dig, og så vil du modtage direkte besked fra os, så snart vi har nogle afbudsrejser, der matcher dine ønsker. På denne måde går du ikke glip af de attraktive ferietilbud, der løbende kunne dukke op.

Du kan hele tiden gå ind og klikke på "Udvid" ud for et hotel, hvorefter der vil komme lidt flere informationer frem til dig. Du kan også klikke på "Vis hotel" hvorefter du kommer direkte ind på hotelsiden, hvor du kan læse meget mere om hvor hotellet ligger, hvilke faciliteter de tilbyder mm. Når du holder musen over prisen på de respektive hoteller, vil du kunne se hvad prisen indeholder og hvad den totale rabat er på denne afbudsrejse. Når du klikker på prisen til højre for hotellet, kommer du igen ind på hotellet, hvor den valgte pris er tydeligt markeret. Her kan du også læse mere omkring det valgte hotel og området. Klik på prisen igen for at booke og du vil nu komme over i vores booking system. Når du har udfyldt de nødvendige informationer, modtager du kort efter en mail med din billet til din afbudsrejse - og så er det bare med at få pakket kufferten og køre mod Billund Lufthavn.

Du booker vores afbudsrejser og restpladser online eller hos en af vores ferierådgivere, som sidder klar på tlf. 8818 4618 indenfor vores åbningstider. Når du har betalt for afbudsrejsen, er rejsen din. Har du rettelser til din billet, kan du løbende tilrette under "Min billet" eller kontakte en af vores ferierådgiver på telefon. 

Bestil din afbudsrejse - punkt for punkt

  • Gå til fanen Tilbud
  • Klik på AFBUDSREJSER
  • Find den destination og hotel, der passer til dine behov og ønsker til en afbudsrejse
  • Klik på prisen ud fra den afbudsrejse, du gerne vil bestille
  • Læs omkring den valgte afbudsrejse
  • Klik på den markerede pris
  • Udfyld de nødvendige informationer vedr. din afbudsrejse
  • Vent på en mail fra Primo Tours omkring din bestilte afbudsrejse
  • Tillykke - Du har nu bestilt din afbudsrejse direkte fra Billund Lufthavn!

Lad batterierne op med en afbudsrejse fra Billund Lufthavn

Trænger du til en rigtig go' ferie, så du kan få ladet batterierne op og fyldt kufferten med nye ferieminder? Så er en afbudsrejse en rigtig god mulighed for at komme hurtigt og billigt afsted på en dejlig ferie. Med en afbudsrejse, kan du komme afsted her og nu. Ønsker du ikke at rejse indenfor kort tid, har vi også ofte afbudsrejser 1-2 uger ude i fremtiden, så du løbende kan holde øje, om der bliver noget ledigt, der passer til dine ønsker. Ønsker du at spare penge på din ferie, er det oplagt at vælge en afbudsrejse, da det er den samme velkendte primo-kvailitet, som bare er billigere, fordi den er bestilt tættere på afrejsen. De afbudsrejser du finder her på siden er ofte en rejse, der af forskellige årsager, kan være blevet afbestilt, og derfor opstår der en ledig plads på flyet og hotellet, som vi gerne vil have fyldt op igen. En afbudsrejse fra Billund Lufthavn er altså helt perfekt til dig, der gerne vil rejse her og nu - men som samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af din ferie.

Vi har rejser til nogle af sydens mest populære rejsemål, som bare venter på at blive oplevet. Du kan blandt andet rejse med os til vores klassiske charterrejsemål som Kreta, Rhodos, Mallorca og Alanya. Men vi tilbyder også afbudsrejser til mere ukendte steder for den gængse charterturist, hvor du kan komme helt tæt på det autentiske rejsemål og området omkring det. Herunder har vi blandt andet et fint udvalg af græske perler, som gennem flere sæsoner er gået hen og er blevet nogle vaskeægte primo-favoritter. Du kan f.eks. opleve Sivota (også kaldet "det græske Caribien"), Meganisi (en unik græsk ø-perle), Paleros (autentisk rejsemål på det græske fastland) og Halkidiki (græsk charme og skønne, børnevenlige sandstrande). Alt sammen direkte fra Billund Lufthavn.

Under hver af vores rejsemål har vi lavet et afsnit, hvor vi kommer med vores anbefalinger til hvad du kan opleve på ferien - herunder mulige udflugter og gode ferietips. Der er blandt andet skønne bådture på størstedelen af vores rejsemål, hvor du bruger en dag på det azurblå hav, udforsker grotter og går på eventyr under havets overflade. 

Ønsker du den ultimative afslapning og at have styr på feriebudgettet hjemmefra, anbefaler vi at vælge en afbudsrejse med All Inclusive. Med All Inclusive har du alle dagens måltider og frie lokale drikkevarer inkluderet på din ferie. På denne måde er hele rejsen betalt hjemmefra, og du skal derfor ikke tænke på at have pungen frem under ferien – medmindre du altså ønsker at besøge lokale seværdigheder eller lave andre ting, for at fylde bagagen op med nye ferieminder.

Afbudsrejser fra Billund Lufthavn

Hos Primo Tours har vi løbende tilbud på afbudsrejser og restpladser til alle vores rejsemål i sydens sol. Vi giver dig rabat, fordi du til gengæld skal være klar til at rejse 'lige om lidt' - omvendt kan du risikere at du kommer et helt andet sted hen, end du havde forventet, da du startede med at kigge på en afbudsrejse. Det er også en del af charmen ved denne type af rejser. Kvaliteten af vores afbudsrejser er altid i den velkendte Primo-klasse, også selvom prisen på ferien er lavere. Vores afbudsrejser og restpladser er naturligvis ekstra populære, fordi du kan spare mange penge. Jo mere fleksibel du er, jo bedre tilbud kan du som oftest opnå. Hvis du på forhånd ikke har lagt dig fast på et bestemt rejsemål, og hvis det er ligegyldigt for dig, om det bliver det ene eller det andet hotel, så er vores billige restpladser og afbudsrejser helt sikkert noget for dig.

Priserne på vores restpladser og afbudsrejser ændrer sig konstant, og i helt særlig grad i dagene lige op til afrejse. Bare husk, at det ikke altid kan betale sig at vente, for måske stiger prisen på netop de afbudsrejser og restpladser som du har kig på, fordi flyene er ved at være fyldt op. I højsæsonen skal du især være opmærksom på, at der hurtigt kan blive udsolgt, da der er mange om buddet. Men har du en heldig - og dygtig - hånd, kan du spare mange penge, hvis du kan forudsige, hvornår vores restpladser og afbudsrejser er ved at være udsolgt.

Afbudsrejser til flere forskellige rejsemål - altid med danske rejseledere

Hos Primo Tours har vi løbende et stort udbud i afbudsrejser og restpladser til nogle af de mest populære feriedestinationer. Om end du er til at dase på stranden, bade i poolen, gå på opdagelse i naturen eller noget helt fjerde, har vi helt sikkert også et rejsemål, der passer til dig netop dig! Du kan desuden se frem til at vores danske rejseledere byder dig velkommen allerede i ankomstlufthavnen og dagligt kigger forbi dit hotel til en hyggelig feriesnak. De tilbyder desuden en række spændende udflugter, og hjælper dig gerne på vel, så du får det bedste ud af ferien.

Du kan nedenfor få et overblik over, hvilke destinationer vi tilbyder afbudsrejser til. Alle nedenstående afbudsrejser er direkte fra Billund Lufthavn.

Leder du efter en afbudsrejse med en bestemt pensionsform?

Bestil overvågning ovenfor eller hold selv øje med afbudsrejselisten. Vi vil løbende opdatere med nye ferietilbud.

Det er dejligt at glæde sig i lang tid til en god ferie, men for mange er spændingen ved det ukendte rejsemål en belønning i sig selv. Herunder ser du en komplet liste over alle restpladser og afbudsrejser fra Primo Tours. Rigtig go' ferie!

Er du interesseret i afbudsrejser med en bestemt pensionsform? Vi har sorteret vores hoteller alt efter hvilken pension, der tilbydes. Du skal blot klikke på den pensionsform, du gerne vil vide mere om. Når du kommer ind på siden kan du læse hvad den pågældende pensionsform inkluderer. Tilret herefter søgevinduet til dit ønskede afrejsetidspunkt, hvorefter de mulige hoteller i din afrejseperiode vil komme frem.

Leder du efter en bestemt afbudsrejse?

Søger du en rejse for hele familien? Søger du et hotel, der ligger direkte på stranden? Eller søger du måske et hotel med masser af faciliteter? Vi har noget for enhver smag, og vi har helt sikkert også en afbudsrejse, der passer til lige netop dig.

For at gøre det nemmere for dig at finde din næste ferie, har vi inddelt vores hoteller i forskellige kategorier. Klik blot på den kategori, der passer bedst til dine ønsker herunder. Når du kommer ind på siden kan du se hvilke hoteller, der tilbyder dette. For at finde dit ønskede afrejsetidspunkt, skal du tilrette søgefeltet til den afrejsedato, du ønsker.

Du behøver ikke at lede længere - Få et skræddersyet ferietilbud

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige ferierådgivere på tlf. 8818 4618 indenfor vores åbningstider.

Du kan også udfylde vores tilbudsformular med dine ønsker, hvorefter en af vores dygtige ferierådgivere vil sende dig et par uforpligtende ferietilbud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en rigtig go' ferie!

Vær med i konkurrencen om et tilskud til din næste ferie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 5.000,-

Læs mere om afbudsrejser og restpladser fra Billund Lufthavn


DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: